Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstellingen na waterschade:

Herstellingen na waterschade

Ik heb in mijn zaak waterschade door gesprongen leiding van verwarmingsketel. Het is aangaande schade aan vloer, muren en plinten.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Schoten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellingen na waterschade uit heel België:

Herstellingen na waterschade

Problemen met het binnensijpelen van water tussen veranda en huis. Tamelijk veel waterschade. Het gaat om twee verschillende plaatsen. Er zijn twee plexiglazen uit onze veranda waardoor onze ene gyproc muur begint te zwellen . Daarnaast hebben we in de veranda een groot schuifruim waar het water binnensijpelt via onze ruilluik. De muur zou dus hersteld moeten worden, twee plexiglazen en kijken wat er verder kan gedaan worden om verdere waterschade te vermijden.

Herstellingen na waterschade

Na meerdere lekkages in het dak van ons distributiecentrum hebben wij vooral schade opgelopen in onze kantooromgeving op de 1e verdieping. Een inschatting van de schade: - ± 250 dakpanelen doordrongen door vocht - ± 15 lampen kapot door het vocht - ± 5 gordijnen doordrongen door vocht - Een aantal nieuw te bezetten/plaatsen wanden en muren (volledig doordrongen door vocht of zelfs gaten ontstaan door water). - Mogelijke schade ontstaan tussen het dak en dakpanelen. - Ook in het magazijn zijn enkele lekkages gemeld.

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Herstelling na waterschade door een dakraam van storm Ciara, houten vloer, houten plafond , muur etc. hebben.

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Binnen pleisterwerk na waterschade 15m² Schilderen living plafond +-70m², muren +- 26 lopende meter Schilderen keuken plafond +-16m² , muren +-7 lopende meter hoogte 2,75m Vervangen raamdorpels schuiframen in travertin 12 m

Herstellingen uitvoeren na waterschade

1) Probleem : waterschade veroorzaakt door de buur. 2) Waar : plafond badkamer, plafond deel inkomhal, deel plafond slaapkamer, muur inkomhal en badkamer, en muur slaapkamer. Schade ook aan parketvloer in de inkomhal.

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Door een lek bij de buren is er aan onze badkamermuur waterschade. Het deurkader van de badkamer bevat schimmel en is uitgezet waardoor de deur klemt. Ik verondersel dat de deur niet vervangen hoeft te worden. Ook in de muur zijn er nog zichtbare vochtplekken. Mogelijk is er ook nog meer schade dat momenteel niet zichtbaar is.

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Ik heb door een lek in de waterleiding, schade aan keuken en toiletruimte. Vloer en muren zijn aangetast, ook keukenkasten en plinten. Loodgieter heeft lekt hersteld. Vloer is opengebroken en dient dichtgemaakt te worden met tegels alsook de muur. Bezettingswerken aan de muren. Keukenkasten vernieuwen.

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Omwille van een lekkage van de hete badkamerkraan is ons laminaat gaan uitzetten en het water is door de vloer naar de living gedrongen waar een gips plafond in hangt, deze staat nu bol. Vloer in halletje. Vloer laminaat. Plafond van 1 ruimte, lining. Gipsplafond. Bestek voor verzekering.