Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Katelijne Waver te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sint Katelijne Waver.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Katelijne Waver of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
ruwbouwwerken funderingen, muren-vloeren en dakwerken uitvoeren, aannemer voor ruwbouwwerken 4 gevelwoning, bouwen van een woning volgens opgemaakt plan, afwerken van casco woning, renovatiewerken uitvoeren, woning renoveren, renovatie woning, ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing, nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen, appartement volledig renoveren na een brand, totalerenovatie opstarten, bijgebouw in ytong zetten, acherbouw bijbouwen, woning renoveren, renoveren woning

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing renovatie in Sint Katelijne Waver staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Katelijne Waver:

2 draagmuren uitbreken en steunbalken steken

Woning verbouwen, keuken en living samen laten komen door steunmuur uittebreken en draagbalk te steken + bijgebouw opmetselen en opnieuw muur uitbreken en draagbalk steken.

Muren en dak isoleren plus nieuwe ramen en deuren

Wij willen graag muren en vlinderdak laten isoleren en nieuwe ramen en deuren laten steken.

Buitenmuur achterbouw afbreken alsook een nieuwe gevelsteen plaatsen

Ik zou graag een nieuwe gevelsteen aan de achterbouw laten plaatsen en de oude afbreken, ook een nieuw raam en achterdeur plaatsen.

Omvormen van zolder naar studio met kleine badkamer

Wil mijn zolder laten ombouwen naar studio voor de zoon die terug komen inwonen is. Inclusief verwarming ( boiler staat op de zolder). Badkamer zonder douche, alleen toilet en lavabo. Het plaatsen van de velux ramen zal eerstdaags al gebeuren. Zolder volledig afmaken met platen, isolatie is reeds aanwezig. Vloer egaliseren. En voorzien van enkele inbouwkasten. ( te bespreken na bezichtiging )

Poutrel plaatsen op gelijkvloers

Poutrel plaatsen 2x op gelijkvloers Breedte woning +-4. 5m Boven dit staat een buitenmuur met schuifraam

Vernieuwen van dakgebinte en pannen, velux en isoleren

Graag een offerte voor het vernieuwen van dak gebinte en dakbedekking met pannen voor een hellend dak van een rijhuis. Ook steken van een veluxraam aan de voorzijden van het dak. Plaatsen van nieuwe dakgoten 1 dakzijde meet 5 meter x 5. 40 meter.

Raamopening te vergroten

Ik zoek een aannemer om een raamopening te vergroten tot tegen de grond. Radiator moet hierbij ook naar links geplaatst worden. Ik heb in de eerste plaats een offerte nodig waardoor de werken pas op latere termijn kunnen gestart worden.

Garage ombouwen tot praktijkruimte

Ik zoek een aannemer om mijn garage om te bouwen tot praktijkruimte. De garage is momenteel 24 m2. Er zou nog zo'n 26 m2 kunnen bijgebouwd worden.

Scheiden afvalwater en betonnen oprit vervangen door asfalt

Ingevolge rioleringswerken in onze straat zouden we ons afvalwater moeten gescheiden afvoeren. Tegelijk zouden we graag een kleine oprit van ongeveer 25 m2 (momenteel in beton) willen asfalteren. Wie kan deze beide werken uitvoeren ?

Plaatsen van poutrel

Steken van een poutrel, verwijderen van een muur. Ongeveer 5 meter.

Uitbreiding bestaande woning

Gelijkvloers wordt uitgebreid. Hierbij moeten enkele poutrels geplaatst worden.

Uitbraak keuken + leggen laminaat + muren egaliseren

We zouden graag een volledig nieuwe keuken door IKEA laten plaatsen. Daarvoor zouden we eerst onze oude keuken volledig willen laten uitbreken. De vloer zou ook volledig moeten worden herlegd. Nu is het een tegelvloer, die zou eruit moeten, dan zou de vloer waarschijnlijk moeten worden geëgaliseerd. Daarna zouden we daar graag laminaat laten leggen. Op de muur zouden er tegeltjes moeten worden geplaatst tussen het kookgedeelte en de dampkap. Het plafond en de verlichting zouden ook moeten worden veranderd.

Renovatie & uitbreiding woning in Sint-katelijne-Waver

Een woning van 1955 voorzien van nieuwe vloeren, elektriciteit, sanitair, verwarming, ramen, binnen- en buitendeuren keuken, badkamer, ... Verder de achterbouw afbreken en vervangen door nieuwbouw voor inkom, living en berging. Ook een vrijstaande garage bouwen van 6,50 x 8,50 m. Zie verder bijlagen

Muur op te hogen

1) Ik moet (van de gemeente/bouwdienst) een architect nemen om een muur te laten ophogen zodanig dat mijn hele achterbouw op gelijke hoogte komt(we spreken hier over 50-100cm hoger). 2) Ik wil ook de opening van mijn living naar mijn keuken(de keuken is een onderdeel van de achterbouw) iets groter maken, hier voor moet ik echter in een steunmuur kappen. 3) De muur tussen mijn keuken en veranda wil ik er ook uit slagen zodanig dat dit 1 geheel wordt. (De veranda staat vlak naast de achterbouw) Ik wou een plattegrond toevoegen maar blijkbaar kan ik dit niet uploaden. Ik heb geen idee wat men op deze site bedoeld met budget, is dat zuiver voor de architect of voor alle verbouwingen uit te voeren. Daarom heb ik het eerste in rij genomen...

Zolderrenovatie plaatsen

Mijn zolder is vorig jaar geïsoleerd en er zijn dakvensters geplaatst. Ik had die ruimte nu graag functioneel gemaakt. Daarvoor moet er een chape komen, gyproc tegen de muren, ingemaakte kasten, bezetwerk en deuren geplaatst worden + metselwerk om een inkomhalletje te voorzien

Verbouwing badkamer

wij hebben een kleine badkamer (grootte voor een inloopdouche), aanpalend aan de keuken. Wij zouden graag de keuken uitbreken en een badkamer van maken met inloopdouche. De keuken zou dan terug moeten opgebouwd worden in de veranda maar daar moet dan nog riolering voorzien worden.

Nieuwe achterbouw

De huidige achterbouw zal afgebroken moeten worden. Hier zal een nieuwe achterbouw met garage gebouwd moeten worden. Dit gaat over een ruimte van ongeveer 10m breed en 6,5-7m diep. Op de 1ste verdieping wordt de badkamer vergroot. De bouwaanvraag is reeds ingediend.

Aanbouw

Aanbouw van atelier/bergruimte. Rechthoek van 6x12, 3.5 hoog tegen bestaande woning. Geen ramen, wel een grote opening voor grote sectionaalpoort vooraan om camionette binnen te kunnen rijden. Achteraan een deur. In plat dak 2 koepels. Graag budgetoplossing, wel kwalitatief. Sta open voor zowel traditionele bouw, houtskelet of prefab beton,...

Verbouwing achterbouw

Achterbouw volledig vernieuwen. 6m op 6m laagbouw met plat dak. Nieuwe muren, nieuw dak + fundering Plus bijplaatsen van garage 8,5m op 4m.

Bouwen van een tuinhuis

Graag willen wij een tuinhuis bouwen. We denken hierbij aan een stenen tuinhuis met zadeldak, deur en 2 ramen. Het tuinhuis mag gebouwd worden op een plaats van 9 meter breed en 6m40 diep. Aangezien we totaal geen idee hebben van wat dit zal kosten, kan ik bij budget ook niets invullen

Volledige renovatie woning

Kleine woning (70m²) volledige renovatie: Ruimte indelen, plan tekenen Dak vernieuwen (isolatie, enkele nieuwe balken, pannen herbruiken) Plat dak vernieuwen (roofing, isolatie) Muren breken (poutrels/isolatie?) Ramen vervangen Vloer uitbreken + nieuwe vloer (vloerverwarming) Elektriciteit/gas aanpassen en verleggen

Het betreft een rijwoning.Er is ...

Het betreft een rijwoning.Er is momenteel een veranda aanwezig , naar buiten toe gesloten door groot schuifraam, naar binnen toe open . We willen nu die veranda vervangen door een vaste aanbouw met plat dak met 2 lichtkoepels .

- pannendak versleten: nieuw binnen dak ...

- pannendak versleten: nieuw binnen dak en stromvaste pannen - verwarmingssysteem verouderd: nieuw verwarmingssysteem inclusief warmwater en vervanging van leidingen en radiatoren (onder de vloer!) - badkamer volledig verouderd: nieuwe badkamer - keuken: te vernieuwen - vloer: omwille van vervangen verwarming: nieuw vloer benedenverdieping - rioleringssysteem: versleten: nieuwe buizen + sceptische put - nieuwe binnendeuren - inspectie van open haard, die niet trekt en eventueel vervanging van het bestaande (Flam) systeem (inox buis in de schouw?) - losstaande garage renoveren met afwatering, aflopen voor wasmachine, douche en toilet, verwarming

een balk aan de buitenzijde van de ...

een balk aan de buitenzijde van de veranda begint te rotten Ik denk dat deel van balk moet afgezaagd en vervangen worden.

Bouwen nieuwbouwwoning, eventueel in ...

Bouwen nieuwbouwwoning, eventueel in massieve houtbouw long Island stijl (pourch) Géén balansventilatiesysteem D. Eventueel met een intelligent ventilatiesysteem C Met verticale warmtepomp (zowel voor warm water als verwarming) en vloerverwarming Maximale isolatie Inloopdouche Zo laag mogelijk E en K peil, maar geen passief huis, eventueel wel nulenergiewoning, minstens lage energiewoning Zoek aannemers/architecten die hiermee ervaring hebben.