Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Katelijne Waver te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Sint Katelijne Waver heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Sint Katelijne Waver u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Katelijne Waver of directe omgeving.

42 klanten uit Sint Katelijne Waver bevelen een bij Casius in Sint Katelijne Waver aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Sint Katelijne Waver bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, aannemer nodig voor nieuwbouwwoning, totaal renovatie meerdere hotelkamers, renoveren van vierkantshoeve uit 1755, woning verbouwen, afwerken nieuwbouwwoning, opbouw verdieping, aanbouwen in hout, renovatie rijwoning, 3 Ruimtes renoveren, verbouwen van de woning, woonkamer en keuken renoveren, renoveren kruipkelder, aanbouw in metselwerk, renoveren rijwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Sint Katelijne Waver staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Katelijne Waver:

Poutrel plaatsen op gelijkvloers

Poutrel plaatsen 2x op gelijkvloers Breedte woning +-4. 5m Boven dit staat een buitenmuur met schuifraam

Vernieuwen van dakgebinte en pannen, velux en isoleren

Graag een offerte voor het vernieuwen van dak gebinte en dakbedekking met pannen voor een hellend dak van een rijhuis. Ook steken van een veluxraam aan de voorzijden van het dak. Plaatsen van nieuwe dakgoten 1 dakzijde meet 5 meter x 5. 40 meter.

Raamopening te vergroten

Ik zoek een aannemer om een raamopening te vergroten tot tegen de grond. Radiator moet hierbij ook naar links geplaatst worden. Ik heb in de eerste plaats een offerte nodig waardoor de werken pas op latere termijn kunnen gestart worden.

Garage ombouwen tot praktijkruimte

Ik zoek een aannemer om mijn garage om te bouwen tot praktijkruimte. De garage is momenteel 24 m2. Er zou nog zo'n 26 m2 kunnen bijgebouwd worden.

Scheiden afvalwater en betonnen oprit vervangen door asfalt

Ingevolge rioleringswerken in onze straat zouden we ons afvalwater moeten gescheiden afvoeren. Tegelijk zouden we graag een kleine oprit van ongeveer 25 m2 (momenteel in beton) willen asfalteren. Wie kan deze beide werken uitvoeren ?

Plaatsen van poutrel

Steken van een poutrel, verwijderen van een muur. Ongeveer 5 meter.

Uitbreiding bestaande woning

Gelijkvloers wordt uitgebreid. Hierbij moeten enkele poutrels geplaatst worden.

Uitbraak keuken + leggen laminaat + muren egaliseren

We zouden graag een volledig nieuwe keuken door IKEA laten plaatsen. Daarvoor zouden we eerst onze oude keuken volledig willen laten uitbreken. De vloer zou ook volledig moeten worden herlegd. Nu is het een tegelvloer, die zou eruit moeten, dan zou de vloer waarschijnlijk moeten worden geëgaliseerd. Daarna zouden we daar graag laminaat laten leggen. Op de muur zouden er tegeltjes moeten worden geplaatst tussen het kookgedeelte en de dampkap. Het plafond en de verlichting zouden ook moeten worden veranderd.

Renovatie & uitbreiding woning in Sint-katelijne-Waver

Een woning van 1955 voorzien van nieuwe vloeren, elektriciteit, sanitair, verwarming, ramen, binnen- en buitendeuren keuken, badkamer, ... Verder de achterbouw afbreken en vervangen door nieuwbouw voor inkom, living en berging. Ook een vrijstaande garage bouwen van 6,50 x 8,50 m. Zie verder bijlagen

Muur op te hogen

1) Ik moet (van de gemeente/bouwdienst) een architect nemen om een muur te laten ophogen zodanig dat mijn hele achterbouw op gelijke hoogte komt(we spreken hier over 50-100cm hoger). 2) Ik wil ook de opening van mijn living naar mijn keuken(de keuken is een onderdeel van de achterbouw) iets groter maken, hier voor moet ik echter in een steunmuur kappen. 3) De muur tussen mijn keuken en veranda wil ik er ook uit slagen zodanig dat dit 1 geheel wordt. (De veranda staat vlak naast de achterbouw) Ik wou een plattegrond toevoegen maar blijkbaar kan ik dit niet uploaden. Ik heb geen idee wat men op deze site bedoeld met budget, is dat zuiver voor de architect of voor alle verbouwingen uit te voeren. Daarom heb ik het eerste in rij genomen...

Zolderrenovatie plaatsen

Mijn zolder is vorig jaar geïsoleerd en er zijn dakvensters geplaatst. Ik had die ruimte nu graag functioneel gemaakt. Daarvoor moet er een chape komen, gyproc tegen de muren, ingemaakte kasten, bezetwerk en deuren geplaatst worden + metselwerk om een inkomhalletje te voorzien

Verbouwing badkamer

wij hebben een kleine badkamer (grootte voor een inloopdouche), aanpalend aan de keuken. Wij zouden graag de keuken uitbreken en een badkamer van maken met inloopdouche. De keuken zou dan terug moeten opgebouwd worden in de veranda maar daar moet dan nog riolering voorzien worden.

Nieuwe achterbouw

De huidige achterbouw zal afgebroken moeten worden. Hier zal een nieuwe achterbouw met garage gebouwd moeten worden. Dit gaat over een ruimte van ongeveer 10m breed en 6,5-7m diep. Op de 1ste verdieping wordt de badkamer vergroot. De bouwaanvraag is reeds ingediend.

Aanbouw

Aanbouw van atelier/bergruimte. Rechthoek van 6x12, 3.5 hoog tegen bestaande woning. Geen ramen, wel een grote opening voor grote sectionaalpoort vooraan om camionette binnen te kunnen rijden. Achteraan een deur. In plat dak 2 koepels. Graag budgetoplossing, wel kwalitatief. Sta open voor zowel traditionele bouw, houtskelet of prefab beton,...

Verbouwing achterbouw

Achterbouw volledig vernieuwen. 6m op 6m laagbouw met plat dak. Nieuwe muren, nieuw dak + fundering Plus bijplaatsen van garage 8,5m op 4m.

Bouwen van een tuinhuis

Graag willen wij een tuinhuis bouwen. We denken hierbij aan een stenen tuinhuis met zadeldak, deur en 2 ramen. Het tuinhuis mag gebouwd worden op een plaats van 9 meter breed en 6m40 diep. Aangezien we totaal geen idee hebben van wat dit zal kosten, kan ik bij budget ook niets invullen

Volledige renovatie woning

Kleine woning (70m²) volledige renovatie: Ruimte indelen, plan tekenen Dak vernieuwen (isolatie, enkele nieuwe balken, pannen herbruiken) Plat dak vernieuwen (roofing, isolatie) Muren breken (poutrels/isolatie?) Ramen vervangen Vloer uitbreken + nieuwe vloer (vloerverwarming) Elektriciteit/gas aanpassen en verleggen

Het betreft een rijwoning.Er is ...

Het betreft een rijwoning.Er is momenteel een veranda aanwezig , naar buiten toe gesloten door groot schuifraam, naar binnen toe open . We willen nu die veranda vervangen door een vaste aanbouw met plat dak met 2 lichtkoepels .

- pannendak versleten: nieuw binnen dak ...

- pannendak versleten: nieuw binnen dak en stromvaste pannen - verwarmingssysteem verouderd: nieuw verwarmingssysteem inclusief warmwater en vervanging van leidingen en radiatoren (onder de vloer!) - badkamer volledig verouderd: nieuwe badkamer - keuken: te vernieuwen - vloer: omwille van vervangen verwarming: nieuw vloer benedenverdieping - rioleringssysteem: versleten: nieuwe buizen + sceptische put - nieuwe binnendeuren - inspectie van open haard, die niet trekt en eventueel vervanging van het bestaande (Flam) systeem (inox buis in de schouw?) - losstaande garage renoveren met afwatering, aflopen voor wasmachine, douche en toilet, verwarming

een balk aan de buitenzijde van de ...

een balk aan de buitenzijde van de veranda begint te rotten Ik denk dat deel van balk moet afgezaagd en vervangen worden.

Bouwen nieuwbouwwoning, eventueel in ...

Bouwen nieuwbouwwoning, eventueel in massieve houtbouw long Island stijl (pourch) Géén balansventilatiesysteem D. Eventueel met een intelligent ventilatiesysteem C Met verticale warmtepomp (zowel voor warm water als verwarming) en vloerverwarming Maximale isolatie Inloopdouche Zo laag mogelijk E en K peil, maar geen passief huis, eventueel wel nulenergiewoning, minstens lage energiewoning Zoek aannemers/architecten die hiermee ervaring hebben.

Verbouwing van keuken en veranda. Dak ...

Verbouwing van keuken en veranda. Dak (Plat dak) dient verwijderd te worden. Dak boven keuken en veranda zijn nu twee verschillende hoogtes. Dient één geheel te worden. Muur tussen beiden dient weggehaald te worden. Keuken en veranda worden dus één grote ruimte die doorgtrokken wordt tot een deel van de berging. Waterleiding en electriciteit in keuken en veranda dienen opniew gelegd te worden. Boiler waterleiding en verwarming dient verplaatst te worden. Tegels dienen vernieuwd te worden. Leiding naar badkamer dient vervangen te worden.

ER ZITTEN EEN PAAR STENEN LOS BOVEN AAN ...

ER ZITTEN EEN PAAR STENEN LOS BOVEN AAN DE SCHOUW. IK WOON IN EEN RIJHUIS MET EEN VERDIEP EN ZOLDER,IS ALLEEN LANGS DE VOORKANT TE BEREIKEN

veranda van 4 bij 4 m zouden wij willen ...

veranda van 4 bij 4 m zouden wij willen ombouwen tot keuken. Nu met golfplaten op, 2 bestaande muren (rijhuis blijven behouden), stukje muur buitenkant moet opgebouwd worden na afbraak kolenkot (aanbouw) Dus afbraak kolenkot en plat dak opleggen.

hulp bij het afwerken van een zolder, ...

hulp bij het afwerken van een zolder, plaatsen van gyproc inclusief afwerking van 2 velux venster en leggen van electriciteit