Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Katelijne Waver te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sint Katelijne Waver.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Katelijne Waver of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verandabouw verbouwing in Sint Katelijne Waver die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Katelijne Waver:

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Op zoek naar een vakman om de nodige herstellingswerken na waterschade uit te voeren. Het gaat om goten, regenpijpen en vochtschade aan de muren in 2 kamers dat men moet herstellen.

Open haard verwijderen

Wij willen de uitbouw met openhaard laten uitbreken en het vrijgekomen muur- en plafondgedeelte laten bezetten. De haard is geen dragende constructie. (zie bijgevoegde foto) Er moet een egale muur komen.

Bestaande veranda afbreken

Vakman voor afbraak en afvoer van aluminium veranda. Vrijstaande woning. Makkelijk toegankelijk.

Herstellen gevolgschade na lek

Herstellingswerken beschadigde muur en plafond wegens lek. Plafond bestaande uit planchetten. Muur te bepleisteren en schilderen. Ook reparatie aan deur.

Kleine verbouwingswerken uitvoeren

Ik wil graag de open haard en schouw die momenteel in mijn living staat laten uitbreken zodat de muur gewoon kan doorlopen. Daarnaast wil ik in mijn huidige toilet de deur en deurkader laten uitbreken zodat ik hier een grotere ruimte van kan laten maken. Er zal dan ook een nieuwe deur bijgeplaatst moeten worden. Veder wil ik in de berging ook een muurtje laten bijplaatsen zodat de berging afgeschermd staat van de gang.

Structurele aanpassingen aan rijwoning uitvoeren

1. plaatsen stalen balken en kolommen volgens plan ingenieur 2. Aansluiten nieuwe riolering : rioolbuizen - kunststof/PVC - diam 110 (RWA) rioolbuizen - kunststof/PVC - diam 110 (VW) rioolbuizen - kunststof/PVC - diam 110 (FW) afvalwaterbehandeling - septische putten 3. Plaatsen draagvloeren op volle grond - stortklaar gewapend beton

Afwerken van nieuwbouw

Ik heb een nieuwbouwwoning die nog gedeeltelijk moet afgewerkt worden. Badkamer afwerken , nog een deel te betegelen aan de zijde van de inloopdouche , ook installeren van inloopdouche. Zolder afwerken dit is een zolderkamer, plafond inkomen, vloeren, schilderen is ongeveer 16 m². Afwerking aan kamers en schilderwerken. De deuren ook nog schilderen, dit zijn 5 deuren en 1 schuifdeur moet ook nog geplaatst worden. Zelf al sommige materialen aangekocht.

2 draagmuren uitbreken en steunbalken steken

Woning verbouwen, keuken en living samen laten komen door steunmuur uittebreken en draagbalk te steken + bijgebouw opmetselen en opnieuw muur uitbreken en draagbalk steken.

Muren en dak isoleren plus nieuwe ramen en deuren

Wij willen graag muren en vlinderdak laten isoleren en nieuwe ramen en deuren laten steken.

Buitenmuur achterbouw afbreken alsook een nieuwe gevelsteen plaatsen

Ik zou graag een nieuwe gevelsteen aan de achterbouw laten plaatsen en de oude afbreken, ook een nieuw raam en achterdeur plaatsen.