Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

verbouwen van de bestaande woning + een stuk bij aanbouwen het nieuwe gedeelte onderkelderen badkamer uitbreiden + functioneler inrichten keuken van locatie veranderen en in de open leefruimte integreren veranda verbeteren en als extra kamer gebruiken nieuw werkattelier maken nieuwe openhaard liefst doorkijk aan drie zijden electriciteit over gans het huis vernieuwen en verzwaren nieuwe waterleidingen te leggen naar nieuwe keuken nutsvoorzieningen in badkamer verleggen en moderniseren
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Sint-Katelijne-Waver (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Renovatiewerken aan woning uitvoeren

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Het gaat over het uitbreken van de muur aan de achterzijde van het huis en het plaatsen van een groot raam/deur naar de tuin toe. Het gaat ook over een boiler verplaatsen en nieuwe ventilatie plaatsen. Tussen de twee ruimtes op de begane grond willen wij een muur openbreken - deze is geen draagmuur.

Plan maken voor renovatie

Wij willen onze woning verbouwen en zouden een plan laten tekenen. Eveneens omgevingsaanvraag voor constructieve ingrepen aan de binnenkant van de woning.

verbouwen woning

Betreft een verbouwing gelijkvloers keuken en toilet . Eerste verdieping slaapkamer en toilet. Tweede verdieping een nieuwe zolder. Alles weg en nieuw. Er moet ook een nieuwe trap komen.

Plan verbouwing voorbereiden

Ik wil mijn woning thermisch renoveren en de keuken verbouwen. Thermisch: dubbele beglazing met meranti ramen, deur en garagepoort (1980): vensters vervangen door betere beglazing en of ramen. Ook de spouwmuren in voor en achtergevel wil ik geïsoleerd zien door vullen ervan. Om de keuken te vernieuwen denk ik eraan een muur te elimineren (balk nodig ?).

Woning verbouwen met woonruimte en fotostudio en nieuw dak plaatsen

Een aannemer die ter plaatse kan komen kijken. Graag wens ik de berging tot een salon (leefruimte) te verbouwen en op verdiep een fotostudio verbouwen deze fotostudio komt onder het dak. Ook een nieuw dak leggen.

Deel van de woning verbouwen met fotostudio

Een architect voor plannen te tekenen, verbouwing, raam insteken, poutrel. Graag wens ik de berging tot een salon (leefruimte) en op verdiep een fotostudio verbouwen. Nieuw dak plaatsen. Raam insteken.

Muur uitbreken tussen living en keuken en poutrels steken

Wij zijn bezig met onze woning te verbouwen. We willen de muur tussen de keuken en de living uitbreken zodat we een halfopen keuken hebben. De poutrel zou ongeveer 3. 5 meter moeten overbruggen. Daarnaast willen we ook de wc vergroten en daar dient ook een steunmuur doorgeslagen te worden. Dit is ongeveer 1. 5 meter. De afwerking/afkasting zal later gebeuren.

Plannen verbouwing tekenen

Ik wil een ontwerp aanvragen voor het verbouwen van een bestaande woning. Ook wens ik hier graag bouwbegeleiding bij. Het gaat om een open bebouwing.

Partners

Partners van Casius