Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

verbouwen van de bestaande woning + een stuk bij aanbouwen het nieuwe gedeelte onderkelderen badkamer uitbreiden + functioneler inrichten keuken van locatie veranderen en in de open leefruimte integreren veranda verbeteren en als extra kamer gebruiken nieuw werkattelier maken nieuwe openhaard liefst doorkijk aan drie zijden electriciteit over gans het huis vernieuwen en verzwaren nieuwe waterleidingen te leggen naar nieuwe keuken nutsvoorzieningen in badkamer verleggen en moderniseren
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Sint-Katelijne-Waver (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Betonplaat gieten en vloeren leggen

Ik ga mijn woning verbouwen. Alle vloeren (ca 130m²) gaan eruit. Er moet een betonvloer komen van ca 15cm, een PUR en een chape. Afwerkingslaag wordt gedeeltelijk polybeton (ca 90m²), gedeeltelijk tegels (ca 15m²) en gedeeltelijk laminaat (ca 25m²).

Strakke keuken met keukeneiland plaatsen

Wij gaan van start met het verbouwen van onze huidige woning. Een nieuwe keuken behoort ook tot dit project. Start verbouwingswerken voorzien voor maart 2018. Einde werken voorzien rond juni 2018. Wij zijn op zoek naar een strakke keuken met toestellen en kasten van vloer tot aan plafond. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Andere De oppervlakte van de keuken is 20 m². Dit zou in de keuken moeten : Keukenkasten, Keukeneiland, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden.

Renoveren en afschuren 9 eiken binnendeuren

Wij verbouwen momenteel onze woning. De oude eiken deuren zouden we graag behouden maar in een andere kleur zetten. Omdat onze deuren niet gewoon recht zijn en er vormen inzitten zouden we het afschuren graag aan een professionele persoon overlaten. Het gaat om 9 deuren, waarvan 2 met glas in.

Dak en zolder verbouwen

Ik wil mijn woning verbouwen: nieuwe schuin dak (40m²) met kapel en velux, nieuwe roostering op de vloer van de zolder (25m²), verhoging van plat dak (opmetsen) en nieuw plat dak (20m²) met koepel en buiten isolatie. Schuin dak is reeds afgebroken.

Garage verbouwen tot badkamer

Wij hebben net een woning aangekocht , aangezien onze huidige badkamer enorm klein is zouden wij even willen bekijken of het haalbaar is om de garage voor de helft om te bouwen naar een badkamer. De garage is blanco . Het gaat dus over valse muren plaatsen , vloeren , tegelen , badkamermeubelen plaatsen , leidingen slijpen, enzo ...

Architect nodig om plannen te maken

Graag willen wij onze woning die wij 3 jaar geleden gekocht hebben verbouwen. Een bijbouw en enkele veranderingen aan de structuur: muur naar keuken en veranda openbreken zodat onze leefruimte groter wordt en er een open keuken wordt gecreëerd (dit zijn 2 steunmuren). De bestaande veranda is verouderd. Deze willen we graag afbreken en een nieuwe bijbouw/veranda zetten. Graag willen we jullie mogelijkheden horen. Op de eerste verdieping moet er nog een trap en verwarming naar de zolderkamer komen. Van onze vrijstaande garage willen we eventueel nog een loungeruimte maken. Het terras dat aan onze veranda aansluit zouden we ook opnieuw willen aanleggen/ uitbreiden (betonnen L-profielen plaatsen).

Verbouwen van woning

Voor de verbouwing van onze woning zijn wij op zoek naar een aannemer die voor ons de volgende werken zou kunnen uitvoeren: Plaatsen van riolering gelijkvloers niveau Plaatsen en aansluiting van septische put & regenwaterput op binnenriolering/openbare riolering Uitvoeren van enkele stabiliteitswerken: plaatsen van poutrel ter vervanging van dragende muur t.h.v. trap en poutrel over breedte van woning.

Totale verbouwing van rijhuis

Wil men huidige woning volledig laten verbouwen , en als het mag kan een stuk bijbouwen op het 1 ste verdieping. maar totaal geen idee hoe hier aan te beginnen. Dit huis is oorspronkelijk van voor de oorlog , met altijd stukjes verbouwd. Ongeveer 100 m ² gelijkvloers en is een rijwoning.

Partners

Partners van Casius