Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

verbouwen van de bestaande woning + een stuk bij aanbouwen het nieuwe gedeelte onderkelderen badkamer uitbreiden + functioneler inrichten keuken van locatie veranderen en in de open leefruimte integreren veranda verbeteren en als extra kamer gebruiken nieuw werkattelier maken nieuwe openhaard liefst doorkijk aan drie zijden electriciteit over gans het huis vernieuwen en verzwaren nieuwe waterleidingen te leggen naar nieuwe keuken nutsvoorzieningen in badkamer verleggen en moderniseren
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Sint-Katelijne-Waver (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Totale verbouwing van open bebouwing

Wij willen onze openstaande woning helemaal laten verbouwen.

Poutrels plaatsen

Ik wil mijn woning laten verbouwen op de bovenste verdiep (beneden de zolderruimte) en ik wil één grote ruimte maken van 3 verschillende kamers en de gang. Hiervoor heb ik 3 poutrellen nodig 1 grote, 4-7 meter en 2 kleinere 3meter en 4 meter.

Architect voor verbouwing

Ik heb een woning gekocht die ik ga verbouwen en ben opzoek naar een architect die mij in de project kan begeleiden. De totale oppervlakte van de woning 128 m² met een aanbouw van ongeveer 20 m².

Woning verbouwen

Op zoek naar een aannemer die een aangebouwde koterij kan afbreken achter onze halfopen bebouwing. Dit is verbonden aan een steunmuur, deze moet men uitbreken en een poutrel plaatsen. Hiernaast moet men ook een stuk in ruwbouw van twee verdiepingen bijbouwen en dit zou ongeveer 6 x 5 meter zijn. Ook moet men dit gedeelte ook chappen, bepleisteren en dergelijke.

Muur verwijderen poutrel steken

Ik wil graag onze woning verbouwen. En we willen graag beginnen met een muur van de keuken naar de eetkamer uit te breken en daar dan een poutrel steken. De muur die uitgebroken moet worden is 3 m breed en 2 m hoog. Ook graag de afwerking ervan.

Steken van poutrel in draagmuur uitbouw eerste verdieping

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Het gaat om een uitbouw op de eerste verdieping. Het rijhuis heeft een breedte van 5 meter en de uitbouw gaat over 2 meter. Een kamer en badkamer moeten groter gemaakt worden. Een plat dak moet voorzien worden van 10 m² en de nieuwe muur heeft een oppervlakte van 20 m² (hoogte ongeveer 4 m en breedte 5 m). In deze muur komen uiteraard ramen. Er zijn 2 radiatoren die verplaatst moeten worden. Deze uitbouw komt op een keuken. De eerste vraag is of er boven op de keuken gebouwd kan worden. De installatie van de badkamer doe ik zelf; de mogelijkheden van de vloer moet besproken worden. De draagmuur moet doorbroken worden.

Verbouwing achterbouw

Wij verbouwen onze huidige woning door te keuken over de gehele breedte te trekken, de achterbouw te suprimeren. Er moet een poutrel worden geplaatst, sanitair en elektriciteit moet worden aangepast. In de gang komt een nachttoilet en de badkamer wordt heringericht. Bouwplannen zijn al ingediend voor goedkeuring.

Beton storten

Wij zijn onze woning aan het verbouwen en willen in de living vloer leggen maar er ligt nog geen beton op. Graag zouden we een prijsofferte willen. Onze woonkamer is 9m op 4m

Partners

Partners van Casius