Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

verbouwen van de bestaande woning + een stuk bij aanbouwen het nieuwe gedeelte onderkelderen badkamer uitbreiden + functioneler inrichten keuken van locatie veranderen en in de open leefruimte integreren veranda verbeteren en als extra kamer gebruiken nieuw werkattelier maken nieuwe openhaard liefst doorkijk aan drie zijden electriciteit over gans het huis vernieuwen en verzwaren nieuwe waterleidingen te leggen naar nieuwe keuken nutsvoorzieningen in badkamer verleggen en moderniseren
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Sint-Katelijne-Waver (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Garage verbouwen tot badkamer

Wij hebben net een woning aangekocht , aangezien onze huidige badkamer enorm klein is zouden wij even willen bekijken of het haalbaar is om de garage voor de helft om te bouwen naar een badkamer. De garage is blanco . Het gaat dus over valse muren plaatsen , vloeren , tegelen , badkamermeubelen plaatsen , leidingen slijpen, enzo ...

Architect nodig om plannen te maken

Graag willen wij onze woning die wij 3 jaar geleden gekocht hebben verbouwen. Een bijbouw en enkele veranderingen aan de structuur: muur naar keuken en veranda openbreken zodat onze leefruimte groter wordt en er een open keuken wordt gecreëerd (dit zijn 2 steunmuren). De bestaande veranda is verouderd. Deze willen we graag afbreken en een nieuwe bijbouw/veranda zetten. Graag willen we jullie mogelijkheden horen. Op de eerste verdieping moet er nog een trap en verwarming naar de zolderkamer komen. Van onze vrijstaande garage willen we eventueel nog een loungeruimte maken. Het terras dat aan onze veranda aansluit zouden we ook opnieuw willen aanleggen/ uitbreiden (betonnen L-profielen plaatsen).

Verbouwen van woning

Voor de verbouwing van onze woning zijn wij op zoek naar een aannemer die voor ons de volgende werken zou kunnen uitvoeren: Plaatsen van riolering gelijkvloers niveau Plaatsen en aansluiting van septische put & regenwaterput op binnenriolering/openbare riolering Uitvoeren van enkele stabiliteitswerken: plaatsen van poutrel ter vervanging van dragende muur t.h.v. trap en poutrel over breedte van woning.

Totale verbouwing van rijhuis

Wil men huidige woning volledig laten verbouwen , en als het mag kan een stuk bijbouwen op het 1 ste verdieping. maar totaal geen idee hoe hier aan te beginnen. Dit huis is oorspronkelijk van voor de oorlog , met altijd stukjes verbouwd. Ongeveer 100 m ² gelijkvloers en is een rijwoning.

Plannen maken voor verbouwen woonhuis

Ik zou graag mijn woning uitbreiden met een extra verdieping (dakterras) en heb hiervoor de hulp nodig van een architect. Ik heb zowel hulp nodig bij het ontwerp als bij de stedenbouwkundige aanvraag.

Architect nodig voor opvolging van werken

We gaan een woning verbouwen in Hoboken. Het plan is reeds getekend en de bouwvergunning is goedgekeurd. Voor de controle op de werken, tot de fase winddicht, willen we beroep doen op een andere architect.

Deurgat maken in niet dragende buitenmuur en deur plaatsen

Verbouwen woning : plaatsen dakraam en deurgat maken in niet dragende buitenmuur en deur plaatsen.

Verbouwen garages tot 2 studio's

Verbouwing van 2 garages tot 2 studio's. Werken omvatten: platte daken vernieuwen, isoleren en bekleden wanden, plaatsen sanitair (toilet, douche, lavabo), doortrekken van bestaande verwarming vanuit aanpalende woning + plaatsen radiatoren, elektriciteit vernieuwen, vloeren vervangen, poorten blijven zitten maar de ramen en deuren vervangen, ....

Partners

Partners van Casius