Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Turnhout:

Balkon renoveren of verwijderen

wij huren een huis met een balkon achteraan het huis nu zijn er serieuze tekens van betonrot de paal die ondersteund kan heen en weer maar valt niet om en is al serieus wat afgebrokeld

Herstellen barst scheur in gevel

Na de plaatsing van een nieuwe schuifraam is er boven deze raam een horizontale barst ontstaan van ongeveer 4 meter. Deze moet hersteld worden.

Garage ombouwen naar overdekt terras

Ik wil men losstaande garage ombouwen naar overdekt terras. Dus kantelpoort eruit, dichtmetsen. Zijkant eruit, balk steken, afwerken met hout, dan plafond (welfsels) afslagen met houten planken(mag robuust zijn) + vloeren (op bestaande vloer). Daarna bestaand terras(20m²) aan huis verplaatsen (5m verder verleggen) naar het overdekt terras + patje ernaartoe aanleggen. Bestaande klinkers hergebruiken (uitbreek werken doe ik zelf wel, bestaande stabilisé uitbreken en nieuwe kappen doe ik niet)

Pergola plaatsen en bedekking afdakje afbreken

Ik wil volgende opdrachten laten uitvoeren: Pergola in hout plaatsen Afdak tuinhuis verstevigen Watertanks plaatsen

Totaalrenovatie uitvoeren + achterbouw afbreken

Huis(je), gesloten bebouwing dient volledig gerenoveerd te worden met oog op doorverkoop. In de tuin staat bijgebouw dat afgebroken moet worden. Werken: - Dak - Loodgieterij - Muren - Elektriciteit

Keuken, badkamer en toiletruimte plaatsen

Momenteel is het duplex-appartement nog een in een casco-toestand. Daarom ben ik op zoek naar specialisten voor het ontwerp en installatie van een keuken, badkamer en toilet. De keuken heeft een ongeveer een oppervlakte van 12 vierkante meter, de badkamer van 6 vierkante meter en de toilet van 1,5 vierkante meter. De aansluitingen/leidingen zijn aanwezig.

Verwijderen draagmuren en steken poutrels

We willen de woonkamer uitbreiden en samenvoegen met de keuken tot één groot geheel. Daarbij dienen muren/draagmuren te worden verwijderd en nieuwe poutrels te worden geplaatst.

Gewelven herstellen en bovenliggende natuurstenen vloer deels uitbreken

Vloer in de woonkamer in natuursteen is over een oppervlakte van 60cm op 100cm deels opgedrukt door een roestende balk in het keldergewelf ,aanvankelijk weinig zichtbaar maar het laatste jaar wel duidelijk zichtbaar en hinderlijk. Hoe de herstelling moet gebeuren is mij niet duidelijk. Met vakman het probleem te laten bekijken en oordeel te laten vellen over de wijze van aanpak. Gewelven herstellen en bovenliggende natuurstenen vloer deels uitbreken en nadien vakkundig weer leggen.

Zolderrenovatie uitvoeren

De zolderverdieping afwerken tot master slaapkamer met ruimte voor dressing en een doucheruimte. Er moet nog 1 dakraam bij geplaatst worden, zolder is nu geïsoleerd maar met een vals plafond. Dat moet eruit en isoleren tot in de nok. Verwarming doortrekken, elektriciteit, gyproc en vloerbedekking. Evt ook installatie van douchecel + afwerking. Opp in totaal +- 50 vierkante meter. Vaste trap naar boven staat er al.

Renovatiewerken uitvoeren

Schilderen deel van een woning. Parket leggen in verschillende kamers. Binnendeuren plaatsen : 3 tal. Materiaalkeuze te bespreken ter plaatse. ook nog opmeten van oppervlakte.