Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing nieuwbouw in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Turnhout:

Pergola plaatsen en bedekking afdakje afbreken

Ik wil volgende opdrachten laten uitvoeren: Pergola in hout plaatsen Afdak tuinhuis verstevigen Watertanks plaatsen

Totaalrenovatie uitvoeren + achterbouw afbreken

Huis(je), gesloten bebouwing dient volledig gerenoveerd te worden met oog op doorverkoop. In de tuin staat bijgebouw dat afgebroken moet worden. Werken: - Dak - Loodgieterij - Muren - Elektriciteit

Keuken, badkamer en toiletruimte plaatsen

Momenteel is het duplex-appartement nog een in een casco-toestand. Daarom ben ik op zoek naar specialisten voor het ontwerp en installatie van een keuken, badkamer en toilet. De keuken heeft een ongeveer een oppervlakte van 12 vierkante meter, de badkamer van 6 vierkante meter en de toilet van 1,5 vierkante meter. De aansluitingen/leidingen zijn aanwezig.

Verwijderen draagmuren en steken poutrels

We willen de woonkamer uitbreiden en samenvoegen met de keuken tot één groot geheel. Daarbij dienen muren/draagmuren te worden verwijderd en nieuwe poutrels te worden geplaatst.

Gewelven herstellen en bovenliggende natuurstenen vloer deels uitbreken

Vloer in de woonkamer in natuursteen is over een oppervlakte van 60cm op 100cm deels opgedrukt door een roestende balk in het keldergewelf ,aanvankelijk weinig zichtbaar maar het laatste jaar wel duidelijk zichtbaar en hinderlijk. Hoe de herstelling moet gebeuren is mij niet duidelijk. Met vakman het probleem te laten bekijken en oordeel te laten vellen over de wijze van aanpak. Gewelven herstellen en bovenliggende natuurstenen vloer deels uitbreken en nadien vakkundig weer leggen.

Zolderrenovatie uitvoeren

De zolderverdieping afwerken tot master slaapkamer met ruimte voor dressing en een doucheruimte. Er moet nog 1 dakraam bij geplaatst worden, zolder is nu geïsoleerd maar met een vals plafond. Dat moet eruit en isoleren tot in de nok. Verwarming doortrekken, elektriciteit, gyproc en vloerbedekking. Evt ook installatie van douchecel + afwerking. Opp in totaal +- 50 vierkante meter. Vaste trap naar boven staat er al.

Renovatiewerken uitvoeren

Schilderen deel van een woning. Parket leggen in verschillende kamers. Binnendeuren plaatsen : 3 tal. Materiaalkeuze te bespreken ter plaatse. ook nog opmeten van oppervlakte.

Huis renoveren

Ik wil ons huis laten renoveren. Het gaat om een totaalrenovatie waarbij dus het dak, de elektriciteit, de badkamer, vloeren, isolatie en dergelijke aan bod komen.

Fundering herstellen woning

Een bestaande woning heeft verzakking van 3 cm aan een kant van het huis. We zouden graag de fundering van de woning laten herstellen.

Binnenschouw afbreken en vloer en plafond bezetten

In de living een schouw afbreken, vloer afwerken, plafond afwerken. Schouw is ongeveer 40 diep, 260 hoog, 110 breed. Er staat nog een schouw op het eerste verdiep, die mag niet vallen uiteraard. Achteraf de muur bezetten, plafond afwerken, vloer afwerken.