Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Turnhout heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Turnhout u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Turnhout of directe omgeving.

50 klanten uit Turnhout bevelen een bij Casius in Turnhout aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Turnhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: aannemer nodig voor nieuwbouwwoning, totaal renovatie meerdere hotelkamers, afwerken nieuwbouwwoning, opbouw verdieping, aanbouwen in hout, woning volledig te renoveren, renovatie rijwoning, 3 Ruimtes renoveren, verbouwen van de woning, renovatie rijwoning, renoveren kruipkelder, aanbouw in metselwerk, balkons herstellen van betonrot, aanbouw garage, herinrichten zolder in 3 kinderkamers en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw renovatie in Turnhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Turnhout:

Bovenverdieping bijbouwen

Momenteel een laagbouwwoning met een breedte van 13.19 m en een lengte van 12.22 m aan de linkerzijde en 9.15 m aan de rechterzijde. Er is een schuin dak aanwezig. Dit creërt een zolder ruimte waar je enkel in het midden kan rechtstaan. Er is geen vaste trap (buitenzijde huis via een raam toegankelijk). Graag een aannemer die ter plaatse komt voor prijs op te maken.

Bouw kleine achterbouw

Onze bestaande achterbouw willen we volledig vernieuwen. We willen gerust helpen met afbreken en storten van beton. Echter hadden we graag de nieuwe laten zetten, we staan open voor suggesties maar zijn gebonden door ons budget. De bouw moet dienen voor stockage, wasmachine en droogkast alsook een douchecabine en toilet moeten er zijn, 1 deur-ingang en 1 raam of glastegels voor licht-inval. Totale grootte is ongeveer 4x3m. Graag info/prijs/suggesties aub !Bouw kleine achterbouw 12m2

Poutrel plaatsen

Ik zou graag een poutrel laten plaatsen op de gelijkvloers voor een muur te vervangen van +/-3. 5m. Muur afbreken zou ik graag zelf doen + eventuele afwerking kan ook zelf met gyproc.

Balkon-uitbreiding 9 terrassen

Appartementsgebouw met 9 terrassen zouden groter moeten worden. (2 m dieper) Graag hadden wij geopteerd voor houtconstructie. Graag verder bespreking op afspraak.

Aanbouw achteraan

Totaalrenovatie + aanbouw. Plannen reeds opgemaakt door architect. Aanbouw achteraan de woning. Oppervlakte 8 m op 4 m. Ook dakrenovatie/aanpassing.

Grote renovatie

We willen elektriciteit conform, nieuwe keuken,nieuwe badkamer ,zolder isoleren 3 vieux ramen plaatsen. Keuken en terras een van maken en cv aanleggen.

Renovatie slaapkamers

We willen 3 slaapkamers renoveren en willen de mogelijkheden bespreken om de verwarming & elektriciteit in de kamers te vernieuwen. Daarna dient er opnieuw bezet en gechapt te worden. Op een later tijdstip willen wij ook onze zolder volledig vernieuwen (slaapkamer + indien mogelijk bad), daar kan eventueel ook al over gesproken worden

Bestek voor verzekering na waterschade

Aankoop en plaatsing van: 3 nieuwe kwalitatieve binnendeuren 2 kamers (4,5m * 10m en 3,5m * 7m) en een gang (15m * 1m) vloeren met parket, oppervlaktes (45m², 25m² en 15m) vervangen en afwerken gyprocmuren: - enkelzijdige muur: 1 van 20m * 2,45m, 1 van 10m * 2,45m , 1 van 7m * 2. 45m, - dubbelzijdige muur (dubbele gyproc aan weerszijden): 1 van 14m * 2,45m, 2 van 3,5m * 2,45

Verbouwen kinépraktijk

We (2 zelfstandige kinesisten) hebben net een compromis getekend voor een nieuw pand dat we willen inrichten als multifunctionele praktijk. De plannen zijn ze aan het tekenen, nu zijn we op zoek naar aannemers die de totale praktijk willen 'inrichten' denkende aan zetten van muren, nieuw plafond, vloerbekleding,electriciteit, verluchting, verlichting, .. doen jullie dit ook en zou dit haalbaar zijn in het najaar? We zouden graag zelf in januari schilderen en 1 februari verhuizen. Ook de afbraak plannen we zelf, dit is enkel binneninrichting afbreken enz.

Totaalbouw aannemer 8 appartementen

8 appartementenbouw van 71 m ² gemiddeld per woning tekening aanwezig graag een offerte totaal bouw. Betreft een totaal bouw.

Renovatie glazen veranda

Graag had ik een vrijblijvend offertebezoek aan huis. Renovatie dakgoot + aanverwante dakgootplanken + nieuwe glazen dakbedekking zijnde 6 glazen ( 60 cm x 300 cm ) onder hoek van 45° oplopend bedekking.

Renovatie rijhuis

De benedenverdieping moet helemaal gestript worden , er moet in de living gegraven worden om later beton en chappe tot vloer gedaan worden. Een stuk muur moet er uit zodanig dat er een open keuken is . Deuren er uit bij sommige gewoon dichtmetselen , andere vernieuwen. Er komt een nieuwe keuken maar er moeten nog enkele leidingen aangelegd worden. Achterraam moet eruit want er moet een schuifraam komen. En zovoort...

Renovatie van woning

Uit te voeren werken : - nieuwe keuken en badkamer - nieuwe ramen en deuren - zolder isoleren en mogelijk 2 bijkomende slaapkamers maken - electriciteit - verwarming omschakelen van mazout naar gas Foto ter beschikking

Gedeeltelijke renovatie huis

Het betreft: 1. Zolderkamer: nieuw plafond, herstelling binnenmuren, nieuw veluxraam. Oppervlakte. 4,18 x 3,19 x 2,20. 2. Badkamer: afbraak + installatie nieuwe badkamermeubelen, nieuwe vloer + tegels tegen muur + nieuw plafond met ledverlichting.Oppervlakte: 3,20 x 2,72 x 2,54

Herstellen en opmetsen van twee keldergaten

Er komt regelmatig regenwater in de keldergaten, en bij de laatste stortbui vorige week stond de hele kelder onder water. Om dit leeg te pompen hebben we de keldergaten moeten openbreken en we willen een oplossing om dit in de toekomst te vermijden.

Afwerking van zolder

Plaatsen van metalen profielen voor gyproc + zolder afwerken met gyproc + plaatsen van gyproc wand + plaatsen van OSB-platen als extra zolderruimte in 'nok' van het dak + plaatsen van zoldertrapje (valluik).

Overkapping bij zwembad

Maken en plaatsen van een houten overkapping van 2,5 x 3,3 m²en ditto 2,0 x 4,5 m²,inclusief de fundering, volgens een schetsontwerp. Het plaatsen van zonnecolectoren voor zwembadverwarming op deze overkappingen, het leidingwerk naar de pomp en het monteren van een automatische driewegklep.

Renovatie van appartement

Verouderd appartement dat opgeknapt dient te worden. Zowel structurele werken als sanitair, elektriciteit en afwerking.

Draagmuur laten vervangen

Ik wil de woning en keuken een geheel maken en ik weet niet of het en draag muur is maar daar zitten wel wat elektriciteitskabels en de parlofonen en licht schakelaar. Graag had ik hiervoor een offerte ontvangen. +/- 2m40 hoog +/- 4m30 breed U kunt de foto vinden in de bijlage.

Wegbreken draagmuur en plaatsen poutrel

Wegbreken draagmuur en plaatsen poutrel IPE270 4,15m lang. Adresgegevens bij afspraak.

Uitbreiding van woning

Wij gaan onze rijwoning aan de achterkant uitbreiden, ruwbouw doen we zelf. werken starten in april de rest zal vlug opvolgen. We zoeken personen voor * plat dak met koepel * riolering en chauffage * binnenin bezetten * buitenkant: isoleren + crepi

Zolder renoveren plus plaatsen van trap

Wij willen onze zolder renoveren. Er zouden 2 slaapkamers in moeten. De trap moet geplaatst worden ( trap zelf hebben we al aangekocht) muren afwerken en parket plaatsen. Ongeveer 40 vierkante meter.

Draagmuur vervangen door steunbalk

Momenteel hebben wij tussen onze keuken en living een muur staan met een glazen raam in. Graag zouden wij echter beide ruimtes in elkaar laten overlopen. In totaal gaat dit over +-2,60m van de muur die eruit moet (nu staat er reeds een 'raam' in van 1m breed en +- 2m hoog en een deurgat, de totale breedte van het huis is 5m op dit punt). De muur ondersteunt de buitenmuur van de boven verdieping. Het uitbreken, stutten van de muur en het plaatsen zouden moeten gebeuren. Welk voorstel kan u ons hiervoor doen?

Volledig renoveren van kelder

Graag had ik mijn kelder laten renoveren. Waterdicht maken , berging maken en eventueel een kleine speelruimte van maken. Tegen deel van de achtergevel borduursteen plaatsen.

Renovatie bouw architect

Renovatie van villa uit jaren zestig