Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing nieuwbouw in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Turnhout:

Renovatiewerken uitvoeren

Schilderen deel van een woning. Parket leggen in verschillende kamers. Binnendeuren plaatsen : 3 tal. Materiaalkeuze te bespreken ter plaatse. ook nog opmeten van oppervlakte.

Huis renoveren

Ik wil ons huis laten renoveren. Het gaat om een totaalrenovatie waarbij dus het dak, de elektriciteit, de badkamer, vloeren, isolatie en dergelijke aan bod komen.

Fundering herstellen woning

Een bestaande woning heeft verzakking van 3 cm aan een kant van het huis. We zouden graag de fundering van de woning laten herstellen.

Binnenschouw afbreken en vloer en plafond bezetten

In de living een schouw afbreken, vloer afwerken, plafond afwerken. Schouw is ongeveer 40 diep, 260 hoog, 110 breed. Er staat nog een schouw op het eerste verdiep, die mag niet vallen uiteraard. Achteraf de muur bezetten, plafond afwerken, vloer afwerken.

Kelder bouwen

Ik zou graag een kelder willen bouwen van 2,5 m x 20 m x 2,5 m Dit voor afvoerbuizen etc in te plaatsen. Als variant mag ook 1,5 m diepte aangeboden worden.

Zolderrenovatie uit te voeren

Op zolder een slaapkamer/dressing/ wc en douche maken. Werken : trapgat - trap-elektriciteit- verwarming- sanitair-velux -gyproc- ingemaakte kasten

Aanbouwen van nieuwe veranda

Wij willen een nieuwe veranda laten zetten. De plaats, binnenruimte dient afgebroken te worden Binnen gemeten maten zijn 2. 14 lengte 3. 04 breedte Moet gesloten zijn in verband met de buren naast/achter ons. Eventueel met een dak dat open/dicht kan??

Vloeren betegelen

Tegel+zavel vloer vervangen door nieuwe tegelvloeren. 4 kamers opp, kamer 1 4x4, kamer 2 4x4, kamer 3 3x2 , kamer 4 3x2.

Gemetselde aanbouw plaatsen

Aanbouw aan uw huis. Ongeveer een 40 m² aanbouw. Gemetselde aanbouw met schuifraam en deur.

Diverse werken uit te voeren

Werken in en rondom huis: (1) Keuken - gyproc plafond maken (ong. 5,3 X 3 METER), met lichtfittingen erin, plus afwerken/schilderen, (2) Barsten in plafond-stucwerk bovenverdieping wegwerken, daarna plafond en slaapkamers wit schilderen, (3) laag terrasmuurtje (lengte 7m breed 30 cm) bedekken met natuursteen-tegels en 2-traptreden van terras naar 3 achterdeuren - afmetsen en bekleden met zelfde grijze natuursteen, (4) vrijstaande stuk buitenmuur afdekken met afdekplaat en afwerken, (5) waterdicht maken keermuurtje (3m x 40cm hoog) grondwater in kelder, (6) Oprit van kasseien (op zand) opnieuw leggen, daarbij boomwortels beuk verwijderen, ongeveer 50 m-2. En (7) badkamer; badkraan vervangen en 1 tegel vervangen en afwerken.