Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor pergola plaatsen en bedekking afdakje afbreken:

Pergola plaatsen en bedekking afdakje afbreken

Ik wil volgende opdrachten laten uitvoeren: Pergola in hout plaatsen Afdak tuinhuis verstevigen Watertanks plaatsen
Offertes van aannemers voor renovatie uit Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor pergola plaatsen en bedekking afdakje afbreken uit heel België:

Plaatsen pergola

Plaatsen van pergola die dienst gaat doen als kattenkooi. Pergola met plan reeds aangekocht. Gat aan binnenkant van muur reeds voorzien. Poezen komen van bovenverdieping naar beneden. Dus ook voorzien van. Kattentunnel voor afdaling in.kooi. Pergola voozien van draad en deur.

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

Bestaand glazen dak overkapping afbreken en vervangen door kanaalplaten. Op pergola kanaalplaten plaatsen. Beiden in hout. Elk 10 m².

Zonnewering screen voor terras plaatsen

Wij zijn op zoek naar een zonnewering-screen dat onder ons reeds bestaand terrasafdak (pergola) geplaatst kan worden. Dit afdak is ongeveer 2m breed en 5m lang. Het zou een screen moeten zijn die zorgt voor schaduw. Er mag uiteraard wel nog licht doorkomen.

Plaatsen veranda pergola

Plaatsen van een veranda en pergola. Het is een lange veranda 12m op 4m breed met het achterste gedeelte dat een stuk op maat gemaakt moet worden ( stuk dat grenst aan aparte garage ) en een pergola 3.5x3.5m . beste zou zijn ter plaatste komen kijken.

Kunststof terras maken

Er ligt al een terras, van materiaal blauwe natuursteen. Wij wensen nu, nadat onze pergola geplaatst is, een mooi afgewerkte kunststof bankirai te plaatsen rondom de pergola. Deze bedraagt een oppervlakte van ongeveer 30 m²; Ook 2 trappen op terras aan te maken.

Plaatsen afdak en of pergola

Ik wens het afdak van mijn balkon te laten vernieuwen. Het betreft een afdak van 1,5 m breedte en 3,5 m lengte op de 2de verdieping (bovenste verdieping) van een appartementsgebouw aan de kant van de tuin. Het afdak bestaat uit een houten draagstructuur verankerd aan de muur met daarboven golfplaten. Ik zou zowel de draagstructuur als de bedekking willen laten vernieuwen. Tevens zou de koepel moeten voorzien worden van een regenwatergoot die kan aangekoppeld worden op de waterafvoerbuis van het balkon.

Betonvloer voor pergola tuin

Betonvloer plaatsen in tuin 4 m x 4 m. Dit is voor een pergola op te plaatsen.

Pergola plaatsen

Pergola plaatsen aan terras breedte 5 m en diepte 2 m zonder zijwanden.