Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor tuinhuis in steen bouwen:

Tuinhuis in steen bouwen

Stenen tuinhuis 4m x 3m met overkapt stuk van 4m x 3m plaatsen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis in steen bouwen uit heel België:

Blokhut plaatsen

Vakman voor het plaatsen van het Cube makro tuinhuis 3mx3m. Onze ondergrond is al ok er ligt een vloer in steen van 4mx4m.

Bouwen van een tuinhuis

Ben van plan een nieuw tuinhuis te laten bouwen. Liefst in steen (recuperatiesteen Klampsteen/Paepesteen) (10 x 4 m) Grondwerken, metselwerken, dakwerken en ramen.

Metselen van een tuinhuis

Strak design tuinhuis te laten metsen. Afmeting ca 5m breed x 4m diep op een hoogte van 250-270cm. Aan de achterzijde opening voor automatische garage poort te voorzien en vooraan schuifdeur en overkap in steen en hardhout balkjes/planken. Interieur eerder eenvoudig 1 max 2 binnenmuren te voorzien.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Gevelbekleding in padoek op 20 cm eps ( 20 cm eps - 15 beton - 5 cm eps ) . een bouwmodule/steen van 40 dikte . Gevel 123 m² op verdiep en tuinhuis van 39 m².

Bouwen van poortstijl en tuinhuis in steen

1) Bouwen van een poortstijl in bouwsteen voor bevestigen van metalen poort. 2) Bouwen van een tuinhuis in baksteen met plat dak 4000 mm x 3000 x H - 2500 mm.

Afgebrand stenen tuinhuis herstellen

Tuinhuis is afgebrand het is van steen en er zijn houten planken voorgezet. De oppervlakte is ongeveer 8 m². Indien mogelijk herstellen of heropbouwen.

Tuinhuis metselen

Funderingen en vloerplaat zou ik zelf uitvoeren, ik zoek een aannemer die de muren optrekt. Afmetingen : 5 x 8 m . Binnenmuur in betonsteen - buitenmuur in nog te bepalen façade-steen. Voegwerken doe ik zelf. ( 1 deur , 1 schuifraam 3 x 2 meter op voorgevel , 1 raam 2 x 1. 5 m op zijgevel )

Scheidingsmuren opmetsen voor plaatsing veranda

Ik wil stenen vloer rond tuinhuis voor zo een oppervlakte van 10 m² met blauwe steen tegels laten bezetten. Ook moet men een scheidingsmuur opmetselen. Men moet ook beton of stabilisé plaatsen voor oppervlakte waar later terras moet komen.