Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor poutrels plaatsen en muur uitbreken:

Poutrels plaatsen en muur uitbreken

Muur van 5m lang in garage uitbreken. 2 Poutrels plaatsen van net geen 5m lang en 20 cm hoog.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor poutrels plaatsen en muur uitbreken uit heel België:

Muren uitbreken

Het uitbreken van 2 muurtjes, plaatsen van poutrels ongeveer 2 a 2,50 meter breed. Alsook het maken van een trapgat in het betongewelf naar de zolder.

Plaatsen poutrels en lateien

Werken omvatten: - op gelijkvloers van twee grote naastliggende raamopeningen één grote raamopening maken voor schuifraam; - op gelijkvloers twee openingen voor binnendeuren (breedte 90cm) maken; - op verdieping één vrije opening van een binnendeur (breedte 80cm) verbreden tot 150 cm; - tussen verdieping en zolder in de betonnen vloerplaat van 10 cm dikte een trapopening maken van 205 cm x 250 cm.

Poutrels plaatsen

Ik zou 3 poutrels willen laten steken een buitenmuur en 2 in een binnenmuur.

Poutrels steken

Voor het plaatsen van alleen de poutrels. Eén stuks, waarvan één draagmuur is. De draagmuur zou weg moeten en daar poutrel moeten komen.

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil een ruimte aan de achterkant van mijn huis (jaren '20) verbouwen: twee muren verwijderen en poutrels plaatsen. Aanpassingen aan water, afvoer, gas en elektriciteit voor installatie keuken. Plaatsen van raam/deur naar de tuin. Afwerken terras. De werken zijn vergunningsplichtig.

Poutrels plaatsen

Plaatsen van 1 poutrel in draagmuur voor een binnenmuur. Hiernaast ook voor een buitenmuur een poutrel te steken.

Benedenverdieping renoveren

Ik zou graag een aantal zaken laten uitvoeren op mijn benedeverdieping waar de living, inkomhal en keuken zich bevindt. We zouden onze keuken willen verplaatsen waardoor er een afvoer en waterleiding 1 à 2 meter zou moeten opschuiven. Daarnaast laten we ook graag twee poutrels van ongeveer 3,5 meter steken. De muur die wordt weggehaald bevat een aantal elektrische schakelaars, deze zouden dus ook een andere plaats moeten krijgen. Onze vloer die een oppervlakte bevat van 75 m² zouden we eruit wensen te halen tot op de betonplaat. Dit om alsvolgt een vloerverwarming te plaatsen samen met een nieuwe gasketel. Daarna zou de vloer opnieuw moeten gelegd worden. Als laatste zouden we ook nog een hangtoilet laten plaatsen.