Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vosselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Vosselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Vosselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor zolderverbouwing, renovatie verandabouw in Vosselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vosselaar:

Inrichten zolder

De trap naar de zolder moet verplaatst worden, vorige trapgat moet dichtgemaakt worden en nieuw trapgat gemaakt. Boven komen er 2 slaapkamers, een bergruimte en een badkamer. De offerte zou het verplaatsen van de trap, gyproc-werken, elektriciteit en leggen van leidingen moeten bevatten. Zolder : 12 op 12 met schuin dak.

Benedenverdieping betegelen, muren afwerken en poutrels bekisten

Wij willen graag de benedenverdieping volledig tegelvloer laten leggen in plaats van de huidige laminaat. Enkele muren verder afwerken/bezetten en ook poutrels en ondersteunende muren bekisten.

Binnenmuren verwijderen

Twee binnen muren verwijderen:Ik zou graag op korte termijn een niet dragende binnenmuur op de 1 1 steste verdieping weghalen (badkamer uitbreiding). Een muur is niet dragend op eerste verdieping, en de tweede muur van de keuken op de beneden verdieping is een draagmuur. Lengte van muur op eerste verdieping is 3 meter. Op tweede verdieping is de muur 4 meter.

Lekkage verandadak

Bij een gedeelte van onze veranda hebben wij lekkage. Het water loopt zowel buiten als binnen langs de ramen. Tevens, veronderstellen wij, moet de silicone-afdichting van de gehele veranda worden vernieuwd. Plaatsing veranda was in 2006.

Herstellingswerken aan veranda en pergola

Herstellingen aan de veranda. Herstellingen aan een pergola.Beide zijkanten van de veranda is het houtwerk te herstellen. Aan de pergola zijn er houten platen verwijderd en moeten er nieuwe komen.

Aanbouw op garage in houtskelet

Aanbouw op garage liefst houtskelet . Plaatsen van 2 muren plus plat dak en 1 muur van 8 m en 1 muur van 4

Bestaande koepel op plat dak veranderen

Een bestaande lichtkoepel in een plat dak verkleinen.De afmetingen zoals het nu is,is 0,75m x 2,85m met een gewone glasplaat op.Dit zou mogelijk moeten omgebouwd worden tot een lichtkoepel acrylaat3-wandig van 75x75cm die kan opengedraaid worden met zwengel.Het resterende moet dan dichtgemaakt worden met ongeveer 10cm beton waarop dan isolatie en een dubbele roofinglaag komt.De onderkant van de beton zou wat terug moeten zitten zodat er langs binnen een laagje bezetting komt, wat voor een mooie afwerking zorgt.

Uitbreken muur, poutrels steken, ...

Uitbreken muur, poutrels steken, afbraakwerk en vloer verhogen

Mijn schoorsteen is door hevige wind ...

Mijn schoorsteen is door hevige wind scheef komen te staan, deze dient tot op de dakpannen verwijderd te worden en opnieuw gemetseld te worden. hoogte +/- 1.5m mvg joeri lenaerts

uitbreiden van de woning langs de ...

uitbreiden van de woning langs de achterzijde: 1 slaapkamer vergroten en de keuken uitbreiden met een veranda-achtige uitbouw (+- 30m2 in totaal), alleen de benedenverdieping , plat dak met een lichtstraat, bijkomend probleem: tuin heel schuin georiënteerd, en max 3 meter bijbouwen