Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vremde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Vremde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Vremde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw nieuwbouw in Vremde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vremde:

Voorbereidende werken gasaansluiting uitvoeren

Ik zoek een aannemer voor het uitvoeren van de voorbereidende werken voor een aansluiting van aardgas in een bestaande woning volgens de richtlijnen van Fluvius. Dit houdt het uitgraven van een sleuf in + het maken van twee putten (één aan de gevel, één aan de rooilijn). De afstand rooilijn - gevel bedraagt 6 meter. De sleuf ligt grotendeels in onverharde zone (beplanting mag beschadigd worden). Voor de put aan de gevel dienen klinkers en een fundering in zandcement opgebroken te worden.

Aanbouw

Graag willen wij een houtenaanbouw van ongeveer 6m op 7m met puntdak dat doorloopt in ons bestaand dak, beneden zou er een keuken, berging, wc en cv ruimte moeten komen boven een slaapkamer, wc en douche. de buiten kant willen we zeker in hout.

aanbouw aan bestaande woning (eventueel ...

aanbouw aan bestaande woning (eventueel opbouw, afhankelijk van kostenplaatje). eerste "behoefte" is een globale kostenraming zodat we kunnen "kiezen" tussen twee mogelijkheden (opbouw of aanbouw achteraan). best architect (?) naar bouwwettelijke beperkingen ?

Wij hebben een grote garage (2 auto's ...

Wij hebben een grote garage (2 auto's die er in de lengte inkunnen). Daarvan zouden we 1 stuk als overdekt terras willen gebruiken. Wat moet er gebeuren : - scheidingsmuur in de garage metsen (ongeveer 5m op 2m20) - stuk van buitenmuur (6m op 2m20 ongeveer) weghalen (voor opening terras), dus ook steunbalk steken - 1 deuropening dichtmetsen + bijkomend buitenmuren herbezetten. Ze zijn in slechte staat (verf er half af, voegen niet meer goed, ...). Totale lengte buitenmuren : ongeveer 12 meter op 2m20, diet zijn 3 aparte muren)

het gaat over een grond van 520m², 15,5m ...

het gaat over een grond van 520m², 15,5m breed hierop willen we een HOB bouwen van 9,5m breed en 12m diep, op de eerste verdieping is de bouwdiepte 9meter en op de 2e verdieping ook... Op de gelijkvloers graag open ruimtes, veel glas en schuiframen achteraan... Ook graag één of meerdere lichtkoepels of lichtstraten voorzien in het plat dak van de achterbouw... Metselwerk op te trekken in zwarte mangaansteen, zwarte voeg, schrijnwerk in geanodiseerde alu... Eerste verdieping 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing en een apart toilet (beneden in de hal ook één te voorzien)... Op de zolderverdieping moeten de leidingen klaar liggen voor latere aanleg van een extra douchekamer, ook de vaste trap naar deze verdieping dient in het budget te worden opgenomen

wij staan op het punt een grond aan te ...

wij staan op het punt een grond aan te schaffen in de regio rond Boechout deze grond is 15,5 meter breed, er komt een HOB op van 9,5m breed en 12m diep, op eerste verdieping is de bouwdiepte 9meter en op de zolder ook moderne uitvoering met warme uitstraling, zwarte mangaansteen, zwarte voeg, combinatie met houtaccenten waar kan (alu ramen, veel glas en schuifdeuren, vooral de achterkant op het zuiden, ook werken met 1 of meerdere lichtkoepels of lichtstraten in de achterbouw van 3 meter op eerste verdieping 3 ruime slaapkamers, 1 met dressing, 1 ruime badkamer... Op zolder is mogelijkheid voorzien om extra kamers in te richten en mogelijkheid voor inrichting douchekamer... Vaste trap naar zolder moet voorzien worden in budget

Ik heb zelf mijn slaapkamer bezet, maar ...

Ik heb zelf mijn slaapkamer bezet, maar misschien niet zo goed, dus dat zou misschien nog wat afgewerkt moeten worden (bezetten), in de eetkamer zijn er nog 3 balken op het plafond met spotjes in die ook nog bezet moeten worden en de Integan (kabel),moet onder de grond gelegd worden. Dat is het, dat zou normaal denk ik toch op één dag gedaan moeten zijn. Hoeveel zou mij dat kosten? Groetjes Tim

Nieuwbouw in eigentijdse stijl voor ...

Nieuwbouw in eigentijdse stijl voor jonge 30-ers met 1 kind. Ruimte is enorm belangrijk. Bewoonbare oppervlakte +/- 180 m².

afbraak werken van 3 kamers ...

afbraak werken van 3 kamers (gelijkvloers) met heropbouw en nieuwe uitbreiding naast de woning, alles op gelijkvloers. ontwerp is klaar. nieuw te metsen gedeelte in gevelsteen met fundatie + dakwerk

bestaande benedenverdieping in L-vorm, ...

bestaande benedenverdieping in L-vorm, uitbreiden naar U-vorm. Nieuwe deel wordt gebouwd op plaats waar nu terras is en wordt de keuken in ondergebracht.