Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Walem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Walem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Walem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw nieuwbouw in Walem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Walem:

Vergroten van bestaand balkon

Wij willen graag ons bestaand balkon van onze woning uitbreiden zodat we dit als terras kunnen gebruiken. Er is momenteel een smal balkon aanwezig met doorgang naar de keuken op het verdiep alsook een trap die naar de tuin onderaan gaat. Het balkon zou groot genoeg moeten worden om er comfortabel op te zitten. Het aanwezige balkon en trap zijn nog in zeer goede staat en hoeven dan waarschijnlijk ook niet afgebroken te worden. het zou met ongeveer 1.5 m moeten worden uitgebreid.

Aan de achterkant van onze woning hebben ...

Aan de achterkant van onze woning hebben wij een veranda. Graag willen wij vanuit een aangrenzende kamer een schuifdeur laten plaatsen die toegang geeft tot deze veranda. Momenteel is er op die plaats een raam. Op deze plaats moet de muur dus verder uitgebroken worden, en zou er een schuifdeur in de plaats moeten komen. Eerst en vooral willen wij graag een idee krijgen van welk budget we hiervoor zouden nodig hebben, alvorens effectief aan de werken te beginnen (kwestie van eerst het nodige bedrag bij elkaar te krijgen). Bij budget heb ik dan ook minder dan 1.000 € aangeduid. Ik weet dat dat niet mogelijk is, maar ik heb totaal geen idee van het nodige budget voor zulke werken.

Het gaat om een rijwoning (3 verdiepen) ...

Het gaat om een rijwoning (3 verdiepen) in Mechelen. De woning heeft momenteel reeds een aanbouw (kelder + gelijkvloers)met plat dak. Het is de bedoeling om de aanbouw uit te bereiden en achteraan een groot raam over de hele breedte (5m) te plaatsen.

Voornamelijk betonwerken. Wij zitten in ...

Voornamelijk betonwerken. Wij zitten in de woning met een vide die we graag dicht willen om meer ruimte te creeren. Ook hebben we een buitenterras/balkon op het eerste die uitgebreid moet worden. Het balkon loopt nu ongeveer over de helft van de woning en heeft een gebogen afwerking. Wij hadden deze liever over de hele breedte van de woning in rechthoekige vorm die makkelijker is om af te werken.

halfopen bebouwing in pastorijstijl met ...

halfopen bebouwing in pastorijstijl met garage plannen zijn afgewerkt bouwaanvraag goedgekeurd

Bestaande achtrbouw moet verwijderd ...

Bestaande achtrbouw moet verwijderd worden. Nieuwe achterbouw moet geplaatst worden