Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vervangen deel gyproc vals plafond, toilet demonteren + nieuwe spoelbak:

Vervangen deel gyproc vals plafond, toilet demonteren + nieuwe spoelbak

Door lek in toilet boven was er waterinfiltratie vanuit het plafond in de keuken. Daarom zou er een stuk Gyproc plaat uitgebroken en vervangen moeten worden. Grootte van vlek is ca 0,5 m². Herstelling van toilet mag ook uitgevoerd worden. Het toilet demonteren, inbouw uitbreken, nieuwe spoelbak/toilet monteren, terug inbouwen, toilet terugplaatsen.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Westerlo (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen deel gyproc vals plafond, toilet demonteren + nieuwe spoelbak uit heel België:

Elektriciteit vernieuwen en deels bijplaatsen

Controleren van de bestaande elektriciteit (130m²) en het plaatsen van nieuw in een bijkomend deel van de woning (215 m²). Er staat een elektriciteitskast, maar ik vrees dat deze ook moet vervangen worden. Er is ook nog geen dag en nacht-teller aanwezig.

Terras en oprit in gepolierde betonvloer leggen

De voortuin bestaat nu uit grind en gras, een deel van het grind en het gras vervangen door gepolierd beton. ongeveer 80 m² aan te leggen. Terras ook in gepolierd beton aanleggen ongeveer 60 m². Nieuwbouwwoning.

Trap in rubberwood plaatsen tegen muur

Houten trap met barsten. Vervangen door nieuwe trap in rubberwood. Dit is van gelijkvloers naar eerste verdieping tegen de muur. Eerste deel is een rechte trap van 13 treden met een breedte van 82 cm en lengte (gemeten naargelang lengte trapgat tot overloop) van 2,10 m ongeveer en de afstand van de vloer tot waar de trap op de overloop komt is ongeveer 2 m 30 (wordt wellicht toch nog correct opgemeten . De trap komt dan op kleine overloop waar laminaat op liggen dan is er nog een recht stukje trap van 3 treden. De trap is telkens aan 1 zijde tegen een volledige muur ingewerkt en een stuk van de lange steile trap is voorzien van leuning maar is voor mij niet echt een must .

Glas in raam vervangen

Raam van dubbele beglazing. Deel van binnen is van eigen ,zonder reden , gebroken. Is een lange kras. Ongeveer 200 cm lang en 90 cm.

Tuinafsluiting plaatsen met gleufpalen en planken

De gleufpalen, tand en groefplanken (geperst bamboe) en metalen poortframes zijn reeds besteld. De te vervangen omheining bestaat uit twee delen. Deel 1: lengte +/- 11 meter. De huidige omheining is hier bevestigd aan een muur langs de ene zijde en een schuur langs de andere zijde. De palen zijn bevestigd via stalen pootjes en verankerd aan betonplaten. Deel 2: lengte +/- 8,2 meter (incl. Poort). De huidige poort is +/- 2 meter. Hier dient te poort gevormd te worden via twee te bekleden stalen tuindeurkaders. Bij dit deel kunnen de palen in de grond bevestigd worden.

Draadafsluiting + betonnen palen en platen vervangen

Een deel van de bestaande betonnen afsluiting met draad is kapot. Betonnen palen en platen stuk. Nieuwe draadafsluiting vervangen met betonplaat ongeveer 14 meter. Alsook de betonnen palen. Dit is een scheiding tussen twee percelen. De hoogte is 1.20 meter.

Badkamer in mortex renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer gespecialiseerd in Mortex toepassingen om onze compacte badkamer 5 m² te renoveren. De badkamer meet 3 m op 1,65 m er zou een valse wand dikte 0,43 m met uitsparingen voor schabben geplaatst moeten worden. De leidingen zouden erdoor moeten lopen van inloopdouche aan de ene kant en de wastafel aan de andere kant. Mortex applicatie in het douchegedeelte (0,9m x 165m x 2,6m hoogte), valse wand met schabben en wastafelmeubel. Het overige deel van de badkamer zouden 'retro' vloertegels komen met wit geschilderde muren en op te plaatsten gyproc plafond. Ook de doorstroomketel vervangen en naar de aanpalende kamer ernaast verplaatst worden. Kraan- douche afwerkingen en eventuele douchebak in samenspraak te bepalen.

Huidige trap vervangen door een houten klassieke houten trap

We willen onze oude trap vervangen door een klassieke houten trap van de gelijkvloers naar de eerste verdieping. De trap zal tegen de muur geplaatst worden, en aan de andere zijde komt een leuning aan de buitenkant. Onze huidige trap is U-vorming met een recht stuk van 12 treden (235 cm lang), een overloop (80 x 234 cm) en dan een deel van 6 treden (130 cm lang). We hebben een hoogte van 357 van vloer tot vloer en de traphal is 234 breed. Het bovenste verdiep ligt op 210 cm van de achterste muur. Deze rust op een houtenbalk die op 300 cm van de grond ligt. Ons verdiep is dus 57 cm dik.

Partners

Partners van Casius