Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vervangen deel gyproc vals plafond, toilet demonteren + nieuwe spoelbak:

Vervangen deel gyproc vals plafond, toilet demonteren + nieuwe spoelbak

Door lek in toilet boven was er waterinfiltratie vanuit het plafond in de keuken. Daarom zou er een stuk Gyproc plaat uitgebroken en vervangen moeten worden. Grootte van vlek is ca 0,5 m². Herstelling van toilet mag ook uitgevoerd worden. Het toilet demonteren, inbouw uitbreken, nieuwe spoelbak/toilet monteren, terug inbouwen, toilet terugplaatsen.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Westerlo (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen deel gyproc vals plafond, toilet demonteren + nieuwe spoelbak uit heel België:

Badkamer in mortex renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer gespecialiseerd in Mortex toepassingen om onze compacte badkamer 5 m² te renoveren. De badkamer meet 3 m op 1,65 m er zou een valse wand dikte 0,43 m met uitsparingen voor schabben geplaatst moeten worden. De leidingen zouden erdoor moeten lopen van inloopdouche aan de ene kant en de wastafel aan de andere kant. Mortex applicatie in het douchegedeelte (0,9m x 165m x 2,6m hoogte), valse wand met schabben en wastafelmeubel. Het overige deel van de badkamer zouden 'retro' vloertegels komen met wit geschilderde muren en op te plaatsten gyproc plafond. Ook de doorstroomketel vervangen en naar de aanpalende kamer ernaast verplaatst worden. Kraan- douche afwerkingen en eventuele douchebak in samenspraak te bepalen.

Huidige trap vervangen door een houten klassieke houten trap

We willen onze oude trap vervangen door een klassieke houten trap van de gelijkvloers naar de eerste verdieping. De trap zal tegen de muur geplaatst worden, en aan de andere zijde komt een leuning aan de buitenkant. Onze huidige trap is U-vorming met een recht stuk van 12 treden (235 cm lang), een overloop (80 x 234 cm) en dan een deel van 6 treden (130 cm lang). We hebben een hoogte van 357 van vloer tot vloer en de traphal is 234 breed. Het bovenste verdiep ligt op 210 cm van de achterste muur. Deze rust op een houtenbalk die op 300 cm van de grond ligt. Ons verdiep is dus 57 cm dik.

Zeer oude leidingen vervangen in keukenvloer

Ik heb een vochtprobleem in de keuken, door warm water lekkage. Door lekdetectie, is de plaats van lekkage gevonden. Ik heb een deel van de vloer opgebroken en zie oude verroeste leidingen die kapot zijn. De leidingen zouden vervangen moeten worden.

Dakgoten vernieuwen

Vernieuwen van dakgoten vooraan aan het huis. Nu is er lekkage ter hoogte van de bakgoot. dakgoten deel in hout en plastiek. Nu te vervangen door zinken dakgoot.

Dak van schuur vervangen

Het dak van de schuur is stuk door een ongeluk van de buurman. Het is 3 x 2 m en aan 3 zijden afgewerkt met dekstenen en vooraan een dakgoot. Een deel van de dekstenen zijn ook stuk alsmede 3 tegels van het terras. De buur heeft geprobeerd het zelf te herstellen maar dat is niet echt gelukt. Heb dringend een prijsofferte nodig voor de verzekering en iemand die aan deze klus wil beginnen zodra de verzekering akkoord gaat.

Herstelling lekkage op basis van detectieverslag

Expert stelde lek vast ter hoogte van keuken en kelder. De leidingen moeten vervangen worden. Een deel van de vloer en achter de kasten in de keuken ook. Tussen de betonnenbalken in kelder is er ook aantasting.

Vervangen van draadomheining

Door een brand bij de buren is een deel van onze tuinomheining beschadigd. Het gaat om 10 m, deze dient vervangen te worden.

Oude voordeur restaureren

Onze voordeur dient te worden gerenoveerd: nieuw slot, indien nodig deurkader of deel ervan vervangen, nieuwe beglazing in deur. We willen bovendien de verf van de deur verwijderen (beitsen of zandstralen).

Partners

Partners van Casius