Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wijnegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Wijnegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Wijnegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw zolderverbouwing in Wijnegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wijnegem:

Uitbreken keuken en pleisterwerken ter voorbereiding nieuwe keuken

Huidige keuken in U-vorm van ong. 10-15m uitbreken. Muren bezetten ter voorbereiding van de nieuwe keuken.

Poutrel vervangen in kelder

Onder onze voordeur zit een poutrel die is aan het doorroesten. Poutrel zit in de kelder en is goed bereikbaar. Maximum 3 meter lang.

Verandalekken herstellen

Momenteel zijn we bezig met een renovatie voor klanten te Wijnegem. Zij hebben sinds begin oktober de sleutels van de woning ontvangen, en nu blijkt dat de veranda aan de woning lek is op diverse plaatsen. Wij veronderstellen dat dit komt door de slijtage van de rubbers van het dak en de dakprofielen. Ook onderaan is de siliconen aan de arduin versleten en dient dit opnieuw afgekit te worden. Wij zoeken iemand die deze herstelling kan doen, ter plaatse kan afspreken om de situatie te bekijken en zo snel mogelijk op te lossen.

Garage omvormen tot woonruimte

Omvormen van een garage van +/- 30 m² tot hobbykamer kids. plaatsen van gyprocwanden ( muren + plafond) en isolatie; leggen van parket of laminaat + vervangen garagepoort door groot raam.

Beton gieten voor zwembad

Beton storten voor opbouw zwembad van 11 x 6 meter op te zetten.

Poutrel plaatsen en schouw afbreken

Wij zouden graag onze keuken vernieuwen en uitbreiden. Voor deze uitbreiding dient men een steunmuur te slopen van 3. 5 meter. Deze steunt op de buitenmuur waaronder we een raam willen. Dan rest er nog een schouw die ofwel dient te ondersteunen ofwel te verwijderen.

Woning renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer die zowel de dakwerken als ruwbouwwerken, bijbouw en extra muur metsen,kan uitvoeren in eigen beheer. Het gaat om een volledig nieuw zadeldak en vervanging van een veranda door een bijbouw. De plannen van de architect hebben wij reeds in ons bezit.

Uitbreiding woning met dakverdieping

Mijn woning wordt uitgebreid met 1 verdieping, waarbij het zadeldak moet verhoogd worden. Ik zoek iemand die deze verhoging kan uitvoeren en ook 2 slaapkamers kan creëren en de binnenafwerking kan doen. Men moet ook 2 veluxen plaatsen en een trapgat maken.

Bouw van garage en lichtkoepl plat dak vernieuwen

Bouwen van een garage tussen 2 muren , is een half open bewouwing. Ook lichtkoepel in plat dak van keuken vernieuwen alsook dak isoleren

Schilderen, nieuwe keuken plaatsen , leidingen doortrekken

Werken uit te voeren : -Nieuwe deuren plaatsen -Schilderen en bepleisteren indien nodig na aftrek behang -Nieuwe keuken van IKEA plaatsen -Leidingen voor badkamer naar boven trekken en een nieuwe badkamer plaatsen