Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wilrijk:

Magazijn ombouwen tot dansstudio

Voor de inrichting van een magazijn naar grote dansstudio Aanleggen van een sanitair gedeelte (plaatsen van 2 wc's met lavabo's en toebehoren). 307m² delen in 2 ruimtes van 120m² elk rest van de oppervlakte moet dienen als onthaal , wc's, edm....

Poutrel steken

Poutrel plaatsen van 6 meter die de achtergevel draagt. Gaat om een poutrel HEB 260.

Oude schouwmantel renoveren naar moderne gashaard + TV nis

Momenteel is er een oude schouwmantel waar vroeger reeds een gashaard was. Deze dient gerenoveerd te worden zoals in de afbeelding. Een gashaard van 115cm, zichtbaar. De omkasting in de juiste (brandwerende) materialen, breedte +/- 130cm. Tv nis even breed als de gashaard. Tunnels voorzien voor kabels van TV naar andere apparaten(digibox, dvd speler) in twee zijvakken aan de rechterzijde. Ook twee stopcontacten in de zijvakken. Schouw loopt tot aan het dak, maar er is geen rookkanaal aanwezig. Deze dient toegevoegd te worden in een puntdak.

Renovatie gelijkvloers

Muur uitbreken, nieuwe deuren, toiletruimte vergroten, vloeren (parket en tegels), radiatoren vervangen, keuken installeren Oppervlakte 54m2 Bouwjaar 1956

Waterschade aan muur en plafond te herstellen

Ik heb een bestek nodig voor de verzekering dat ze me kunnen uitbetalen om het eventueel ook te kunnen laten maken door de aannemer.

Herstelling muur en plafond na waterschade

Gebarsten plafond vernieuwen. Gyproc plaatsen en schilderen : 6 m op 5,5 m Schilderen van binnenmuur: gemetseld worden en geschilerd. 8m op 2,50

Schouw afbreken, roet afkuisen en afsluitingen voorzien

De schouw moet afgebroken worden en de roet moet ook worden opgekuist. Ze staat tegen de wand van de living. Dus er moet wellicht ook ondersteuning gestoken worden. De vloer en muur op het eerste verdiep moeten hersteld worden. Het dak moet dicht gemaakt worden.

Renovatiewerken van 3 appartementen

Ik zoek een aannemer voor een volledige renovatie. Appartemensgebouw met 3 appartementen. Alles moet vernieuwd worden : betegeling, elektriciteit, strippen en leegmaken, bezetting, bevloering, pleisterwerken.

Muur uitbreken tussen living en keuken en poutrel plaatsen

In mijn appartement zou ik graag de muur tussen de living en keuken willen laten weghalen. Het zou gaan over 1. 1 m breed en 2,5 hoog, dikte van de muur is 15 cm. Bovenliggend is enkel een dak.

Draagmuur uitbreken tussen keuken en living poutrel plaatsen

Draagmuur uitbreken in de keuken en poutrel plaatsen van ongeveer 3. 60 m. Dit is een draagmuur tussen keuken en living.