Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wilrijk heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wilrijk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Wilrijk of directe omgeving.

196 klanten uit Wilrijk bevelen een bij Casius in Wilrijk aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wilrijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: houtskeletbouw plaatsen, verbouwing van garage en maken badkamer, gelijkvloersappartement volledig renoveren, complete renovatie appartement, aanbouw plaatsen voor kangeroewoning, totaalrenovatie appartement, glazen aanbouw plaatsen, studentenwoning renoveren, gevel kaleien van nieuwbouw, muur en dak verkleinen en muur stuccen, dak vernieuwen en isoleren en zonnepanelen plaatsen, achterbouw afbreken en opnieuw opbouwen, uitbreiding inpandige garage met aanbouw, overkapping terras plaatsen met zonnepanelen, houtskeletbouw zetten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Wilrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wilrijk:

Houten vloer verwijderen en beton gieten in woonkamer

Het gaat over de living (ongeveer 4*7 m). Ik wil de vloer helemaal verwijderen. Ik heb nu houten vloer met tegels erbovenop. Ik wil die weg en in de plaats wil ik beton vloer met vloer warming en tegels.

Terras in metaal bouwen

Bouwen van een metaalterras en trap van bel-étage naar tuin. Oppervlakte terras: ongeveer 300x600 / hoogte: 300

Gemetste bijbouw plaatsen

Ik zoek een vakman voor het bijbouwen van een gemetste aanbouw van ongeveer 50 m².

Balkons herstellen van betonrot

Herstelling van alle balkons achter appartementsgebouw. Gelijkvloers tem 4de verdieping. Betonrot en bezetting.

Balkons renoveren

Een appartementsgebouw van 2 verdiepingen , met 5 appartementen. 4 balkons waarvan. 2 balkons ongeveer 9 m. Lang en 1 m. Breed. 2 balkons ongeveer 9 m. Lang en 50 cm breed. Deel beton weg - ijzer is zichtbaar.

Vergroten opening toegang trap

Een uitbreiding van de bestaande trap naar de zolderverdieping. Daar dient nog een betonboring te gebeuren voor het vergroten van de opening die toegang verschaft naar de zolder. De trap omvat tweemaal een kwartdraai en dient uit +/- 16 treden te bestaan. Tenzij er een andere oplossing voor handen is.

Renovatie schouw en open haard

Ik wil mijn huidige schouw in de living laten renoveren door met glas te werken. Moderniseren van oude schouw die nu bestaat uit gemeselde steen. Omkasting met houtwerk en glas.

Aanbouw met glas

Houten aanbouw met veel glas. 32 m².

Gieten van chape in appartement

Ik zou voor een renovatieproject een nieuwe chape willen laten leggen. De oude deugd niet en is niet egaal. Het zou gaan om een appartement (+/- 100m²) op de 2e verd. Graag had ik een offerte gehad voor de afbraak werken + het plaatsen van de chape en een offerte enkel voor het plaatse van de chape. Inkomhal 18 m² Living 32,75 m² Slaapkamer 1 17,60 m² Slaapkamer 2 13 m² Badkamer 1 4,15 m² Berging 2,80 m² Keuken is betegeld en zou niet moeten worden vervangen.

Zonwering plaatsen met elektrisch schakelaar

Zonnescherm met knikarm (vaak boven terras) plaatsen; elektrisch met schakelaar. 3m breed - diepte 2 à 3m

Renoveren en verbouwen woning

Woonoppervlakte is ± 140 m². Verwijderen van de badkamer op de begane grond en verplaatsen naar slaapkamer op de 1e etage. Verwijderen muur tussen keuken en badkamer. Verwijderen oude en installeren nieuwe grotere keuken. Ombouwen en afwerken kelderkast tot WC. Egaliseren plavuizenvloer woonkamer en hal; leggen laminaat. Buitenmuren woonkamer en slaapkamers isoleren met gipsplaten en steenwol. Installeren houtkachel. Verwijderen vloerbedekking slaapkamers; leggen laminaat. Ombouwen slaapkamer tot badkamer. Vaste trap naar zolder en trapgat door betonnen vloer maken. Zolder afwerken tot praktijkruimte (30 m²). Afbreken en verplaatsen tussenwand 1e etage. Installeren nieuwe badgeiser. Verleggen diverse leidingen (gas, water, electr. , CV). Elektriciteit installatie conform maken. Tekeningen + uitgebreide werkbeschrijving aanwezig.

Renovatie houten balkon

Onze woning is een halfopen bebouwing met aan de straatzijde op de 1ste verdieping een balkon aan de slaapkamer. Het hout van het balkon (bouwjaar 1953) is aan het rotten. Graag willen wij dit balkon laten vernieuwen. Grootte 4mx1m

Nazicht veranda

Onze veranda van minstens 10 jaar oud, laat vocht binnen aan de randen van de (dak)ramen. Ofwel is dit condens ofwel zijn de profielen/rubbers of siliconen oud.. Graag had ik een vrijblijvend advies/offerte hiervoor gekregen.

Renovatie garage

Garagevloer gezakt. Afvoerbuizen stuk onder de vloer? Indien ja moeten deze vervangen worden. Indien nodig ook de vloer herstellen en egaliseren.

Uitbreiding woning gelijkvloers

Ik wil mijn woning (bel-etage) op het gelijkvloers uitbreiden over de volledige perceelbreedte (6m) op een diepte van 5 à 6m. Het gaat hier dus over een oppervlakte van 30-36m². Deze ruimte zal samen met de bestaande ruimte een living en een open keuken worden. Betreft de ruwbouw van de aanbouw: leidingen, elektriciteit en andere nutsvoorzieningen. Plat dak met roofing en afvoer. Ramen en deuren. Verdere afwerking wordt door ons verzorgd

Poutrel plaatsen

Ik ben aan het verbouwen en wil graag mijn bestaande raamopening in een draagmuur op het gelijkvloers verbreden door plaatsing van een gemeniede HEB 180 poutrel van een totale lengte van 340 cm. Werken betreffen enkel het leveren en plaatsen van de poutrel, de onderliggende muur en het puin zal nadien door mijzelf worden verwijderd.

Renovatie woning + achterbouw

Totaalenovatie woning + achterbouw Renovatie van a tot z.

Algemene verbouwingswerken

Ik zoek een algemene aannemer, die mijn renovatieproject (klein appartement) kan 'vervolledigen' - bezetten binnenmuren - Sanitair en verwarming - muurtje metsen (terraske-badkamer) en aan buitenzijde isoleren, afwerking met steenstrips - Elektriciteit, mogelijks Niko home control, heb zelf wel sleuvenmachine en heel wat elektrisch materiaal. - Volledige badkamerrenovatie

Vergroten raamopeningen in achtergevel

In het kader van een renovatie wil ik 2 bestaande raamopeningen laten vergroten : 1) keuken : één bestaand raam te vergroten naar beneden toe, binnen zelfde dagmaat 2) eetkamer : momenteel dubbele deur naar terras, dagmaat te vergroten aan weerskanten om een bredere schuifdeur/schuifraam te kunnen plaatsen. Graag afspraak ter plaatse, plannen kunnen bezorgd worden.

Waterschade herstelling

Ik zou graag contact willen opnemen met een aannemer voor een bestek op te maken voor waterschade bij ons in het huis. Wij zouden dit moeten doorgeven aan onze verzekering en eventueel dit door jullie te laten herstellen. Te herstellen: één stuk muur beschadigd door water van plat dak buren (pleisterwerk, schilderwerken).

Lek herstellen en gevolgschade

We hebben een lek in ons plat dak, waardoor een draagbalk nat is geworden, en er schade aan ons plafond en muur is. Kan u eens ter plekke komen kijken om een offerte op te stellen voor de reparatie? Lek herstellen en gevolgschade.

Ondersteunende muur herplaatsen

Bij verbouwingswerken is een ondersteunende (gemetste) kolom van een poutrelle beschadigd geraakt. Ik zou deze graag laten vervangen door een nieuwe kolom. Dit wil zeggen het wegslagen van de kolom, terwijl de poutrelle ondersteund om vervolgens de kolom terug te laten metsen.

Beton gieten

Graag had ik een offerte gewenst voor 30 m² beton te gieten.

Aanbouw terras op eerste verdieping.

Wij willen aan onze bel etage woning met klein terras (4*1m) aan achterzijde eerste verdieping het terras uitbreiden. Willen dit terras extra vergroten naar de breedte van het huis (7m) en 2,5m diep. Aan 1 kant staat er een muur en de andere kant is open omdat wij laatste in de rij zijn. Indien mogelijk maken zodat er geen water doorkomt zodat onderaan gebruikt kan worden als droge plaats.Foto's ter beschikking.

Herstellen muren na waterschade

Mijn schouw heeft binnen in huis schade nagelaten na een hevige regenbui. De buitenzijde van de schouw is ondertussen hersteld samen met andere externe voegwerken aan het gebouw. De schade in het appartement is echter nog niet hersteld. Hiervoor willen we graag een offerte laten opmaken. Hoe kan de herstelling gebeuren en hoeveel zal ons dit dan kosten? U kan me enkel via sms of e-mail bereiken aangezien ik doof ben. Foto's ter beschikking.