Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wilrijk heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wilrijk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Wilrijk of directe omgeving.

168 klanten uit Wilrijk bevelen een bij Casius in Wilrijk aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wilrijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: mantelzorgwoning tuin, nieuwbouw met Cellumat Ytong plaatsen, totaalrenovatie van een gelijkvloerswoning, bijbouw bij te plaatsen, woning renoveren, verbouwen ruwbouw, tweede bouwlaag bijplaatsen, goede aannemer nodig voor renovatie afgebrande HOB, woning renoveren, renoveren en verbouwen woning, aanbouw met glas, totaalrenovatie uit te voeren, woning laten verbouwen, bestaande woning slopen en bouwrijp maken, uitbouwen en renoveren van de living en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw aan-, uit en opbouw in Wilrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wilrijk:

Renovatie schouw en open haard

Ik wil mijn huidige schouw in de living laten renoveren door met glas te werken. Moderniseren van oude schouw die nu bestaat uit gemeselde steen. Omkasting met houtwerk en glas.

Aanbouw met glas

Houten aanbouw met veel glas. 32 m².

Gieten van chape in appartement

Ik zou voor een renovatieproject een nieuwe chape willen laten leggen. De oude deugd niet en is niet egaal. Het zou gaan om een appartement (+/- 100m²) op de 2e verd. Graag had ik een offerte gehad voor de afbraak werken + het plaatsen van de chape en een offerte enkel voor het plaatse van de chape. Inkomhal 18 m² Living 32,75 m² Slaapkamer 1 17,60 m² Slaapkamer 2 13 m² Badkamer 1 4,15 m² Berging 2,80 m² Keuken is betegeld en zou niet moeten worden vervangen.

Zonwering plaatsen met elektrisch schakelaar

Zonnescherm met knikarm (vaak boven terras) plaatsen; elektrisch met schakelaar. 3m breed - diepte 2 à 3m

Renoveren en verbouwen woning

Woonoppervlakte is ± 140 m². Verwijderen van de badkamer op de begane grond en verplaatsen naar slaapkamer op de 1e etage. Verwijderen muur tussen keuken en badkamer. Verwijderen oude en installeren nieuwe grotere keuken. Ombouwen en afwerken kelderkast tot WC. Egaliseren plavuizenvloer woonkamer en hal; leggen laminaat. Buitenmuren woonkamer en slaapkamers isoleren met gipsplaten en steenwol. Installeren houtkachel. Verwijderen vloerbedekking slaapkamers; leggen laminaat. Ombouwen slaapkamer tot badkamer. Vaste trap naar zolder en trapgat door betonnen vloer maken. Zolder afwerken tot praktijkruimte (30 m²). Afbreken en verplaatsen tussenwand 1e etage. Installeren nieuwe badgeiser. Verleggen diverse leidingen (gas, water, electr. , CV). Elektriciteit installatie conform maken. Tekeningen + uitgebreide werkbeschrijving aanwezig.

Renovatie houten balkon

Onze woning is een halfopen bebouwing met aan de straatzijde op de 1ste verdieping een balkon aan de slaapkamer. Het hout van het balkon (bouwjaar 1953) is aan het rotten. Graag willen wij dit balkon laten vernieuwen. Grootte 4mx1m

Nazicht veranda

Onze veranda van minstens 10 jaar oud, laat vocht binnen aan de randen van de (dak)ramen. Ofwel is dit condens ofwel zijn de profielen/rubbers of siliconen oud.. Graag had ik een vrijblijvend advies/offerte hiervoor gekregen.

Renovatie garage

Garagevloer gezakt. Afvoerbuizen stuk onder de vloer? Indien ja moeten deze vervangen worden. Indien nodig ook de vloer herstellen en egaliseren.

Uitbreiding woning gelijkvloers

Ik wil mijn woning (bel-etage) op het gelijkvloers uitbreiden over de volledige perceelbreedte (6m) op een diepte van 5 à 6m. Het gaat hier dus over een oppervlakte van 30-36m². Deze ruimte zal samen met de bestaande ruimte een living en een open keuken worden. Betreft de ruwbouw van de aanbouw: leidingen, elektriciteit en andere nutsvoorzieningen. Plat dak met roofing en afvoer. Ramen en deuren. Verdere afwerking wordt door ons verzorgd

Poutrel plaatsen

Ik ben aan het verbouwen en wil graag mijn bestaande raamopening in een draagmuur op het gelijkvloers verbreden door plaatsing van een gemeniede HEB 180 poutrel van een totale lengte van 340 cm. Werken betreffen enkel het leveren en plaatsen van de poutrel, de onderliggende muur en het puin zal nadien door mijzelf worden verwijderd.

Renovatie woning + achterbouw

Totaalenovatie woning + achterbouw Renovatie van a tot z.

Algemene verbouwingswerken

Ik zoek een algemene aannemer, die mijn renovatieproject (klein appartement) kan 'vervolledigen' - bezetten binnenmuren - Sanitair en verwarming - muurtje metsen (terraske-badkamer) en aan buitenzijde isoleren, afwerking met steenstrips - Elektriciteit, mogelijks Niko home control, heb zelf wel sleuvenmachine en heel wat elektrisch materiaal. - Volledige badkamerrenovatie

Vergroten raamopeningen in achtergevel

In het kader van een renovatie wil ik 2 bestaande raamopeningen laten vergroten : 1) keuken : één bestaand raam te vergroten naar beneden toe, binnen zelfde dagmaat 2) eetkamer : momenteel dubbele deur naar terras, dagmaat te vergroten aan weerskanten om een bredere schuifdeur/schuifraam te kunnen plaatsen. Graag afspraak ter plaatse, plannen kunnen bezorgd worden.

Waterschade herstelling

Ik zou graag contact willen opnemen met een aannemer voor een bestek op te maken voor waterschade bij ons in het huis. Wij zouden dit moeten doorgeven aan onze verzekering en eventueel dit door jullie te laten herstellen. Te herstellen: één stuk muur beschadigd door water van plat dak buren (pleisterwerk, schilderwerken).

Lek herstellen en gevolgschade

We hebben een lek in ons plat dak, waardoor een draagbalk nat is geworden, en er schade aan ons plafond en muur is. Kan u eens ter plekke komen kijken om een offerte op te stellen voor de reparatie? Lek herstellen en gevolgschade.

Ondersteunende muur herplaatsen

Bij verbouwingswerken is een ondersteunende (gemetste) kolom van een poutrelle beschadigd geraakt. Ik zou deze graag laten vervangen door een nieuwe kolom. Dit wil zeggen het wegslagen van de kolom, terwijl de poutrelle ondersteund om vervolgens de kolom terug te laten metsen.

Beton gieten

Graag had ik een offerte gewenst voor 30 m² beton te gieten.

Aanbouw terras op eerste verdieping.

Wij willen aan onze bel etage woning met klein terras (4*1m) aan achterzijde eerste verdieping het terras uitbreiden. Willen dit terras extra vergroten naar de breedte van het huis (7m) en 2,5m diep. Aan 1 kant staat er een muur en de andere kant is open omdat wij laatste in de rij zijn. Indien mogelijk maken zodat er geen water doorkomt zodat onderaan gebruikt kan worden als droge plaats.Foto's ter beschikking.

Herstellen muren na waterschade

Mijn schouw heeft binnen in huis schade nagelaten na een hevige regenbui. De buitenzijde van de schouw is ondertussen hersteld samen met andere externe voegwerken aan het gebouw. De schade in het appartement is echter nog niet hersteld. Hiervoor willen we graag een offerte laten opmaken. Hoe kan de herstelling gebeuren en hoeveel zal ons dit dan kosten? U kan me enkel via sms of e-mail bereiken aangezien ik doof ben. Foto's ter beschikking.

Plaatsen van gemetselde aanbouw

Gemetselde aanbouw met veel glas groot schuifraam 1,5 meter breed bij 6 meter in de tuin aanbouwen. Graag prijsadvies voor deze aanbouw.

Beton gieten in veranda

Ik wil +/- 6m³ of 35 m² beton storten in mijn veranda. Dit moet door mijn woning. Kan er iemand mij een offerte bezorgen en hoe dit kan verwezenlijkt worden.

Vervangen van laminaat en keuken

Laminaat vervangen en keuken

Algemene renovatie appartement

Ik zou graag Quick step plaatsen in mijn appartement in alle ruimtes. Verder moet het volledig appartement geschilderd worden. Een deel van de keuken moet betegeld worden. Oude badkamer moet afgebroken worden en er dient een nieuwe volledige badkamer geïnstalleerd worden.

Realiseren van achteruitbouw

Houten aanbouw met veel glas rijwoning achteruitbouw van 5 x 6 m. Er ligt momenteel terras.

Keuken/Living renoveren + extra kamer aanbouwen

Keuken, eetkamer en living renoveren + Aanbouwen extra slaapkamer (20m²) boven keuken.