Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Wilrijk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
ruwbouwwerken funderingen, muren-vloeren en dakwerken uitvoeren, aannemer voor ruwbouwwerken 4 gevelwoning, bouwen van een woning volgens opgemaakt plan, afwerken van casco woning, renovatiewerken uitvoeren, woning renoveren, renovatie woning, ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing, nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen, appartement volledig renoveren na een brand, totalerenovatie opstarten, bijgebouw in ytong zetten, acherbouw bijbouwen, woning renoveren, renoveren woning

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw renovatie in Wilrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wilrijk:

Draagmuur uitbreken tussen keuken en living poutrel plaatsen

Draagmuur uitbreken in de keuken en poutrel plaatsen van ongeveer 3. 60 m. Dit is een draagmuur tussen keuken en living.

Woning opsplitsen in appartementen

Graag een aannemer voor appartementen te maken van een woning. Ik woon momenteel in een kangoeroe woning van 350m2 samen met mijn papa, hij bewoond de gelijkvloers en ik het eerste en tweede met 2 kindjes en partner. Nu gaan mijn partner en ik scheiden en wil ik van de bovenste verdieping een appartement maken.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Graag had ik een poutrel laten steken. De lengte van muur tot muur bedraagt 4 m 78.

Mantelzorgwoning bouwen in tuin

Ik wil een mantelzorgwoning voor mijn moeder. Om in de tuin te plaatsen.

Beton storten voor terras

Ik zou graag beton willen storten voor mijn terras + living waarvoor ongeveer (33 m² x 15 cm dikte) 5 m³ nodig zal zijn.

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw plaatsen aan de achterkant van de woning afm: 6 meter breed en 3 meter diep. Afwerking met betondak.

Balkons appartementsgebouw renoveren

Voor een appartementsgebouw te Wilrijk met 2 verdiepen, 4 balkons voor 8 appartementen (+- 3 m2 per terras * 8) zijn wij op zoek naar een renovatie van onze terrassen met op heden tegelvloer. De randen van de terrassen lossen en de beton eronder is aan herstelling toe.

Vloerwerken en chapewerken gelijkvloers

Huidige tegelvloer moet uitgebroken worden in de inkomhal en 2 toiletten. Opnieuw chapen. Nieuwe tegelvloer (parkettegels) moeten gelegd worden. Totale oppervlakte is 15,67 vierkante meter. Parkettegels zijn 114 cm x 20 cm x 1 cm. Parket tegels zijn al aanwezig. Enkel het plaatsen.

Open haard afbreken en opening dichten

We zouden onze openhaard willen laten afbreken deze loopt door op het eerste verdiep en de zolder. Schoorsteen verwijderen en het dak dichten. Ook zou het roet moeten worden opgekuisd.

Garage omvormen tot woonruimte

Garage omvormen tot woonruimte. Een nieuwe vloer in beton. Tegen het terras schuiframen. Keukenblokje, badkamer met inloopdouche. Ik had graag een wand tussen de badkamer en de rest in glastegels . Muren en plafond moeten worden bekleedt. En er moet goede elektriciteit en verwarming voorzien worden

Houten vloer verwijderen en beton gieten in woonkamer

Het gaat over de living (ongeveer 4*7 m). Ik wil de vloer helemaal verwijderen. Ik heb nu houten vloer met tegels erbovenop. Ik wil die weg en in de plaats wil ik beton vloer met vloer warming en tegels.

Terras in metaal bouwen

Bouwen van een metaalterras en trap van bel-étage naar tuin. Oppervlakte terras: ongeveer 300x600 / hoogte: 300

Gemetste bijbouw plaatsen

Ik zoek een vakman voor het bijbouwen van een gemetste aanbouw van ongeveer 50 m².

Balkons herstellen van betonrot

Herstelling van alle balkons achter appartementsgebouw. Gelijkvloers tem 4de verdieping. Betonrot en bezetting.

Balkons renoveren

Een appartementsgebouw van 2 verdiepingen , met 5 appartementen. 4 balkons waarvan. 2 balkons ongeveer 9 m. Lang en 1 m. Breed. 2 balkons ongeveer 9 m. Lang en 50 cm breed. Deel beton weg - ijzer is zichtbaar.

Vergroten opening toegang trap

Een uitbreiding van de bestaande trap naar de zolderverdieping. Daar dient nog een betonboring te gebeuren voor het vergroten van de opening die toegang verschaft naar de zolder. De trap omvat tweemaal een kwartdraai en dient uit +/- 16 treden te bestaan. Tenzij er een andere oplossing voor handen is.

Renovatie schouw en open haard

Ik wil mijn huidige schouw in de living laten renoveren door met glas te werken. Moderniseren van oude schouw die nu bestaat uit gemeselde steen. Omkasting met houtwerk en glas.

Aanbouw met glas

Houten aanbouw met veel glas. 32 m².

Gieten van chape in appartement

Ik zou voor een renovatieproject een nieuwe chape willen laten leggen. De oude deugd niet en is niet egaal. Het zou gaan om een appartement (+/- 100m²) op de 2e verd. Graag had ik een offerte gehad voor de afbraak werken + het plaatsen van de chape en een offerte enkel voor het plaatse van de chape. Inkomhal 18 m² Living 32,75 m² Slaapkamer 1 17,60 m² Slaapkamer 2 13 m² Badkamer 1 4,15 m² Berging 2,80 m² Keuken is betegeld en zou niet moeten worden vervangen.

Zonwering plaatsen met elektrisch schakelaar

Zonnescherm met knikarm (vaak boven terras) plaatsen; elektrisch met schakelaar. 3m breed - diepte 2 à 3m

Renoveren en verbouwen woning

Woonoppervlakte is ± 140 m². Verwijderen van de badkamer op de begane grond en verplaatsen naar slaapkamer op de 1e etage. Verwijderen muur tussen keuken en badkamer. Verwijderen oude en installeren nieuwe grotere keuken. Ombouwen en afwerken kelderkast tot WC. Egaliseren plavuizenvloer woonkamer en hal; leggen laminaat. Buitenmuren woonkamer en slaapkamers isoleren met gipsplaten en steenwol. Installeren houtkachel. Verwijderen vloerbedekking slaapkamers; leggen laminaat. Ombouwen slaapkamer tot badkamer. Vaste trap naar zolder en trapgat door betonnen vloer maken. Zolder afwerken tot praktijkruimte (30 m²). Afbreken en verplaatsen tussenwand 1e etage. Installeren nieuwe badgeiser. Verleggen diverse leidingen (gas, water, electr. , CV). Elektriciteit installatie conform maken. Tekeningen + uitgebreide werkbeschrijving aanwezig.

Renovatie houten balkon

Onze woning is een halfopen bebouwing met aan de straatzijde op de 1ste verdieping een balkon aan de slaapkamer. Het hout van het balkon (bouwjaar 1953) is aan het rotten. Graag willen wij dit balkon laten vernieuwen. Grootte 4mx1m

Nazicht veranda

Onze veranda van minstens 10 jaar oud, laat vocht binnen aan de randen van de (dak)ramen. Ofwel is dit condens ofwel zijn de profielen/rubbers of siliconen oud.. Graag had ik een vrijblijvend advies/offerte hiervoor gekregen.

Renovatie garage

Garagevloer gezakt. Afvoerbuizen stuk onder de vloer? Indien ja moeten deze vervangen worden. Indien nodig ook de vloer herstellen en egaliseren.

Uitbreiding woning gelijkvloers

Ik wil mijn woning (bel-etage) op het gelijkvloers uitbreiden over de volledige perceelbreedte (6m) op een diepte van 5 à 6m. Het gaat hier dus over een oppervlakte van 30-36m². Deze ruimte zal samen met de bestaande ruimte een living en een open keuken worden. Betreft de ruwbouw van de aanbouw: leidingen, elektriciteit en andere nutsvoorzieningen. Plat dak met roofing en afvoer. Ramen en deuren. Verdere afwerking wordt door ons verzorgd