Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wilrijk:

Renovatiewerken van 3 appartementen

Ik zoek een aannemer voor een volledige renovatie. Appartemensgebouw met 3 appartementen. Alles moet vernieuwd worden : betegeling, elektriciteit, strippen en leegmaken, bezetting, bevloering, pleisterwerken.

Muur uitbreken tussen living en keuken en poutrel plaatsen

In mijn appartement zou ik graag de muur tussen de living en keuken willen laten weghalen. Het zou gaan over 1. 1 m breed en 2,5 hoog, dikte van de muur is 15 cm. Bovenliggend is enkel een dak.

Draagmuur uitbreken tussen keuken en living poutrel plaatsen

Draagmuur uitbreken in de keuken en poutrel plaatsen van ongeveer 3. 60 m. Dit is een draagmuur tussen keuken en living.

Woning opsplitsen in appartementen

Graag een aannemer voor appartementen te maken van een woning. Ik woon momenteel in een kangoeroe woning van 350m2 samen met mijn papa, hij bewoond de gelijkvloers en ik het eerste en tweede met 2 kindjes en partner. Nu gaan mijn partner en ik scheiden en wil ik van de bovenste verdieping een appartement maken.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Graag had ik een poutrel laten steken. De lengte van muur tot muur bedraagt 4 m 78.

Mantelzorgwoning bouwen in tuin

Ik wil een mantelzorgwoning voor mijn moeder. Om in de tuin te plaatsen.

Beton storten voor terras

Ik zou graag beton willen storten voor mijn terras + living waarvoor ongeveer (33 m² x 15 cm dikte) 5 m³ nodig zal zijn.

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw plaatsen aan de achterkant van de woning afm: 6 meter breed en 3 meter diep. Afwerking met betondak.

Balkons appartementsgebouw renoveren

Voor een appartementsgebouw te Wilrijk met 2 verdiepen, 4 balkons voor 8 appartementen (+- 3 m2 per terras * 8) zijn wij op zoek naar een renovatie van onze terrassen met op heden tegelvloer. De randen van de terrassen lossen en de beton eronder is aan herstelling toe.

Vloerwerken en chapewerken gelijkvloers

Huidige tegelvloer moet uitgebroken worden in de inkomhal en 2 toiletten. Opnieuw chapen. Nieuwe tegelvloer (parkettegels) moeten gelegd worden. Totale oppervlakte is 15,67 vierkante meter. Parkettegels zijn 114 cm x 20 cm x 1 cm. Parket tegels zijn al aanwezig. Enkel het plaatsen.