Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie houten balkon:

Renovatie houten balkon

Onze woning is een halfopen bebouwing met aan de straatzijde op de 1ste verdieping een balkon aan de slaapkamer. Het hout van het balkon (bouwjaar 1953) is aan het rotten. Graag willen wij dit balkon laten vernieuwen. Grootte 4mx1m
Offertes van aannemers voor renovatie uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie houten balkon uit heel België:

Renovatie van badkamer

Indeling van de badkamer blijft zoals deze is, maar alles wordt vervangen en het bad gaat vervangen worden door een douchecabine. Afmeting: 4. 38 x 1. 70m Sloopwerk wordt zelf gedaan. Aangezien het een houten vloer betreft op de 1e verdieping graag werken met zwaluwstaartplaten + beton. Tegels (of PVC vloerdelen), douchecabine, toilet, badkamermeubel, verlichting worden zelf geleverd. Overig (bouw)materiaal door de vakman. Werkzaamheden aan vloer kunnen vanaf maandag 11-12 starten. Werkzaamheden derhalve: -betonvloer storten op zwaluwstaartplaten -tegelen wanden. -tegelen of plaatsen PVC op vloer. -plaatsen douchecabine, wandmeubel, wc en urinoir.

Houten trap plaatsen

In onze renovatie willen we een nieuwe trap plaatsen . Deze trap is van het gelijkvloers naar het 1ste verdiep. Met aan 1 kant een betonnen muur. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Twee houten steektrappen plaatsen

Voor een renovatie heb ik vlot twee houten steektrappen nodig. De ene trap is 2,98 m hoog met een uitval van 3,52 m en de ander is 2,83 m hoog met een uitval van 2,90 m. Beide 75 cm breed.

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder

Een totaal renovatie, waarbij het eerste verdiep een deel zakt. Hierdoor moet de trap ook vernieuwd worden. Dus van het gelijkvloers naar de eerste verdieping en dan naar de zolder. Met leuning. Trap is met een zijde aan de muur.

Houten trap plaatsen

Draaitrap 14 tredes van 18cm totaal 2,5m hoog Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen Renovatie

Houten trappen plaatsen

Plaatsen van 2 trappen dit is voor een totaal renovatie. Van 1 tem 17 treden en 18 tem 33 treden. Houten trappen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, en van eerste verdieping naar tweede verdieping. Trappen met een zijde tegen de muur.

Renovatie voortuin en houten afsluiting achteraan

Buxus in voortuin is kapot, dus ik zou iets anders willen in de plaats: 6 m op 6 m. Achteraan zou ik houten schutting willen laten plaatsen: 8 meter , de hoogte ongeveer 1.80 meter. Graag advies, ter plaatse komen kijken.

Renovatie van zolder en badkamer afwerken

Zolder afwerken = kleine badkamer zetten. Houten muur zetten, platen tegen binnenzijde dak plaatsen en vloer leggen. Badkamer = vloer leggen, wc zetten en handdoek droger zetten en oude verwarming weg doen en platen zetten tegen de wand. Appartement wc = wc zetten en platen zetten tegen de wand. En nog een paar klein werkjes. Materialen zelf al aangekocht.

Partners

Partners van Casius