Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie houten balkon:

Renovatie houten balkon

Onze woning is een halfopen bebouwing met aan de straatzijde op de 1ste verdieping een balkon aan de slaapkamer. Het hout van het balkon (bouwjaar 1953) is aan het rotten. Graag willen wij dit balkon laten vernieuwen. Grootte 4mx1m
Offertes van aannemers voor renovatie uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie houten balkon uit heel België:

Renovatie dakkapel en dakrand

Het vernieuwen van de houten elementen rond de dakkapel en de dakrand, mogelijks ook de dakgoot in samenspraak met de gevelreiniger. Het hoeven geen exacte kopieën te zijn, maar het kunnen ook decoratieve houten elementen zijn, die dan overschilderd worden in ral 7016. De foto in bijlage geeft alvast een indruk. De gevelbreedte is 5 meter.

Renovatie hall en houten vloeren

De traphal van gelijkvloers tot en met de tweede verdieping moet gerenoveerd worden. Op de trap hangen verschillende lagen verf die gedeeltelijk er af zijn, al de verf moet er af en het hout moet vernist worden. De onderkant van de trap moet bijgewerkt worden en de muren moeten geschilderd worden. De houten vloeren op gelijkvloers, eerste en tweede moeten wat bijgewerkt worden, opgeschuurd en opnieuw vernist worden.

Houten steunbalk vervangen door veilige betonnen steunbalk of linteel

Ik heb tijdens de renovatie van mijn woning een draagmuur ontdekt die gedragen wordt door een houten steunbalk. Ik zou deze willen laten vervangen door een veilige betonnen balk of een lintel of wat hier ook nodig is. Graag vrijblijvend advise en prijsofferte.

Renovatie van oude voordeur

Ik zou mijn houten voordeur willen laten zandstralen of afbranden en een lichtere kleur opzetten

Renoveren van trap

Renovatie van bestaande houten trap

Goede aannemer nodig voor renovatie afgebrande HOB

Een afgebrande woning water-, en winddicht restaureren (geen binnenafwerking) en de bestaande structuren behouden waar mogelijk. De betonnen rector gewelven op het plan dienen echter houten gewelven te zijn zodat de bestaande funderingen maximaal behouden kunnen blijven.

Afspannen van de tuin

Wij hebben onlangs en huisje gekocht waar wij momenteel een grondige renovatie aan het maken zijn en het moment van de tuin stilaan aanbreekt. Graag had ik uw advies en raad verkregen voor het afspannen hiervan. Met enkele woorden uitleg, onze tuin is langs beide zijden 42 meter lang en ongeveer 6 meter breed. Ik had gedacht aan betonnen palen en houten panelen op een betonnen-onderplaat of een draadafspanning met een kunstmatige haag. Vanwege de aanzienlijke lengte van de tuin ben ik dus op zoek naar een betaalbare en/toch kwalitatieve afspanning.

Renovatie houten chalet

Ik wil graag een offerte laten maken voor enkele renovatiewerken aan mijn chalet. Zo wil ik ook de staat van het hout weten, en of dit kan hersteld worden indien nodig. Er moet verwarming voorzien worden en het huis moet geïsoleerd worden. Belangrijk is dat u een vakman bent op vlak van houten chalets.

Partners

Partners van Casius