Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie houten balkon:

Renovatie houten balkon

Onze woning is een halfopen bebouwing met aan de straatzijde op de 1ste verdieping een balkon aan de slaapkamer. Het hout van het balkon (bouwjaar 1953) is aan het rotten. Graag willen wij dit balkon laten vernieuwen. Grootte 4mx1m
Offertes van aannemers voor renovatie uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie houten balkon uit heel België:

Renovatie corniche

Onze corniche is een 2 tal jaren geleden gaan vliegen bij stormweer. En die zou dus vervangen moeten worden . De oude houten hangt er nog tegen . De dakwerkers hadden er gewoon ne plastieken tegengehangen .

Architect voor renovatie

Renovatie bestaande woning met nadruk op binnenbrengen van licht, ruimtegevoel vergroten en respect voor de authenticiteit (woning°1941, hoevestijl, deels mergel); integreren van 2 achterliggende stallen in de woning, al dan niet in verbinding met 1ste verdieping, om een open keuken met zicht op de tuin te vormen - aanleg van tuin en terras, met aandacht voor drainage, riolering, septische put. - omvormen huidige keuken tot wasplaats, verbinding maken met garage dmv deuropening - garage opdelen in garagedeel (auto) vs. Deel naar tuin (patio) met kleine douche - houten balken eerste verdieping vervangen door beton - vloer/muren benedenverdieping: vochtbestrijding - plaatsen vloerverwarming beneden + parket - muren beneden opnieuw pleisteren

Betonrot balkonnen herstellen

De terrassen/balkons aan ons appartementsgebouw zijn aan een grondige herstelling/renovatie toe. We hebben last van insijpelend water dus het zou helemaal terug waterdicht gemaakt moeten worden. Er zijn langs onder ook heel wat barsten te zien en de randen brokkelen al lichtjes af. Op het terras van de eerste verdieping liggen er momenteel nog de originele tegels en daarover zijn er houten planken gelegd. De tegels/stenen van het terras op de tweede verdieping zijn wel ooit al vernieuwd geweest, maar de structuur van het balkon zit met dezelfde problemen (weliswaar in mindere mate). De afmetingen van de terrassen zijn 1m op 2,4m. Het zou de bedoeling zijn dat de werken aanvangen zo kort mogelijk na de zomervakantie (september 2018).

Renovatie kantoorruimte

De ruimte is momenteel open , en wat er moet gebeuren is het volgende: - Bouwen gyproc wanden zoals aangegeven op het plan + ingebouwde vensters waar nodig - Afwerking en verven van de gyproc wanden - Glazen wanden & deur + installeren aan de meeting rooms - Houten partities, te maken en installeren - Electriciteitsplannen installeren - Installatie lichtplan Het is een ruimte van 192 m².

Houten landelijke trap van eerste naar zolder plaatsen

Graag een houten landelijke trap plaatsen van eerste verdieping naar de zolder. Die zou afgerond moeten zijn. Dit is voor een renovatie.

Houten trap plaatsen

Dit is voor een renovatie: Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping. Met een draai + leuning.

Houten trappen plaatsen

Een rechte trap plaatsen. Graag budget vriendelijk. Ik ben bezig met de renovatie van mijn woning, en ga de trappen vervangen. Het zijn 4 rechte trappen (16, 5 en 2 keer 10 10 treden). Doordat een deel van de woning verhuurd gaat worden, moeten de trappen R30 zijn. Indien mogelijk worden de trappen in 2 stappen geplaatst, eerst basisstructuur, zodat deze gebruikt kunnen worden voor andere werken en de afwerking niet te beschadigen, en later afwerking.

Houten design trap met stalen of glazen leuning plaatsen

Rechte trap met één of meerdere draaien dit is voor een renovatie. Binnen geplaatst worden, van gelijkvloers naar eerste eerste verdieping. Graag een design / moderne maatwerk trap plaatsen. Met stalen of glazen leuning en balustrade.

Partners

Partners van Casius