Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie houten balkon:

Renovatie houten balkon

Onze woning is een halfopen bebouwing met aan de straatzijde op de 1ste verdieping een balkon aan de slaapkamer. Het hout van het balkon (bouwjaar 1953) is aan het rotten. Graag willen wij dit balkon laten vernieuwen. Grootte 4mx1m
Offertes van aannemers voor renovatie uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie houten balkon uit heel België:

Architect voor renovatieproject

Wij renoveren een halfopen bebouwing met houten roostering. Bij de renovatie willen wij vooral dat de indeling van de ruimtes zo logisch en optimaal mogelijk gepland wordt om zo elke vierkante meter te benutten. Mogelijks zou er een aanbouw bijkomen van max. 6m op 3m, voornamelijk bestaande uit glas, hout en beton. Optioneel zouden wij ook een draagmuur willen opentrekken.

Vloer en plafond aanleggen

Ik heb een ruimte waar ik graag een gyproc plafond wil laten plaatsen + een nieuwe houten vloer. Dit is een renovatie. Ruimte is ongeveer 14 vierkante meter. Ik heb reeds de gyproc platen en houten planken voor de vloer in mijn bezit.

Houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Voor onze totaal renovatie van ons huis willen we een vaste trap steken naar de zolder om 2 slaapkamers te maken. De trap zouden we boven de bestaande trap steken. De trap begint met een 90° draai en dan recht omhoog. De trap zal aan 1 muur geplaatst worden aan de linkerzijde, aan de rechterzijde een leuning. Ongeveer een 15 tal treden. De totale hoogte is +/- 2 m 60.

Veranda renoveren

Gemetste veranda met vergunning. Volledige renovatie van het dak. Niet lichtdoorlatend en geen koepels. Geïsoleerde platen met bijbehorende afvoeren en goten. Houten constructie moet stevig genoeg zijn om er later zonnepanelen bovenop te zetten. Beschermen van de houten balken tegen aflopend of druipend vocht. Het dak is ongeveer 22m²

Gevel deels renoveren

De gevel van ons openstaand huis is deels afgewerkt met houtwerk. Op sommige plekken zijn de houten balken aan renovatie toe. Sommige dakgoten/houtwerk zijn ook aan vernieuwing toe.

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Renovatie van de voorgevel van een rijwoning tussen 10 en 50 m². Voorkeur voor hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,... )

Renovatie corniche

Onze corniche is een 2 tal jaren geleden gaan vliegen bij stormweer. En die zou dus vervangen moeten worden . De oude houten hangt er nog tegen . De dakwerkers hadden er gewoon ne plastieken tegengehangen .

Gevelrenovatie in modernistische stijl

Ons huis dateert uit de jaren 50 en heeft deels een geschilderde deels houten gevel. Stijl is modernistisch. Gevel heeft renovatie nodig op de ‘slagkant’ en dient geschilderd of met ander materiaal gerenoveerd te worden.

Partners

Partners van Casius