Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie houten balkon:

Renovatie houten balkon

Onze woning is een halfopen bebouwing met aan de straatzijde op de 1ste verdieping een balkon aan de slaapkamer. Het hout van het balkon (bouwjaar 1953) is aan het rotten. Graag willen wij dit balkon laten vernieuwen. Grootte 4mx1m
Offertes van aannemers voor renovatie uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie houten balkon uit heel België:

Houten trappen plaatsen

Een rechte trap plaatsen. Graag budget vriendelijk. Ik ben bezig met de renovatie van mijn woning, en ga de trappen vervangen. Het zijn 4 rechte trappen (16, 5 en 2 keer 10 10 treden). Doordat een deel van de woning verhuurd gaat worden, moeten de trappen R30 zijn. Indien mogelijk worden de trappen in 2 stappen geplaatst, eerst basisstructuur, zodat deze gebruikt kunnen worden voor andere werken en de afwerking niet te beschadigen, en later afwerking.

Houten design trap met stalen of glazen leuning plaatsen

Rechte trap met één of meerdere draaien dit is voor een renovatie. Binnen geplaatst worden, van gelijkvloers naar eerste eerste verdieping. Graag een design / moderne maatwerk trap plaatsen. Met stalen of glazen leuning en balustrade.

Houten vaste trap van eerste naar zolderverdieping

Dit is voor een renovatie: Er staat nu een vouwtrap maar wij willen een vaste trap. Rechte trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder. Budgetvriendelijke trap. Hoogte plafond 2 meter 40.

Keuken renoveren

Volledige renovatie van bestaande keuken. Idee is om alles af te breken (afhankelijk van de prijs hiervoor zouden we evt. Overwegen om dit zelf te doen) en volledig nieuwe keuken (vloer, wanden, plafond) te installeren. Er is nu een soort toog die we zouden willen wegdoen en vervangen door een kookeiland. Daarvoor zullen bepaalde leidingen ook dienen aangepast te worden. Nu koken we met een in vitro keramische kookplaat, maar eventueel zouden we willen overschakelen op aardgas (we verwarmen reeds met aardgas). Nog een belangrijk punt is de kelder. We hebben een ruime kelder die we momenteel niet gebruiken wegens de moeilijke toegankelijkheid. Dus graag zouden we van de werken aan de keuken willen profiteren om ook de toegankelijkheid naar de kelder te verbeteren. Tenslotte zouden we ook onze trap in de woonkamer willen vernieuwen, het is een houten trap en we zouden graag hebben dat de nieuwe trap ook van hout is. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Afbraak bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Verlichting, Ventilatie, Verwarming Wat is de oppervlakte van uw keuken? : +/- 12 m² Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenkasten, Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden

Houten trappen plaatsen

Houten trappen plaatsen dit is voor een renovatie woning. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping met tussen plateau. Twee kleintjes en een grote trap. Komt tussen twee muren te staan. En 1 zijde is los.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Renovatie achtergevel (baksteen met slechte voegen), ligging NW. Het betreft een halfopen woning. De oppervlakte is +- 35 m2

Betontrap storten van gelijkvloers naar eerste en zolderverdieping

Renovatie: Beton trap storten, 15 treden ongeveer van gelijkvloers naar eerste verdieping, en dan van eerste verdieping naar zolderverdieping er moet ook een trapgat gemaakt worden. Ofwel een beton trap of een houten trap plaatsen. Voorkeur gaat naar een betonnen trap.

Houten trap plaatsen

Ik ben bezig met volledige renovatie van mijn huis ik wil graag prijzen en modellen zien... houtkleur en wit is mijn keuze. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Van eerste naar zolder. Beneden met een draai en boven een rechte trap.

Partners

Partners van Casius