Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie houten balkon:

Renovatie houten balkon

Onze woning is een halfopen bebouwing met aan de straatzijde op de 1ste verdieping een balkon aan de slaapkamer. Het hout van het balkon (bouwjaar 1953) is aan het rotten. Graag willen wij dit balkon laten vernieuwen. Grootte 4mx1m
Offertes van aannemers voor renovatie uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie houten balkon uit heel België:

Renovatie van zolder en badkamer afwerken

Zolder afwerken = kleine badkamer zetten. Houten muur zetten, platen tegen binnenzijde dak plaatsen en vloer leggen. Badkamer = vloer leggen, wc zetten en handdoek droger zetten en oude verwarming weg doen en platen zetten tegen de wand. Appartement wc = wc zetten en platen zetten tegen de wand. En nog een paar klein werkjes. Materialen zelf al aangekocht.

11 nieuwe houten ramen plaatsen

Wij hebben een 11 tal nieuwe ramen in hout nodig voor renovatie project. Graag bezichtiging ter plaatse.

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping en naar zolder

Wij zijn bezig met de renovatie van een woning te Huldenberg. Van het gelijkvloers naar het eerste moet een nieuwe trap omdat de huidige te stijl is. Van het eerste verdiep naar de zolder, zouden we de trap misschien ook vervangen.

Renovatie van zolderkamer

Ik zou graag mijn zolder verbouwen: - Het steken van 3 veluxen. - Het steken van wat stopcontacten. (en aansluiten op reeds gekeurde installatie) - Het afbreken van wat houten structuren op zolder. - En het koppelen van sanitaire kranen alsook het plaatsen en koppelen van 3 chauffages.

Renovatie houten tuinhuis en pergola

Renovatie tuinhuis (4 x 2,5) en aangebouwde pergola (4 x 5), alles in tuinhout. Dak tuinhuisje in bitumen golfplaat vervangen. Kroonlijst tuinhuisje en pergola afnemen, ophanging vervangen en kroonlijst terug plaatsen. Uitlopers van Wisteria (blauwe regen) onder houten vloer verwijderen en ondoordringbare afscherming tegen deze uitlopers rond tuinhuisje plaatsen.

Houten trap plaatsen of herstellen

Houten trap plaatsen of herstellen: Ook zou ik willen kijken of een eventuele renovatie van de trap ook een mogelijkheid is. Het is een rechte trap met een bocht vanboven. Wij zouden de bocht niet meer in de trap willen verwerken maar in het halletje(overloop) zelf.

Zwevende houten trap plaatsen

Renovatie : trap. Plaatsen van Zwevende trap, hout afgewerkt met metaal. Van gelijkvloers naar de eerste verdieping.

Vervangen ramen en kozijnen in gehele huis

Voor een renovatie project zijn wij op zoek naar een bedrijf dat een 25 tal ramen/serre deuren en kozijnen met enkel glas kan vervangen door ofwel houten of aluminium kozijnen en dubbel glas. Geen PVC.

Partners

Partners van Casius