Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie houten balkon:

Renovatie houten balkon

Onze woning is een halfopen bebouwing met aan de straatzijde op de 1ste verdieping een balkon aan de slaapkamer. Het hout van het balkon (bouwjaar 1953) is aan het rotten. Graag willen wij dit balkon laten vernieuwen. Grootte 4mx1m
Offertes van aannemers voor renovatie uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie houten balkon uit heel België:

Vervangen ramen en kozijnen in gehele huis

Voor een renovatie project zijn wij op zoek naar een bedrijf dat een 25 tal ramen/serre deuren en kozijnen met enkel glas kan vervangen door ofwel houten of aluminium kozijnen en dubbel glas. Geen PVC.

Houten trap plaatsen

Wij zijn bezig met een totale renovatie. We hebben sinds kort ontdekt dat er houtworm in onze trap zit en die moet dus vervangen worden. Er zit 1 kwartdraai in de trap beneden de rest is recht tot boven. We willen graag een vakman voor het plaatsen van een eiken of beuken trap met leuning + boven hoek om tot tegen de muur. Leuning loopt nog 1 m door boven.

Houten trap plaatsen

Houten trap in eik plaatsen naar 1 ste verdieping vertrekkende uit hall. Renovatie.

Dakkapellen renoveren en ramen vervangen

5 houten dakkapellen zijn dringend aan renovatie toe. Hout is gebarsten of rot. Ook de ramen moeten vervangen worden ca 1m² raam per dakkapel. Halfopen bebouwing.

Renovatie zolder tot leefruimte

Isoleren dak en vloer. Bekabeling voor stopcontact en entertainment. Betonnen vloer te bekleden met houten planken. Wanden en dak bekleden met laminaat, hout. Inbouwkasten maken.. Omkasting maken aan trap met schuifdeur. Velux zijn reeds gestoken. verlichting en elektriciteit installeren.

Houten trap vernieuwen

Huis werd helemaal verbouwd, we twijfelen tussen een renovatie van de trap met eventueel houten stukken erop geplaatst. Of een volledig nieuwe trap. Momenteel bezig met vloeren van de woning dus werken mogen vanaf september beginnen.

Complete renovatie van de badkamer

Oude badkamer moet vernieuwd worden. - Houten plafond vervangen door nieuw plafond - tegels uitbreken, nieuwe tegels leggen - elektriciteit aanleggen - oude radiator, sanitair meubelen afbreken en nieuwe installeren. Oppervlakte van uw badkamer 7 m2.

Houten trap plaatsen

Wij willen een nieuwe trap laten plaatsen dit is voor een renovatie. Die zou tussen twee muren moeten komen , en van de gelijkvloers naar eerste verdieping.

Partners

Partners van Casius