Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie houten balkon:

Renovatie houten balkon

Onze woning is een halfopen bebouwing met aan de straatzijde op de 1ste verdieping een balkon aan de slaapkamer. Het hout van het balkon (bouwjaar 1953) is aan het rotten. Graag willen wij dit balkon laten vernieuwen. Grootte 4mx1m
Offertes van aannemers voor renovatie uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie houten balkon uit heel België:

Kunststof afsluiting plaatsen

De bestaande houten tuinschermen begrenzen een afgebakend tuintje wat niet beschadigd of verwijderd mag worden gezien het voor een deel pas vernieuwd werd. Er is 1 klimplant (clematis) die reeds meer dan 20 jaren tegen de houten schermen groeit en die we liefst zouden willen behouden. We zullen deze ook zelf van de bestaande schutting trachten te halen en nadien geleiden om te vergroeien met ankerpunten op de nieuwe. als vervanging en twijfelen we tussen 'Kunststof tuinschermen met betonlook' of eventueel 'Composiet'. Inclusief afbraak + afvoer van de bestaande panelen en plaatsing van de nieuwe (m.a.w. complete renovatie van de afsluiting). Vermoedelijk rond de 9,5 m (er staan momenteel 4,5 houten tuin schermen, met betonnen palen als scheiding)

Plaatsen van houten draaitrap

Houten draaitrap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping dit gaat om een renovatie. Die zal tegen een muur komen. Klassieke stijl van draaitrap.

Renoveren van houten trap

Renovatie van oude houten trap en eventueel de trede verbreden , indien mogelijk.

Twee binnendeuren en houten wand plaatsen

Bij de renovatie van onze living hadden we graag 2 binnendeuren op maat laten maken (zie foto in bijlage) en uitleg onder. We zoeken een schrijnwerker die twee binnendeuren kan plaatsen en een houten wand. Eén van deze deuren bevindt zich onder een trap en geeft toegang tot de kelder. Naast deze deur zou ook een wand van een 10-tal cm breed moeten gemaakt worden die het trapgat afsluit en waarin stopcontactdozen en lichtpunten zullen geïntegreerd worden door onze elektricien. De deur op de foto verdwijnt. De andere deur komt in het bestaande deurgat.

Plaatsen van houten draaitrap in beuk

Draaitrap in beuk plaatsen. Dit is voor een renovatie. Dit is voor de eerste verdieping zolderkamer.

Renoveren terrassen

Renovatie ( vervanging ) van 2 x 2 in elkaar doorlopende terrassen ( met tussen scheidingen boven terrasvloer ) waarvan 2 op 1 ste en 2 op 2 de verdieping. Vervanging van zowel onderbouw ( houten balken op 40 cm van elkaar ) als planken vloeren.

Kleine badkamer renoveren van a tot z

Ik zou graag een prijsofferte opvragen voor de renovatie door een geregistreerde aannemer van a tot z van een (piep) kleine badkamer in het Brusselse. Inclusief / graag een opdeling van prijs: > afbraakwerk (douchebak, lavabo, toilet, tegels, eventueel ook valse verhoging houten vloer) > uitbreken van houten constructie tussen badkamer en kast erachter om meer plaats te winnen en wc te plaatsen, (zie plan in bijlage) > voorbereiden verplaatsing (klein) leidingen, af-en aanvoer > voorbereiden / verstevigen vloer voor plaatsing van een bad > plaatsing nieuwe wc (hangtoilet), een klein bad (140/150 op 70) en lavabo > uitvoering van wc-omkadering, lavabo-omkadering in mdf, omkisting verwarmingsketel, gasmeter en electriciteitsbord > plaatsen van (witte, glanzende) mortex op vloer, mur

Renovatie houten elementen rond dakkapel

Vernieuwen houten elementen rond dakkapel en schilderen

Partners

Partners van Casius