Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor terrassen van een appartementsgebouw renoveren:

Terrassen van een appartementsgebouw renoveren

6 Terrassen en balustrades totaal vernieuwen. -Er moet een stelling geplaatst worden met bescherming van de doorgang. -De bestaande balustrades en tussenschotten moeten verwijderd worden. -De bestaande vloertegels moeten uitgebroken tot op de betonplaat. -De terrassen moeten voorzien worden van een nieuwe onderlaag. -De terrassen moeten voorzien worden met een begoten toplaag die waterdicht is. -Er moeten nieuwe balustrades en tussenschotten geplaatst worden. -Het betonrot aan de onderkant van het terras moet hersteld worden. -Als optie het bijwerken en herschilderen van de kroonlijst.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrassen van een appartementsgebouw renoveren uit heel België:

Terrassen van een appartementsgebouw renoveren

Onze Residentie kampt momenteel met serieuze waterschade aan de terrassen en zijn aldus zeker aan restauratie toe. Mogelijk zullen ook de balustrades vernieuwd moeten worden. Het gebouw is 30 jaar oud (1989) Een bezoek ter plaatse is zeker gewenst. Zeker al 6 terrassen. Terrassen zijn +/-18m² + ballustraden die ook helemaal rondom doorlopen.

Vochtprobleem terras oplossen

Appartementsgebouw met 10 appartementen: Terrassen afwatering is een probleem. Verschillende visuele vochtplekken aan buitenzijde. Doorsijpeling vocht naar ondergrondse garage. Opstijgend vocht aan zijmuren tuin is nog een ander probleem dat zich ook voordoet.

Terrassen van een appartementsgebouw renoveren

Graag 3 terrassen waterdicht maken.

Betonrot herstellen achtergevel appartementsgebouw

Ons gebouw heeft te kampen met betonrot aan de achtergevel. Twee balkons/terrassen aan dezelfde kant van het gebouw hebben hier last van en we willen dit dan ook aanpakken.

8 balkons renoveren

Renovatie terrassen voor- en achtergevel in klein appartementsgebouw (4 appartementen) 8 balkon s in totaal 3mx1m van voor x4 2mx1m van achtyer x4 Betonrot aanpakken En de vloeren betegelen of iets anders De ballustrades ook vernieuwen .

Betonrot herstellen

Appartementsgebouw waarvan de terrassen betonrot hebben. Dit te herstellen het gaat om 4 terassen in totaal 3 m² per terras.

Herstellen betonrot appartementsgebouw

Achteraan het appartementsgebouw hebben we terrassen. Deze laten blijkbaar bij sommige water door omdat wij bij sommige terrassen stalactieten zien Betongedeelte is ook bij sommige aan het afbrokkelen. Appartementsgebouw met 4 verdiepingen en dakterras. Stelling plaatsen.

Metalen gevelbekleding aanbrengen

Appartementsgebouw bestaande uit 3 verdiepingen met half ondergrondse garage. Bouwjaar +/- 1970. Opperplakte ca. 77 m²/gevel. Voorgevel bestaat uit gelakte steen en heeft zijn beste tijd gehad (gebarsten, uit de voeg, ...) Balken boven de ramen vertonen ook slijtage. Achtergevel vertoont betonrot en terrassen zijn niet meer waterdicht.