Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Zwijndrecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Zwijndrecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in Zwijndrecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zwijndrecht:

Afbraak bestaande achterbouw en ruwbouw zetten

Bestaande achterbouw afbreken. En ruwbouw zetten van ongeveer 50 m². De achterbouw is gemakkelijk te bereiken. We hebben een oprit van 1,5 meter breed die rechtstreeks naar achter loopt.

Renovatiewerken uitvoeren

Woning renoveren. Ongeveer 10-15 Ramen vervangen. Verwarmingsketel vervangen. Dak isoleren indien noodzakelijk. Nakijken of het noodzakelijk is een dringende renovatie vloeren uit te voeren. Later ook renovatie badkamer en keuken.

Schoorsteen verwijderen

Ik wil de schoorsteen laten verwijderen binnenin de woning. Gedeelte boven het dak mag blijven staan.

Vervangen rubbers en lood veranda

Wij hebben insijpeling in de veranda. Platen werden reeds vervangen na storm. Rubbers werden niet vervangen.

Badkamer renoveren, elektriciteit vernieuwen en vaste zoldertrap plaatsen

Nieuwe badkamer van 4 m² zetten, materiaal nog niet aangekocht en kan samen met vakman gebeuren. Hier moet een inloopdouche, wc en meubelkast komen. Ook de leidingen dienen vervangen te worden. Elektriciteit in huis, 150 m², moet volledig vervangen worden. Vaste zoldertrap zetten om zolderkamer makkelijk te kunnen bereiken.

Schouw uitbreken in living

We willen de schouw uitbreken die midden in de living staan. We weten niet of dit een Draagmuur is. Het moet ook op zeer korte termijn gebeuren. Graag iemand die zo snel mogelijk beschikbaar is

Gelijkvloers verbouwen inclusief het plaatsen van een achterbouw

Gelijkvloerse verdieping verbouwen. Achterbouw plaatsen van ongeveer 30 m², muur uitbreken tussen huidige keuken en living en een poutrel te plaatsen over de gehele benedenverdieping. Ook nieuwe chape leggen en als laatste nieuwe riolering plaatsen.

Betonplaat en fundering gieten

Ik wil een garage bouwen met plat dak (+-240 H) losstaand van het huis. Afmetingen zijn ongeveer 3,9 X 5,3. Betonplaat + funderingen moeten ook nog gelegd worden. Kan afgesproken worden dat dit door mezelf gedaan word.

Toilet venieuwen

Nieuw hangtoilet, vloer en betegelen van de muur.

Kelder saneren en ventilatie voorzien voor kruipruimte

Zopas kochten wij een huis. Dit huis beschikt over een kleine kelder (4 m²). Deze kelder staat ongeveer 5 cm onder water. Er is corrosie op de waterleidingen en er is ook schimmel. Ter plaatse komen kijken door aannemer voor advies ,en mogelijkheden.