Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Brussel.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: extra verdieping bijbouwen op bestaande woning, vierkantshoeve bouwen (fase 1) welness, houtskeletbouw, rijwoning volledig renoveren, extra verdieping bouwen op bungalow, extra verdieping bouwen op bungalow, houtskeletbouw zetten, renovatie woning tot 2 wooneenheden, renoveren en verbouwen woning, bouwen houtskeletbouw, totaal renovatie van een bestaande woning, renovatie appartement, terrassen van een appartementsgebouw renoveren, renoveren van een oude schuur, creeren duplex ruimte in dakappartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, aan-, uit en opbouw verbouwing in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Brussel:

donderdag 23 februari 2017

Waterschade te herstellen appartement

Waterschade te herstellen in een appartement. Gyproc plafond schilderwerk is opgeblazen. Restauratie van plafond. Herschilderen. Plaats ernaast vooral schilderwerk. Behangsel is losgekomen. Schade aan parket af te schuren.
woensdag 15 februari 2017

Renovatie appartement

Mijn appartement moet volledig gerenoveerd worden (elektriciteit, sanitair, bezettingswerken, tegels, badkamer,...)appartement van ongeveer 110 m². Alles is eruit gehaald , leeg appartement enkel nog de bakstenen.
vrijdag 27 januari 2017

Renovatie achterbouw

In een typisch Brussels huis achterbouw openmaken en omvormen tot 1 grote keuken met grote vensters die uitgeven op de tuin. Dit op basis van een plan van een architect. Tweede werk: installatie van badkamer op 2de verdieping. Nutsvoorzieningen reeds aanwezig. Start ten laatste op 1april.
woensdag 28 december 2016

Renovatie keukenruimte

Ik ben op zoek naar een aannemer die zich kan ontfermen over volgende taken: afbraak oude keuken + containerpark, nieuwe vloer leggen in keukenruimte (dient eveneens geëgaliseerd te worden), wanden herpleisteren, elektriciteit en loodgieterij herleggen, nieuwe IKEA keuken installeren. Het betreft een art deco gebouw met appartement op 2de verdieping. Kleine lift aanwezig. Graag iemand met oog voor detail en nauwkeurigheid!
donderdag 3 november 2016

Balkon renovatie

Ik zou graag 3 balkons (anderhalve meter breed, 1 meter diep) willen laten controleren en renoveren. De balkons vertonen tekenen van ouderdom (betonrot, vocht, balustrade brokkelt af). Bijgevoegd een aantal foto's. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
woensdag 12 oktober 2016

Herstellen plafond badkamer na waterschade

Na waterschade op de bovenverdieping van ons appartement is de plafond en een muur van de badkamer beschadigd. De loodgieter maakte tevens een gat voor het herstellen van de buizen. Oppervlakte plafond 10m².
donderdag 29 september 2016

Renovatie appartement

Het appartement van 58 m² bevindt zich in een oud herenhuis van jaren 1912, op de eerste verdieping. Een architect heeft in totaal 43 plannen uitgetekend: voor het afbreken van oude gyproc muren tussen de kamers, vergroten van de ingang tussen keuken en salon, demontage van oud keuken en badkamer, nieuwe muren bouwen, warmte en geluidsisolatie van de buitenmuren, isolatie van plafon en vloeren, nieuwe elektriciteit leggen, mezzanine, trap, nieuwe badkamer en keuken, vloeren leggen.
donderdag 15 september 2016

Renovatie appartement

Ik heb een appartement gekocht waarin ik in de eerste helft van oktober werken moet verrichten omdat ik een sociale lening heb. Deze klussen moeten gebeuren: - stabiliteit controleren van het balkon en de borstwering, verstevigen indien nodig - de gasleidingen controleren en indien nodig vervangen - een nieuwe boiler plaatsen in de badkamer - aanpassing elektriciteit (Engelstalige eigenaar)
dinsdag 6 september 2016

Herstelling plastiek verandadak

Het plastiek dak van mijn veranda is beschadigd door inslagen van dakpannen. Er komt water binnen bij zware regen. Graag hadden we de plastieken panelen laten vervangen. Er druppelt water door, alles is dan nat , graag zo snel mogelijk kunnen oplossen, herstellen.
donderdag 1 september 2016

Kolommen balkon herstellen

Eén van de twee kolommen van dit balkon in hout en een deel van de borstwering is in slechte staat. Wij zoeken een aannemer/schrijnwerker voor advies en offerte om dit te herstellen. Liefst zo spoedig mogelijk kunnen herstellen.
maandag 29 augustus 2016

Vervangen klinkers

Wij hadden graag de voorkant van ons gebouw opgefrist met nieuwe klinkers. Dit vermoedelijk in combinatie met de klinkers van de oprit. De huidige lichtgele en zwarte stenen zoals ze op de foto te zijn zijn, zullen we behouden.
vrijdag 19 augustus 2016

Renovatie van appartement

Volledige renovatie appartement twee slaapkamers, badkamer , keuken en leeghalen voor verhuring
vrijdag 12 augustus 2016

Waterschade herstellen

Een paar weken geleden heb ik water gehad in mijn appartement door een bovenbuur. Er waren natte plekken op plafond/muren in de keuken/gang/badkamer en een plas water op de vloer. Nu alles opgedroogd is, is de verf van plafond/muren beschadigd en de vloertegels krijg ik niet meer proper. Ik ben op zoek naar een aannemer die een offerte kan opmaken voor de verzekering om dit alles te herstellen.
zondag 10 juli 2016

Rénovation ou remplacement d'un balcon

Un coin de mon balcon au premier étage est avorté. Il est actuellement une plaque en pierre bleu de 300x80cm. Inspection est nécessaire, pour déterminer si elle doit être remplacée ou peut être réparé.
vrijdag 8 juli 2016

Renovation of apartment

I have an apartment of size 94m2 located in Avenue des anciens combattants, Evere. I need below works. Please provide me the costs involved. I need this work to be done in August. Electricity - Replacement of box and all sockets Remove the existing wall paper, and painting. Polishing the wooden floor Painting - Living size 32m. Square ( Walls and Ceiling) Painting - Kitchen size 8m. Square ( Walls) Painting - Bathroom size 6m. Square ( Walls) Painting - Toilet size 1. 5 m. Square (walls) Painting - Night Hall size 3 m. Square ( walls) Thanks, Sridhar
zaterdag 2 juli 2016

Renovatie appartement

Het betreft een gelijkvloers appartement bestaande uit een grote living(55m2), een keuken, een badkamer, een bureau en drie slaapkamers. Het electriciteitssysteem moet conform de nieuwe norm aangepast worden en er moeten enkele contacten bijgemaakt worden. De muren van de living en de kamers moeten gedecapeerd , geëffend en geschilderd worden. De muren van de inkomhall en nachthall , alsook de keuken en de badkamer moeten geschilderd worden. Het parket in de living moet hersteld en behandeld worden. De radiatoren in de living moeten vervangen worden. In de kamers moeten de radiatoren geverfd worden. Tussen de bureau en een kamer moet een deur gemaakt worden en een gyproc wand. Er moet een doorgang ter grootte van een deur tussen de twee andere kamers komen.
zaterdag 2 juli 2016

Herstelling houten veranda

We hebben een veranda van hout. Bij regen duiken er meer en meer lekken op. Op sommige plaatsen begint het hout te rotten. Het glas tussen de houten balken wordt "wit". Dit zou dringend hersteld, minstens waterdicht moeten worden gemaakt.
vrijdag 1 juli 2016

Volledige kelder van appartement renoveren

We willen een kelder laten renoveren in een appartement. Veel plafonneren, plafond, sanitair, valse muren,... Een totaalrenovatie eigenlijk. U kunt mij contacteren tussen 11u en 17u op een werkdag.
woensdag 8 juni 2016

Waterdicht maken van veranda

Wij hebben een veranda met houten dakramen die op verschillende punten lekt. Graag een offerte om de veranda volledig waterdicht te maken
maandag 9 mei 2016

Deuropening vergroten

Ik wil de deuropening tussen keuken en eetruimte vergroten. Het betreft een metselwerk muur afgewerkt met pleisterwerk en glasvezelbehang, verdiepingshoog 3 m, dikte 10 cm. De muur draagt de muur van de verdieping. De bestaande openingen: 1 m breed x 2 m hoog. De gevraagde opening: 3,5 m breed en 2 m hoog. Graag prijs voor het vergroten van de opening + afwerking van de dagkanten van de opening. Plan ter beschikking.
zondag 8 mei 2016

Renovatie van achterhuisje van herenhuis

Ik heb een paar jaar geleden een klein achterhuisje van een herenhuis gekocht in Schaarbeek. Dit is een zeer mooi huisje met veel potentieel doch zou ik er een persoonlijke touch aan willen geven en willen proberen dit huisje zo energiezuinig mogelijk te maken zonder het verlies van ruimte. Ik heb al een concept in gedachten en zou daarvoor graag een afspraak met jullie willen bekomen om dit te bespreken. In kort: Het is een huisje van ongeveer 7,5m op 3,7m met drie verdiepen (Gelijkvloers, 1ste en 2de verdiep) waarbij elk verdiep in twee gedeeld wordt door de open trap. - Het dak dient ge(her)isoleert te worden volgens het EPC certificaat (EPC van 900) - Het bovenste verdiep onder het hellende dak is een open ruimte met een badkamer en een slaapkamer. De badkamer zou ik een v
zondag 8 mei 2016

Balkon aan de buitengevel

Ik wil een balkon aan de buitengevel eersre verdieping boven garage 4 meter lang en 2 meter diep
maandag 2 mei 2016

Renovatie gebouw te Sint Gillis

We zijn sinds kort eigenaar van een gebouw met 4 appartementen. We zijn op zoek naar een deskundige die ons kan helpen bij het uitvoeren van de volgende werken: - het op orde brengen van de technische installaties in het gehele gebouw (warmwatervoorziening, electriciteit). - het renoveren van de achterkant van het gelijkvloers (het uitgraven van een stuk tuin, het plaatsen van nieuwe ramen). - het plaatsen van een keuken en een badkamer in het gelijkvloers. De gevraagde deskundige helpt bij het zoeken naar aannemers, zorgt ervoor dat het budget goed bewaakt wordt en volgt de werken op. Het betreft een pand van rond 1900 en we hechten eraan dat de werken de stijl van het pand niet aantasten. We ontvangen graag concrete referentieprojecten alvorens een keuze te maken.
maandag 11 april 2016

Nieuwe wandbekleding van kinderdagverblijf

Huidige wandbekleding (tegeltjes) verwijderen en nieuwe wandbekleding plaatsen tijdens onze sluitingsperiode (3 laatste weken van augustus ) Soort wandbekleding weet ik nog niet goed, nu zijn er tegels maar dat willen we niet. De vakman moet de tegels weghalen, ongeveer een 300 m². Graag snel een offerte zo kunnen we datum afspreken om aan de werken te beginnen in de maand augustus.
vrijdag 11 maart 2016

Offerte verbouwing achterbouw (Brussel)

Wij hadden graag een offerte laten opmaken voor de nodige verbouwingen van een deel van ons gebouw. Wij bevinden ons sinds de fusie in het centrum van Brussel. Het gebouw bestaat uit 2 delen, een voor- en achterbouw waarvan de achterbouw nog steeds leeg staat. Deze is nog door de vorige eigenaar neergezet maar nooit volledig afgerond. Voor de verkoop zijn er nog nieuwe deuren en ramen in gezet maar er zijn geen voorzieningen , gaten in de vloer,... . Nog behoorlijk wat werk aan dus. (Zie foto's) Wij hadden graag geweten hoeveel ons dit zou kosten om deze te verbouwen.

Partners

Partners van Casius