Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Brussel.

25 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, aannemer nodig voor nieuwbouwwoning, totaal renovatie meerdere hotelkamers, renoveren van vierkantshoeve uit 1755, woning verbouwen, afwerken nieuwbouwwoning, opbouw verdieping, aanbouwen in hout, renovatie rijwoning, 3 Ruimtes renoveren, verbouwen van de woning, woonkamer en keuken renoveren, renoveren kruipkelder, duplex volledig te renoveren, aanbouw in metselwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Brussel:

donderdag 27 april 2017

Duplex volledig te renoveren

Verbouwing van een duplex: Elektriciteit Sanitair Keuken plaatsen en badkamer isolatie Nieuwe duur plaatsen en trap Valse wanden plaatsen etc...
woensdag 12 april 2017

Herstelling gat in binnenmuur

Bij herstellingswerken aan de tussenverdieping van onze traphal, is er een gat ontstaan langs de andere kant van de muur (woonkamer). Het gat is ca. 30cm in diameter en moet opgevuld worden. Aansluitend moet het bezet worden zodat het nadien overschilderd kan worden. Foto ter beschikking. Graag een offerte voor: - herstelling - schilderwerk
maandag 3 april 2017

Herstellen van gewapende glazen afdak terras

De ruiten in gewapend glas van ons terrasje zijn stuk en gebarsten. Er zijn 3 ruiten gebarsten. Graag lieten wij dit herstellen.
woensdag 15 maart 2017

Betonrot aan voorgevel herstellen

Kleine delen betonrot aan voorgevel. In de week van 10 april zijn we de hele week thuis indien u wil langskomen voor een offerte.
zondag 12 maart 2017

Herstellen van schade na waterlek op plafond en parket

Een loodgieter die bij mijn bovenburen op 9 maart 2017 aan het werk was, heeft een chiffon uit een afvoer op het dak verwijderd, waardoor het water dat op het dak stond door mijn plafond naar binnen is gestroomd en op de vloer terecht is gekomen. Als gevolg van dat waterlek in het (met dakleer bedekte) dak van mijn serre (uitbouw op de begane grond) is het plafond beschadigd (scheuren en verkleuring) en is het parket eronder opgebold. Het parket moet opnieuw gelegd worden, en het plafond hersteld (scheuren repareren en opnieuw witten).
woensdag 8 maart 2017

Verwijderen steunmuur en steunpilaar

Een steunmuur en steunpilaar moeten verwijderd worden om één grote ruimte te krijgen. Een schuifraam naar buiten bijplaatsen. Er is een bouwvergunning nodig.
donderdag 23 februari 2017

Waterschade te herstellen appartement

Waterschade te herstellen in een appartement. Gyproc plafond schilderwerk is opgeblazen. Restauratie van plafond. Herschilderen. Plaats ernaast vooral schilderwerk. Behangsel is losgekomen. Schade aan parket af te schuren.
woensdag 15 februari 2017

Renovatie appartement

Mijn appartement moet volledig gerenoveerd worden (elektriciteit, sanitair, bezettingswerken, tegels, badkamer,...)appartement van ongeveer 110 m². Alles is eruit gehaald , leeg appartement enkel nog de bakstenen.
vrijdag 27 januari 2017

Renovatie achterbouw

In een typisch Brussels huis achterbouw openmaken en omvormen tot 1 grote keuken met grote vensters die uitgeven op de tuin. Dit op basis van een plan van een architect. Tweede werk: installatie van badkamer op 2de verdieping. Nutsvoorzieningen reeds aanwezig. Start ten laatste op 1april.
woensdag 28 december 2016

Renovatie keukenruimte

Ik ben op zoek naar een aannemer die zich kan ontfermen over volgende taken: afbraak oude keuken + containerpark, nieuwe vloer leggen in keukenruimte (dient eveneens geëgaliseerd te worden), wanden herpleisteren, elektriciteit en loodgieterij herleggen, nieuwe IKEA keuken installeren. Het betreft een art deco gebouw met appartement op 2de verdieping. Kleine lift aanwezig. Graag iemand met oog voor detail en nauwkeurigheid!
donderdag 3 november 2016

Balkon renovatie

Ik zou graag 3 balkons (anderhalve meter breed, 1 meter diep) willen laten controleren en renoveren. De balkons vertonen tekenen van ouderdom (betonrot, vocht, balustrade brokkelt af). Bijgevoegd een aantal foto's. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
woensdag 12 oktober 2016

Herstellen plafond badkamer na waterschade

Na waterschade op de bovenverdieping van ons appartement is de plafond en een muur van de badkamer beschadigd. De loodgieter maakte tevens een gat voor het herstellen van de buizen. Oppervlakte plafond 10m².
donderdag 29 september 2016

Renovatie appartement

Het appartement van 58 m² bevindt zich in een oud herenhuis van jaren 1912, op de eerste verdieping. Een architect heeft in totaal 43 plannen uitgetekend: voor het afbreken van oude gyproc muren tussen de kamers, vergroten van de ingang tussen keuken en salon, demontage van oud keuken en badkamer, nieuwe muren bouwen, warmte en geluidsisolatie van de buitenmuren, isolatie van plafon en vloeren, nieuwe elektriciteit leggen, mezzanine, trap, nieuwe badkamer en keuken, vloeren leggen.
donderdag 15 september 2016

Renovatie appartement

Ik heb een appartement gekocht waarin ik in de eerste helft van oktober werken moet verrichten omdat ik een sociale lening heb. Deze klussen moeten gebeuren: - stabiliteit controleren van het balkon en de borstwering, verstevigen indien nodig - de gasleidingen controleren en indien nodig vervangen - een nieuwe boiler plaatsen in de badkamer - aanpassing elektriciteit (Engelstalige eigenaar)
dinsdag 6 september 2016

Herstelling plastiek verandadak

Het plastiek dak van mijn veranda is beschadigd door inslagen van dakpannen. Er komt water binnen bij zware regen. Graag hadden we de plastieken panelen laten vervangen. Er druppelt water door, alles is dan nat , graag zo snel mogelijk kunnen oplossen, herstellen.
donderdag 1 september 2016

Kolommen balkon herstellen

Eén van de twee kolommen van dit balkon in hout en een deel van de borstwering is in slechte staat. Wij zoeken een aannemer/schrijnwerker voor advies en offerte om dit te herstellen. Liefst zo spoedig mogelijk kunnen herstellen.
maandag 29 augustus 2016

Vervangen klinkers

Wij hadden graag de voorkant van ons gebouw opgefrist met nieuwe klinkers. Dit vermoedelijk in combinatie met de klinkers van de oprit. De huidige lichtgele en zwarte stenen zoals ze op de foto te zijn zijn, zullen we behouden.
vrijdag 19 augustus 2016

Renovatie van appartement

Volledige renovatie appartement twee slaapkamers, badkamer , keuken en leeghalen voor verhuring
vrijdag 12 augustus 2016

Waterschade herstellen

Een paar weken geleden heb ik water gehad in mijn appartement door een bovenbuur. Er waren natte plekken op plafond/muren in de keuken/gang/badkamer en een plas water op de vloer. Nu alles opgedroogd is, is de verf van plafond/muren beschadigd en de vloertegels krijg ik niet meer proper. Ik ben op zoek naar een aannemer die een offerte kan opmaken voor de verzekering om dit alles te herstellen.
zondag 10 juli 2016

Rénovation ou remplacement d'un balcon

Un coin de mon balcon au premier étage est avorté. Il est actuellement une plaque en pierre bleu de 300x80cm. Inspection est nécessaire, pour déterminer si elle doit être remplacée ou peut être réparé.
vrijdag 8 juli 2016

Renovation of apartment

I have an apartment of size 94m2 located in Avenue des anciens combattants, Evere. I need below works. Please provide me the costs involved. I need this work to be done in August. Electricity - Replacement of box and all sockets Remove the existing wall paper, and painting. Polishing the wooden floor Painting - Living size 32m. Square ( Walls and Ceiling) Painting - Kitchen size 8m. Square ( Walls) Painting - Bathroom size 6m. Square ( Walls) Painting - Toilet size 1. 5 m. Square (walls) Painting - Night Hall size 3 m. Square ( walls) Thanks, Sridhar
zaterdag 2 juli 2016

Renovatie appartement

Het betreft een gelijkvloers appartement bestaande uit een grote living(55m2), een keuken, een badkamer, een bureau en drie slaapkamers. Het electriciteitssysteem moet conform de nieuwe norm aangepast worden en er moeten enkele contacten bijgemaakt worden. De muren van de living en de kamers moeten gedecapeerd , geëffend en geschilderd worden. De muren van de inkomhall en nachthall , alsook de keuken en de badkamer moeten geschilderd worden. Het parket in de living moet hersteld en behandeld worden. De radiatoren in de living moeten vervangen worden. In de kamers moeten de radiatoren geverfd worden. Tussen de bureau en een kamer moet een deur gemaakt worden en een gyproc wand. Er moet een doorgang ter grootte van een deur tussen de twee andere kamers komen.
zaterdag 2 juli 2016

Herstelling houten veranda

We hebben een veranda van hout. Bij regen duiken er meer en meer lekken op. Op sommige plaatsen begint het hout te rotten. Het glas tussen de houten balken wordt "wit". Dit zou dringend hersteld, minstens waterdicht moeten worden gemaakt.
vrijdag 1 juli 2016

Volledige kelder van appartement renoveren

We willen een kelder laten renoveren in een appartement. Veel plafonneren, plafond, sanitair, valse muren,... Een totaalrenovatie eigenlijk. U kunt mij contacteren tussen 11u en 17u op een werkdag.
woensdag 8 juni 2016

Waterdicht maken van veranda

Wij hebben een veranda met houten dakramen die op verschillende punten lekt. Graag een offerte om de veranda volledig waterdicht te maken

Partners

Partners van Casius