Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
33 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Brussel:

zaterdag 13 oktober 2018

Rénover un appartement

Rénover un appartement de 90 m². Il s'agit d'un appartement avec 4 chambres ,1 cuisine,1 salle de bain, 1 wc et une chambre au grenier. Replafonner les murs dans toute la maison. Abaisser le plafond pour y mettre des spots. Installation d'une douche à l'italienne. Pose d'évier et meuble. Carreler le sol 10 m² et les murs dans la salle de bain. Carreler la cuisine 15 m².
vrijdag 12 oktober 2018

Wanden plaatsen en vervangen door glazen wanden

Wij zouden graag de indeling van enkele van onze bureaus aanpassen. Bureau 1: Van 2 bureaus 1 grotere ruimte maken: een wand en deur verwijderen. Bureau 2: 1 binnenwand vervangen door een glazen wand zo komt er meer zonlicht binnen. Geen steunmuren!
vrijdag 12 oktober 2018

Totale renovatie uitvoeren

We hebben een huis van circa 550 m². De renovatie houdt o.a. in: vernieuwen en isoleren dak, keuken openbreken, plamuren en herschilderen, nieuwe vloeren aanleggen, sanitair vervangen en badkamers (5) vernieuwen, binnenzwembad renoveren, trappen vernieuwen, nieuwe aanbouw, trapzolder maken en zolder inrichten.
woensdag 12 september 2018

Renoveren van appartement 80 m²

Het betreft de installatie van een nieuwe keuken en badkamer (afbraak oude). Best de keuken op maat laten maken. Keuken, badkamer en gang betegelen, vloeren. De parket in de woonkamer renoveren. Schilderen van het ganse appartement de muren en plafonds. Totaal oppervlakte van het appartement is 80 m².
dinsdag 24 juli 2018

Vervanging Buderus Logamax plus

Onze condenserende gaswandketel, een Buderus Logamax plus GB132-24/24K, dient vervangen (dus installatie en afstelling) te worden. Ook moet de bijhorende rookgasafvoerbuis vervangen / aangepast worden. Momenteel hebben we als besturingsmodule de RC35 van het Logamatic EMS van Buderus. Verder ligt er in onze woning vloerverwarming.
donderdag 12 juli 2018

Renovatiewerken uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een aannemer die de renovatie van ons huis (180m²) kan organiseren en aansturen. Het gaat in het bijzonder om het conform maken van de elektriciteit (inclusief de renovatie van de muren en behangen of stuken), de aanleg van nieuwe waterleidingen en de aanleg van een nieuwe badkamer. Graag zouden wij afspraak inplannen voor een bezichtiging.
zaterdag 7 juli 2018

Verbouwing van appartement

Verbouwing van een appartement van 100m² : muren egaliseren (=/- 188 m2) en verven , nieuwe vloer bovenop bestaande vloer, nieuwe verwarming, electriciteit conform maken, 2 badkamertjes vernieuwen, verfrissen keuken Werken liefst starten zodra akte verleden is.
maandag 2 juli 2018

Renovatiewerken uitvoeren

Structurele werken: vervangen houten lintelen door betonnen, scheuren fixeren, dak verankeren.
dinsdag 19 juni 2018

Steunmuur tussen keuken en eetkamer slopen en poutrel plaatsen

Ik wens de muur tussen mijn keuken en de eetkamer te laten verwijderen en een poutrel te plaatsen. De muur is ongeveer 3. 5 meter lang en 3 meter hoog.
zaterdag 16 juni 2018

Vloer en plafond aanleggen

Ik heb een ruimte waar ik graag een gyproc plafond wil laten plaatsen + een nieuwe houten vloer. Dit is een renovatie. Ruimte is ongeveer 14 vierkante meter. Ik heb reeds de gyproc platen en houten planken voor de vloer in mijn bezit.
dinsdag 29 mei 2018

Scheurherstel uitvoeren op een binnenmuur

Scheur (40cm ) op een binnenmuur herstellen . Dit is veroorzaakt door werken in de straat
dinsdag 22 mei 2018

Aannemer voor renovatie appartement

Ik wil mijn appartement renoveren 55m² Hierbij wil ik graag een nieuwe keuken zetten (afbraak oude) + een pleister of gips muur afbreken in de keuken en dus een open keuken hebben. Nieuwe badkamer en toilet zetten .
dinsdag 15 mei 2018

Renoveren van oud terras

Hemel van mijn terras is aangetast door de regen en of doorsijpeling van het boven terras. Deze moet aangepakt worden +geverfd worden zodat verdere aantasting wordt vermeden. Het gaat over een oppervlakte van 1m breed 4m Lengte op de 8ste verdieping.
woensdag 18 april 2018

Renovatie klein appartement

Appartement 64 m² dat moet opgefrist worden: nieuwe laag verf op de muren (gebroken wit), nieuwe keuken te plaatsen met ingebouwde apparaten, klein badkamert te renoveren (nieuwe inloopdouche, nieuwe lavabo, nieuw toilet). Nieuwe vloer in keuken/badkamer (ongeveer 15 m).
zaterdag 14 april 2018

Kelder renoveren

Ik heb een kelder die gelijk is met mijn terras buiten. Ik had last van waterlekken van het dak en ondergrond is zeer vochtig. Muren tonen duidelijke tekens van opstijgend vocht. Ik heb een oude regenput die afgesloten is maar niet zeker of dat deze correct is afgesloten door vorige eigenaar. Ik vind ook centrale punt niet terug waar alle afvoerbuizen samenkomen om naar de riolering gaan. Graag een offerte om regenput herstellen, opstijgend vocht stoppen en centrale afvoer put renoveren.
maandag 9 april 2018

Voordeur plaatsen in voorgevel

Ik wil een voordeur waar nu een raam in de gevel is. De totale werken betreffen gat maken voor de deur, plaatsing en afwerking inkom en dichtmaken opening.
dinsdag 3 april 2018

Vervangen van twee binnendeuren

Graag willen wij 2 binnendeuren vervangen. Graag model en soort bespreken met de vakman.
dinsdag 27 maart 2018

Kleine renovatie appartement

Verder afwerken renovatie voor een appartement. Verschillende werken : schilderwerken, sanitair, elektriciteit, stuccen ...
zondag 4 maart 2018

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Ik wil een gedeelte van een dragende muur laten verwijderen voor een deuropening. Het gaat om een zeer dikke muur en in de plaats wil ik een poutrel laten steken. Goedkeuring van de architect en gemeente is verkregen.
dinsdag 30 januari 2018

Afwerken gebouw met verschillende werken

Ik heb een groot deel taken - de meeste aangevat, maar niet 100% tot einde gebracht - de aanvankelijke aannemer is in de onmogelijkheid verder te werken. Het betreft - enkele kleine taken die tot de metser behoren (iets cementeren, dorpel betonneren, ... ) - afwerken elektriciteit en videofoon - afwerken loodgieterij - aanpassingen verwarming en ventilatie - verfwerk ikzelf coordineer waar nodig - ik heb documentatie en een bezoek ter plaatse met mij is nodig om details te kennen. de uitvoering is deels erg dringend, verder gewoon niet om uit te stellen.
maandag 22 januari 2018

Appartement renoveren

Ik wil graag mijn appartement helemaal laten renoveren. Het zou gaan om de badkamer, de keuken, de wc en de vloer die zouden moeten worden gedaan.
zaterdag 6 januari 2018

Verbouwing appartement

Ik wil enkele werkzaamheden laten uitvoeren. Eerst en vooral moet er een muur gemaakt worden tussen de living en eetkamer, de afmetingen zijn 3.20 m op 2.40m. Ook moet er een nieuwe deur in de eetkamer worden ingevoegd. Hiernaast moet er een deur voor de meterkast worden gemaakt. Ook moet de wc en het bidet in de badkamer worden weggehaald. Tot slotte moet er ook een aansluiting komen voor de wasmachine in de badkamer.
woensdag 20 december 2017

Meerdere erkers plaatsen

Voor een nieuwe project willen wij een 40-tal erkers plaatsen. Deze, liefst in prefab, erkers zouden zo akoestisch mogelijk moeten zijn om de geluidsoverlast van de vliegtuigen tegen te gaan. We zoeken iemand die zowel de levering en totale installatie van de erkers kan uitvoeren.
zondag 10 december 2017

Renovatie appartement

- elektriciteit, water, verwarming (opp. +- 130 m2; 6 radiatoren) volledig te installeren - binneninrichting (gedeeltelijk openmaken van een paar tussenmuren in de leefruimte + zetten nieuwe tussenmuren leefruimte + zolderruimte) - badkamer: volledige installatie in zolderruimte (plaatsen toestellen, vloer, velux-raam steken) - uitbreiden van de bestaande mezzanine onder het dak - plaatsen dakisolatie + gyproc in zolder Werken voor mei 2018 (in afwachting goedkeuring aanvraag renovatiepremies). Aub graag opdeling maken in offerte van de verschillende opdrachten (nodig voor aanvraag renovatiepremies).
maandag 4 december 2017

Kelder maken als opslagruimte voor restaurant

Kelder van 30 m² maken aan het restaurant. Binnenhuis. Geen vergunning nodig.

Partners

Partners van Casius