Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Brussel.

26 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: houtskeletbouw plaatsen, mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, verbouwing van garage en maken badkamer, gelijkvloersappartement volledig renoveren, garage met puntdak bijbouwen, garage ombouwen naar leefruimte, mantelzorgwoning aanbouwen, glazen aanbouw plaatsen, studentenwoning renoveren, gevel kaleien van nieuwbouw, muur en dak verkleinen en muur stuccen, dak vernieuwen en isoleren en zonnepanelen plaatsen, achterbouw afbreken en opnieuw opbouwen, renovatie, renovatiewerken uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing verandabouw in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Brussel:

dinsdag 25 juli 2017

Waterschade laminaatvloer en pleisterwerk herstellen

Waterschade na lek wasmachine, in de slaapkamer, hall en living is de vloer beschadigd. Laminaatvloer en pleisterwerk herstellen.
woensdag 12 juli 2017

Kelder omvormen tot geventileerde en droge slaapkamer

Graag hadden wij onze kelder te isoleren (muren en vloer) en te conditioneren tss 40 - 60%RV (vooral nodig in zomer). De uitdaging is dit te doen met een aanvaardbaar geluidsniveau dat het slapen nog toelaat. (we zijn er ons van bewust dat enkel de beste firma's daarin kunnen lukken. De kelder heeft 29 m² vloeroppervlakte. Muuroppervlakte naar schatting 45 m². (in bijgevoegde pdf ingekleurd als groen)
vrijdag 30 juni 2017

Gelijkvloersappartement volledig renoveren

Zoals u kunt zien op de foto's moet alles van nul opgebouwd worden. Elektriciteit, sanitair, isolatie (+akoestische), opbouw van badkamer, chappe, polybeton, parket,... Van de kelderkamer moet een slaapkamer gemaakt worden (muren inspuiten tegen vocht etc... ).
maandag 26 juni 2017

Inzethaard plaatsen

Oude inzethaard vervangen door nieuwe inzethaard. Haard is nog niet aangekocht.
zondag 28 mei 2017

Isoleren van plat dak

Vernieuwen van het platte dak, betreft plat dak met roofing. Er moet een isolatie aangebracht worden op het dak.
vrijdag 19 mei 2017

Kleine verbouwing uit te voeren

Ik wil de kamer van mijn zoon ruimer maken. De ingebouwde kasten vormen een muur. Ze moeten eruit en in de plaats wil ik een gyproc muur met een deur. In de badkamer en de keuken moet een plafond nieuw bepleisterd. In de living, een ingebouwde kast die ik er uit wil.
donderdag 18 mei 2017

Renoveren van appartement

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in een apartement in Brussel: o.a. plaatsen van isolatie, plafond platen, bouwen van wanden, herstellen van traprelingen enz.
maandag 1 mei 2017

Glazen dak van de aanbouw vervangen

Ik wil graag het huidige dak (plexiglas) van onze keuken vervangen door een uitstekend isolerend glazen dak. De oppervlakte is ongeveer 24 m2. Ik voeg 3 fotos bij, twee fotos van het dak (binnen en buiten) en een foto van een voorbeeld van hoe het nieuwe dak er bij voorkeur uit moet komen te zien. Ook moeten er wat herstelwerken worden uitgevoerd aan de muur boven het dak (de scheur).
zaterdag 29 april 2017

Betonrot aan terras herstellen

Herstelling terras met betonrot. Ik zou graag een nieuwe terrasomheining willen plaatsen maar eerst moet de betonrot verwijderd worden. Terras achteraan de living van bel-étage woning.
donderdag 27 april 2017

Duplex volledig te renoveren

Verbouwing van een duplex: Elektriciteit Sanitair Keuken plaatsen en badkamer isolatie Nieuwe duur plaatsen en trap Valse wanden plaatsen etc...
woensdag 12 april 2017

Herstelling gat in binnenmuur

Bij herstellingswerken aan de tussenverdieping van onze traphal, is er een gat ontstaan langs de andere kant van de muur (woonkamer). Het gat is ca. 30cm in diameter en moet opgevuld worden. Aansluitend moet het bezet worden zodat het nadien overschilderd kan worden. Foto ter beschikking. Graag een offerte voor: - herstelling - schilderwerk
maandag 3 april 2017

Herstellen van gewapende glazen afdak terras

De ruiten in gewapend glas van ons terrasje zijn stuk en gebarsten. Er zijn 3 ruiten gebarsten. Graag lieten wij dit herstellen.
woensdag 15 maart 2017

Betonrot aan voorgevel herstellen

Kleine delen betonrot aan voorgevel. In de week van 10 april zijn we de hele week thuis indien u wil langskomen voor een offerte.
zondag 12 maart 2017

Herstellen van schade na waterlek op plafond en parket

Een loodgieter die bij mijn bovenburen op 9 maart 2017 aan het werk was, heeft een chiffon uit een afvoer op het dak verwijderd, waardoor het water dat op het dak stond door mijn plafond naar binnen is gestroomd en op de vloer terecht is gekomen. Als gevolg van dat waterlek in het (met dakleer bedekte) dak van mijn serre (uitbouw op de begane grond) is het plafond beschadigd (scheuren en verkleuring) en is het parket eronder opgebold. Het parket moet opnieuw gelegd worden, en het plafond hersteld (scheuren repareren en opnieuw witten).
woensdag 8 maart 2017

Verwijderen steunmuur en steunpilaar

Een steunmuur en steunpilaar moeten verwijderd worden om één grote ruimte te krijgen. Een schuifraam naar buiten bijplaatsen. Er is een bouwvergunning nodig.
donderdag 23 februari 2017

Waterschade te herstellen appartement

Waterschade te herstellen in een appartement. Gyproc plafond schilderwerk is opgeblazen. Restauratie van plafond. Herschilderen. Plaats ernaast vooral schilderwerk. Behangsel is losgekomen. Schade aan parket af te schuren.
woensdag 15 februari 2017

Renovatie appartement

Mijn appartement moet volledig gerenoveerd worden (elektriciteit, sanitair, bezettingswerken, tegels, badkamer,...)appartement van ongeveer 110 m². Alles is eruit gehaald , leeg appartement enkel nog de bakstenen.
vrijdag 27 januari 2017

Renovatie achterbouw

In een typisch Brussels huis achterbouw openmaken en omvormen tot 1 grote keuken met grote vensters die uitgeven op de tuin. Dit op basis van een plan van een architect. Tweede werk: installatie van badkamer op 2de verdieping. Nutsvoorzieningen reeds aanwezig. Start ten laatste op 1april.
woensdag 28 december 2016

Renovatie keukenruimte

Ik ben op zoek naar een aannemer die zich kan ontfermen over volgende taken: afbraak oude keuken + containerpark, nieuwe vloer leggen in keukenruimte (dient eveneens geëgaliseerd te worden), wanden herpleisteren, elektriciteit en loodgieterij herleggen, nieuwe IKEA keuken installeren. Het betreft een art deco gebouw met appartement op 2de verdieping. Kleine lift aanwezig. Graag iemand met oog voor detail en nauwkeurigheid!
donderdag 3 november 2016

Balkon renovatie

Ik zou graag 3 balkons (anderhalve meter breed, 1 meter diep) willen laten controleren en renoveren. De balkons vertonen tekenen van ouderdom (betonrot, vocht, balustrade brokkelt af). Bijgevoegd een aantal foto's. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
woensdag 12 oktober 2016

Herstellen plafond badkamer na waterschade

Na waterschade op de bovenverdieping van ons appartement is de plafond en een muur van de badkamer beschadigd. De loodgieter maakte tevens een gat voor het herstellen van de buizen. Oppervlakte plafond 10m².
donderdag 29 september 2016

Renovatie appartement

Het appartement van 58 m² bevindt zich in een oud herenhuis van jaren 1912, op de eerste verdieping. Een architect heeft in totaal 43 plannen uitgetekend: voor het afbreken van oude gyproc muren tussen de kamers, vergroten van de ingang tussen keuken en salon, demontage van oud keuken en badkamer, nieuwe muren bouwen, warmte en geluidsisolatie van de buitenmuren, isolatie van plafon en vloeren, nieuwe elektriciteit leggen, mezzanine, trap, nieuwe badkamer en keuken, vloeren leggen.
donderdag 15 september 2016

Renovatie appartement

Ik heb een appartement gekocht waarin ik in de eerste helft van oktober werken moet verrichten omdat ik een sociale lening heb. Deze klussen moeten gebeuren: - stabiliteit controleren van het balkon en de borstwering, verstevigen indien nodig - de gasleidingen controleren en indien nodig vervangen - een nieuwe boiler plaatsen in de badkamer - aanpassing elektriciteit (Engelstalige eigenaar)
dinsdag 6 september 2016

Herstelling plastiek verandadak

Het plastiek dak van mijn veranda is beschadigd door inslagen van dakpannen. Er komt water binnen bij zware regen. Graag hadden we de plastieken panelen laten vervangen. Er druppelt water door, alles is dan nat , graag zo snel mogelijk kunnen oplossen, herstellen.
donderdag 1 september 2016

Kolommen balkon herstellen

Eén van de twee kolommen van dit balkon in hout en een deel van de borstwering is in slechte staat. Wij zoeken een aannemer/schrijnwerker voor advies en offerte om dit te herstellen. Liefst zo spoedig mogelijk kunnen herstellen.

Partners

Partners van Casius