Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
34 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Brussel:

zondag 4 maart 2018

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Ik wil een gedeelte van een dragende muur laten verwijderen voor een deuropening. Het gaat om een zeer dikke muur en in de plaats wil ik een poutrel laten steken. Goedkeuring van de architect en gemeente is verkregen.
dinsdag 30 januari 2018

Afwerken gebouw met verschillende werken

Ik heb een groot deel taken - de meeste aangevat, maar niet 100% tot einde gebracht - de aanvankelijke aannemer is in de onmogelijkheid verder te werken. Het betreft - enkele kleine taken die tot de metser behoren (iets cementeren, dorpel betonneren, ... ) - afwerken elektriciteit en videofoon - afwerken loodgieterij - aanpassingen verwarming en ventilatie - verfwerk ikzelf coordineer waar nodig - ik heb documentatie en een bezoek ter plaatse met mij is nodig om details te kennen. de uitvoering is deels erg dringend, verder gewoon niet om uit te stellen.
maandag 22 januari 2018

Appartement renoveren

Ik wil graag mijn appartement helemaal laten renoveren. Het zou gaan om de badkamer, de keuken, de wc en de vloer die zouden moeten worden gedaan.
zaterdag 6 januari 2018

Verbouwing appartement

Ik wil enkele werkzaamheden laten uitvoeren. Eerst en vooral moet er een muur gemaakt worden tussen de living en eetkamer, de afmetingen zijn 3.20 m op 2.40m. Ook moet er een nieuwe deur in de eetkamer worden ingevoegd. Hiernaast moet er een deur voor de meterkast worden gemaakt. Ook moet de wc en het bidet in de badkamer worden weggehaald. Tot slotte moet er ook een aansluiting komen voor de wasmachine in de badkamer.
woensdag 20 december 2017

Meerdere erkers plaatsen

Voor een nieuwe project willen wij een 40-tal erkers plaatsen. Deze, liefst in prefab, erkers zouden zo akoestisch mogelijk moeten zijn om de geluidsoverlast van de vliegtuigen tegen te gaan. We zoeken iemand die zowel de levering en totale installatie van de erkers kan uitvoeren.
zondag 10 december 2017

Renovatie appartement

- elektriciteit, water, verwarming (opp. +- 130 m2; 6 radiatoren) volledig te installeren - binneninrichting (gedeeltelijk openmaken van een paar tussenmuren in de leefruimte + zetten nieuwe tussenmuren leefruimte + zolderruimte) - badkamer: volledige installatie in zolderruimte (plaatsen toestellen, vloer, velux-raam steken) - uitbreiden van de bestaande mezzanine onder het dak - plaatsen dakisolatie + gyproc in zolder Werken voor mei 2018 (in afwachting goedkeuring aanvraag renovatiepremies). Aub graag opdeling maken in offerte van de verschillende opdrachten (nodig voor aanvraag renovatiepremies).
maandag 4 december 2017

Kelder maken als opslagruimte voor restaurant

Kelder van 30 m² maken aan het restaurant. Binnenhuis. Geen vergunning nodig.
donderdag 30 november 2017

Installatie van radiator in slaapkamer

Wij zouden graag een nieuwe radiator installeren in de slaapkamer.
donderdag 9 november 2017

Ombouwen woning tot appartementen

Ik wil 2 verdiepingen van mijn huis laten ombouwen tot 2 appartementen. Het dak op de zolder dient geïsoleerd te worden,de elektriciteit vernieuwd, verwarming,water toevoer/ afvoer sanitair,installatie van 2 badkamers en keukens .
zaterdag 28 oktober 2017

Herstellen parlofoon

Parlefoon herstellen. Ik hoor bel en kan deur openen, maar hoor niet de bezoeker.
donderdag 26 oktober 2017

Renovatiewerken in appartement

Sinds kort zijn wij de eigenaars van het gelijkvloers-appartement en kelderwoongedeelte. Dit in een gebouw uit 1930. Het betreft het uitbreken van een muur naar de keuken, het installeren van een trap om de twee verdiepen met elkaar te verbinden, renoveren van de veranda en leidingen leggen voor een nieuwe badkamer (kelderverdieping)... Ook de vloeren dienen herdaan te worden. Elektriciteit opnieuw doen en chauffagebuizen geluidsdicht isoleren en herophangen.
donderdag 12 oktober 2017

Herstelling van binnenmuur dewelke verschoven is

Ik wil graag herstelling laten uitvoeren aan een binnenmuur dewelke deels is verschoven.Muur in een depot-ruimte van bedrijf.
dinsdag 19 september 2017

Waterdicht maken en renovatie balkon eerste verdieping

Balkon op de eerste verdieping van een woning uit 1926. Gerenoveerd in 2002. Ten gevolge van waterinsijpeling / condensatie is er een vochtplek aan de binnenkant van de aangrenzende kamer. En de bezetting aan de onderzijde van het balkon is naar beneden gekomen. Bedoeling is om het balkon zo maximaal mogelijk vochtvrij te maken en het opnieuw te bezetten aan de onderzijde.
donderdag 24 augustus 2017

Wintertuin maken

Ik wil een kindvriendelijke wintertuin maken op een balkon van een terras op 4 de verdieping. Binnenin aan de balustrade het terras afzetten met glas.
dinsdag 1 augustus 2017

Vergroten van raamopening

Ons appartement is gelegen op het gelijksvloers en 1e verdieping van een herenhuis en wordt gescheiden van de inkomhal door een groot binnenraam. Afmetingen raam zijkant 2. 35m hoog / 1. 15m breed + central raam 3. 15m hoog / 2. 5m breed. Gezien de huidige slechte isolatiewaarde (zowel thermisch als akoestisch) wensen we het binnenraam te vervangen. We wensen een volledig korfboograam te laten plaatsen. Dit betekent dat een deel van de muur uitgebroken en voorbereid moet worden op de plaatsing van het korfboograam. Het is nu een raam dat bovenaan rond is naast een vierkant raam. Hiervan willen we nu dus één geheel maken.
vrijdag 28 juli 2017

Schouw herstellen

Door een probleem aan de schouw op het dak is er water en vocht geïnfiltreerd in de muren van onze woning en die van de buren. De infiltratie van water en vocht is ernstig en moet zo snel mogelijk opgelost worden.
dinsdag 25 juli 2017

Waterschade laminaatvloer en pleisterwerk herstellen

Waterschade na lek wasmachine, in de slaapkamer, hall en living is de vloer beschadigd. Laminaatvloer en pleisterwerk herstellen.
woensdag 12 juli 2017

Kelder omvormen tot geventileerde en droge slaapkamer

Graag hadden wij onze kelder te isoleren (muren en vloer) en te conditioneren tss 40 - 60%RV (vooral nodig in zomer). De uitdaging is dit te doen met een aanvaardbaar geluidsniveau dat het slapen nog toelaat. (we zijn er ons van bewust dat enkel de beste firma's daarin kunnen lukken. De kelder heeft 29 m² vloeroppervlakte. Muuroppervlakte naar schatting 45 m². (in bijgevoegde pdf ingekleurd als groen)
vrijdag 30 juni 2017

Gelijkvloersappartement volledig renoveren

Zoals u kunt zien op de foto's moet alles van nul opgebouwd worden. Elektriciteit, sanitair, isolatie (+akoestische), opbouw van badkamer, chappe, polybeton, parket,... Van de kelderkamer moet een slaapkamer gemaakt worden (muren inspuiten tegen vocht etc... ).
maandag 26 juni 2017

Inzethaard plaatsen

Oude inzethaard vervangen door nieuwe inzethaard. Haard is nog niet aangekocht.
zondag 28 mei 2017

Isoleren van plat dak

Vernieuwen van het platte dak, betreft plat dak met roofing. Er moet een isolatie aangebracht worden op het dak.
vrijdag 19 mei 2017

Kleine verbouwing uit te voeren

Ik wil de kamer van mijn zoon ruimer maken. De ingebouwde kasten vormen een muur. Ze moeten eruit en in de plaats wil ik een gyproc muur met een deur. In de badkamer en de keuken moet een plafond nieuw bepleisterd. In de living, een ingebouwde kast die ik er uit wil.
donderdag 18 mei 2017

Renoveren van appartement

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in een apartement in Brussel: o.a. plaatsen van isolatie, plafond platen, bouwen van wanden, herstellen van traprelingen enz.
maandag 1 mei 2017

Glazen dak van de aanbouw vervangen

Ik wil graag het huidige dak (plexiglas) van onze keuken vervangen door een uitstekend isolerend glazen dak. De oppervlakte is ongeveer 24 m2. Ik voeg 3 fotos bij, twee fotos van het dak (binnen en buiten) en een foto van een voorbeeld van hoe het nieuwe dak er bij voorkeur uit moet komen te zien. Ook moeten er wat herstelwerken worden uitgevoerd aan de muur boven het dak (de scheur).
zaterdag 29 april 2017

Betonrot aan terras herstellen

Herstelling terras met betonrot. Ik zou graag een nieuwe terrasomheining willen plaatsen maar eerst moet de betonrot verwijderd worden. Terras achteraan de living van bel-étage woning.

Partners

Partners van Casius