Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Brussel.

34 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: extra verdieping bijbouwen, aannemer voor ruwbouwwerken uit te voeren, verbouwing open bebouwing, verbouwing woonhuis, bouw privéwoning - ruwbouwaannemer gezocht, mantelzorgwoning bouwen, ombouwen woning tot appartementen, gemetselde aanbouw plaatsen, benedenverdieping renoveren, handelspand renoveren, huis renoveren, renovatie authentiek herenhuis, ruwbouwwerken uitvoeren, dak optrekken en elektriciteit vernieuwen, fundering nieuwbouw HOB en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Brussel:

donderdag 9 november 2017

Ombouwen woning tot appartementen

Ik wil 2 verdiepingen van mijn huis laten ombouwen tot 2 appartementen. Het dak op de zolder dient geïsoleerd te worden,de elektriciteit vernieuwd, verwarming,water toevoer/ afvoer sanitair,installatie van 2 badkamers en keukens .
zaterdag 28 oktober 2017

Herstellen parlofoon

Parlefoon herstellen. Ik hoor bel en kan deur openen, maar hoor niet de bezoeker.
donderdag 26 oktober 2017

Renovatiewerken in appartement

Sinds kort zijn wij de eigenaars van het gelijkvloers-appartement en kelderwoongedeelte. Dit in een gebouw uit 1930. Het betreft het uitbreken van een muur naar de keuken, het installeren van een trap om de twee verdiepen met elkaar te verbinden, renoveren van de veranda en leidingen leggen voor een nieuwe badkamer (kelderverdieping)... Ook de vloeren dienen herdaan te worden. Elektriciteit opnieuw doen en chauffagebuizen geluidsdicht isoleren en herophangen.
donderdag 12 oktober 2017

Herstelling van binnenmuur dewelke verschoven is

Ik wil graag herstelling laten uitvoeren aan een binnenmuur dewelke deels is verschoven.Muur in een depot-ruimte van bedrijf.
dinsdag 19 september 2017

Waterdicht maken en renovatie balkon eerste verdieping

Balkon op de eerste verdieping van een woning uit 1926. Gerenoveerd in 2002. Ten gevolge van waterinsijpeling / condensatie is er een vochtplek aan de binnenkant van de aangrenzende kamer. En de bezetting aan de onderzijde van het balkon is naar beneden gekomen. Bedoeling is om het balkon zo maximaal mogelijk vochtvrij te maken en het opnieuw te bezetten aan de onderzijde.
donderdag 24 augustus 2017

Wintertuin maken

Ik wil een kindvriendelijke wintertuin maken op een balkon van een terras op 4 de verdieping. Binnenin aan de balustrade het terras afzetten met glas.
dinsdag 1 augustus 2017

Vergroten van raamopening

Ons appartement is gelegen op het gelijksvloers en 1e verdieping van een herenhuis en wordt gescheiden van de inkomhal door een groot binnenraam. Afmetingen raam zijkant 2. 35m hoog / 1. 15m breed + central raam 3. 15m hoog / 2. 5m breed. Gezien de huidige slechte isolatiewaarde (zowel thermisch als akoestisch) wensen we het binnenraam te vervangen. We wensen een volledig korfboograam te laten plaatsen. Dit betekent dat een deel van de muur uitgebroken en voorbereid moet worden op de plaatsing van het korfboograam. Het is nu een raam dat bovenaan rond is naast een vierkant raam. Hiervan willen we nu dus één geheel maken.
vrijdag 28 juli 2017

Schouw herstellen

Door een probleem aan de schouw op het dak is er water en vocht geïnfiltreerd in de muren van onze woning en die van de buren. De infiltratie van water en vocht is ernstig en moet zo snel mogelijk opgelost worden.
dinsdag 25 juli 2017

Waterschade laminaatvloer en pleisterwerk herstellen

Waterschade na lek wasmachine, in de slaapkamer, hall en living is de vloer beschadigd. Laminaatvloer en pleisterwerk herstellen.
woensdag 12 juli 2017

Kelder omvormen tot geventileerde en droge slaapkamer

Graag hadden wij onze kelder te isoleren (muren en vloer) en te conditioneren tss 40 - 60%RV (vooral nodig in zomer). De uitdaging is dit te doen met een aanvaardbaar geluidsniveau dat het slapen nog toelaat. (we zijn er ons van bewust dat enkel de beste firma's daarin kunnen lukken. De kelder heeft 29 m² vloeroppervlakte. Muuroppervlakte naar schatting 45 m². (in bijgevoegde pdf ingekleurd als groen)
vrijdag 30 juni 2017

Gelijkvloersappartement volledig renoveren

Zoals u kunt zien op de foto's moet alles van nul opgebouwd worden. Elektriciteit, sanitair, isolatie (+akoestische), opbouw van badkamer, chappe, polybeton, parket,... Van de kelderkamer moet een slaapkamer gemaakt worden (muren inspuiten tegen vocht etc... ).
maandag 26 juni 2017

Inzethaard plaatsen

Oude inzethaard vervangen door nieuwe inzethaard. Haard is nog niet aangekocht.
zondag 28 mei 2017

Isoleren van plat dak

Vernieuwen van het platte dak, betreft plat dak met roofing. Er moet een isolatie aangebracht worden op het dak.
vrijdag 19 mei 2017

Kleine verbouwing uit te voeren

Ik wil de kamer van mijn zoon ruimer maken. De ingebouwde kasten vormen een muur. Ze moeten eruit en in de plaats wil ik een gyproc muur met een deur. In de badkamer en de keuken moet een plafond nieuw bepleisterd. In de living, een ingebouwde kast die ik er uit wil.
donderdag 18 mei 2017

Renoveren van appartement

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in een apartement in Brussel: o.a. plaatsen van isolatie, plafond platen, bouwen van wanden, herstellen van traprelingen enz.
maandag 1 mei 2017

Glazen dak van de aanbouw vervangen

Ik wil graag het huidige dak (plexiglas) van onze keuken vervangen door een uitstekend isolerend glazen dak. De oppervlakte is ongeveer 24 m2. Ik voeg 3 fotos bij, twee fotos van het dak (binnen en buiten) en een foto van een voorbeeld van hoe het nieuwe dak er bij voorkeur uit moet komen te zien. Ook moeten er wat herstelwerken worden uitgevoerd aan de muur boven het dak (de scheur).
zaterdag 29 april 2017

Betonrot aan terras herstellen

Herstelling terras met betonrot. Ik zou graag een nieuwe terrasomheining willen plaatsen maar eerst moet de betonrot verwijderd worden. Terras achteraan de living van bel-étage woning.
donderdag 27 april 2017

Duplex volledig te renoveren

Verbouwing van een duplex: Elektriciteit Sanitair Keuken plaatsen en badkamer isolatie Nieuwe duur plaatsen en trap Valse wanden plaatsen etc...
woensdag 12 april 2017

Herstelling gat in binnenmuur

Bij herstellingswerken aan de tussenverdieping van onze traphal, is er een gat ontstaan langs de andere kant van de muur (woonkamer). Het gat is ca. 30cm in diameter en moet opgevuld worden. Aansluitend moet het bezet worden zodat het nadien overschilderd kan worden. Foto ter beschikking. Graag een offerte voor: - herstelling - schilderwerk
maandag 3 april 2017

Herstellen van gewapende glazen afdak terras

De ruiten in gewapend glas van ons terrasje zijn stuk en gebarsten. Er zijn 3 ruiten gebarsten. Graag lieten wij dit herstellen.
woensdag 15 maart 2017

Betonrot aan voorgevel herstellen

Kleine delen betonrot aan voorgevel. In de week van 10 april zijn we de hele week thuis indien u wil langskomen voor een offerte.
zondag 12 maart 2017

Herstellen van schade na waterlek op plafond en parket

Een loodgieter die bij mijn bovenburen op 9 maart 2017 aan het werk was, heeft een chiffon uit een afvoer op het dak verwijderd, waardoor het water dat op het dak stond door mijn plafond naar binnen is gestroomd en op de vloer terecht is gekomen. Als gevolg van dat waterlek in het (met dakleer bedekte) dak van mijn serre (uitbouw op de begane grond) is het plafond beschadigd (scheuren en verkleuring) en is het parket eronder opgebold. Het parket moet opnieuw gelegd worden, en het plafond hersteld (scheuren repareren en opnieuw witten).
woensdag 8 maart 2017

Verwijderen steunmuur en steunpilaar

Een steunmuur en steunpilaar moeten verwijderd worden om één grote ruimte te krijgen. Een schuifraam naar buiten bijplaatsen. Er is een bouwvergunning nodig.
donderdag 23 februari 2017

Waterschade te herstellen appartement

Waterschade te herstellen in een appartement. Gyproc plafond schilderwerk is opgeblazen. Restauratie van plafond. Herschilderen. Plaats ernaast vooral schilderwerk. Behangsel is losgekomen. Schade aan parket af te schuren.
woensdag 15 februari 2017

Renovatie appartement

Mijn appartement moet volledig gerenoveerd worden (elektriciteit, sanitair, bezettingswerken, tegels, badkamer,...)appartement van ongeveer 110 m². Alles is eruit gehaald , leeg appartement enkel nog de bakstenen.

Partners

Partners van Casius