Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Brussel of directe omgeving.

269 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: aannemer nodig voor nieuwbouwwoning, totaal renovatie meerdere hotelkamers, ruwbouwaannemer nodig, woning verbouwen, afwerken nieuwbouwwoning, opbouw verdieping, aanbouwen in hout, woning volledig te renoveren, aannemer, renovatie rijwoning, 3 Ruimtes renoveren, verbouwen van de woning, aanbouw met veel glas, renoveren kruipkelder, aanbouw in metselwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing verandabouw in Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Brussel:

Herstelling gat in binnenmuur

Bij herstellingswerken aan de tussenverdieping van onze traphal, is er een gat ontstaan langs de andere kant van de muur (woonkamer). Het gat is ca. 30cm in diameter en moet opgevuld worden. Aansluitend moet het bezet worden zodat het nadien overschilderd kan worden. Foto ter beschikking. Graag een offerte voor: - herstelling - schilderwerk

Herstellen van schade na waterlek op plafond en parket

Een loodgieter die bij mijn bovenburen op 9 maart 2017 aan het werk was, heeft een chiffon uit een afvoer op het dak verwijderd, waardoor het water dat op het dak stond door mijn plafond naar binnen is gestroomd en op de vloer terecht is gekomen. Als gevolg van dat waterlek in het (met dakleer bedekte) dak van mijn serre (uitbouw op de begane grond) is het plafond beschadigd (scheuren en verkleuring) en is het parket eronder opgebold. Het parket moet opnieuw gelegd worden, en het plafond hersteld (scheuren repareren en opnieuw witten).

Waterschade te herstellen appartement

Waterschade te herstellen in een appartement. Gyproc plafond schilderwerk is opgeblazen. Restauratie van plafond. Herschilderen. Plaats ernaast vooral schilderwerk. Behangsel is losgekomen. Schade aan parket af te schuren.

Renovatie appartement

Mijn appartement moet volledig gerenoveerd worden (elektriciteit, sanitair, bezettingswerken, tegels, badkamer,...)appartement van ongeveer 110 m². Alles is eruit gehaald , leeg appartement enkel nog de bakstenen.

Renovatie keukenruimte

Ik ben op zoek naar een aannemer die zich kan ontfermen over volgende taken: afbraak oude keuken + containerpark, nieuwe vloer leggen in keukenruimte (dient eveneens geëgaliseerd te worden), wanden herpleisteren, elektriciteit en loodgieterij herleggen, nieuwe IKEA keuken installeren. Het betreft een art deco gebouw met appartement op 2de verdieping. Kleine lift aanwezig. Graag iemand met oog voor detail en nauwkeurigheid!

Renovatie appartement

Het appartement van 58 m² bevindt zich in een oud herenhuis van jaren 1912, op de eerste verdieping. Een architect heeft in totaal 43 plannen uitgetekend: voor het afbreken van oude gyproc muren tussen de kamers, vergroten van de ingang tussen keuken en salon, demontage van oud keuken en badkamer, nieuwe muren bouwen, warmte en geluidsisolatie van de buitenmuren, isolatie van plafon en vloeren, nieuwe elektriciteit leggen, mezzanine, trap, nieuwe badkamer en keuken, vloeren leggen.

Waterschade herstellen

Een paar weken geleden heb ik water gehad in mijn appartement door een bovenbuur. Er waren natte plekken op plafond/muren in de keuken/gang/badkamer en een plas water op de vloer. Nu alles opgedroogd is, is de verf van plafond/muren beschadigd en de vloertegels krijg ik niet meer proper. Ik ben op zoek naar een aannemer die een offerte kan opmaken voor de verzekering om dit alles te herstellen.

Rénovation ou remplacement d'un balcon

Un coin de mon balcon au premier étage est avorté. Il est actuellement une plaque en pierre bleu de 300x80cm. Inspection est nécessaire, pour déterminer si elle doit être remplacée ou peut être réparé.

Renovation of apartment

I have an apartment of size 94m2 located in Avenue des anciens combattants, Evere. I need below works. Please provide me the costs involved. I need this work to be done in August. Electricity - Replacement of box and all sockets Remove the existing wall paper, and painting. Polishing the wooden floor Painting - Living size 32m. Square ( Walls and Ceiling) Painting - Kitchen size 8m. Square ( Walls) Painting - Bathroom size 6m. Square ( Walls) Painting - Toilet size 1. 5 m. Square (walls) Painting - Night Hall size 3 m. Square ( walls) Thanks, Sridhar

Herstelling houten veranda

We hebben een veranda van hout. Bij regen duiken er meer en meer lekken op. Op sommige plaatsen begint het hout te rotten. Het glas tussen de houten balken wordt "wit". Dit zou dringend hersteld, minstens waterdicht moeten worden gemaakt.

Volledige kelder van appartement renoveren

We willen een kelder laten renoveren in een appartement. Veel plafonneren, plafond, sanitair, valse muren,... Een totaalrenovatie eigenlijk. U kunt mij contacteren tussen 11u en 17u op een werkdag.

Waterdicht maken van veranda

Wij hebben een veranda met houten dakramen die op verschillende punten lekt. Graag een offerte om de veranda volledig waterdicht te maken

Deuropening vergroten

Ik wil de deuropening tussen keuken en eetruimte vergroten. Het betreft een metselwerk muur afgewerkt met pleisterwerk en glasvezelbehang, verdiepingshoog 3 m, dikte 10 cm. De muur draagt de muur van de verdieping. De bestaande openingen: 1 m breed x 2 m hoog. De gevraagde opening: 3,5 m breed en 2 m hoog. Graag prijs voor het vergroten van de opening + afwerking van de dagkanten van de opening. Plan ter beschikking.

Renovatie van achterhuisje van herenhuis

Ik heb een paar jaar geleden een klein achterhuisje van een herenhuis gekocht in Schaarbeek. Dit is een zeer mooi huisje met veel potentieel doch zou ik er een persoonlijke touch aan willen geven en willen proberen dit huisje zo energiezuinig mogelijk te maken zonder het verlies van ruimte. Ik heb al een concept in gedachten en zou daarvoor graag een afspraak met jullie willen bekomen om dit te bespreken. In kort: Het is een huisje van ongeveer 7,5m op 3,7m met drie verdiepen (Gelijkvloers, 1ste en 2de verdiep) waarbij elk verdiep in twee gedeeld wordt door de open trap. - Het dak dient ge(her)isoleert te worden volgens het EPC certificaat (EPC van 900) - Het bovenste verdiep onder het hellende dak is een open ruimte met een badkamer en een slaapkamer. De badkamer zou ik een v

Offerte verbouwing achterbouw (Brussel)

Wij hadden graag een offerte laten opmaken voor de nodige verbouwingen van een deel van ons gebouw. Wij bevinden ons sinds de fusie in het centrum van Brussel. Het gebouw bestaat uit 2 delen, een voor- en achterbouw waarvan de achterbouw nog steeds leeg staat. Deze is nog door de vorige eigenaar neergezet maar nooit volledig afgerond. Voor de verkoop zijn er nog nieuwe deuren en ramen in gezet maar er zijn geen voorzieningen , gaten in de vloer,... . Nog behoorlijk wat werk aan dus. (Zie foto's) Wij hadden graag geweten hoeveel ons dit zou kosten om deze te verbouwen.

Totaalrenovatie appartement te Brussel

1 slaapkamer appartement (ong 75m² - 2e verdieping): nieuwe vloeren, nieuwe keuken (afbraak oude keuken), nieuwe douche (afbraak ligbad) + bezetting badkamer, nieuw toilet + bezetting, installatie inbouwcassette aardgas, inbouwkasten, enkele nieuwe stopcontacten en inbouwverlichting.

Verplaatsen van keukeneiland en nieuwe kamer opzetten

We verhuizen naar een nieuwe loft te Laken hadden graag in eerste instantie eens geïnformeerd of het eenvoudig is om een keukeneiland op een andere locatie te zetten Maximum 5 meter verplaatsing dampkap, water- en gasaansluiting en of hiervoor een ruwe schatting van kost kan worden gemaakt. In tweede instantie zouden we eventueel een kamer (gyproc) willen afbreken en een nieuwe willen opzetten.

Renovatie van balkon

Renovatie van balkon. Smeedijzer en beton van een woning met een art-nouveau gevel, bij studio op de tweede verdieping. Er zou beton moeten gegoten worden. Adres bevragen door de vakman zelf. Is aan het Noord station te Brussel.

Inrichten van een vergaderruimte

Ik wil een kamer inrichten als vergaderruimte. Het is voornamelijk schrijnwerkerij: opbouwen van twee scheidingsmuren (OSB-plaat op metalstud of gelijkwaardig) en voorzien van binnendeuren en ramen. Daarnaast het bouwen van een vaste tafel in berkenmultiplex en OSB-plaat. Frezen. Aflakken. Het betreft een overheidsopdracht, op te leveren in de maand november.

Reparatie dak veranda

Een van de dakplaten van de veranda zit los en moet vervangen worden. Er is een lek waardoor het water binnensijpelt dus we hebben zo snel mogelijk een offerte nodig voor de verzekeraar die deze herstellingen ook zal terugbetalen.

Reparatie dak veranda

Een van de dakplaten van de veranda zit los en moet vervangen worden. Er is een lek waardoor het water binnensijpelt dus we hebben zo snel mogelijk een offerte nodig voor de verzekeraar die deze herstellingen ook zal terugbetalen.

Renovatie, voorbereidingswerken voor plaatsen keuken

We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het uitbreken van een keuken, het vernieuwen van het vals plafond, een muur te bepleisteren en de electriciteitspunten in orde te stellen. De keuken zelf wofdt geplaatsts.

Réparation dégats des eaux

Je cherches un devis pour reparation d'un dégats des eau dans une cage d'escalier.

Diverse renovatiewerken uit te voeren

1 pleisteren en herstel plafond en muren + verven 2 check up elektriciteit + ev. Herstellen 3 parketvloer/laminaat uitbreken en nieuwe steken

Uitbouwen van balkon aan achtergevel

Balkon uitbouwen aan de achtergevel op de derde verdieping van een appartementsgebouw in Laken. Afmeting 1.30 m x 5 m.