Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Brussel of directe omgeving.

308 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: extra verdieping bijbouwen, aannemer voor ruwbouwwerken uit te voeren, appartement moderniseren, verbouwing open bebouwing, verbouwing woonhuis, mantelzorgwoning bouwen, ombouwen woning tot appartementen, gemetselde aanbouw plaatsen, benedenverdieping renoveren, handelspand renoveren, huis renoveren, renovatie authentiek herenhuis, ruwbouwwerken uitvoeren, fundering nieuwbouw HOB, renovatiewerken in appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Brussel:

Ombouwen woning tot appartementen

Ik wil 2 verdiepingen van mijn huis laten ombouwen tot 2 appartementen. Het dak op de zolder dient geïsoleerd te worden,de elektriciteit vernieuwd, verwarming,water toevoer/ afvoer sanitair,installatie van 2 badkamers en keukens .

Herstellen parlofoon

Parlefoon herstellen. Ik hoor bel en kan deur openen, maar hoor niet de bezoeker.

Wintertuin maken

Ik wil een kindvriendelijke wintertuin maken op een balkon van een terras op 4 de verdieping. Binnenin aan de balustrade het terras afzetten met glas.

Waterschade laminaatvloer en pleisterwerk herstellen

Waterschade na lek wasmachine, in de slaapkamer, hall en living is de vloer beschadigd. Laminaatvloer en pleisterwerk herstellen.

Kelder omvormen tot geventileerde en droge slaapkamer

Graag hadden wij onze kelder te isoleren (muren en vloer) en te conditioneren tss 40 - 60%RV (vooral nodig in zomer). De uitdaging is dit te doen met een aanvaardbaar geluidsniveau dat het slapen nog toelaat. (we zijn er ons van bewust dat enkel de beste firma's daarin kunnen lukken. De kelder heeft 29 m² vloeroppervlakte. Muuroppervlakte naar schatting 45 m². (in bijgevoegde pdf ingekleurd als groen)

Isoleren van plat dak

Vernieuwen van het platte dak, betreft plat dak met roofing. Er moet een isolatie aangebracht worden op het dak.

Kleine verbouwing uit te voeren

Ik wil de kamer van mijn zoon ruimer maken. De ingebouwde kasten vormen een muur. Ze moeten eruit en in de plaats wil ik een gyproc muur met een deur. In de badkamer en de keuken moet een plafond nieuw bepleisterd. In de living, een ingebouwde kast die ik er uit wil.

Renoveren van appartement

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in een apartement in Brussel: o.a. plaatsen van isolatie, plafond platen, bouwen van wanden, herstellen van traprelingen enz.

Betonrot aan terras herstellen

Herstelling terras met betonrot. Ik zou graag een nieuwe terrasomheining willen plaatsen maar eerst moet de betonrot verwijderd worden. Terras achteraan de living van bel-étage woning.

Duplex volledig te renoveren

Verbouwing van een duplex: Elektriciteit Sanitair Keuken plaatsen en badkamer isolatie Nieuwe duur plaatsen en trap Valse wanden plaatsen etc...

Herstelling gat in binnenmuur

Bij herstellingswerken aan de tussenverdieping van onze traphal, is er een gat ontstaan langs de andere kant van de muur (woonkamer). Het gat is ca. 30cm in diameter en moet opgevuld worden. Aansluitend moet het bezet worden zodat het nadien overschilderd kan worden. Foto ter beschikking. Graag een offerte voor: - herstelling - schilderwerk

Herstellen van schade na waterlek op plafond en parket

Een loodgieter die bij mijn bovenburen op 9 maart 2017 aan het werk was, heeft een chiffon uit een afvoer op het dak verwijderd, waardoor het water dat op het dak stond door mijn plafond naar binnen is gestroomd en op de vloer terecht is gekomen. Als gevolg van dat waterlek in het (met dakleer bedekte) dak van mijn serre (uitbouw op de begane grond) is het plafond beschadigd (scheuren en verkleuring) en is het parket eronder opgebold. Het parket moet opnieuw gelegd worden, en het plafond hersteld (scheuren repareren en opnieuw witten).

Waterschade te herstellen appartement

Waterschade te herstellen in een appartement. Gyproc plafond schilderwerk is opgeblazen. Restauratie van plafond. Herschilderen. Plaats ernaast vooral schilderwerk. Behangsel is losgekomen. Schade aan parket af te schuren.

Renovatie appartement

Mijn appartement moet volledig gerenoveerd worden (elektriciteit, sanitair, bezettingswerken, tegels, badkamer,...)appartement van ongeveer 110 m². Alles is eruit gehaald , leeg appartement enkel nog de bakstenen.

Renovatie keukenruimte

Ik ben op zoek naar een aannemer die zich kan ontfermen over volgende taken: afbraak oude keuken + containerpark, nieuwe vloer leggen in keukenruimte (dient eveneens geëgaliseerd te worden), wanden herpleisteren, elektriciteit en loodgieterij herleggen, nieuwe IKEA keuken installeren. Het betreft een art deco gebouw met appartement op 2de verdieping. Kleine lift aanwezig. Graag iemand met oog voor detail en nauwkeurigheid!

Renovatie appartement

Het appartement van 58 m² bevindt zich in een oud herenhuis van jaren 1912, op de eerste verdieping. Een architect heeft in totaal 43 plannen uitgetekend: voor het afbreken van oude gyproc muren tussen de kamers, vergroten van de ingang tussen keuken en salon, demontage van oud keuken en badkamer, nieuwe muren bouwen, warmte en geluidsisolatie van de buitenmuren, isolatie van plafon en vloeren, nieuwe elektriciteit leggen, mezzanine, trap, nieuwe badkamer en keuken, vloeren leggen.

Waterschade herstellen

Een paar weken geleden heb ik water gehad in mijn appartement door een bovenbuur. Er waren natte plekken op plafond/muren in de keuken/gang/badkamer en een plas water op de vloer. Nu alles opgedroogd is, is de verf van plafond/muren beschadigd en de vloertegels krijg ik niet meer proper. Ik ben op zoek naar een aannemer die een offerte kan opmaken voor de verzekering om dit alles te herstellen.

Rénovation ou remplacement d'un balcon

Un coin de mon balcon au premier étage est avorté. Il est actuellement une plaque en pierre bleu de 300x80cm. Inspection est nécessaire, pour déterminer si elle doit être remplacée ou peut être réparé.

Renovation of apartment

I have an apartment of size 94m2 located in Avenue des anciens combattants, Evere. I need below works. Please provide me the costs involved. I need this work to be done in August. Electricity - Replacement of box and all sockets Remove the existing wall paper, and painting. Polishing the wooden floor Painting - Living size 32m. Square ( Walls and Ceiling) Painting - Kitchen size 8m. Square ( Walls) Painting - Bathroom size 6m. Square ( Walls) Painting - Toilet size 1. 5 m. Square (walls) Painting - Night Hall size 3 m. Square ( walls) Thanks, Sridhar

Herstelling houten veranda

We hebben een veranda van hout. Bij regen duiken er meer en meer lekken op. Op sommige plaatsen begint het hout te rotten. Het glas tussen de houten balken wordt "wit". Dit zou dringend hersteld, minstens waterdicht moeten worden gemaakt.

Volledige kelder van appartement renoveren

We willen een kelder laten renoveren in een appartement. Veel plafonneren, plafond, sanitair, valse muren,... Een totaalrenovatie eigenlijk. U kunt mij contacteren tussen 11u en 17u op een werkdag.

Waterdicht maken van veranda

Wij hebben een veranda met houten dakramen die op verschillende punten lekt. Graag een offerte om de veranda volledig waterdicht te maken

Deuropening vergroten

Ik wil de deuropening tussen keuken en eetruimte vergroten. Het betreft een metselwerk muur afgewerkt met pleisterwerk en glasvezelbehang, verdiepingshoog 3 m, dikte 10 cm. De muur draagt de muur van de verdieping. De bestaande openingen: 1 m breed x 2 m hoog. De gevraagde opening: 3,5 m breed en 2 m hoog. Graag prijs voor het vergroten van de opening + afwerking van de dagkanten van de opening. Plan ter beschikking.

Renovatie van achterhuisje van herenhuis

Ik heb een paar jaar geleden een klein achterhuisje van een herenhuis gekocht in Schaarbeek. Dit is een zeer mooi huisje met veel potentieel doch zou ik er een persoonlijke touch aan willen geven en willen proberen dit huisje zo energiezuinig mogelijk te maken zonder het verlies van ruimte. Ik heb al een concept in gedachten en zou daarvoor graag een afspraak met jullie willen bekomen om dit te bespreken. In kort: Het is een huisje van ongeveer 7,5m op 3,7m met drie verdiepen (Gelijkvloers, 1ste en 2de verdiep) waarbij elk verdiep in twee gedeeld wordt door de open trap. - Het dak dient ge(her)isoleert te worden volgens het EPC certificaat (EPC van 900) - Het bovenste verdiep onder het hellende dak is een open ruimte met een badkamer en een slaapkamer. De badkamer zou ik een v

Offerte verbouwing achterbouw (Brussel)

Wij hadden graag een offerte laten opmaken voor de nodige verbouwingen van een deel van ons gebouw. Wij bevinden ons sinds de fusie in het centrum van Brussel. Het gebouw bestaat uit 2 delen, een voor- en achterbouw waarvan de achterbouw nog steeds leeg staat. Deze is nog door de vorige eigenaar neergezet maar nooit volledig afgerond. Voor de verkoop zijn er nog nieuwe deuren en ramen in gezet maar er zijn geen voorzieningen , gaten in de vloer,... . Nog behoorlijk wat werk aan dus. (Zie foto's) Wij hadden graag geweten hoeveel ons dit zou kosten om deze te verbouwen.