Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Pieters Woluwe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sint Pieters Woluwe.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Pieters Woluwe of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing renovatie in Sint Pieters Woluwe die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Pieters Woluwe:

Betonnen draagbalk boven garage uitbreken en vervangen

Boven onze garage is de betonnen balk gebarsten en vallen er stukken uit. Graag iemand voor herstelling of uitbreken en vervangen.

Totale renovatie uitvoeren

We hebben een huis van circa 550 m². De renovatie houdt o.a. in: vernieuwen en isoleren dak, keuken openbreken, plamuren en herschilderen, nieuwe vloeren aanleggen, sanitair vervangen en badkamers (5) vernieuwen, binnenzwembad renoveren, trappen vernieuwen, nieuwe aanbouw, trapzolder maken en zolder inrichten.

Kleine renovatie appartement

Verder afwerken renovatie voor een appartement. Verschillende werken : schilderwerken, sanitair, elektriciteit, stuccen ...

Renovatie van een woning te Stockel.

Aannemer voor een volledige renovatie: Ik heb een woning verkregen via schenking, en wens deze te verbouwen/renoveren om dan te verhuren. Het gaat om verschillende werken zoals bestaande keuken/badkamer verwijderen en nieuwe plaatsen, nieuwe vloeren, schilderwerken, een deur supprimeren en een andere uitkappen enz... Graag uw reactie hierop en een afspraak voor een offerte voor al deze werken. Ik ben in het bezit van de bouwplannen.