Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen draagbalk boven garage uitbreken en vervangen:

Betonnen draagbalk boven garage uitbreken en vervangen

Boven onze garage is de betonnen balk gebarsten en vallen er stukken uit. Graag iemand voor herstelling of uitbreken en vervangen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Sint-Pieters-Woluwe (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen draagbalk boven garage uitbreken en vervangen uit heel België:

Betonnen draagbalk boven raam vernieuwen

Boven een raam met breedte 2m is de betonnen balk gebarsten. Ik had deze graag laten vernieuwen om verdere schade te vermijden.

Herstellen betonrot aan balk

Een draagbalk op ca 6 meter hoogte aan de voorgevel vertoont betonrot. Dit moet hersteld worden en de balk terug in wit geschilderd. Schilderen betonnen steen rond voordeur. Kuisen dakgoot en alle kunststof rolluiken aan de voorgevel.

Betonrot herstellen aan draagbalk

Uit de betonnen draagbalk boven mijn schuifdeur in de living zijn langs de buitenkant al heel wat stukken beton verdwenen. Ik zou dit willen laten herstellen vooraleer ik nieuwe ramen steek.

Herstellen garage structuur

De garage bestaat uit betonnen platen, met een houten draagbalk, houten poort met draaischarnieren, en golfplaten dak. De draagbalk is gebarsten waardoor hij doorbuigt en de draaiende poorten niet meer dicht kunnen, deze moet hersteld worden. De scharnieren en poorten zelf moeten ofwel hersteld worden of vervangen door een kantelpoort waarvoor ik al een aparte offerte heb, maar er evt. ook nog andere wil.Foto's ter beschikking.

Diverse werken uit te voeren

Barst boven op zolder dit moet nagekeken en hersteld worden. Beneden heb ik een betonnen draagbalk waar een stuk uit is, de muur daaronder wil ik uitbreken. Ook 30m2 voegwerk en isolatie en crepi op de achterzijde en de uitstekende delen buren. Ook een deuropening onder lichtstraat uitbreiden.

Plaatsen van een poutrel

Plaatsen van een poutrel in een binnenmuur. De draagbalk dient een dagmaat van 2,40 meter op te vangen. Op het af te breken stuk muur die te vervangen dient te worden door de poutrel liggen betonnen welven, met daarop de muur van de eerste verdieping bestaande uit snelbouwstenen, en opnieuw betonnen welven. Op de zolderverdieping steunt er verder niets op.

Vervanging draagbalk en herstelling schoorsteen

De betonnen balk boven de venster 1ste verdieping is gedeeltelijk afgebrokkeld en moet dringend vernieuwd worden. Voorlopig hebben bereidwillige buren de restanten van de balk gestut, maar veilig is dit zeker niet. De afkapping van de schoorsteen op het dak is ook gedeeltelijk afgebrokkeld. Nieuwe deksteen zeker, wanden van de schouw te bekijken. Ik zoek ook iemand die de achtergevel volledig opnieuw wil opvoegen en de stenen reinigen.