Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw restauratie in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Henegouwen:

zondag 7 oktober 2018

Condensatiewandketel met radiatoren plaatsen in nieuwbouw

Een condensatie wandketel met radiatoren , type VAILLANT ECOTEC of gelijkaardig, met voorrang opwarming sanitair water te plaatsen. Afvoer van de rookgassen gebeurt via een afvoerpijp door de muur. De toevoerleidingen van de radiatoren zijn van het type MULTISKIN of gelijkaardig. Monotube leidingennetwerk bevindt zich onder de chape en komt uit de vloer om de radiatoren te bevoorraden met warm water
vrijdag 27 april 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Ik zou graag mijn 15 jaar oude badkamer willen renoveren (nieuwe inloopdouche, wc en misschien bad), met nieuwe betegeling. Graag had ik met aanpassingen het badkamermeubel behouden. Leidingen voor bad/ wc dienen waarschijnlijk verlegd te worden.
donderdag 15 februari 2018

Vervangen van muurankers

Ons oud huis dat we aan het renoveren zijn moet dringend nieuwe muurankers te krijgen. Het gaat om 2 muurankers van voorgevel tot achtergevel. De twee vorige werden niet correct vervangen.
dinsdag 2 januari 2018

Kelder bouwen

Kelder gieten voor nieuwbouw woning L vorming 13*9 en 5*5 hoog grondwater. Plannen kunnen opgevraagd worden.
zondag 19 november 2017

Verbouwing open bebouwing

Verbouwing : Dak vernieuwen en isoleren. Boven verdieping opnieuw indelen. Steun muren verwijderen. Benedenverdieping opnieuw indelen
donderdag 10 november 2016

Herstellen van voleiken parketvloer

Ik heb jaren geleden een kamer volledig zelf gelegd met voleiken parket. De ondervloer is OSB op chappe vastgeschroefd, en het parket is erop gelijmd. Ondertussen is te midden van de kamer het parket omhooggekomen (vochtigheid/warmte ..). De aanvraag gaat om deze te herstellen zonder dat alles eruit moet worden gehaald. Er is genoeg reserve planken om de herstelling uit te voeren.
dinsdag 11 oktober 2016

Renovation d'une maison

Je cherche un entrepreneur pour une rénovation interieure et exterieure. Venir voir sur place pour prix d'offre.
zaterdag 13 augustus 2016

Terras afdak

We willen de Carport hout (1788592) als terrasafdekking met opbouw gebruiken. Deze moet worden vastgemaakt in een hoek aan het huis aan 2 zijden (huis is in een L vorm)
dinsdag 29 maart 2016

Verhogen van het dak

Wij hadden graag een offerte gehad voor het ophogen van ons dak. Voorlopig is enkel het gelijkvloers (100m²) bewoonbaar, maar we hadden graag het dak verhoogd, zodat we boven nog een gang, 2 slaapkamers en een badkamer kunnen maken. Zo wordt onze woning heel wat ruimer.Woning nog aan te kopen.Prijsbestek voor goedkeuring lening.
maandag 14 december 2015

Aanbouw bijbouwen aan de woning

Wij willen onze woning uitbreiden met een bijbouw van ongeveer 7 meter 5 meter. Hoogte van de nok is ongeveer 5 meter 90. Binnen is het helemaal open tot aan de nok. In 1 gevel zit een schuifraam van 2 m 44 op 2 m 15. De andere gevel zitten 2 ramen van ongeveer 0. 86 m op 1 meter 15. Graag ter plaatse een aannemer om te zien naar de prijsofferte voor de bijbouw en ideeën. * Adres is na te vragen door de aannemer.
dinsdag 10 maart 2015

Boerderij renoveren

Nieuw dak op boerderij,huis en stallen, stallen ombouwen tot leefruimtes, aanleg binnenkoer en tuin
zaterdag 31 januari 2015

Vaste trap plaatsen naar de zolder

We hebben nu reeds een luik. Hier zou een vaste trap moeten worden geplaatst met kwartdraai. Aanpassing van de opening en ook veiligheid dient gerespecteerd te worden.Wat zijn de mogelijkheden ?
woensdag 8 oktober 2014

Verbouwing aan woning door uitbreiding met keuken

Uitbreiding keuken door bestaande muur van +-6m weg te nemen, plaatsen van ondersteuningsbalk, funderingen voorzien voor de uitbreiding (+- 12m2), plakwerk, nieuwe chauffage voorzien en nieuwe vloer voorzien.
zaterdag 10 augustus 2013

Renovatie Enghien

Ik heb een huis met handelszaak, erboven is er een appartement. Maar het probleem is dat er maar één deur is, en - ik zou graag een tweede deur willen die apart toegang verleent aan het appartement. - Ik zou ook het dak willen verhogen en nieuwe dakpannen plaatsen. - Er is ook werk aan elektriciteit ook sanitair. Indien mogelijk kunnen uw mensen het huis komen bezoeken en verder onderhandelen. momenteel heb ik geen foto's om uw een idee te geven.
zaterdag 3 augustus 2013

Nieuwbouw:dakkapellen

Graag hadden wij offertes ontvangen voor dakkapellen in onze nieuwbouw, te Bassilly
vrijdag 19 juli 2013

Renovatie na waterschade

Door waterschade zijn twee studio's beschadigd (elk 36 m²). Plafond moet weggehaald worden, isolatie vervangen (12 cm), en opnieuw plafond aanbrengen (beide studio's). Beide studio's vervangen van parket (laminaat). Een brandwerende deur moet vervangen worden.(met certificaat) ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Werk volgt.
woensdag 5 juni 2013

Allerlei

in orde zetten van huis voor verkoop wc die loopt, kraan die lekt, kasten die vastgezet moeten worden, lassen van Bekaertpalen in tuin, snoei tuin, allerlei herstellingen
maandag 28 januari 2013

Nieuwe buitenmuur plaatsen

De buitenmuur is zich aan het wegduwen door het gewicht van de sneeuw op het dak
zaterdag 11 augustus 2012

Renovatie bijgebouw - garage

Het betreft een gebouw van rond 1900. Het dak van 1 van de bijgebouwen is verzakt. De vorige eigenaars hebben de pannen vernieuwd (betonnen pannen), maar hebben de houten draagstructuur bewaard. 1 van de muren op de lange zijde is hierdoor naar buiten geduwd en staat gedeeltelijk op instorten. Na consultatie van een dakwerker, blijkt dat de muur voor 50cm dient afgebroken te worden en opnieuw opgemetst. Vervolgens het geheel verstevigen met beton om de nieuwe dakconstructie te dragen. Het betreft een gebouw van 6 op 3m. Graag iemand die het volledige werk kan uitvoeren.
zaterdag 18 februari 2012

Verbouwing boerderij

Wij hebben een boerderij gekocht in Graty (henegouwen, ad. vlaamse grens) en zoeken een aannemer die deze voor ons wil verbouwen tijdens de periode : einde lente/begin zomer. Heeft u interesse, stuur ons uw website door waarop wij uw realisaties kunnen bewonderen. (dak, muren verstevigen, muren breken, beton en chape, electriciteit, watervoorzieningen, bezetten, vals verdiep steken, ramen)
dinsdag 12 juli 2011

Hermetsen van een kleine muur. Reinigen ...

Hermetsen van een kleine muur. Reinigen van muren, heropvoegen en herschilderen.
zondag 5 juni 2011

Grondige renovatie en verbouwing ...

Grondige renovatie en verbouwing (elektriciteit, sanitair, condensatie ketel plaatsen, nieuwe ramen, structurele aanpassingen, isolatie muren, dak, vloerverwarming,...) van een vrijstaande oudere fermette op ecologische manier (in de mate van het mogelijke en budget).
dinsdag 10 mei 2011

Voor ons onderhoudscontract met Infrabel ...

Voor ons onderhoudscontract met Infrabel zijn wij dringend op zoek naar (onder)aannemers voor alle werk (schilderwerken, bezetten, dakwerken, sanitair, schoonmaak, onderhoud en herstellingen ...) In de regio van Charleroi/La Louvière, Bergen. Voor meer informatie mag u mij altijd contacteren. Met vriendelijke groeten, Michaël Buytaert ----------------------------------------- N.V. Heyrman - De Roeck Doornpark 120 9120 Beveren Tel : 03/775.95.37 Gsm : 0473/71.43.96 Fax : 03/755.11.32 e-mail : michael@heyrman-de-roeck.be www : http://www.heyrman-de-roeck.be Be: 0405.033.101 -----------------------------------------
maandag 28 februari 2011

nieuwbouw

nieuwbouw
vrijdag 6 augustus 2010

Plaatsen/afwerken van de (onderkant van ...

Plaatsen/afwerken van de (onderkant van de) dakgoot van een houten woning met horizontale houten planchetten (beschikbaar). Max. hoogte van de woning is 9 meter; totale langte dakgoot ca. 60 meter.

Partners

Partners van Casius