Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw restauratie in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Henegouwen:

zondag 7 oktober 2018

Condensatiewandketel met radiatoren plaatsen in nieuwbouw

Een condensatie wandketel met radiatoren , type VAILLANT ECOTEC of gelijkaardig, met voorrang opwarming sanitair water te plaatsen. Afvoer van de rookgassen gebeurt via een afvoerpijp door de muur. De toevoerleidingen van de radiatoren zijn van het type MULTISKIN of gelijkaardig. Monotube leidingennetwerk bevindt zich onder de chape en komt uit de vloer om de radiatoren te bevoorraden met warm water
vrijdag 27 april 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Ik zou graag mijn 15 jaar oude badkamer willen renoveren (nieuwe inloopdouche, wc en misschien bad), met nieuwe betegeling. Graag had ik met aanpassingen het badkamermeubel behouden. Leidingen voor bad/ wc dienen waarschijnlijk verlegd te worden.
donderdag 15 februari 2018

Vervangen van muurankers

Ons oud huis dat we aan het renoveren zijn moet dringend nieuwe muurankers te krijgen. Het gaat om 2 muurankers van voorgevel tot achtergevel. De twee vorige werden niet correct vervangen.
dinsdag 2 januari 2018

Kelder bouwen

Kelder gieten voor nieuwbouw woning L vorming 13*9 en 5*5 hoog grondwater. Plannen kunnen opgevraagd worden.
zondag 19 november 2017

Verbouwing open bebouwing

Verbouwing : Dak vernieuwen en isoleren. Boven verdieping opnieuw indelen. Steun muren verwijderen. Benedenverdieping opnieuw indelen
donderdag 10 november 2016

Herstellen van voleiken parketvloer

Ik heb jaren geleden een kamer volledig zelf gelegd met voleiken parket. De ondervloer is OSB op chappe vastgeschroefd, en het parket is erop gelijmd. Ondertussen is te midden van de kamer het parket omhooggekomen (vochtigheid/warmte ..). De aanvraag gaat om deze te herstellen zonder dat alles eruit moet worden gehaald. Er is genoeg reserve planken om de herstelling uit te voeren.
dinsdag 11 oktober 2016

Renovation d'une maison

Je cherche un entrepreneur pour une rénovation interieure et exterieure. Venir voir sur place pour prix d'offre.
zaterdag 13 augustus 2016

Terras afdak

We willen de Carport hout (1788592) als terrasafdekking met opbouw gebruiken. Deze moet worden vastgemaakt in een hoek aan het huis aan 2 zijden (huis is in een L vorm)
dinsdag 29 maart 2016

Verhogen van het dak

Wij hadden graag een offerte gehad voor het ophogen van ons dak. Voorlopig is enkel het gelijkvloers (100m²) bewoonbaar, maar we hadden graag het dak verhoogd, zodat we boven nog een gang, 2 slaapkamers en een badkamer kunnen maken. Zo wordt onze woning heel wat ruimer.Woning nog aan te kopen.Prijsbestek voor goedkeuring lening.
maandag 14 december 2015

Aanbouw bijbouwen aan de woning

Wij willen onze woning uitbreiden met een bijbouw van ongeveer 7 meter 5 meter. Hoogte van de nok is ongeveer 5 meter 90. Binnen is het helemaal open tot aan de nok. In 1 gevel zit een schuifraam van 2 m 44 op 2 m 15. De andere gevel zitten 2 ramen van ongeveer 0. 86 m op 1 meter 15. Graag ter plaatse een aannemer om te zien naar de prijsofferte voor de bijbouw en ideeën. * Adres is na te vragen door de aannemer.