Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Enghien, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw restauratie in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Henegouwen:

zondag 17 november 2019

Muren ondersteunen door middel van poutrel

We zitten met een muur waar twee kleinere ramen inzitten, hiervan zouden we graag een groot schuifraam maken. Dan zouden we op de gelijkvloers een deurgat bij willen maken. Boven is er een deurgat al aanwezig, maar de muur ernaast zou weg moeten. Dus we hebbe ondersteuning nodig voor dit deurgat te behouden. Het zou gaan om steunbalken van 2,5 meter. Als laatste zouden we graag spouwmuurisolatie laten steken.
maandag 22 juli 2019

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Poutrel van 6,5m à 7m steken in garage om schuifdeur te plaatsen.
woensdag 13 maart 2019

Nieuwbouw woning in staal constructie plaatsen

Wij zijn op zoek naar een aannemer die voor ons het skelet in metaal zou kunnen plaatsen. Mijn vader heeft een bedrijf in de metaal constructie en zou het skelet maken maar we zijn dus op zoek naar iemand met ervaring die het skelet kan optrekken. het gaat om een L - vormige woning van 14.5m op 14.5 m, 6m en 7m breed. Architect maakt plan
zondag 7 oktober 2018

Condensatiewandketel met radiatoren plaatsen in nieuwbouw

Een condensatie wandketel met radiatoren , type VAILLANT ECOTEC of gelijkaardig, met voorrang opwarming sanitair water te plaatsen. Afvoer van de rookgassen gebeurt via een afvoerpijp door de muur. De toevoerleidingen van de radiatoren zijn van het type MULTISKIN of gelijkaardig. Monotube leidingennetwerk bevindt zich onder de chape en komt uit de vloer om de radiatoren te bevoorraden met warm water
vrijdag 27 april 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Ik zou graag mijn 15 jaar oude badkamer willen renoveren (nieuwe inloopdouche, wc en misschien bad), met nieuwe betegeling. Graag had ik met aanpassingen het badkamermeubel behouden. Leidingen voor bad/ wc dienen waarschijnlijk verlegd te worden.
donderdag 15 februari 2018

Vervangen van muurankers

Ons oud huis dat we aan het renoveren zijn moet dringend nieuwe muurankers te krijgen. Het gaat om 2 muurankers van voorgevel tot achtergevel. De twee vorige werden niet correct vervangen.
dinsdag 2 januari 2018

Kelder bouwen

Kelder gieten voor nieuwbouw woning L vorming 13*9 en 5*5 hoog grondwater. Plannen kunnen opgevraagd worden.
zondag 19 november 2017

Verbouwing open bebouwing

Verbouwing : Dak vernieuwen en isoleren. Boven verdieping opnieuw indelen. Steun muren verwijderen. Benedenverdieping opnieuw indelen
donderdag 10 november 2016

Herstellen van voleiken parketvloer

Ik heb jaren geleden een kamer volledig zelf gelegd met voleiken parket. De ondervloer is OSB op chappe vastgeschroefd, en het parket is erop gelijmd. Ondertussen is te midden van de kamer het parket omhooggekomen (vochtigheid/warmte ..). De aanvraag gaat om deze te herstellen zonder dat alles eruit moet worden gehaald. Er is genoeg reserve planken om de herstelling uit te voeren.
dinsdag 11 oktober 2016

Renovation d'une maison

Je cherche un entrepreneur pour une rénovation interieure et exterieure. Venir voir sur place pour prix d'offre.