Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Fouleng te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Fouleng.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Fouleng of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw restauratie in Fouleng die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Fouleng:

Muren ondersteunen door middel van poutrel

We zitten met een muur waar twee kleinere ramen inzitten, hiervan zouden we graag een groot schuifraam maken. Dan zouden we op de gelijkvloers een deurgat bij willen maken. Boven is er een deurgat al aanwezig, maar de muur ernaast zou weg moeten. Dus we hebbe ondersteuning nodig voor dit deurgat te behouden. Het zou gaan om steunbalken van 2,5 meter. Als laatste zouden we graag spouwmuurisolatie laten steken.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Poutrel van 6,5m à 7m steken in garage om schuifdeur te plaatsen.

Nieuwbouw woning in staal constructie plaatsen

Wij zijn op zoek naar een aannemer die voor ons het skelet in metaal zou kunnen plaatsen. Mijn vader heeft een bedrijf in de metaal constructie en zou het skelet maken maar we zijn dus op zoek naar iemand met ervaring die het skelet kan optrekken. het gaat om een L - vormige woning van 14.5m op 14.5 m, 6m en 7m breed. Architect maakt plan

Condensatiewandketel met radiatoren plaatsen in nieuwbouw

Een condensatie wandketel met radiatoren , type VAILLANT ECOTEC of gelijkaardig, met voorrang opwarming sanitair water te plaatsen. Afvoer van de rookgassen gebeurt via een afvoerpijp door de muur. De toevoerleidingen van de radiatoren zijn van het type MULTISKIN of gelijkaardig. Monotube leidingennetwerk bevindt zich onder de chape en komt uit de vloer om de radiatoren te bevoorraden met warm water

Badkamer renoveren met inloopdouche

Ik zou graag mijn 15 jaar oude badkamer willen renoveren (nieuwe inloopdouche, wc en misschien bad), met nieuwe betegeling. Graag had ik met aanpassingen het badkamermeubel behouden. Leidingen voor bad/ wc dienen waarschijnlijk verlegd te worden.

Vervangen van muurankers

Ons oud huis dat we aan het renoveren zijn moet dringend nieuwe muurankers te krijgen. Het gaat om 2 muurankers van voorgevel tot achtergevel. De twee vorige werden niet correct vervangen.

Kelder bouwen

Kelder gieten voor nieuwbouw woning L vorming 13*9 en 5*5 hoog grondwater. Plannen kunnen opgevraagd worden.

Verbouwing open bebouwing

Verbouwing : Dak vernieuwen en isoleren. Boven verdieping opnieuw indelen. Steun muren verwijderen. Benedenverdieping opnieuw indelen

Herstellen van voleiken parketvloer

Ik heb jaren geleden een kamer volledig zelf gelegd met voleiken parket. De ondervloer is OSB op chappe vastgeschroefd, en het parket is erop gelijmd. Ondertussen is te midden van de kamer het parket omhooggekomen (vochtigheid/warmte ..). De aanvraag gaat om deze te herstellen zonder dat alles eruit moet worden gehaald. Er is genoeg reserve planken om de herstelling uit te voeren.

Renovation d'une maison

Je cherche un entrepreneur pour une rénovation interieure et exterieure. Venir voir sur place pour prix d'offre.