Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
86 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor nieuwbouw, verbouwing zolderverbouwing in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

zondag 15 juli 2018

Ruwbouwwerken uitvoeren

Nieuwbouw eengezinswoning Met gedeeltelijke onderkeldering Plat dak 50 m² kelder 150m² gelijksvloer 80 m² verdiep Plannen zijn begin juli ingediend Heb de meetstaat ook laten opmaken van de ruwbouw en dak. Stabiliteitsstudie en grond onderzoek sondering moet nog gedaan worden Ik zoek een aannemer die nog in 2018 kan starten.
vrijdag 13 juli 2018

Renovatie na waterschade

Ik heb waterschade gehad en moet nu een offerte indienen bij de verzekering om alles te herstellen. De schade situeert zich in de badkamer en loopt uit naar hal, kelder, tuinkamer, sas en toilet. Het betreft werken aan het sanitair, bepleistering, deuren, meubels, verfwerk, e.d. Tegels opgebroken, pleisterwerken uit te voeren.
woensdag 11 juli 2018

Aannemer voor ruwbouwwerken

Nieuwbouw, rechthoekig huis met 1 verdiep en aansluitend garage. Plan van architect kan doorgezonden worden.
vrijdag 6 juli 2018

Oplossen van verzakking van woning

Barsten en scheuren in woning. Verschillende deuren draaien moeilijk. Verzakking van woning.
vrijdag 29 juni 2018

Ruwbouwwerken 3 gevel woning uitvoeren

Voor de grondwerken en ruw bouwen van een 3 gevel zorgwoning kan optrekken en dit vanaf half september. Omgeving Heusden zolder. Oppervlakte 100 m², geen kelder, plat dak.
donderdag 28 juni 2018

Uitgraven en gieten kelder

uitgraven en gieten van een kelder en dit voor de afmetingen van 13 m x 10 m x 2,40 m. 1) de kelder dient uitgegraven te worden 2) het verwijderen van de overtollige grond 3) het gieten van de kelder 4) bodemplaat/dek
vrijdag 22 juni 2018

Ruwbouwwerken funderingen, muren-vloeren en dakwerken uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor onze bouwwerken-ruwbouw werken. De bouwaanvraag gaat binnen de 2 weken verstuurd worden naar stedenbouw. (Metselwerken + bekisting trap + ... ) Ongeveer 264 m² aan bakstenen. Wienerberger Belle Epoque (Belle Epoque) Funderingen, muren,vloeren , dakwerken
donderdag 21 juni 2018

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Muur uitbreken tussen woonkamer en keuken muur is 4 meter bij 2 meter 70 hierna zal er een poutrel moeten gestoken worden het huis dateert uit 1960.
donderdag 21 juni 2018

Isoleren en afwerken van zolder

Graag isoleren en afwerken (plaatsen van gyproc enz... ) van de zolder.
donderdag 21 juni 2018

Verwijderen draagmuur en poutrel steken

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen. De draagmuur is van een hal. Lengte van 3. 5 meter lang en de hoogte van de muur 2.7 meter.
woensdag 20 juni 2018

Woning renoveren

Complete renovatie van een oud pand. Er staat geen keuken noch badkamer , alles is leeg. Maken van keuken en badkamer. alles nieuw.
woensdag 20 juni 2018

Renovatie woning

Complete renovatie in de woning. Keuken en badkamer vloeren. Nieuwe badkamer plaatsen en keuken, deuren dichtmetselen, tegelwerken. Stucwerken.
zaterdag 16 juni 2018

Nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen

Nieuw dak en nieuwe gevels met isolatie in bouwstenen plaatsen.
donderdag 14 juni 2018

Handelspand renoveren

Wij zoeken om zsm te starten een vakman(nen) om volgende opdrachten uit te voeren: Plaatsen van Gyproc (ongeveer 25m combi van nieuwe muren als wandbedekking). Installeren nieuw raam, tegels plaatsen op vloer en wand (ongeveer 150m²). Radiatoren verplaatsen, aansluiting voorzien keukenafvoer en water.
zondag 3 juni 2018

Dichten van kelderopening

Wij zijn op zoek naar een aannemer die voor ons onze garagepoort kan dichten en de afvoerput voor de garage kan ophogen tot maaiveldniveau, rekening houdende met de afvoerbuizen komende uit de kelder. Eventueel ook plaatsen van waterput. De opties en advies overlopen met de vakman
donderdag 31 mei 2018

Maken van trapgat

Voor het plaatsen van een vaste trap wil ik een trapgat laten maken.
dinsdag 22 mei 2018

Buitenmuur bekleden met platen of crepi

Bekleden van een zijmuur ( halfopen bebouwing). Het huis staat er al (=nieuwbouw). Dit is een HOB.
maandag 21 mei 2018

Nieuwe woning in ruwbouw zetten

Bouwen van een huis (enkel ruwbouw)
zondag 20 mei 2018

Afbreken bijgebouw en hermetsen muren

Afbreken garage en gedeelte bijgebouw, nieuwe muur metsen met opening voor 2 garagepoorten.
vrijdag 18 mei 2018

Beton gieten voor kelder

Beton gieten voor kelder. Oppervlakte afmetingen : 14 meter op 17 meter.
vrijdag 18 mei 2018

Muren/vloer en leidingen verwarming herstellen door waterschade

Muren en vloer herstellen door een waterschade. Leidingen van de verwarming vervangen.
woensdag 16 mei 2018

Deurgat maken in niet dragende buitenmuur en deur plaatsen

Deuropening in de muur laten plaatsen. Standaard afmeting voor een deuropening. De buitenkant is baksteen,de binnenkant is hetzelfde als de buitenmuur . Een gat maken en kozijn plaatsen.. Het puin kan eventueel door de vakman afgevoerd worden maar wij kunnen dat zelf ook.
vrijdag 11 mei 2018

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Vervangen van platen op bestaande alu open veranda. Ongeveer 6,5 meter op 3 meter, 1 zijkant dichtmaken. Golfplaten carport verwijderen en plaatsen van verwijderde platen van veranda.
donderdag 10 mei 2018

Zolder renoveren tot verschillende kamers

We willen graag een slaap- en badkamer inrichten op de zolder. Er is momenteel geen trap naar de zolderverdieping en deze moet men dus ook nog compleet inrichten en het dak mogelijks aanpassen. Oppervlakte van de zolder is ongeveer 8 x 8 meter. Er zijn enkele hoogteverschillen op zolder. Wij willen onze leefruimte graag uitbouwen met een verandadeel, dit op de plaats van het huidig terras. De uitbouw is niet erg groot, maar moet rekening houden met de huidige positie van het venster. We opteren voor een moderne, lichte constructie.
maandag 7 mei 2018

Muren uitbreken en poutrels steken

De muur tussen de living en de keuken moet er uit. Dit is een steunmuur van 4 m op het gelijkvloers en men moet erna ook een poutrel steken. Ook een muur naar buiten moet men afbreken om hier ook een poutrel te steken van 2,5 meter.

Partners

Partners van Casius