Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
106 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw renovatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

woensdag 18 maart 2020

Beton uitbreken en wegvoeren

Betreft een totaalrenovatie van een woning: Het gaat om een oude huis (bouwjaar 1968) waarbij de vloer niet geïsoleerd is. Wij hebben gepland om de hele vloer (oppvlakte ± 130m²) uit te breken omdat die niet geïsoleerd is, dit verder uit te graven tot ± 60-70 cm om dan vervolgens een nieuw betondek te gieten om daarop vloerverwarming te plaatsen.
woensdag 18 maart 2020

Helling in beton plaatsen

Ik wil graag helling beton laten plaatsen voor de inrit naar mijn kelder met ongeveer de volgende afmetingen: Hoogte: 2,2m Breedte: 1,3m Horizontale lengte: 4.5m Beneden moet ook een aquadrain geplaatst worden.
zondag 15 maart 2020

Verzakking hoeken linkerkant huis herstellen

De linkerzijde van ons huis heeft zowel aan de voorkant als achterkant barsten die de afgelopen maanden groter zijn geworden. De woning is onderkelderd maar de hoeken die verzakt zijn niet. Het is een woning van 1993. Het is misschien doordat we op leemgrond zitten maar dat durf ik niet 100% zeker zeggen.
vrijdag 13 maart 2020

Arduinen deurdorpel verplaatsen

Er ligt een nieuwe arduinen dorpel aan onze achterdeur. Deze zou volgens de ramen en deuren firma die de deur geplaatst hebben ineens verkeerd liggen omdat we regen binnen krijgen van onder de deur... nu zou de dorpel opgeschoven moeten worden. Ik denk een 1 à 1,5 cm naar binnen. Een deel van onze vloer zou dan afgeslepen moeten worden.
woensdag 11 maart 2020

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Keuken met woonkamer verbinden door muur uit te breken. De breedte van de draagmuur is ongeveer 5m, de hoogte ken ik niet vanbuiten. Een dikke 2 meter, tot aan het plafond.
maandag 9 maart 2020

Bouw kruipkelder in gegoten beton uitpalen

Uitpalen. Vloerplaat (55,5 kubieke m)+ muren (21 kubieke m) gieten. Binnenmuren gemetst. holle welfsels plaatsen + betonnen druklaag. Riolering/energie in kruipkelder tot buiten. Funderingsplan voorhanden.
maandag 9 maart 2020

Ruwbouw metsen

Metsen van ruwbouw van 17m x 9m, 2 verdiepingen hoog in moderne stijl.
zaterdag 7 maart 2020

Uitbreken terras (1e verdieping)

Uitbreken bestaand terras op 1e verdieping van ong. 20m². Zou ong. 3m³ puin opruimen. Daarna eventueel ook terug betegelen met openvoegtegels.
donderdag 5 maart 2020

Deuropening maken

Ik zou graag een buitendeur willen plaatsen in een draagmuur het gaat over een voordeur dus dit zouden redelijk standaard afmetingen moeten zijn. Deze muur bestaat enkel uit snelbouw. Hier is geen opening voor voorzien.
woensdag 4 maart 2020

Renoveren van toilet

Ik verhuur een appartement in Leopoldsburg. Ik dien het toilet echter te renoveren. De tegels zijn van de muren gekomen dus het zou opnieuw betegeld moeten worden. De huidige wc zou ik ook willen vervangen door een hangtoilet. Bovendien wil ik er ook een nieuwe lavabo hangen. Heeft een standaard oppervlakte voor een toilet.