Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
77 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor nieuwbouw, verbouwing renovatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

donderdag 4 januari 2018

Onderkelderen van woning

Onderkeldering maken. Ik wil graag meer ruimte door onder de woning een kelder te maken. Graag hoge muren hoogte 3m50 diepte 10 br.
dinsdag 2 januari 2018

Volledige bovenverdieping renoveren

Wij willen onze bovenverdieping verbouwen. Dit houdt in dat we een nieuw dak van ongeveer 250 vierkante meter met 3 dakvensters moeten plaatsen en 2 slaapkamers, 1 dressing en 1 badkamer gaan bijmaken. Er moet ook een nieuwe trap (en nieuw trapgat) geplaatst worden. Ook electriciteit, sanitair en verwarming moet daar nog komen. Daarnaast hebben wij in onze oude boerderij verschillende stallen die afgebroken moeten worden. Aan de overblijvende stal moet dan een nieuwe muur en dak geplaatst worden. Ook willen we graag een nieuwe carport maken.
maandag 1 januari 2018

Losstaande garage bouwen 80 m²

Ik wil een losstaande garage bouwen 8m breed 10m lang en zeker 3m hoog. Met 1 zijdeur en 1 garage deur . Er moet kleine hefbrug binnen komen dus hij moet hoog genoeg zijn .
zaterdag 23 december 2017

Heropbouw van veranda

Afbreken van oude houten veranda. Ik zou graag veranda laten metselen met plat dak van 24 m². Afwerking met gyproc + vloeren met aangekochte tegels
dinsdag 28 november 2017

Nieuwbouw HOB plaatsen

Ik wil in 2018 een nieuwbouwproject realiseren. De plannen zijn al aanwezig. Het is een HOB met 186 m² geveloppervlakte. Geen kelder, gelijkvloers 17 m lang en 8 meter breed. Verdieping 12 meter lang en 8 meter breed. Zadeldak met een helling van 40°. Op het gelijkvloers een platte dak van ongeveer 40 m².
zondag 26 november 2017

Vervangen afbrokkelende vensterdorpels uit sierbeton

De buiten venstersdorpels van mijn huis (bouwjaar 1962) bestaan uit sierbeton en zijn op sommige plaatsen gebarsten (betonrot? ) en dienen vervangen te worden (door arduin of nieuw sierbeton). Het betreft 8 ramen met een vensterdorpel zowel onder als boven het raam
dinsdag 21 november 2017

Betonrot herstellen aan balkon

Betonrot herstellen aan balkon aan de voorkant van het appartement verdieping 1.
vrijdag 17 november 2017

Zolderkamer maken & zolder isoleren

Graag willen wij onze zolder isoleren. Bijkomend zouden we ook een zolderkamer willen inrichten. Werken die uitgevoerd moeten: Zolderkamer: - isoleren (recticel met gyproc? ) 40m² & schilder klaar maken. - uitvullen vloer (25m²) +-5cm - aanpassen dakconstructie (binnen zijde verticale steun wijzigen door A constructie, zie bijlage) - elektriciteit voorzien (4 x stopcontacten) Rest van de zolder: - zolder volledig isoleren (+-100m²) Voorkeur voor isolatie zou uitgaan naar Recticel platen.
dinsdag 14 november 2017

Zolder inrichten

Zolder in te richten tot volwaardige kamers. Alles moet gedaan worden : electriciteit, sanitair, chape , isolatie etc. Oppervlakte 40m²?
zondag 12 november 2017

Boog in living uitbreken

In de living die 4 meter breed is staat in het midden een boog. Deze willen we graag weg. Aan 1 zijde is het buitenmuur aan de andere zijde is binnen muur en draagmuur. Op de boog op de bovenverdieping staat ook een muur dus een steunbalk zal nodig zijn.
zondag 12 november 2017

Herinrichting binnenkoer en nakijken daken

We willen onze binnenkoer veranderen. Nu liggen er kasseien wat niet praktisch is. Er zou een terras moeten bijkomen en we zijn aan het denken om de schuur open te maken (groot overdekt terras) om een doorkijk te krijgen naar onze achterliggende tuin. De daken van de schuren moeten eens bekeken worden naar renovatie toe. Nieuwe ideeën of een andere kijk op de invulling van tuin en gebouwen zijn ook altijd welkom.
vrijdag 10 november 2017

Plaatsen van regenwaterput

Het plaatsen van een betonnen regenwaterput van 7500 liter bij achterkant van een bestaande woning. Het gaat over een open bebouwing en er kan tot achter gereden (niet met rupsbanden) worden. Uitgraven gat + plaatsen betonnen regenwaterput. Grond kan ter plaatse blijven. Uitspreiden over perceel.
woensdag 8 november 2017

Voorbereidende werken voor gasaansluiting

Voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting van Infrax (volgen hun normen) Wachtput 1x1x1m sleuf uitgraven 80cm diep 30br 9lm Wachtbuis steken.
maandag 6 november 2017

Zolder afwerken met OSB of laminaat

Graag zouden wij onze zolder willen afwerken, hellend dak met OSB of laminaat inclusief vloer.
dinsdag 31 oktober 2017

Herstellen van betonrot aan voorgevel

Onze voorgevel is heel fel aangetast door betonrot. Graag herstellen.
maandag 30 oktober 2017

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil de keuken uitbreiden daarvoor dient een draagmuur uitgebroken te worden en een poutrel gestoken te worden.
woensdag 25 oktober 2017

Plan maken voor bijgebouw

Plan tekenen: Een bijbouw van 5 op 7 om de leefkeuken in onder te brengen. Met plat dak epdm en lichtkoepel. Bestaand muur woning en op te bouwen muur.
dinsdag 24 oktober 2017

Bijgebouw te bouwen

Een bijbouw van 5 op 7 om de leefkeuken in onder te brengen. Met plat dak in epdm en lichtkoepel. Mag ook in hout skelet. Met grote schuiframen. Bestaande muur woning en op te bouwen muur.
dinsdag 24 oktober 2017

Nazicht verzakking kelder

8 jaar geleden hebben we een oudere woning gekocht. Vroeger is er in de leefruimte een kelder geweest waar nu geen toegang meer toe is , de vloer van de leefruimte (zo groot als de kelder is ongeveer 4 op 5 meter ) is plots aan het zakken gaan. Wij vinden hier niet direct een oorzaak van.
maandag 23 oktober 2017

Muur uitbreken en poutrel steken om schuifraam te vergoten

In bijlage kan u een foto vinden van de achterzijde van onze woning te Lummen. Zoals u kan zien hebben wij heden 2 grote dubbele ramen/deuren. Wij zouden graag het stuk muur ertussen weghalen (1 m 51 breed) zodat we 1 groot (schuif)raam kunnen zetten van +/- 4 m 47. We moeten ook rekening houden met de luifel die achter onze woning staat waarbij 1 pilaar voor het raam zou komen. Deze zouden wij graag verwijderen en verankeren in de muur als ondersteuning. Wij zijn dus op zoek naar een aannemer die het volledige werk voor ons kan doen dus het breekwerk, de poutrel steken en de verankering van de luifel.
vrijdag 20 oktober 2017

Achterbouw vergroten

Ik zou de woning achterbouw willen vergroten plan aanwezig bouwvergunning is in orde, bestaande grond afgraven fundament gieten, muren metsen, en plat dak. Woning is nog niet aangekocht maar we zitten in de laatste fase.
donderdag 19 oktober 2017

Dakkapel plaatsen in kunststof

Dakkapel plaatsen in kunststof op een schuin dak. Over een lengte van 4 meter.
woensdag 18 oktober 2017

Vergroten van bestaand balkon

Wij willen graag ons bestaand balkon van onze woning uitbreiden zodat we dit als terras kunnen gebruiken. Er is momenteel een smal balkon aanwezig met doorgang naar de keuken op het verdiep alsook een trap die naar het terras onderaan gaat. Het balkon zou groot genoeg moeten worden om er een tuinset op te plaatsen. Het aanwezige balkon en trap zijn nog in zeer goede staat en hoeven dan waarschijnlijk ook niet afgebroken te worden.
vrijdag 13 oktober 2017

Bouwen van eengezinswoning met carport

Nieuwbouw. Enkel gelijkvloers. 14m X 10m. Geen kelder, geen zolder. Muur in ruwbouw, later doet een firma isolatie met crepi. Alles eenvoudig strak zonder gekke hoeken. Ben zelf aanwezig om te helpen. Materialen van Bouwpunt Elen.
donderdag 12 oktober 2017

Renovatie living

- 3 houtenbalken afkasten met Gyproc - Schouw en haard uitbreken - TV wand plaatsen in Gyproc voor hang TV - Kast inbouwen in TV wand - stopcontact verplaatsen Verbouwingswerken zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Partners

Partners van Casius