Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Limburg.

77 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwwoning bouwen met cellumat, bouwen achterbouw in houtskelet, ruwbouw-aanbouw in ytong, woning volledig renoveren, ruwbouw en gevelwerken voor nieuwbouw, staalbouwwoning, eerste verdieping uitbreiden, werkplaats bouwen, verbouwing woning en aanbouw, schuur te renoveren, hOB renoveren, renovatie van achterbouw, gelijkvloers uitbreiden met gemetste aanbouw, zolderrenovatie uit te voeren, houten aanbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

maandag 21 augustus 2017

Reperatie gaskachel Efel

Ontsteking kachel werkt niet. Herstelling ervan, vlammetje gaat niet.
zaterdag 19 augustus 2017

Strippen van volledige bovenverdieping

Wij zouden graag iemand vinden die onze bovenverdieping volledig kan strippen en eventueel herindelen. Dak moet ook geïsoleerd worden.
vrijdag 18 augustus 2017

Renovatie van achterbouw

Ik wil in de achterbouw een inloopdouche installeren, de mazoutketel vervangen door een gasketel en de muren en plafonds moeten vernieuwd worden. Eventueel ook nieuwe vloeren. Het gaat op 2 aan elkaar grenzende ruimten van ongeveer 3m op 3. 5 m ieder.
woensdag 16 augustus 2017

Herstelling na waterschade

Waterschade op eerste verdieping , leiding keukenkraan. Schade keukenkasten en water doorgedrongen naar onder. Winkelruimte; plafond ( gyproc ). Kasten van de keuken zijn volledig beschadigd alsook de muur waar de kasten tegenaan staan. Plafond van de winkel beschadigd , 6 m op 4m.
dinsdag 15 augustus 2017

Kelder bouwen voor nieuwbouwwoning

Graag had ik een kelder van 10,25m op 12,75m bij 2,20m willen bouwen. In februari start de nieuwbouw.
dinsdag 15 augustus 2017

Woning volledig renoveren

Totaalrenovatie van een woning. Nieuw dak, muur uitbreken, keuken en badkamer plaatsen, apart toilet plaatsen, vloeren opnieuw leggen, nieuwe riolering en ook elektriciteit.
dinsdag 15 augustus 2017

Herstelen lek aan kapel

Herstel bestaande kapel. Lek moet gedicht worden.
zondag 13 augustus 2017

Wachtgevel in snelbouwsteen HOB 64 m² plaatsen

Plaatsen 64 m² snelbouwmuur tegen buitenmuur half-open woning. Isolatie te voorzien in spouwmuur.
vrijdag 11 augustus 2017

Grondwaterput boren

Grondwater put boren van minimaal 8 meter diep
woensdag 9 augustus 2017

Diverse klussen uit te voeren

- vervangen van 1 klein raam in kunstof - laminaat leggen circa 30m2 - douchekraan vervangen - verduistering van 2 ramen - trap herstellen - leidingen reinigen - deursloten vervangen - kast in elkaar zetten - overige
dinsdag 8 augustus 2017

Diverse klussen

Een douchecabine plaatsen en bad vervangen en nieuwe kraan voor bad. Het werkblad van de keuken vervangen en een nieuwe gootsteen, nieuwe kraan plaatsen en een inductiekookplaat. De inbouwoven vervangen. Laminaat leggen in de woonkamer en hall ca 5 m² en waarschijnlijk een stukje van de deuren doen. Buxussen snoeien.
maandag 7 augustus 2017

Renovatie zolderverdieping

Ik wil een zolder laten renoveren. Er zouden twee dakramen gestoken moeten worden, 1 raam vervangen (eventueel groter maken), dak isoleren, elektriciteit leggen, waterleidingen leggen, inmaakkasten maken, verlichting, ... Op de zolder zou dan een badkamer en een slaapkamer komen. De vloeroppervlakte bedraagt ongeveer 25 m². Op de eerste verdieping zou een keuken geïnstalleerd moeten worden. Dus ook waterleidingen, elektriciteit, ... . Een groot raam zou een grote schuifdeur moeten worden en een radiator zou verplaatst moeten worden. Wij kunnen 15 oktober definitief in ons huis en vanaf dan kunnen de werken starten.
zaterdag 5 augustus 2017

Dakraam plaatsen

Dakraam van 134cm x 118cm plaatsen.
zaterdag 5 augustus 2017

Terras in beton plaatsen

Ik zou graag mijn terras buiten op dezelfde hoogte willen als mijn vloerhoogte binnen . Of toch zo goed als en dit in een gekozen kleur uit beton . Het is ongeveer 40 m² 15 cm dik.
woensdag 2 augustus 2017

Algemene renovatiewerken

Muren te bezetten , chappe + isolatie, gyproc tegen de plafond, vloer en wandtegels plaatsen. Garage is omgebouwd tot koffiehuis en dient nu afgewerkt te worden. Oppervlakte : 105m².
woensdag 2 augustus 2017

Zolder ombouwen

Ik wil graag van de zolder een kamer maken maar moet ook een zoldertrap steken. 68m2, is al geisoleerd alleen muren nog niet, elektriciteit en bevloering ook nog nodig. Mogelijkheden ook bekijken om trapgat te vergroten.
zondag 30 juli 2017

Funderingen renoveren

Een derde van het huis is kelder. Funderingen moeten dringend gerenoveerd worden. Er komen barsten in de gevel. Problemen doen zich al ettelijke jaren voor.
maandag 24 juli 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen

Dakkapel met plat dak. 6 - 6,5 meter ongeveer.
zondag 23 juli 2017

Mantelzorgwoning in de tuin plaatsen

Ik zou graag de droom van mijn broer verwezenlijken. Die zou graag bij mij willen wonen in een soort eigen woning. En we daarvoor dachten we een mantelzorg plaats te creëren in de tuin, met zijn eigen zithoek, slaapplaats en sanitair gedeelte.
maandag 17 juli 2017

Oorzaak waterschade en herstellen plafond

Wij hebben een grote plek op ons plafond in de slaapkamer op het eerste verdiep van nieuwbouwwoning. Huis heeft een plat dak. We zouden graag de oorzaak weten van de infiltratie en een bestek voor herstelling ontvangen.
woensdag 5 juli 2017

Afwerking van zolder

Afwerken van de zolder: Ik wil van de zolder een slaapkamer maken , heb trapgat nodig of kan misschien huidige gebruiken . Schuine muren afwerken en elektriciteit bijleggen en trap en dakraam.
woensdag 5 juli 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen

Dakkapel plaatsen op een hellend dak. Graag in kunststof, dat onderhoudsvrij is.
dinsdag 4 juli 2017

Barst in gevel herstellen

Minder dan 15 m². Lek geweest in kelder. Buizen kapot waardoor waarschijnlijk barst in de gevel. De scheur dient herstelt te worden. Hiernaast ook mogelijkheden bekijken om te isoleren langs de buitenkant.
dinsdag 4 juli 2017

Vernieuwen of herstellen voorgevel

Voorgevel herstellen er zit een grote barst in van onder tot boven. De volledige gevel vernieuwen.
zaterdag 1 juli 2017

Renovatie huis

Verschillende werken uit te voeren: Plaatsen plafond met vocht bestendig MDF verwijderen oud plakwerk, behouden bestaande voeg. bakstenen vervangen in de gaten. vloer bijwerken. TL armatuur bevestigen tegen plafond.

Partners

Partners van Casius