Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
98 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

maandag 20 mei 2019

Algemene renovatiewerken uitvoeren

Overzicht werken: Inkom (Hal): - dichtmaken van 3 deuren; twee rechts (uitgeven op salen en eetkamer) en één links (uitgeeft op bureau). - vroegere deuropening opnieuw openen (deuropening verlengde van de inkom waar nu de spiegel staat) - Opmerking: eerste deel van de inkom geen vloerverwarming en vloer op gelijk hoogte behouden (wel isolatie?) en een verhoog of trede gelijk aan begin van de trap (van daar starten met vloerverwarming) Living: - volledig uitbreken van de schouwmantel en hertsellen (gelijk maken met de muur, in hoever mogelijk is) Eetkamer + Ruimte die uitgeeft aan terras: - vals plafond weghalen en nieuw plafond maken - muur uitbreken (van eetkamer naar "tweede salon ruimte") - uitbreken van de muur (verwijderen van vensters en deur) + nieuw schuifraam
zaterdag 11 mei 2019

Draagmuur breken en een poutrel steken

Draagmuur breken en een poutrel steken. Lengte van 3.30 meter.
woensdag 8 mei 2019

Poutrel steken en raam vergroten

Raam vergroten in keuken. van 1meter naar 2 meter en plaatsen van poutrel.
dinsdag 7 mei 2019

Muren uitbreken en poutrel steken

Er zouden 2 muren uitgebroken moeten worden als ook een poutrel gestoken worden. Nieuwe muur plaatsen. De oude voordeur moet dichtgemetseld worden en zou op een andere plaats moeten komen.
donderdag 2 mei 2019

Binnenmuur slopen

In mijn woning dient een binnenmuur van ongeveer 8 m² gesloopt te worden.
donderdag 2 mei 2019

Muur weghalen en poutrel plaatsen

Draagmuur tussen keuken en woonkamer van 4m bij 2,5m weghalen en een poutrel plaatsen. Poutrel regel ik zelf. Het plafond is in hout en er zijn geen kamers boven.
zaterdag 20 april 2019

Gieten betonplaat - Vloer schuur

Wij willen een bijbouw zetten van ong. 40m2 en hiervoor moet de bouwplaat/ fundering gegoten worden. Tevens dient er in de schuur achter het huis een betonnen vloer van ong. 90m2 gegoten worden. De ondergrond is genivelleerd, er dienen enkel ijzernetten in gelegd en volgestort. We helpen mee met het gieten, zo hopen we de prijs te drukken. Voorzien voor augustus-september. Goed toegankelijk.
donderdag 11 april 2019

Binnenschouw afbreken

Wij willen een binnenschouw uit onze woning verwijderen. Deze loopt langs een niet-dragende muur van op de benedenverdieping, door de eerste verdieping tot boven het dak op zolder. En afwerking, nieuw plafond maken en bezetten.
dinsdag 9 april 2019

Balkon renoveren

Balkon voorzijde, 1ste verdieping, 7m X 1m, heeft waterinsijpeling langs muurkant. Tegels vertonen barsten en voegen zijn verweerd. Ook de balustrade is aan vervanging toe. Ten slotte is een behandeling van de onderkant wellicht nodig. Balkon van woning.
dinsdag 9 april 2019

Plaatsen veranda pergola

Plaatsen van een veranda en pergola. Het is een lange veranda 12m op 4m breed met het achterste gedeelte dat een stuk op maat gemaakt moet worden ( stuk dat grenst aan aparte garage ) en een pergola 3.5x3.5m . beste zou zijn ter plaatste komen kijken.