Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
110 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor aan-, uit en opbouw, verbouwing renovatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

donderdag 2 januari 2020

Woonkamer uitbreiden

Op zoek naar een vakman voor het uitbouwen van een woonkamer van 11 meter. Er moet een tweetal meter bijkomen. Enkele structurele werken de afwerking kan ik normaal zelf.
vrijdag 27 december 2019

Veranda verwijderen

Graag wil ik mijn veranda integreren in het huis. Voorlopig is dit een ruimte van 3x3 met 4 glazen ramen. Ik zou dus graag 2 van de 4 glazen eruit laten halen. De vloer ligt er iets lager dan in de rest van de woning. Eventueel zou er extra verwarming moeten worden voorzien.
zondag 22 december 2019

Ruwbouwwerken nieuwbouw uitvoeren

Op zoek naar een aannemer voor het uitvoeren van ruwbouwwerken. Uit te voeren volgens het opgemaakte plan van de architect.
dinsdag 17 december 2019

Plafond en vloer herstellen na waterschade

Door een waterlek bij mijn bovenbuur is er in mijn appartement waterschade in de keuken. Het gyproc plafond dient vervangen te worden, de ruimte dient opnieuw geschilderd of behangen te worden en er dient een nieuwe laminaat vloer geplaatst te worden. Een ruimte van ongeveer 8 x 4 meter.
dinsdag 17 december 2019

Volledige traphal te renoveren

Wij willen een trappenhal laten renoveren in een herenhuis van 3 verdiepingen waar 3 appartementen in zijn ondergebracht. De muur moet op verschilledne plaatsten worden bijgewerkt en geschilderd. De trap is bezet met tapijt en dit dient er af gehaald te worden en de trap dient geverfd te worden.
donderdag 12 december 2019

Aanpassingswerken uitvoeren om nieuwe ramen te plaatsen

Wij willen graag nieuwe ramen plaatsen, maar eerst zouden er wat aanpassingen gedaan moeten worden. Het gaat om 2 grote ramen die schuiframen worden, 2 grote rammen die smaller worden, 1 kleiner raam en dan 1 groot raam dat moet worden dichtgemaakt. Op zoek naar een vakman voor de metsel- en isolatiewerken. We hebben ook een betonnen platform boven onze voordeur wat we graag weg willen.
woensdag 11 december 2019

Open bebouwing gedeeltelijk renoveren

Wij zijn opzoek naar een ruwbouwaannemer voor een gedeeltelijke verbouwing van een bestaande open woning. Uitbreiding aan de rechterzijde van de woonst: fundering + vloerplaat + metselwerk. Wegnemen van enkele steunmuren binnen in de woonst volgens stabiliteitsstudie. Uitbreiding aan de achterzijde van de woonst. fundering + vloerplaat + metselwerk. Afbraakwerken en leggen van riolering.
maandag 9 december 2019

Steunbalk plaatsen

In onze woning willen wij de muur tussen keuken en living uitbreken om zo een open keuken te laten installeren. Het uitbreken van de muur kunnen wij zelf uitvoeren, maar het plaatsen van de steunbalk hadden we graag laten uitvoeren.
zondag 8 december 2019

Plafond en parket herstellen na waterdoorsijpeling

Na doorsijpeling moet men het plafond herstellen. Hiernaast moet men ook de parket in dezelfde ruimte nakijken en herstellen indien nodig.
vrijdag 6 december 2019

Schouwen en schoorsteen afbreken

Ik wil in 2 ruimtes op de eerste en tweede verdieping de schouwen eruit slopen. Schouwen lopen van vloer tot plafond. Op het dak is nog één schoorsteen te zien, die mag ook weg.