Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
113 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing verandabouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

maandag 18 november 2019

Renovatie appartement

Badkamer is ongeveer 2m op 1m90, deze zou ik graag zo snel mogelijk vernieuwen. Enkel Douche en lavabo hier. Momenteel staat er in mijn living een gaskachel geïnstalleerd. Ik zou graag weten wat de alternatieven zijn om deze te vervangen. De living (17m) en de keuken (8,84m) zijn gescheiden door een wand die volgens het plan waarover ik beschik geen steunmuur is. Deze zou ik graag laten weghalen. De keuken wil ik ook graag vernieuwen en laten aansluiten op de living Het plafond van de living wil ik graag beter isoleren, vooral naar geluid toe van de bovenburen. Appartement : 80 m². Verdieping : GLV
maandag 18 november 2019

Bijgebouw te bouwen voor badkamer

Graag zouden wij onze badkamer willen vergroten en daardoor zou er een muur moeten uitgebroken worden en tussen twee bestaande muren een bijgebouw moeten bijgeplaatst worden zowel de vloer als de muren alsook nog een extra deuropening. Het bijgebouw betreft tussen drie muren te zitten (zie foto) er staat momenteel nog niks tussen niks vloer of muren , enkel grond van buiten. Het blauw gedeelte op de foto zou een bijgebouw moeten komen met aan de kant van de trappenhal moet er een deuropening gemaakt worden hier staat nu wel een vensteropening in. Voor de rest zou het dus een verlening moeten zijn van de bestaande badkamer en enkel in het bijgebouw een bad bijgezet kan worden.
woensdag 13 november 2019

Schoorsteen verbouwen voor houtstoof

Graag hadden we bestaande mazoutkachels vervangen door de gezellige warmte van een houtstoof, maar laat onze schoorsteen dit wel toe? Houtstoof reeds aangekocht.
maandag 4 november 2019

Herstellen scheurvorming in buitengevel en binnenmuren

Ons huis (halfopen bebouwing) is van +- 1930 en deels onderkelderd. Het niet-onderkelderde gedeelte is in 2012 reeds "gestabiliseerd" mbv micropalen, maar zowel binnen- als buitenmuren als ook de keldermuur vertonen nog steeds groeiende scheuren. Er zijn vele kleinere scheurtjes, maar ook enkele in de buitenmuur van een centimeter of meer breed en enkele meters lang (verticaal, ongeveer ter hoogte van de grens kelder/niet onderkelderd). Stabiliseren van woonhuis uit 1930. (scheurvorming in buitengevel en binnenmuren)
donderdag 24 oktober 2019

Balkons appartement renoveren

Twee balkons aan evenveel appartementen dienen gerenoveerd ingevolge o.a.betonrot . Terras : 3 m² per terras. Klassiek terras.
maandag 21 oktober 2019

Metalen kolom plaatsen

Voor de constructie van een bijbouw zou een stalen kolom geplaatst moeten worden op een bestaande stalen ligger. Hierop komt een nieuwe stalen ligger waarop de bijbouw geconstrueerd wordt.
zondag 20 oktober 2019

Vaste trap naar zolder maken + dak isoleren

We hebben nu een schuifladder en we zouden graag een vaste trap naar de zolder willen laten maken. Opening eaan te passen. We willen eventueel ook het dak laten isoleren. Oppervlakte zolder : 37 m².
woensdag 16 oktober 2019

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Wil een binnenmuur, waarschijnlijk een draagmuur weg laten breken en zou er dan een poutrel of een balk moeten komen, dit om een open keuken te creeren. Lengte van de muur is ongeveer 3m
maandag 14 oktober 2019

Houtrot in meranti veranda herstellen

Mijn merantie veranda is ouder dan 20 jaar en nu begint er op een paar plaatsen houtrot te verschijnen. Vooral op de uitstekende delen zoals het uiteinde van een balk of een met hout beklede dakgoot.
dinsdag 8 oktober 2019

Betonrot terras appartement herstellen en stuk terras verwijderen

Appartementen Lanaken. (Bouwjaar 1978) Terras van het 5de verdiep lekt Waterschade in de living van het vierde verdiep (Veel voorkomend probleem in deze blok)