Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
77 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

donderdag 8 maart 2018

Kruipkelder uitgraven tot kelder

Ik wil een kruipkelder van ca 5 x 7 m verbouwen tot kelder. De kelder is nu ca 80 cm diep en moet ca 210 cm worden.
zondag 4 maart 2018

Zolder afwerken en trap naar de zolder plaatsen

We zouden graag onze zolder laten afwerken, deze is reeds geïsoleerd dus dit moet niet meer gebeuren. We willen graag 2 nieuwe kamers maken van de zolder. Ook moet er dan nog een trap komen naar deze zolder.
vrijdag 2 maart 2018

Totaalrenovatie halfopen bebouwing

Ik heb net een halfopen huis aangekocht. Ik wil dit echter helemaal laten renoveren. Het gaat om een huis met een verdieping.
dinsdag 27 februari 2018

Uitbreiden kelder

Ik wil een voorraadkeldertje uitbreiden tot grotere kelder onder een bestaande woning.
zondag 25 februari 2018

Schouw afbreken

Ik heb op dit moment nog een mazoutketel. Heel binnenkort komt er een gasketel. Door de heel grote onnodige constructie van de schouw op de zolder, zou ik deze schouw willen laten verwijderen. Als het structureel kan, mag deze op het dak blijven staan, maar op de zolder zou deze volledig verwijderd moeten worden. Indien de schouw op het dak dan toch zou verwijderd moeten worden, dan moet natuurlijk het dak ook terug dicht gelegd worden. Pannen hebben we nog, enkel een aantal kantpannen die we gaan kopen dan.
vrijdag 23 februari 2018

Garage ombouwen tot speelruimte

Ik wil graag de garage ombouwen tot een speelruimte en berging. Men moet de garagepoort toemetselen en een raam plaatsen. Ook moet men dan een scheidingswand plaatsen om enerzijds de speelruimte en anderzijds opbergruimte te maken. Valse plafond om alle leidingen onzichtbaar weg te werken, houten vloer of vloerverwarming, ingebouwde kasten om leidingen en electriciteitskasten onzichtbaar weg te werken.
dinsdag 20 februari 2018

Nieuwbouw open bebouwing plaatsen

Nieuwbouw project:graag een aannemer. Het gaat om een open bebouwing, klassieke Stijl. Plannen zijn reeds aanwezig.
zondag 18 februari 2018

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Wij zouden graag onze muur tussen keuken en living eruit willen. Deze muur is 158 cm breed en 140 cm hoog. In de plaats van de muur willen we graag een steunbalk laten steken.
zondag 18 februari 2018

Nieuwe muuropening maken

Wij willen een nieuwe doorgang in een bestaande muur maken. Doorgang op GLV.
dinsdag 13 februari 2018

Beton gieten voor gelijkvloers

Beton fundering van 15 cm op ongeveer 100 m². Voor binnenhuis.
maandag 12 februari 2018

Fundering voor veranda plaatsen

Ik zoek iemand die de bestaande fundering van mijn veranda kan uitbreiden/vergroten voor het plaatsen van een nieuwe veranda. Einde week is veranda afgebroken. Vergroten aan verlening veranda tot een mooie rechthoek.
maandag 12 februari 2018

Veranda verwijderen een aanbouw plaatsen

Wij willen graag onze veranda laten verwijderen en een aanbouw zetten in de plek voor onze bestaande woning. Het gaat om een vervanging van de huidige veranda en vergroting van de bestaande leefruimte. De afwerking willen we graag met een plat dak, veel glas en een deel dat men ook moet metselen. Het gaat om een aanbouw van zo een 8 x 6 meter.
donderdag 8 februari 2018

Beton storten

Beton storten voor een 15 m². En dikte van 10 cm.
woensdag 7 februari 2018

Keuken en living renoveren na waterschade

Door waterschade wil ik mijn keuken en living laten renoveren. Men moet beschadigde keukenkasten, deuren en onderdelen demonteren en keukenelementen afvoeren naar het containerpark. Ook moet men muurtegels verwijderen en nieuwe aankopen en plaatsen, inwassen en afkitten. Men moet ook behang in keuken en living verwijderen en afstomen en ook beide ruimtes opnieuw behangen met vliesbehang. Ook de schimmel in beide ruimtes moet men wegwerken. De keuken is ongeveer 30 m² en de living is 25 m².
dinsdag 6 februari 2018

Veranda met pvc bekleden

Wij hebben een houten veranda die we graag zouden laten bekleden aan de binnen- en buitenkant. Als materiaal dachten we aan pvc of dergelijke. Het gaat om een veranda van ongeveer 25 m².
maandag 29 januari 2018

Herbouwen van chalet na stormschade

Herbouwen van chalet na stormschade. Afmeting 6 x 6 meter. Schuin dak 15 graden . Hoogte nok 4 meter
zaterdag 27 januari 2018

Installatie regenwaterput

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de plaatsing en installatie van een regenwaterput van ongeveer 5000 liter.
vrijdag 19 januari 2018

Renoveren van oud boerderijhuisje

Plaatsen van nieuwe badkamer en toilet, aanleggen en vervangen oude elektriciteitsbedrading, opnieuw aanleggen rioolafvoer van huisje naar de straat enz.
donderdag 18 januari 2018

Balkon restaureren

Klein balkon (50x200cm) opmaken zodat het terug mooi oogt en het water niet meer tegen de gevel loopt. Plaatsen van randprofiel . Tegels brokkelen af en water loopt tegen gevel.
donderdag 18 januari 2018

Herstelling schutting in steen en glas door stormschade

Ik zoek een aannemer die een terrasschuttingwand kan herstellen. Die is scheef gevallen door de fellerukwinden en staat momenteel niet stabiel. Beton en arduin is losgetrokken en bouten die aan muurbevestigd zaten zijn losgekomen.
dinsdag 16 januari 2018

Badkamer plaatsen op verdieping

Een extra badkamer op de verdieping plaatsen: Wij zouden graag op ons verdiep een badkamer plaatsen met bad, douche, wc, verwarming en 2 lavabo’s met bijkomende kasten. Wij hebben een houten ondervloer met balken die wel al verstevigd is momenteel met osb-platen.
zaterdag 13 januari 2018

Bijbouwen uitbreiden met lichtkoepel

Ik zou een stukje willen bijbouwen van 3 m 80 op 5 m 20 met plat dak en een lichtkoepel erin + binnen paar draagmuren eruit halen en balken steken.
zaterdag 13 januari 2018

Renovatie balkon

Wij willen het balkon van ons huis renoveren: het zou waterdicht gemaakt moeten worden en eventueel een nieuwe balustrade. Het gaat om een oud balkon van een huis anno 1905, de afmetingen zijn +/- 3 vierkante meter
vrijdag 12 januari 2018

Draagmuur verwijderen

Ik wil mijn keuken verbouwen en daardoor (waarschijnlijk) onder andere een draagmuur en ongebruikte schouw verwijderen die verbinding geeft met de gang, alsook een nieuwe deuropening creëren naar het gastentoilet. Er is een overspanning nodig zijn van ongeveer 3 meter. Aan de kant van de keuken zit er wel een luchtverwarmingskanaal. Zie het document in bijlage, waar de te verwijderen muren zijn aangeduid in het geel en de nieuwe deuropening in het groen.
woensdag 10 januari 2018

Renoveren na waterschade

Ik heb enige tijd geleden een waterlek gehad, waardoor enkele muren nat en lelijk geworden zijn. Ook is de laminaat gaan zwellen, waardoor deur klemt. Dit wil ik nu laten verven, alsook nieuwe laminaat laten leggen. Muren van gang en berging.

Partners

Partners van Casius