Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
109 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

dinsdag 18 februari 2020

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

We willen de draagmuur in de living uitbreken om een open ruimte te creëren met het andere deel van de living. Hierbij zouden we dan ook een poutrel willen laten plaatsen
dinsdag 18 februari 2020

Poutrel plaatsen

We willen graag een draagmuur in de living uitbreken en er een poutrel plaatsen
zaterdag 15 februari 2020

Renoveren van hoeve

2 huizen met 2 grote stallen en verschillende grote bijgebouwen. Nodig: vervangen mazoutinstallatie naar aardgas (condensatieketels), herinstalleren elektriciteitskasten (kabels doorgeknipt) + controle elektriciteitsinstallatie, isolatie zolder (ongeveer 220m²). Kleinste huis moet volledig conform worden om te verhuren. Het grote huis moet leefbaar zijn. Basisstructuur goed in orde. Bijkomend plaatsen 10 zonnepanelen en zonneboiler, integratie in aanwezige systeem. Eventueel ramen aan voorkant vervangen om betere akoestische isolatie te verkrijgen. Hoeve is van 1930.
vrijdag 14 februari 2020

Herstellen fundering - terras en muurtje

Mijn vloer van mijn terras 25m² en een buitenmuurtje zijn verzakt. Ik ben op zoek naar een oplossing hiervoor zonder dit opnieuw te moeten afbreken en vervolgens opbouwen.
maandag 10 februari 2020

Badkamer renoveren en vaste zoldertrap plaatsen

Badkamer plaatsen met douche, toilet en wastafel, helaas geen idee van oppervlakte. Alles moet nieuw aangelegd worden, zoals water en riolering aansluitingen. Er zijn wel al 2 badkamers aanwezig in het huis. Ook vaste trap naar de zolder plaatsen en een kamer van 15-20m² realiseren. Ik heb nu een vlizotrap.
maandag 3 februari 2020

Wachtbuis leggen voor gas aansluiting onder klinkeroprit

Wij willen gas leggen. Afstand van straat to huis is 8 m. De klinkers moeten opgebroken of eronder geboord. Indien opgebroken moeten de klinkers terug gelegd. Aan het huis de klassieke opening van 1m op 1 m gemaakt.
donderdag 2 januari 2020

Woonkamer uitbreiden

Op zoek naar een vakman voor het uitbouwen van een woonkamer van 11 meter. Er moet een tweetal meter bijkomen. Enkele structurele werken de afwerking kan ik normaal zelf.
vrijdag 27 december 2019

Veranda verwijderen

Graag wil ik mijn veranda integreren in het huis. Voorlopig is dit een ruimte van 3x3 met 4 glazen ramen. Ik zou dus graag 2 van de 4 glazen eruit laten halen. De vloer ligt er iets lager dan in de rest van de woning. Eventueel zou er extra verwarming moeten worden voorzien.
zondag 22 december 2019

Ruwbouwwerken nieuwbouw uitvoeren

Op zoek naar een aannemer voor het uitvoeren van ruwbouwwerken. Uit te voeren volgens het opgemaakte plan van de architect.
dinsdag 17 december 2019

Plafond en vloer herstellen na waterschade

Door een waterlek bij mijn bovenbuur is er in mijn appartement waterschade in de keuken. Het gyproc plafond dient vervangen te worden, de ruimte dient opnieuw geschilderd of behangen te worden en er dient een nieuwe laminaat vloer geplaatst te worden. Een ruimte van ongeveer 8 x 4 meter.