Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
93 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor zolderverbouwing, renovatie verbouwing in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

vrijdag 1 maart 2019

Zolder ombouwen tot slaapkamer

Zolder ombouwen tot slaapkamer. Afwerken plafond, elektriciteit, leggen van vloer. Plafond met gyproc houtwerk. Leggen van vloer: laminaat. Zolder van 6 op 8 meter.
vrijdag 1 maart 2019

Vochtprobleem aanpakken en barsten in de muur herstellen

Vochtprobleem: nieuwe leidingen leggen sanitair, verplaatsen watermeter, plaatsen nieuw sanitair !!! Bij het afhalen vanhet behangpapier van de vochtige muur, kwam de pleister er mee af. De blote stenen zijn te zien, alsook twee serieuze barsten in de muur. Is een draagmuur. Twee verticale zig-zag barsten met een opening van wel 5cm breed en 16 cm diep!
woensdag 27 februari 2019

Houten balken boven ramen vervangen

Omdat de houten balken aan het rotten zijn zouden 12 balken vervangen moeten worden. Het zijn 11 balken van 150cm en 1 balk van 240cm
maandag 18 februari 2019

Betonnen boord uitgraven en haag plaatsen

Plaatsen van 12 meter haag ongeveer 1 meter hoog. Nu een betonnen boord die moeten uitgegraven worden.
zaterdag 16 februari 2019

Draagmuren uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil 1 draagmuur uitbreken op de benedenverdieping van een rijhuis. De draagmuur van 272cm staat niet meer getekend op bijgevoegde tekening, maar staat tussen de zithoek (rode zetels) en de living.
donderdag 14 februari 2019

Draagmuren uitbreken en poutrel plaatsen

We zouden 2 muren willen laten uitbreken op de gelijksvloers. Waarschijnlijk zijn dit draagmuren. Maar concreet weten we dit niet zeker. Muur uit te breken tussen living en eetkamer.
dinsdag 12 februari 2019

Aanbouw veranda met keuken

We hebben een veranda maar willende deze opnieuw zetten. Er moet een plat dak op met lichtkoepels en hij moet breder worden We denken aan veel glas, tevens willen we in een deel van de veranda een keuken in bouwen. vloer verwarming. veel zelf doen. afbraak werkzaamheden doen we zelf. we zoeken liefst iemand die ons kan aansturen. De afbeeldingen zijn van hoe het moet worden en hoe het nu is. We willen en grote eetkamer en een keuken. als het bevalt hebben we nog een paar grote klussen in de toekomst.
zaterdag 2 februari 2019

Openhaard verwijderen

We zouden heel graag een open haard willen verwijderen die degelijk een stuk van onze woonruimte in beslag neemt. Muren terug te bepleisteren en af te werken.
vrijdag 1 februari 2019

Fundering leggen voor tuinhuis

Fundering / betonnen vloer voor tuinhuis ca. 5 op 2
maandag 21 januari 2019

Schouw afbreken

Wij willen een binnen schouw uit onze woning verwijderen. Deze loopt langs een niet-dragende muur van op de benedenverdieping, door de eerste verdieping tot boven het dak op zolder.