Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
95 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor zolderverbouwing, verbouwing renovatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

woensdag 9 januari 2019

Dak isoleren en zolder verbouwen

We willen graag ons dak isoleren (ook nog geen onderdak aanwezig), en de zolderruimte iets opener maken om later als hobbyruimte/woonruimte te gebruiken. Hiertoe dienen er ook dakramen voorzien te worden.
vrijdag 28 december 2018

Draagmuur verwijderen tussen keuken en living in appartement

Draagmuur van 3meter verwijderen en vervangen door een steunbalk. Stabiliteitstudie is al aanwezig.
donderdag 27 december 2018

Balkon renoveren

Mijn balkon is in slechte staat. Aan de onderkant brokkelen stukken beton af, aan de bovenkant zijn de arduinen boordstenen aan het loskomen. Balkon is in beton, afgewerkt met arduin boordstenen, keramische tegels en een stalen balustrade. Afmetingen ±2x3 meter. Onderkant te reinigen, behandelen en bepleisteren. Bovenkant boordstenen en keramische tegels te vervangen.
woensdag 12 december 2018

Renovatiewerken uitvoeren

Badkamer en toiletruimte renoveren. Bij beide zowel tegels als sanitair te herdoen. Oude badkamer beneden slopen en herinrichten tot nieuwe kamer. Kozijnen vervangen, tv muur metselen, kelder bezetten en betegelen, schilderwerken uitvoeren.
maandag 10 december 2018

Keermuur leveren en plaatsen

Ik heb een muur waar achter grond ligt (valse muur) en die is na 40 jaar rond gaan staan . Ik zou die willen afbreken en vervangen door een keermuur lengte 5.00 meter en 2.60 meter hoogte aan de voorzijde van de woning op 10 meter van de straat.
zondag 9 december 2018

Gegoten kelder onder tuinhuis plaatsen

Wij zouden graag prijs een gegoten kelder laten plaatsen onder een tuinhuisje. Afmetingen 14 meter lang en 4 meter breed.
donderdag 6 december 2018

Ruwbouwwerken voor nieuwbouw uitvoeren

Wij willen een woning bouwen (nieuwbouw) landelijke stijl. De woning moet onderkelderd worden, is ongeveer 170m² op gelijkvloers. De eerste verdieping heeft een oppervlakte van ongeveer 80m². Wij zoeken iemand die het voor ons kan metsen (binnenblok, isolatieplaten, buitenblok, poutrellen, welfsels, ... (ruwbouwwerk). De ramen en deuren alsook het dak laten we door bevriende aannemers doen. Plan door architect opgemaakt.
woensdag 5 december 2018

Muur uitbreken en poutrels steken

Muur tussen de living en keuken te verwijderen, de muur is slechts 2m40m. Het betreft een appartement gelegen op de derde verdieping, het is onduidelijk of het een steunmuur is.
dinsdag 4 december 2018

Wegbreken muur en plaatsen steunbalk

Wegbreken steunmuur tussen keuken en woonkamer. steunbalk plaatsen.
dinsdag 4 december 2018

Uitbreken deuropening + plaatsing steunbalk in beton

Ik wil in een steunmuur een deuropening laten maken. Deze moet verstevigd worden met een steunbalk. Opening = standaard. Plaatsing deur en chambrant.