Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
116 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verandabouw verbouwing in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

zondag 8 september 2019

Verschillende herstellingswerken na waterscahde

Ik heb enkele maanden geleden een lek gehad in de douche 1ste verdieping. Schade aan muur, plafond en vloer in verschillende kamers: badkamer,living van 2 ruimtes en slaapkamer. Tegels herleggen, muren bepleisteren, schilderen en plint herleggen.
vrijdag 6 september 2019

Verandaplaten vervangen

Ik zoek iemand die mijn verandaplaten wil vervangen, het gaat om 6 zonnewerend platen van 18 dik
donderdag 5 september 2019

Bouwen van een nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouw open bebouwing klassieke woning. bruto afmeting begane grond en kelder: 11.46m x 17m bruto afmeting 1ste verdiep : 11.46m x 12m Hoogte per verdiep netto afmeting: 2.8m Hoogte kelder: 2.6m Graag offerte voor het volgende: - dakwerken -gevel in siliconen pleister (crepi) kleur: gebroken wit -ruwbouw -prefab betonnen kelder
donderdag 5 september 2019

Onderaannemer nodig

Onderaannemer nodig voor: bijbouwen achterbouw plan goedgekeurd, renovatie van een woning
donderdag 22 augustus 2019

Steunmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Verbinding tussen eetkamer en keuken is nu een deurgat en we zouden dit willen laten vergroten tot ongeveer het dubbele, maar vermits het om een draagmuur gaat moet er een steunbalk komen.Steunmuur tussen keuken en eetkamer gedeeltelijk slopen en poutrel plaatsen. Steunmuur van = 1m60
dinsdag 20 augustus 2019

Uitbreken binnenmuur

Wil een niet dragende tussenmuur van +- 2,5 meter op een normale hoogte van een living laten uitbreken en ook het bijkomende pleisterwerk laten uitvoeren en het opruimen van puin (3de verdiep)
dinsdag 20 augustus 2019

Aanbouw plaatsen

We willen graag een uitbreiding van onze living en daarom graag een aanbouw plaatsen. De vergunning hiervoor is reeds verleend. Het betreft een aanbouw van +\- 35 m². Ruwbouwwerken, elektriciteit en vloeren.
maandag 19 augustus 2019

Draagmuur wegnemen en steunbalk steken

Wij willen een draagmuur afbreken ongeveer 2,50 op 2,60 meter hoog. In de plaats mout er een steunbalk worden gestoken.
maandag 5 augustus 2019

Herstellen na waterschade

Een lekdetectiebedrijf heeft waterschade vastgesteld in de leiding die van het woongedeelte naar de kelder loopt. De muur is vochtig en de vloer komt omhoog ter hoogte van het lek, wat eveneens zorgt voor geurhinder. Mogelijks is het onderspan van de parketvloer eveneens beschadigd door het vocht. De verzekering vraagt om een bestek voor herstel van de vloer en de muren (incl. plak- en verfwerken). We zoeken nadien een hersteller. Parketvloer : voorste deel van parketvloer : 10 m². Muren : openhalen, en buizen vervangen , terug bepleisteren en schilderen.
zondag 21 juli 2019

Poutrel plaatsen

We willen in de woonkamer een poutrel steken. Steunmuur verwijderen ens teken poutrel. Groter maken van ruimte.