Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Limburg.

77 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: extra verdieping bijbouwen, aannemer voor ruwbouwwerken uit te voeren, verbouwing open bebouwing, verbouwing woonhuis, bouw privéwoning - ruwbouwaannemer gezocht, mantelzorgwoning bouwen, ombouwen woning tot appartementen, gemetselde aanbouw plaatsen, benedenverdieping renoveren, handelspand renoveren, huis renoveren, renovatie authentiek herenhuis, ruwbouwwerken uitvoeren, dak optrekken en elektriciteit vernieuwen, fundering nieuwbouw HOB en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, zolderverbouwing verbouwing in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

dinsdag 21 november 2017

Betonrot herstellen aan balkon

Betonrot herstellen aan balkon aan de voorkant van het appartement verdieping 1.
vrijdag 17 november 2017

Zolderkamer maken & zolder isoleren

Graag willen wij onze zolder isoleren. Bijkomend zouden we ook een zolderkamer willen inrichten. Werken die uitgevoerd moeten: Zolderkamer: - isoleren (recticel met gyproc? ) 40m² & schilder klaar maken. - uitvullen vloer (25m²) +-5cm - aanpassen dakconstructie (binnen zijde verticale steun wijzigen door A constructie, zie bijlage) - elektriciteit voorzien (4 x stopcontacten) Rest van de zolder: - zolder volledig isoleren (+-100m²) Voorkeur voor isolatie zou uitgaan naar Recticel platen.
dinsdag 14 november 2017

Zolder inrichten

Zolder in te richten tot volwaardige kamers. Alles moet gedaan worden : electriciteit, sanitair, chape , isolatie etc. Oppervlakte 40m²?
zondag 12 november 2017

Boog in living uitbreken

In de living die 4 meter breed is staat in het midden een boog. Deze willen we graag weg. Aan 1 zijde is het buitenmuur aan de andere zijde is binnen muur en draagmuur. Op de boog op de bovenverdieping staat ook een muur dus een steunbalk zal nodig zijn.
zondag 12 november 2017

Herinrichting binnenkoer en nakijken daken

We willen onze binnenkoer veranderen. Nu liggen er kasseien wat niet praktisch is. Er zou een terras moeten bijkomen en we zijn aan het denken om de schuur open te maken (groot overdekt terras) om een doorkijk te krijgen naar onze achterliggende tuin. De daken van de schuren moeten eens bekeken worden naar renovatie toe. Nieuwe ideeën of een andere kijk op de invulling van tuin en gebouwen zijn ook altijd welkom.
vrijdag 10 november 2017

Plaatsen van regenwaterput

Het plaatsen van een betonnen regenwaterput van 7500 liter bij achterkant van een bestaande woning. Het gaat over een open bebouwing en er kan tot achter gereden (niet met rupsbanden) worden. Uitgraven gat + plaatsen betonnen regenwaterput. Grond kan ter plaatse blijven. Uitspreiden over perceel.
woensdag 8 november 2017

Voorbereidende werken voor gasaansluiting

Voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting van Infrax (volgen hun normen) Wachtput 1x1x1m sleuf uitgraven 80cm diep 30br 9lm Wachtbuis steken.
maandag 6 november 2017

Zolder afwerken met OSB of laminaat

Graag zouden wij onze zolder willen afwerken, hellend dak met OSB of laminaat inclusief vloer.
dinsdag 31 oktober 2017

Herstellen van betonrot aan voorgevel

Onze voorgevel is heel fel aangetast door betonrot. Graag herstellen.
maandag 30 oktober 2017

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil de keuken uitbreiden daarvoor dient een draagmuur uitgebroken te worden en een poutrel gestoken te worden.
woensdag 25 oktober 2017

Plan maken voor bijgebouw

Plan tekenen: Een bijbouw van 5 op 7 om de leefkeuken in onder te brengen. Met plat dak epdm en lichtkoepel. Bestaand muur woning en op te bouwen muur.
dinsdag 24 oktober 2017

Bijgebouw te bouwen

Een bijbouw van 5 op 7 om de leefkeuken in onder te brengen. Met plat dak in epdm en lichtkoepel. Mag ook in hout skelet. Met grote schuiframen. Bestaande muur woning en op te bouwen muur.
dinsdag 24 oktober 2017

Nazicht verzakking kelder

8 jaar geleden hebben we een oudere woning gekocht. Vroeger is er in de leefruimte een kelder geweest waar nu geen toegang meer toe is , de vloer van de leefruimte (zo groot als de kelder is ongeveer 4 op 5 meter ) is plots aan het zakken gaan. Wij vinden hier niet direct een oorzaak van.
maandag 23 oktober 2017

Muur uitbreken en poutrel steken om schuifraam te vergoten

In bijlage kan u een foto vinden van de achterzijde van onze woning te Lummen. Zoals u kan zien hebben wij heden 2 grote dubbele ramen/deuren. Wij zouden graag het stuk muur ertussen weghalen (1 m 51 breed) zodat we 1 groot (schuif)raam kunnen zetten van +/- 4 m 47. We moeten ook rekening houden met de luifel die achter onze woning staat waarbij 1 pilaar voor het raam zou komen. Deze zouden wij graag verwijderen en verankeren in de muur als ondersteuning. Wij zijn dus op zoek naar een aannemer die het volledige werk voor ons kan doen dus het breekwerk, de poutrel steken en de verankering van de luifel.
vrijdag 20 oktober 2017

Achterbouw vergroten

Ik zou de woning achterbouw willen vergroten plan aanwezig bouwvergunning is in orde, bestaande grond afgraven fundament gieten, muren metsen, en plat dak. Woning is nog niet aangekocht maar we zitten in de laatste fase.
donderdag 19 oktober 2017

Dakkapel plaatsen in kunststof

Dakkapel plaatsen in kunststof op een schuin dak. Over een lengte van 4 meter.
woensdag 18 oktober 2017

Vergroten van bestaand balkon

Wij willen graag ons bestaand balkon van onze woning uitbreiden zodat we dit als terras kunnen gebruiken. Er is momenteel een smal balkon aanwezig met doorgang naar de keuken op het verdiep alsook een trap die naar het terras onderaan gaat. Het balkon zou groot genoeg moeten worden om er een tuinset op te plaatsen. Het aanwezige balkon en trap zijn nog in zeer goede staat en hoeven dan waarschijnlijk ook niet afgebroken te worden.
vrijdag 13 oktober 2017

Bouwen van eengezinswoning met carport

Nieuwbouw. Enkel gelijkvloers. 14m X 10m. Geen kelder, geen zolder. Muur in ruwbouw, later doet een firma isolatie met crepi. Alles eenvoudig strak zonder gekke hoeken. Ben zelf aanwezig om te helpen. Materialen van Bouwpunt Elen.
donderdag 12 oktober 2017

Renovatie living

- 3 houtenbalken afkasten met Gyproc - Schouw en haard uitbreken - TV wand plaatsen in Gyproc voor hang TV - Kast inbouwen in TV wand - stopcontact verplaatsen Verbouwingswerken zo spoedig mogelijk uitvoeren.
woensdag 11 oktober 2017

Beton gieten voor een tuinhuis te plaatsen

Tuinhhuis van 13. 50m², afmetingen huisje 4. 44 m op 2. 96m, Graag beton hiervoor. Alles inbegrepen (bewapening, inkisting), uitgezonderd uitgraven (dat doe ikzelf).
vrijdag 6 oktober 2017

Renoveren van elektriciteit, verwarming en isolatie en vernieuwing van ramen

Renoveren/vernieuwen van elektriciteit, verwarming en isolatie van een alleenstaande woning. Is verouderd vandaar vernieuwing. Ramen dienen ook vervangen te worden enkel boven. Graag ter plaatse komen kijken. Van de jaren 60.
vrijdag 6 oktober 2017

Gevel vernieuwen

Wegens een accident moet de zijgevel voor een groot gedeelte opnieuw gemetseld worden, evenals het plaatsen van enkele nieuwe ramen. Tevens buitenplijsterwerk en binnenpleisterwerk. Ramen en pleisterwerk is geen must maar mag meegedaan worden. Gevel is het meest dringende werk.
zaterdag 30 september 2017

Muur openbreken en deuropening maken

We willen boven via de overloop een deur maken naar de nieuwe ruimte en via 2 slaapkamers deuren maken naar een andere nieuwe ruimte. De muren zijn buitenmuren.
zaterdag 30 september 2017

Vergroten bestaand terras en plaatsen buitentrap

We hebben een terras op eerste verdiep ongeveer diep 2,5 op lang 5 meter. Graag zouden wij de diepte willen verlengen naar 5 meter. Ook buitentrap voorzien om naar de tuin te gaan van eerste verdiep naar de tuin in metaal.
maandag 18 september 2017

Plaatsen gyprocwand

We willen een gyprocwand laten plaatsen in bestaande opening van 140 cm breed op 247 cm hoog met een deuropening en deur in deze wand.

Partners

Partners van Casius