Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Limburg.

68 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, afwerking van 5 ruwbouwen reeds winddicht, renoveren bijgebouw, meergezinswoning bouwen, gemetselde aanbouw plaatsen, mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe, afbreken en heropbouwen bestaande achterbouw, renovatie halfopenbebouwing, verbouwing uitvoeren, ruwbouwwerken uit te voeren, bijgebouw ombouwen naar Poolhouse, renoveren huis, gemetste bijbouw plaatsen, garage in L-vorm bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

vrijdag 26 mei 2017

Muur afbreken en muur herstellen

Ik zoek een vakman voor een muur af te breken en een muur binnen te herstellen.
dinsdag 23 mei 2017

Aanbouwen leefvaranda

Aanbouw leef veranda te Hasselt uitvoeren van de volgende 2 werken. 1e: Metselen van een muur 6. 5 x 2. 4 M (inclusief materiaal) Metselen van een muur 6. 4 x 0. 8 M (inclusief materiaal) 2e: Het gieten van de fundering van 55,4 M² (enkel beton)
dinsdag 23 mei 2017

Stukken van plafonds na waterschade

Opnieuw stukken na een waterschade plafonds van de slaapkamer en de gang.
maandag 22 mei 2017

Plaatsen van regenwaterput

We willen graag een grote waterput laten plaatsen, onder 2 parkeerplaatsen (met dolomiet) voor ons huis aan de straatkant.
zondag 21 mei 2017

Keuken en veranda verbouwen

We hebben pas een huis gekocht (bouwjaar 1976) waarvan we eventueel de veranda (13m²) willen omvormen om als één ruimte toe te voegen in de keuken (16,5m²). Dit wil zeggen dat we één oorspronkelijke buitenmuur van de keuken willen openbreken en de nu glazen randen van de veranda willen vervangen door volwaardige muren. Daarboven zou dan een plat dak komen wat de volledige ruimte van 29,5m² moet bedekken. De veranda bevindt zich in een hoek tussen de living en de keuken waar vermoedelijk geen fundering onder is.
donderdag 18 mei 2017

Verbouwen garage

Garage aan het huis ombouwen naar woonruimte -garagepoort weg -Terug opbouwen en ander raam -voorste zijde schuifdeur en glas -afwerken met crepie. 25m².
donderdag 18 mei 2017

Afwerking van 5 ruwbouwen reeds winddicht

Zoek 1 aannemer om 5 nieuwbouw woningen af te werken, electriciteit, cv, chappen, vloeren, alle leidingen, plakwerk enz..
woensdag 17 mei 2017

Houten aanbouw zetten

Houten aanbouw met veel glas. Verandastijl afgesloten met schuifraam. Afmeting van 3op 3,5 m
maandag 15 mei 2017

Gevel reinigen

Meer dan 100 m² gevel te reinigen.
zaterdag 6 mei 2017

Gewelven kelder herstellen

Ik zoek aannemer die mijn wervels kan herstellen of vernieuwen van een gelijkvloers verdiep.
donderdag 4 mei 2017

Renoveren van de slaapkamers

Plaatsen van plafonds - gyproc Vloer beton gelijkmaken Invoegen van muren Dit alles op bovenverdieping van woning slaapkamers
woensdag 3 mei 2017

Aanbouw plaatsen, muren slopen en muren optrekken

Aanbouw met plat dak veranda +/- 20 m², 3 muren uithalen en eventueel nog andere werken. Dit aan de achterzijde van de woning. Er is al een fundering.
zaterdag 29 april 2017

Mantelzorg wonen in de tuin

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in de tuin. Materialen, soort, oppervlakte en dergelijke te bespreken met vakman.
vrijdag 28 april 2017

Beton storten en vlinderen

Storten en vlinderen van beton op zand onder carport waarvan de wanden zijn dichtgemaakt. Stuk van 2*5mtr vast aan stuk van 7*5mtr.
donderdag 27 april 2017

Kamer maken op zolder

Kamer maken op zolder, incl isolatie muren/vloer en afwerken muren/vloer. Tussen 10 en 25 m². Dakraam openen (velux?)... niet te luxe wegens budget. Stopcontacten 1 of 2 nodig. Vaste trap mogelijk? Want trap naar onder berging, zoldertrap is luik boven deze trap! Dunne trap mogelijk?
maandag 24 april 2017

Renovatie veranda

Graag willen wij onze veranda renoveren. Nieuwe ramen , deur en vloer. oppervlakte ongeveer 40m².
zondag 23 april 2017

Kamer bijbouwen

Ik wil op ons huis een kamer bijbouwen, maar waar ik het wil opbouwen is er een schuin dak. Oppervlakte niet echt bekend.
vrijdag 21 april 2017

Vaste trap plaatsen en zolder afwerken

Ik wil een vaste trap laten installeren naar de zolder. Het huidige gat moet terug opgevuld worden en een nieuw gat moet gemaakt worden. Vermoedelijk moet er een poutrel gestoken worden. Verder moet de vloer van de zolder (ongeveer 35m²) gechaped worden, enkele wanden geplaatst, plafond gestoken (met gyproc?).
vrijdag 21 april 2017

Renoveren rijwoning

Totaal renovatie van gas, water, elektriciteit. Riolering in halfopenbebouwing
donderdag 20 april 2017

Garage met sectionele poort bouwen

Ik wil een garage van 3 x 6 bouwen met een zadeldak + afdak (ca 3x6) waaronder eventueel een 2e auto kan staan, of kan dienen als terras. Verder met sectionele poort.
woensdag 19 april 2017

Opbouw verdieping

Ik zou een verdieping willen bijbouwen op een bestaande woning van 14m op 9. 5m met plat dak.
zaterdag 15 april 2017

Betonrot herstellen onderaan trap

Wij hebben een geval van betonrot in de kelder. De vloer net onder de eerste traptrede of het plafond van de kelder, van de trap die naar de eerste verdieping gaat heeft betonrot. De wapening is bloot tegen de muurzijde en een stuk is reeds losgekomen. +- 20 op 10 cm. Alsook is er een scheur waarneembaar over de volledige overspanning (1m). Adresgegevens bij afspraak.
vrijdag 14 april 2017

Vloerrenovatie en doorgang maken in dragende muur

Rijhuis jaren dertig, vloerrenovatie. - Vloer uitbreken (tegels op zavel) +- 51m² en voorbereiden voor laminaat (isolatie etc) of tegels erop zetten (vraag uw advies? ) en mogelijkheden (liefst indien mogelijk geïsoleerde vloer). - Doorgang maken waarschijnlijk dragende muur +-1m breed en poutrel steken
vrijdag 14 april 2017

Draagmuren binnen en buiten verwijderen

Wij willen in onze woning een buitenmuur van 6 m² en binnenmuur van 4 m² laten verwijderen en afvoeren. Er moeten ook 2 stalen balken (poutrellen) worden geplaatst. We willen de klus voor juli laten verzorgen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 14 april 2017

Steunmuurtjes weghalen en poutrel plaatsen

Ik wil twee kleine steunmuurtjes weghalen en een poutrel in de plaats steken. Betreft een poutrel HE180A van 4,65 lengte.