Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Limburg.

59 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw, garage aan huis bouwen in betonsteen, nieuwbouw ruwbouw werken en dakwerken, nieuwe woning, uitbreiding in ruwbouw, afwerken nieuwbouwwoning reeds winddicht, totaalverbouwing rijwoning, renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen, renovatie achterbouw en optrekken garage, totale renovatie huis, renovatie rijhuis, uibreiding van de woning - badkamer en living, huis onderkelderen, renovatie woning, waterdicht maken renovatie balkon appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor nieuwbouw, verbouwing aan-, uit en opbouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

dinsdag 17 januari 2017

Nieuwbouw

Ruwbouw 10 m op 8 m twee verdiepen plus zolder.
zondag 15 januari 2017

Garage bouwen met plat dak in beton

Bouwen van twee aan elkaar garages van 6 op 3 en dit maal 2 met plat dak van betonnen welfsels. Graag in het voorjaar de werken kunnen starten.
vrijdag 13 januari 2017

Uitbreiding keuken - aanbouw 7x3m

Wij willen onze keuken vergroten. Het gaat om uitbreiding van 7m op 3m. Met 1 deur naar terras. Onze voorkeur gaat uit naar plat (groen) dak. Er moet 1 muur deels uitgebroken worden en bestaand raam keuken ook.
vrijdag 13 januari 2017

Nieuwe woning

Nu zijn de ruwbouwwerken en dakwerken uitgevoerd. Prijsbestek voor ramen en deuren in aluminium: 20 stuks in totaal. Betegeling en vloerwerk. Voorzien van sanitaire leidingen over gans de woning.
dinsdag 10 januari 2017

Garage bouwen

Ik wil een garage laten bouwen van 5 m op 8 m en 3 meter hoog een elektrische poort en aan de zijgevel twee ramen en ook een deur. Oppervlakte 5 op 8 meter. Met een plat dak.
zondag 8 januari 2017

Uitbreken muren poutrellen plaatsen

Ik wil muren laten uitbreken en de juiste poutrellen laten steken om open ruimtes te krijgen in mijn woning.
vrijdag 6 januari 2017

Uitbreiding in ruwbouw

Plaatsing van een aanbouw (ruwbouw) met volgende afmetingen. 3M diep / 3M hoog / 6M breed (in deze 6M dient een schuifraam geplaatst te worden van 2M op 3,5M). Geen structurele wijzigingen dienen aan de woning te gebeuren.. doorgang naar de te realiseren aanbouw is reeds aanwezig.
donderdag 29 december 2016

Afwerken nieuwbouwwoning reeds winddicht

Ik zoek een aannemer/ aannemers die een bestaande winddichte woning kunnen afwerken, er moeten nog sanitair en ventilatiewerken worden uitgevoerd, vloerverwarming gelijkvloers, chape boven en beneden, betegeling vloeren en plinten (ook badkamer wandtegels), venstertabletten, binnenschrijnwerk, eenvoudige grondwerken buiten. De werken moeten gebeuren in de periode maart - september 2017. (te Aalst-St.Truiden)
dinsdag 27 december 2016

Herstelling houten veranda

Wij hebben waterschade geleden in onze veranda. Zie foto's in bijlage. Wij zijn op zoek naar iemand die zowel het hout kan vervangen als nieuwe gyproc kan plaatsen. Graag maken wij met u een afspraak om een offerte te kunnen laten maken zodat wij deze alvast aan de verzekering kunnen bezorgen.
donderdag 8 december 2016

Renovatie kelder na waterschade

Renovatie na aanleiding van waterschade in kelder(muur metsen), ontvochten van kelder en verven van de kelder. Waarschijnlijk ook metselwerk.
donderdag 8 december 2016

Kelder onder bestaande woning bouwen

Ik wil een kelder onder onze bestaande woning om meer ruimte te hebben het grondwater staat meestal redelijk hoog. +/- 11x7m.
zondag 4 december 2016

Renovatie waterschade

Door een lekkage bij de bovenburen hebben onze muren in de keuken waterschade opgelopen. Dit is nu geheel gedroogd. De bezetting op de muren is nu gescheurd en grotendeels afgebrokkeld. Bovendien zijn ook de houten bekistingen van de twee ingebouwde zonweringen boven de ramen gescheurd. De zonwering is scheef getrokken en dus niet meer goed te gebruiken. De muren moeten opnieuw gestukadoord worden en geschilderd. De houten bekisting van de zonwering vernieuwd en de zonwering checken of deze nog bruikbaar zijn anders een nieuwe inbouwen. Warm en koud water kraan in de bijkeuken lekken. Die checken en evt repareren of vernieuwen.
zondag 4 december 2016

Plaatsen van voorzetwand inclusief stroom en verlichting

Na afbraak inbouw kachel willen we de muur strak hebben met een voorzetwand, de muur moet worden afgewerkt. Aan de linker kant moeten een viertal schappen komen. En verlichting bij de schappen. Aan de rechterkant moet een deel stopcontacten bij komen. En een systeem zodat de kabels van de tv en toebehoren niet zichtbaar is.. In het midden staat de schouw van de verwarmingsketel deze moet eveneens weggewerkt worden. Foto van huidige situatie kan bezorgd worden.
zondag 27 november 2016

Renoveren Zolder

Inrichten van volledige zolder, ongeveer 8 x 12 meter.
zaterdag 26 november 2016

Steken van poutrel in draagmuur

Wij hebben een L vorm van living. Maar er staat een muur met deur zodat je een vierkantige ruimte en rechthoekige ruimte krijgt. Wij zouden die muur weg willen. Daar staat een oude schouw die willen we ook weg maar die loopt natuurlijk tot boven. Op de 1ste verdieping staat er een muur op de muur van de gelijksvloer. En op de zolder het zelfde. Wij zoude enkel de muur incl. Schouw op gelijksvloer weg willen. En de schouw op de eerste verdieping.
donderdag 24 november 2016

IJzeren balkon plaatsen

Ik wil een terrasafsluiting laten plaatsen op een gelijkvloers-appartement. Het wordt 1 recht stuk, de afmeting is 4,20 m breedte en 90 cm hoog, met 1 poortje erin. Materiaal ijzer, kleur zelf te kunnen kiezen, hetzelfde als appartement boven mij. Of ander materiaal te bespreken met de vakman. Graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 24 november 2016

Draagmuur uitbreken

Verbouwing: voorgevel 3m naar voor plaatsen, garage links en slaapkamer rechts steekt uit, nu zouden we de gevel tussen deze 2 gelijk willen, zo word ook de salon en woonkamer +- 27vierkante meter groter.
woensdag 23 november 2016

Renovatie in huis

- boven en beneden vloer leggen , oppervlakte 140 m² - tussen woonkomer en keuken deel van een muur weghaken en steunbalk plaatsen. - verven - badkamer zetten, reno, loodgietrij ,vtie
vrijdag 18 november 2016

Ombouwen van garage tot veranda

Wij hebben een garage die we willen ombouwen tot veranda.
dinsdag 15 november 2016

Aanpassen bestaande woning

In huis van bouwjaar 75 dienen volgende werken uitgevoerd te worden : - afbreken accumulatievuren over ganse huis - aanpassen elektriciteit volgens attest - extra stopcontacten voorzien in living, garage,... - gyproc plafondje steken in toiletruimte - isoleren plafond in de kelder - afbreken / uitbreken huidige houtcassette
zondag 13 november 2016

Gieten kelder

Graag zou ik een kelder laten gieten. Lengte = 14 m Breedte = 6 m diepte = 2.30
donderdag 10 november 2016

Zorgwoning in tuin

Wij willen een zorgwoning in de tuin plaatsen of laten maken van 10m x 4m.
maandag 7 november 2016

Plaatsen keerwanden

Ik wil keerwanden laten plaatsen in de vorm van een U (175/100/100). Lengte lange zijde : 14,5 meter Lengte korte zijden : 2 x 3,5 meter Er zijn dus hoek elementen te voorzien Totale lengte 21,5 meter. Graag de kostprijs voor deze constructie.
maandag 7 november 2016

Gaten in keldermuur

Er is nu te weinig natuurlijke luchtcirculatie in de kelder. Ik wil enkele gaten in de kelder muur laten bijmaken. Daarvoor moet er eerste worden opgebroken. Om daarna enkele gaten in de kelder muur te maken en buizen te plaatsen. De afwerking is belangrijk.
maandag 7 november 2016

Vernieuwen verandadak

Schuin dak afnemen en plat dak maken met dakvensters of eventueel volledig in glas.Oppervlakte 36 m².

Partners

Partners van Casius