Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Limburg.

59 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: extra verdieping bijbouwen op bestaande woning, vierkantshoeve bouwen (fase 1) welness, houtskeletbouw, rijwoning volledig renoveren, extra verdieping bouwen op bungalow, extra verdieping bouwen op bungalow, houtskeletbouw zetten, renovatie woning tot 2 wooneenheden, renoveren en verbouwen woning, bouwen houtskeletbouw, totaal renovatie van een bestaande woning, renovatie appartement, terrassen van een appartementsgebouw renoveren, renoveren van een oude schuur, creeren duplex ruimte in dakappartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

woensdag 22 februari 2017

Extra verdieping bouwen op bungalow

Onze woning is een bungalow met zolder, waarop je evenwel enkel in het midden kan recht staan (het dak is een tentdak in L-vorm, zonder rechte muur). Wij zouden graag een extra volwaardige verdieping creëren. Dit al dan niet met behoud van een zolder (extra verdieping met zolder er bovenop of gewoon de zolder verhogen tot extra verdieping en geen zolder overhouden). Indien mogelijk, zouden we ondertussen in de woning willen blijven wonen.
woensdag 22 februari 2017

Houtskeletbouw zetten

Wij gaan aan de achterzijde een leefruimte aanbouwen: Aanbouw is 8 x 7 meter. Houtskeletbouw met de gevels in metselwerk. Graag van fundering tot plat dak, zonder binnenafwerking en ramen. Er worden 2 ramen geplaatst waarvan er een van 6. 00 x 2. 40 meter is. Rekening houden voor de overspanning. Geen bijkomende afbraakwerken aan bestaande bouw. Plannen en vergunning reeds aanwezig.
zaterdag 18 februari 2017

Schuifpui plaatsen

Ik wil een schuifpui tussen de keuken en de tuin. Afmetingen zijn 2.03 meter breed en 2.23m hoog.
zaterdag 18 februari 2017

Opfrissen van bestaande woning voor verkoop

Opknappen en opfrissen van woning voor verkoop, muren bij te pleisteren, timmerwerkzaamheden, dakgoot vervangen, schilderen, laminaatvloer leggen.
woensdag 15 februari 2017

Herstellen van houtrot aan onderkant paal

Herstelling van houtrot bij steunpaal van dak (paal is 30 op 30 cm). Paal is 30 jaar geleden rechtstreeks in de grond geplaatst, dus onderste 20 cm is rot. Ideaal gezien vervangen we enkel het onderste deel van de paal (bijvoorbeeld paal doorzagen en een stenen voet eronder?), zodat de rest van de paal kan blijven staan.
vrijdag 10 februari 2017

Loods zadeldak golfplaten vervangen

Het is een loods van 230 m² waarvan zadeldak golfplaten dienen vervangen te worden.
woensdag 8 februari 2017

Overkapping terras in aluminium met pvc

Wij zijn aan het oriënteren voor een overkapping van ons terras. Het gaat om een overkapping van 5 m x 4 meter. Graag in aluminium en met pvc.
maandag 6 februari 2017

Garage bijbouwen met plat dak

Garage van 6 op 5 bij aanbouwen, dak van tussen bouw weg halen (6 op 3) en plat dak over dit gebouw en garage leggen. Garage tegen het huis aan. In steen. Heeft er al verschillende aannemers over de vloer gehad, prijsoffertes ontvangen.
maandag 6 februari 2017

Verbouwing in houtskeletbouw

Een hoeve verbouwen, vochtproblemen... Graag ter plaatse komen kijken door een vakman. Graag advies en mogelijkheden.
zaterdag 4 februari 2017

Kelder uitdiepen

Ik wil een bestaande droge kelder met een plafondhoogte van 200 meter laten verdiepen tot een plafondhoogte van 225 cm. Bodem van de bestaande kelder is beton. Graag advies ter plaatse. Doel is uitgraven - (isolatie)beton op de vloer - eventueel kleine keermuur (50 cm) tegen de staande muren (versteviging fundering etc.). Oppervlakte van de kelder is ~25 m².
vrijdag 3 februari 2017

Verbouwingswerken uit te voeren

Nieuwe vloer, weghalen schouw, weghalen en vervangen vals plafond, vernieuwen keuken, en bijbouw.
donderdag 2 februari 2017

Renovatie van woning deuren, vloeren en tegelen

Nieuwe deuren plaatsen, vloeren en tegelen van bestaande woning.
woensdag 1 februari 2017

Vierkantshoeve bouwen (fase 1) welness

Nieuwbouw plaatsen aan vierkantshoeve. Afmetingen gebouw 32 m lang 7 m breed en 7 m hoog. Alles is goedgekeurd door de gemeente en plannen van de architect zijn klaar. Het gebouw gaat een wellness worden.
maandag 30 januari 2017

Muur afbreken en poutrel plaatsen

Ik wil een muur tussen keuken en woonkamer afbreken en poutrel plaatsen. De muur is ongeweer 3.70 meter breed.
donderdag 26 januari 2017

Dakterras eerste verdieping

Betreft dakterras: Dakterras op eerste verdieping. Toegang: deur plaatsen. Vloer leggen en balustrade plaatsen in glas. Geen overkapping en geen beplanting. Er zijn geen concrete plannen, dit is de beginfase. Graag ter plaatse komen kijken , mogelijkheden en advies en prijsofferte.
woensdag 25 januari 2017

Toilet onder trap bijplaatsen

Toilet bijplaatsen onder de trap-dit is informatief. De ruimte is er. Vakman graag ter plaatse om de mogelijkheden te bekijken en dan een prijsofferte op te maken. Nog geen leidingen aanwezig.
maandag 23 januari 2017

Polycarbonaatplaten te vervangen

Nieuwe dak in veranda nodig. 4, 5 platen te vervangen en afbreken van de oude platen. Eveneens de profielen en afsluitrubbers vervangen. Lengte en breedte is 3,5m x +/- 1m.
maandag 23 januari 2017

Garage te metsen

Ik wil een garage achter het huis laten bouwen van 30m². Het moet dienen om aan personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen te kunnen werken. Gemetst. vrijstand
zaterdag 21 januari 2017

Kelder onder bestaande woning

Ik wil een kelder laten maken onder onze bestaande woning om meer ruimte te maken en als garage. Het grondwater zit heel diep in onze omgeving. De kelder zou ongeveer een afmeting mogen hebben van 8 x 9meter.
zondag 15 januari 2017

Garage bouwen met plat dak in beton

Bouwen van twee aan elkaar garages van 6 op 3 en dit maal 2 met plat dak van betonnen welfsels. Graag in het voorjaar de werken kunnen starten.
vrijdag 13 januari 2017

Uitbreiding keuken - aanbouw 7x3m

Wij willen onze keuken vergroten. Het gaat om uitbreiding van 7m op 3m. Met 1 deur naar terras. Onze voorkeur gaat uit naar plat (groen) dak. Er moet 1 muur deels uitgebroken worden en bestaand raam keuken ook.
vrijdag 13 januari 2017

Nieuwe woning

Nu zijn de ruwbouwwerken en dakwerken uitgevoerd. Prijsbestek voor ramen en deuren in aluminium: 20 stuks in totaal. Betegeling en vloerwerk. Voorzien van sanitaire leidingen over gans de woning.
dinsdag 10 januari 2017

Garage bouwen

Ik wil een garage laten bouwen van 5 m op 8 m en 3 meter hoog een elektrische poort en aan de zijgevel twee ramen en ook een deur. Oppervlakte 5 op 8 meter. Met een plat dak.
zondag 8 januari 2017

Uitbreken muren poutrellen plaatsen

Ik wil muren laten uitbreken en de juiste poutrellen laten steken om open ruimtes te krijgen in mijn woning.
vrijdag 6 januari 2017

Uitbreiding in ruwbouw

Plaatsing van een aanbouw (ruwbouw) met volgende afmetingen. 3M diep / 3M hoog / 6M breed (in deze 6M dient een schuifraam geplaatst te worden van 2M op 3,5M). Geen structurele wijzigingen dienen aan de woning te gebeuren.. doorgang naar de te realiseren aanbouw is reeds aanwezig.

Partners

Partners van Casius