Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Limburg.

77 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: uitbreiding in houtskeletbouw, nieuw sanitair, elektriciteit en verwarming aanleggen in appartementen, extra slaapkamer en badkamer bijbouwen, grote verbouwingswerken uitvoeren, woning uitbreiden en kamers vernieuwen, verbouwen oude boerderij, garage met bovenverdiep bouwen, bouw van een aanbouw en betonplaat/riolering bestaande woning, diverse renovatiewerken uit te voeren, garage aanbouwen met zadeldak en zolder, betonrot herstellen in appartementsgebouw, optrekken achtergevel en dakhelling wijzigen bijgevolg, nokverhoging van de woning, renovatie gelijkvloers woning en afwerking zolder, aanbouw renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

donderdag 21 september 2017

Aannemer

Extra kamer maken, buitenmuren met dak. 3m op 4m plus plaatsen radiator met pleisterwerk
woensdag 20 september 2017

Maken van een raamopening

Het plaatsen van een extra raam met afmetingen: 760 x 1650 mm op de bovenverdieping van de woning. 1/ Het maken van opening in snelbouw 14cm + plaatsen stalton balkje. Tijdelijk stutten aangezien de muur welfsels draagt. 2/ Het wegsnijden van 10cm PUR isolatie 3/ Het maken van een opening in gevelsteen M50 + kops herinmetselen. 4/ Plaatsen van dorpel (blauwsteen) 5/ Tijdelijk plaatsen van een plastic en houtenplaat tot ramenplaatser afwerkt
maandag 18 september 2017

Speelkamer van garage maken

Poort vervangen door een raam. Plafond vervangen met spots. Laminaat vloer leggen. Kelder onder woning bouwen
maandag 18 september 2017

Plaatsen gyprocwand

We willen een gyprocwand laten plaatsen in bestaande opening van 140 cm breed op 247 cm hoog met een deuropening en deur in deze wand.
zondag 17 september 2017

Renovatie gelijkvloers woning en afwerking zolder

Materiaal hebben we niet: laminaat leggen in de keuken, living, hal en 3 slaapkamers. Zolder: isolatie + afwerking Kelder: volledig metsen Badkamer: nieuwe wc plaatsen, radiator verplaatsen + afwerken Hele huis metsen + verven
zaterdag 16 september 2017

Gevelrenovatie uit te voeren

Gevelrenovatie uit te voeren in parochiezaal en jeugdlokalen. Scheurherstel.
zaterdag 16 september 2017

Algemene kluswerken uit te voeren

Ik heb een (ouder) huis gekocht, en heb her en der kleinere kluswerken die gedaan moeten te worden. Liefst door iemand die op alle vlakken wat thuis is (badkamer (tegelen)/keuken (bvb vaatwas plaatsen), etc. Electriciteit werd reeds door een erkende firma op orde gezet en gekeurd, dus minder van toepassing. Voornamelijk schrijn/kluswerk & isolatie.
vrijdag 15 september 2017

Kelder bouwen

Ik zou een kelder onder mijn woonkamer van ongeveer 8m x 7m willen verwezelijken. Graag zou ik samen met de vakman de mogelijkheden bekijken. Hiervoor zal ik dus een architect nodig hebben.
dinsdag 5 september 2017

Muur uitbreken en schuifraam plaatsen

In achtergevel plaatsen van schuifraam.Een schuifraam van 7,5 m met 2 vaste delen. Schuifraam in pvc. De muren moeten uitgebroken worden en aangepast worden om daarin een schuifraam te plaatsen.
dinsdag 5 september 2017

Scheurherstel in de woning

Scheurherstel:door veel gerij van grote en zware voertuigen. Scheurherstel : 16 tot 30 m². De scheuren zijn aan de binnenzijde van de living en aan de buitenzijde. En op verschillende plaatsen in huis. Op sommige plaatsen grote en op sommige plaatsen kleine scheuren.
maandag 4 september 2017

Verbouwen oude boerderij

Ik zoek aannemer voor gehele verbouwing van een oude boerderij. Er wordt een tweewoonst van gemaakt. Plan bijna klaar. Verbouwing van A tot Z.
donderdag 31 augustus 2017

Betonrot herstellen zwevend terras

Betonrot aan terras: Zwevend terras dat kenmerken vertoont van betonrot. Het terras is ongeveer 3 m bij 1 m. Het betonrot zit vooral in de versieringsgleuf onderaan het terras. De ijzeren staven zijn zichtbaar en verroest. Werken pas uit te voeren vanaf januari 2018.
woensdag 30 augustus 2017

Herstellen fundering

De muur onder mijn terras aan de voorzijde van mijn woning vertoont een grote barst van 2cm over een lengte van 2 meter waardoor het terras enkele cm naar voor overhelt, waarschijnlijk door verzakking van de fundering; interne inspectie van de naastliggende afvoerbuizen gaf geen verklaring; er zou een herstelling van de fundering en de gescheurde muur moeten gedaan worden.
zaterdag 26 augustus 2017

Nieuw plafond badkamer plaatsen

Wij zijn bezig met het ombouwen van 1 van de slaapkamers tot een badkamer. Het huidige plafond (dat niet water- en vochtbestendig was) werd er reeds uitgehaald en ze zijn bezig met de installatie van de badkamer. We zijn echter nog op zoek naar iemand die een plafond kan plaatsen (materiaal nog te bespreken). Uiteraard is de prijs en kwaliteit van het materiaal belangrijk. Het plafond is +- 16 m².
donderdag 24 augustus 2017

Beton gieten in kelder

Graag prijsindicatie: In een bestaande kelder ligt momenteel zand en daar zouden we beton willen gieten als vloer. Dit hoeft geen ge polierde beton te zijn aangezien dit in een kelder is. Toegankelijk via trap. Wat is de kostprijs hiervan. Het gaat om 136,07 vierkante meter dat er beton zou moeten gegoten worden.
maandag 21 augustus 2017

Reperatie gaskachel Efel

Ontsteking kachel werkt niet. Herstelling ervan, vlammetje gaat niet.
zaterdag 19 augustus 2017

Strippen van volledige bovenverdieping

Wij zouden graag iemand vinden die onze bovenverdieping volledig kan strippen en eventueel herindelen. Dak moet ook geïsoleerd worden.
vrijdag 18 augustus 2017

Renovatie van achterbouw

Ik wil in de achterbouw een inloopdouche installeren, de mazoutketel vervangen door een gasketel en de muren en plafonds moeten vernieuwd worden. Eventueel ook nieuwe vloeren. Het gaat op 2 aan elkaar grenzende ruimten van ongeveer 3m op 3. 5 m ieder.
woensdag 16 augustus 2017

Herstelling na waterschade

Waterschade op eerste verdieping , leiding keukenkraan. Schade keukenkasten en water doorgedrongen naar onder. Winkelruimte; plafond ( gyproc ). Kasten van de keuken zijn volledig beschadigd alsook de muur waar de kasten tegenaan staan. Plafond van de winkel beschadigd , 6 m op 4m.
dinsdag 15 augustus 2017

Kelder bouwen voor nieuwbouwwoning

Graag had ik een kelder van 10,25m op 12,75m bij 2,20m willen bouwen. In februari start de nieuwbouw.
dinsdag 15 augustus 2017

Woning volledig renoveren

Totaalrenovatie van een woning. Nieuw dak, muur uitbreken, keuken en badkamer plaatsen, apart toilet plaatsen, vloeren opnieuw leggen, nieuwe riolering en ook elektriciteit.
dinsdag 15 augustus 2017

Herstelen lek aan kapel

Herstel bestaande kapel. Lek moet gedicht worden.
zondag 13 augustus 2017

Wachtgevel in snelbouwsteen HOB 64 m² plaatsen

Plaatsen 64 m² snelbouwmuur tegen buitenmuur half-open woning. Isolatie te voorzien in spouwmuur.
vrijdag 11 augustus 2017

Grondwaterput boren

Grondwater put boren van minimaal 8 meter diep
woensdag 9 augustus 2017

Diverse klussen uit te voeren

- vervangen van 1 klein raam in kunstof - laminaat leggen circa 30m2 - douchekraan vervangen - verduistering van 2 ramen - trap herstellen - leidingen reinigen - deursloten vervangen - kast in elkaar zetten - overige

Partners

Partners van Casius