Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Achel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Achel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Achel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
totale verbouwing van open bebouwing, totaal renoveren van rijwoning, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, achterbouw afbreken en nieuwe plaatsen, renovatie rijwoning, renovatiewerken uitvoeren, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, muur dichtmetselen en beton storten, mantelzorgwoning bouwen in tuin

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in Achel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Achel:

Dakkapel plaatsen in kunststof

Dakkapel plaatsen in kunststof op een schuin dak. Over een lengte van 4 meter.

Muur openbreken en deuropening maken

We willen boven via de overloop een deur maken naar de nieuwe ruimte en via 2 slaapkamers deuren maken naar een andere nieuwe ruimte. De muren zijn buitenmuren.

Dakkapel in kunststof plaatsen

Dakkapel plaatsen op een hellend dak. Graag in kunststof, dat onderhoudsvrij is.

Herstellen betonrot in kelder

Ik zoek een vakman voor het herstellen van betonrot in de kelder.

Offerte na schade wateroverlast

Op verschillende plaatsen in huis is schade ontstaan omdat een plat dak is overgelopen. Daarom is voor de verzekering eerst een prijsopgave nodig. - Verf- en behangwerken, - laminaat vloerreparatie - plafond stukadoorwerk en planken beschot reparatie - ea

Bestek maken waterschade

We hebben door een lek in de badkamer veel waterschade. De vloer in de badkamer moet eruit, dus ook het zitbad en alles moet eruit gehaald worden Het is door de badkamervloer gestroomd en er in de woonkamer weer uitgekomen. Moeten een bestek hebben voor de verzekering. Laminaat in de keuken, en boven op de gang, is allebei omhoog gekomen. Nieuw plafond in woonkamer. En eventueel vocht in muur in woonkamer. Weet niet of dit op zeer korte termijn kan, want verzekering wil al een voorstel doen, maar hebben geen idee wat het gaat kosten.

Renovatie balkon

Renovatie balkon: betonrot

Opening te maken voor garagepoort

Ik zou graag een offerte hebben om een bestaande normale buitendeur te laten vervangen door een garagepoort. Het gat in de muur moet dus groter gemaakt worden, en ook verstevigd gezien het hier om een buitenmuur gaat.

Renovatie van woning

Nieuwe trap maken en plaatsen van een badkamer in een andere ruimte.

3 poutrelles steken

3 muren moeten eruit. 1 van 2. 8m, 15cm dik 1 van 4. 5m, 25cm dik 1 van 4. 5m, 30 cm dik--> gevelmuur

Badkamer verbouwing

Badkamer is nu op de begane grond en we willen mogelijkheden en prijzen weten om hem naar boven te gaan verplaatsen.

we willen graag een vaste trap van de ...

we willen graag een vaste trap van de eerste naar de tweede verdieping. Dit is nu een vlizo-trap in het midden van de hal. Waarschijnlijk moet het gat ergens anders of zeker vergroot worden. We willen iemand die het totale pakket kan leveren, trap, inzicht in waar en hoe, vergroten gat van zolder, afwerking etc. Gaarne willen we een vrijblijvende offerte omdat we geen flauw benul hebben van de kosten en of het voor ons dus wel realiseerbaar is.

Aanbouw van 15 mtr breed bij 4 meter ...

Aanbouw van 15 mtr breed bij 4 meter diep en plat dak. ruimte gesplitst in 2. 10 x 4 en 5 x 4. De grote ruimte te voorzien van vloerverwarmingen schuifpui +/- 7 meter.Komt een keuken in dus voorzien van div aansluitingen en voorbereiding voor plaatsing. Div stopcontacten, lichtpunten en schakelaars etc. Zijkant 1 raam en aan de andere kant deur naar andere ruimte. Kleine ruimte (bijkeuken) te voorzien van deur naar buiten en 2 ramen + aansluitingen wasmachine en droger en div stopcontacten.

Zwevende plafond gyproc circa ...

Zwevende plafond gyproc circa 55m2 Electra: bijplaatsen stopcontacten, inbouwspots in living, keuken en doucheruimte; Afzuiging in douche ruimte; aanpassen leidingen en electriciteitskast Vloer in keuken: circa 14 m2 Betegelen incl. folie inloopdouche 200x90 x250 cm Loodgieterij: doucheruimte: inloopdouche + lavabo Parket in leefruimte: circa 41 m2 inclusief plinten

Het is een bestaande garage en carport. ...

Het is een bestaande garage en carport. De carport word volledig dichtgemetseld met ramen en het dak hiervan moet geisoleerd en van binnen afgewerkt. In de garage komen valse muren en overal moet er verwarming etc. komen. In de garage is een smeerput die moet worden dichtgemaakt en de vloer moet over het hele oppervlak door worden getrokken. Omdat dit een handelspand word voor een vrij beroep moeten er ook kastjes gemaakt worden en dit allemaal in dezelfde stijl. Op het hele oppervlak komen 2 volledig afgesloten ruimtes waarvan er 1 een sterke afzuiging moet krijgen. De rest van de ruimte word opgedeeld in kleinere ruimtes met togen/kastjes.

Op zoek naar aannemer voor de ruwbouw ...

Op zoek naar aannemer voor de ruwbouw van nieuwbouw moderne woning in Achel

Zou graag een grondige verbouwing ...

Zou graag een grondige verbouwing aanvatten van de woning, maar zit met een groot probleem. Het huis staat in een zone-vreemde omgeving en is doordat het aantal woongelegenheden gewijzigd is niet meer vergund. 'k heb al enkele malen overleg gehad met de technische dienst van de gemeente alsook met de burgemeester en bevoegde schepene en vraag buiten het uittekenen van de plannen ook vooral bijstand in mijn "strijd" voor een vergunning! Zoals ik het hier nu formuleer lijkt het een ernstig vergrijp, maar ter plaatse begrijpt niemand hoe het komt dat we voor ons huis geen vergunning krijgen

woning in pastoriestijl

woning in pastoriestijl

duplex app1 grondverdieping ...

duplex app1 grondverdieping app2 1ste verd. en slk onder dak

Hoofdactiviteit is vervanging van ...

Hoofdactiviteit is vervanging van ramen/beglazing en kozijnen gecombineerd met aanbouw van erker (metselwerk en een beetje fundering). Hierbij zullen de bijbehorende aanpassingen moeten gebeuren van verwarming, vloer, vensterbanken, pleisterwerk en andere kleine voorzieningen van bijkomende aard.

architect voor de volledige ...

architect voor de volledige binneninrichting en aankleding

er moet langs de schouw nagekeken ...

er moet langs de schouw nagekeken worden.ontmossen?

Moderne nieuwbouw in bosrijke omgeving. ...

Moderne nieuwbouw in bosrijke omgeving. Nog in ontwerpfase met architect, maar vast op zoek naar beschikbare aannemers. Voorziene start lente 2004, einde winter 2004-2005.

Het betreft een herenhuis uit 1756 met ...

Het betreft een herenhuis uit 1756 met een losstaande schuur en een stuk grond voor een nieuwbouw. Het huis en de schuur moeten van onder tot boven gerestaureerd worden.

Het is een heren huis van 1756 met een ...

Het is een heren huis van 1756 met een los staande schuur waar we achter nog plaats hebben voor een nieuwbouw. Men moet ervan uitgaan dat alles van het huis en de schuur van onder tot boven aan restauratie toe is.