Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Berg (Limburg) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Berg (Limburg) heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Berg (Limburg) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Berg (Limburg) of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Berg (Limburg) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: extra verdieping bijbouwen, aannemer voor ruwbouwwerken uit te voeren, verbouwing open bebouwing, verbouwing woonhuis, bouw privéwoning - ruwbouwaannemer gezocht, mantelzorgwoning bouwen, ombouwen woning tot appartementen, gemetselde aanbouw plaatsen, benedenverdieping renoveren, handelspand renoveren, huis renoveren, renovatie authentiek herenhuis, ruwbouwwerken uitvoeren, dak optrekken en elektriciteit vernieuwen, fundering nieuwbouw HOB en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor zolderverbouwing, nieuwbouw verbouwing in Berg (Limburg) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Berg (Limburg):

Zolder inrichten als praktijkruimte

Ik wil van de zolder een praktijkruimte maken. Door de garagepoort te vervangen door een deur wordt daar een aparte ingang gecreëerd. Valse muren plaatsen... In de berging een trapgat maken en trap plaatsen om zo de zolder te kunnen betreden. Oude trapgat dichtmaken. De verschillende ruimtes afwerken (muren, plafond, ...) Het juiste adres geef ik aan vakman.

Nieuwbouwproject

Wij hebben een nieuwbouw project in Tongeren. Wij wensen een offerte voor - een gesloten bouw (ruwbouw, buitenschrijnwerk, dakwerken) - en alternatieve offerte "sleutel op de deur" Bouwplannen zijn beschikbaar bij eigenaar. Uit te voeren te 3700 Mal.

Het betreft een klein hotel in Manhay in ...

Het betreft een klein hotel in Manhay in Belgie ongeveer 30 km onder Luik Het hotel heeft momenteel 9 kamers op de eerste verdieping waarvan 3 een eigen sanitair en douche hebben. Wij willen graag 1 kamer opofferen waardoor er twee badkamers bijgemaakt kunnen worden, verder is er bij twee andere kamers de mogelijkheid om ook een badkamers te maken. De tweede verdieping zouden wij heeft een aantal kleine kamers, waar wij graag 6 grote kamers van willen maken. De werkzaamheden zouden bestaan uit: Aanpassen eerste verdieping van de hotelkamers. Verbouwing tweede verdieping. Na de verbouwing moet het geheel gekeurd worden door de brandweer. PROJECT GELEGEN IN 6960 MANHAYE.

Nieuwbouwwoning in piramidestijl met een ...

Nieuwbouwwoning in piramidestijl met een goede afwerking