Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Berg (Limburg) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Berg (Limburg).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Berg (Limburg) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
totale verbouwing van open bebouwing, totaal renoveren van rijwoning, aanbouw plaatsen en renovatie bestaande woning, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, achterbouw afbreken en nieuwe plaatsen, renovatie rijwoning, woning verbouwen, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, muur dichtmetselen en beton storten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor zolderverbouwing, nieuwbouw verbouwing in Berg (Limburg) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Berg (Limburg):

Zolder inrichten als praktijkruimte

Ik wil van de zolder een praktijkruimte maken. Door de garagepoort te vervangen door een deur wordt daar een aparte ingang gecreëerd. Valse muren plaatsen... In de berging een trapgat maken en trap plaatsen om zo de zolder te kunnen betreden. Oude trapgat dichtmaken. De verschillende ruimtes afwerken (muren, plafond, ...) Het juiste adres geef ik aan vakman.

Nieuwbouwproject

Wij hebben een nieuwbouw project in Tongeren. Wij wensen een offerte voor - een gesloten bouw (ruwbouw, buitenschrijnwerk, dakwerken) - en alternatieve offerte "sleutel op de deur" Bouwplannen zijn beschikbaar bij eigenaar. Uit te voeren te 3700 Mal.

Het betreft een klein hotel in Manhay in ...

Het betreft een klein hotel in Manhay in Belgie ongeveer 30 km onder Luik Het hotel heeft momenteel 9 kamers op de eerste verdieping waarvan 3 een eigen sanitair en douche hebben. Wij willen graag 1 kamer opofferen waardoor er twee badkamers bijgemaakt kunnen worden, verder is er bij twee andere kamers de mogelijkheid om ook een badkamers te maken. De tweede verdieping zouden wij heeft een aantal kleine kamers, waar wij graag 6 grote kamers van willen maken. De werkzaamheden zouden bestaan uit: Aanpassen eerste verdieping van de hotelkamers. Verbouwing tweede verdieping. Na de verbouwing moet het geheel gekeurd worden door de brandweer. PROJECT GELEGEN IN 6960 MANHAYE.

Nieuwbouwwoning in piramidestijl met een ...

Nieuwbouwwoning in piramidestijl met een goede afwerking