Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouwproject:

Nieuwbouwproject

Wij hebben een nieuwbouw project in Tongeren. Wij wensen een offerte voor - een gesloten bouw (ruwbouw, buitenschrijnwerk, dakwerken) - en alternatieve offerte "sleutel op de deur" Bouwplannen zijn beschikbaar bij eigenaar. Uit te voeren te 3700 Mal.
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Berg (Limburg) (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwproject uit heel België:

Nieuwbouw halfopen woning plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een nieuwbouwproject van een halfopen woning. De totale oppervlakte is ongeveer 265 m². De afwerking kunnen we deels zelf doen maar voor het overige van het totaalproject zoeken we een specialist. Plannen en lastenboek beschikbaar zijn beschikbaar.

Gepolierde betonvloer / polybeton NB nieuwbouw

Het gaat om een nieuwbouwproject te Mechelen waarin we rekenen op een betonvloer van 85 m² en dit 10 cm hoog. Op het gelijkvloers zou het gaan om 70 m², op het 1 s te verdiep voor de overige 15 m². De betonvloer zou overal bovenop de gespoten pur komen met de daarop bevestigde vloerverwarming. Mocht er een mogelijkheid zijn om ook de trap Verder af te werken in beton look. Oppervlakte is ongeveer 85 m²..

Nieuwbouwproject appartementen

Realiseren nieuwbouwproject bestaande uit 3 appartementen te Gent. Zowel bouwvergunning als bouwschema's aanwezig.

Prefab betontrap in NB project plaatsen

In ons nieuwbouwproject zijn wij op zoek naar een plaatser voor een betontrap. Afmeting: 295 hoog en 105 breed. Gelijkvloers momenteel gemetst, predallen nog niet aanwezig.

Draadomheining harmonicagaas verhogen

Wij hebben een nieuwbouwproject met 6 woningen. In de tuinen werd een tuinafsluiting geplaatst in draad met palen kleur groen harmonicagaas. Nu blijkt dat de hoogte van deze afsluiting niet conform is met het lastenboek en zou deze verhoogd moeten worden met een 20 à 30 cm. Het zou gaan om zo een 80 à 100 lopende meter.

Grond vlak trekken

Voor ons nieuwbouwproject zouden we graag onze achter- en voortuin gelijk laten trekken met de aanwezig grond. De totale oppervlakte van de grond bedraagt 769,5 m². Oppervlakte : 2. 115 m² (nauwkeurig geschat) terras + oprit + omliggend pad

Groepenkast plaatsen

Nieuwbouwproject in Turnhout. . Groepenkast plaatsen. Plannen kunnen opgevraagd worden. Start bouw in april.

Draadafsluiting plaatsen

We hebben een nieuwbouwproject die opgeleverd is op een verkaveling van 7 loten. Wij hebben ondertussen als tweede onze intrek genomen in ons huis en zijn op zoek naar een leverancier voor het plaatsen van een omheining. Ik heb vorig jaar dit ook gedaan maar toen was de timing te vroeg. Nu wonen we erin en hebben we contacten met de buren (eventueel opportuniteit om meerdere plaatsingen te hebben) dus nu is de timing wel ok! We zijn op zoek naar leveranciers voor verschillende opties van omheiningen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 40m