Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouwproject:

Nieuwbouwproject

Wij hebben een nieuwbouw project in Tongeren. Wij wensen een offerte voor - een gesloten bouw (ruwbouw, buitenschrijnwerk, dakwerken) - en alternatieve offerte "sleutel op de deur" Bouwplannen zijn beschikbaar bij eigenaar. Uit te voeren te 3700 Mal.
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Berg (Limburg) (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwproject uit heel België:

Click Vinyl laten leggen

Ik wil klikvinyl leggen in mijn slaapkamers (3) en hal, (totaal +- 50m²). Deze wil ik laten afwerken met plinten. De vloeren en plinten zijn nog niet aangekocht. Ook wil ik er een ondermat laten leggen. Dit alles in een nieuwbouwproject. Het plan van de bovenverdieping met de juiste afmetingen zit in bijlage. Ik heb zelf nog niet alles opgemeten.

Betontrap plaatsen voor NB project

Voor een nieuwbouwproject in Steenhuffel (1840) zijn wij aan het overwegen om een prefab gepolierde rechte betonnen trap te plaatsen. Met -1 draai van 180 graden. Hoogte eerste gedeelte: 1 m 65. Totale hoogte 3 m 24 -ongeveer 17 tredens, 1 verdieping - Breedte volledige trap: 1 m 93

Prefab betontrap te plaatsen binnen en buiten

Nieuwbouwproject waarbij een binnentrap met 16 treden noodzakelijk is, zonder rubberen strip. De buitentrap wordt verankerd aan een metalen constructie van het terras, eveneens een rechte trap met 17 treden. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen en buiten Aanvang bouwen van woning volgende maand. Voor offerte plan te bekijken met architect

Houten trap maken

Project van 4 trappen.Dit voor 3 naast elkaar liggende woningen Elke trap : Kw draai link en rechts. 2 bordestrappen. Basic gesloten trappen met ballustrades. Vernist en geplaatst. Het betreft een nieuwbouwproject van 3 woningen. Het betreft binnentrappen

Metalen trappen plaatsen voor nieuwbouwproject

Voor een nieuwbouwproject, ben ik op zoek naar 4 trappen (2 per woning) uit metaal. Aangezien de trappen in 2 verhuurwoning gaan komen, dienen ze vooral duurzaam en zo goedkoop mogelijk te zijn. Ik hoop dat u hiervoor een gepast oplossing kunt vinden.

Afgraven tuin, voorzien drainage, voorlopige aanleg oprit

Nieuwbouwproject: Tuin achter het huis (110 m²) dient afgegraven te worden, aanleg drainage (kleigrond), aanleg verharding voor terras (terras zelf dient nog niet aangelegd te worden). Grond vóór en naast het huis afgraven (110 m²), aanleg voorlopige oprit in steen- of betonpuin, voorlopig wegwerken van inspectieputten (liggen vóór de carport) en waterput.

Warmtepomp plaatsen in NB

Nieuwbouwproject van ongeveer 150 m² bewoonbare oppervlakte. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden. Verwarming op gas.

Spouwisolatie nieuwbouw plaatsen

1300 m² spouwisolatie 14 cm. Het betreft een nieuwbouwproject.