Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouwproject:

Nieuwbouwproject

Wij hebben een nieuwbouw project in Tongeren. Wij wensen een offerte voor - een gesloten bouw (ruwbouw, buitenschrijnwerk, dakwerken) - en alternatieve offerte "sleutel op de deur" Bouwplannen zijn beschikbaar bij eigenaar. Uit te voeren te 3700 Mal.
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Berg (Limburg) (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwproject uit heel België:

Gepolierde betonvloer voor oprit en terras aanleggen

Wij plaatsen een winddichte overkapping en hiervoor willen wij een gepolierde betonplaten leggen. Het gaat om een oppervlakte van 3 x 7 meter bij een nieuwbouwproject.

Terras en oprit in blauwsteen aanleggen

Grote interesse voor Vietnamese blauwsteen. Graag dit materiaal voor een aanleg bij een nieuwbouwproject voor een terras van 24m² met tegels 60x60. Voor de oprit voorzien we ongeveer 20 m² en dit in kleinere tegels van ongeveer 20x20 in Vietnamese blauwsteen of Manhatten concrete. Tegels aan te kopen door de vakman.

Architect voor nieuwbouwproject

Architect voor een voorstudie met indicatieve plannen en kostenraming voor een project op een grond van 400m2 met een straatbreedte van 17. 5m en een bouwdiepte links van ong 11m en rechts 15m. Maximum 3 bouwlagen.

Betonnen afsluiting voor nieuwbouw

Nieuwbouwproject: waarbij we een gedeelte of met kunststof of met beton willen afsluiten. Voorste gedeelte van de woning een lage afsluiting: beide kanten elk +- 8 m Vanaf de gevel van het huis tot in de tuin aan beide kanten +- 20 m. Dit zouden dan panelen van 1. 80 moeten zijn.

Keukenblad in nieuwbouwkeuken plaatsen

Is voor een nieuwbouwproject , ruwbouw staat er al: Had graag de materialen geweten die witte werkbladen. Zo u een blad nodig hebben 420 op 100, 312 op 60 en 312 op 85.

Warmtepomp en vloerverwarming plaatsen

Geothermische warmtepomp met vloerverwarming en zonneboiler combineren. Is een nieuwbouwproject. Werken starten in mei.

Eikenhouten trap plaatsen

Ik ben op zoek naar een eikenhouten trap, waarvan er beneden een kwartdraai is naar links met 5 treden en dan 11 treden recht naar boven. De hoogte van vloer beneden tot vloer boven is 2M81. De breedte van de tredes zal ongeveer 0,90M zijn. De trap dient geleverd en geplaatst te worden. Het gaat om een nieuwbouwproject.

Electriciteit in nieuwbouw plaatsen

Nieuwbouwproject gelegen. Volledig elektriciteit plaatsen. De plannen zijn raadpleegbaar in bijlage.