Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouwproject:

Nieuwbouwproject

Wij hebben een nieuwbouw project in Tongeren. Wij wensen een offerte voor - een gesloten bouw (ruwbouw, buitenschrijnwerk, dakwerken) - en alternatieve offerte "sleutel op de deur" Bouwplannen zijn beschikbaar bij eigenaar. Uit te voeren te 3700 Mal.
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Berg (Limburg) (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwproject uit heel België:

Elektriciteit plaatsen in nieuwbouw

Nieuwbouwproject gelegen te Dworp. Volledig electriciteit plaatsen. Plan kan opgevraagd worden.

Nieuwbouwproject uittekenen

Ik ben op zoek naar een architect voor een open bebouwing met gevelbreedte 11,25m en diepte 17m.

Vloerder voor nieuwbouwproject

Wij zijn op zoek naar iemand dat in ons nieuwbouwproject een vloer kan leggen met keramische tegels. De totale oppervlakte om te betegelen is ongeveer 120 m2. Dit betreft de totale benedenverdieping van 107,25 m2. 74,71 m2 hiervan is met vloerverwarming. Op de bovenverdieping dient enkel de badkamer en de wc gevloerd te worden (oppervlakte van 12,54 m2 waarvan 11 m2 met vloerverwarming). Verder zouden we ook de muren van de badkamer volledig willen laten bekleden met wandtegels (2,40 m hoog - 4,13x2,69 oppervlakte) en de 2 inbouwsystemen van onze 2 wc’s. De tegels zijn reeds aangekocht en zijn 60x60. De wandtegels zijn 30x60 (beiden 1 cm dik). Zou het mogelijk zijn om ons hiervoor een prijsofferte op te maken?

Vloerder voor nieuwbouwproject

Wij zoeken iemand dat in ons nieuwbouwproject een vloer kan leggen met keramische tegels: een vloer voor beneden 60x60, ongeveer 100m2; wc beneden ook wanden bekleden met tegeltje (kleine tegeltjes); 2 badkamers tegelen met volledige vloer en muren, bad en inloopdouche met 40x20 en een kleinere sierband met kleine tegeltjes. Bovenverdieping is enkele de badkamers te doen, de rest wordt kliklaminaat die we zelf leggen. Alle materiaal zal aanwezig zijn.

nieuwbouwproject hout afromosia en isolereren

Graag offerte voor nieuwbouwproject 49 m² hout afromosia met isolatie en 136 m² lichte crepi met isolatie geplaatst.

Afsluiting (betonplaten en draad)

Bij ons nieuwbouwproject wordt de grond opgehoogd. De bestaande afsluiting (50m) moet daarom eerst verwijderd en nadien grotendeels teruggeplaatst worden. Er komt ook een garage op de scheiding.

Trappen bekleden

Graag een richtprijs voor: Bekleden van 5 betonnen trappen in een nieuwbouwproject 2x hout. (2x recht + kwart draai) 3x steen (3x U-vormige trap)

Vervangen trespa platen buitengevel gebouw

Nieuwbouwproject waarbij eerste trespa plaatser in gebreke gesteld werd . Een deel van de trespa moet vernieuwd worden , de rest is nog niet uitgevoerd . Totaal ongeveer 150 vierkante meter.