Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Borgloon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Borgloon heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Borgloon u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Borgloon of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Borgloon bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw, garage aan huis bouwen in betonsteen, nieuwbouw ruwbouw werken en dakwerken, nieuwe woning, uitbreiding in ruwbouw, afwerken nieuwbouwwoning reeds winddicht, totaalverbouwing rijwoning, aanbouw met veel glas, renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen, renovatie achterbouw en optrekken garage, totale renovatie huis, renovatie rijhuis, uibreiding van de woning - badkamer en living, huis onderkelderen, renovatie woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, zolderverbouwing verandabouw in Borgloon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Borgloon:

Renovatie in woning

Ik zou enkele renovatiewerkzaamheden (badkamer, inloopdouche maken, veranda) willen doen. Kan ik daarvoor prijzen ontvangen zodat ik weet of het financieel haalbaar is.

Verbouwing van zolder

We wegen de verbouwing af van de zolder. Hetgeen impliceert de uitbreiding / aanpassing trap, isolatie dak zolder en plaatsen gyproc wanden.

Plaatsen van terrasoverkapping

Terras overkapping afmeting 5 m tegen muur x 3 m. Materiaal aluminium en overkapping in glas.

Herstel van veranda

De veranda lekt op 1 plaats. Deze balk is aangetast. Enkele weken geleden is er opnieuw gekit. Het probleem leek op dat ogenblik opgelost te zijn, maar nu lekt het weer op dezelfde plaats. Graag herstel op korte termijn. Foto's ter beschikking.

Prijsofferte ruwbouw en/of winddicht van woning

Ruwbouw en of winddicht van een woning. OB, twee verdiepingen , plat dak. Compacte bouw. 202m², dunbed metselwerk. Ernstige kandidaten aub met referenties. Voorontwerp klaar (3D) en voorlopige gemeentelijke goedkeuring, dus (nog) geen meetstaat voor juiste berekening, enkel raming gevraagd. Start voorjaar. Onze huidige woning is verkocht dus tijd is voor ons een belangrijk aspect.

Afwerking zolder

Afwerking zolder Nieuwe trap

Nieuwbouw: halfopen bebouwing in moderne ...

Nieuwbouw: halfopen bebouwing in moderne stijl. Baksteen in combinatie met pleisterwerk

Een oud huis (1850)waar ten eerste de ...

Een oud huis (1850)waar ten eerste de houten vloer vervangen zou moeten worden door een betonnen vloer. Zou ook fatsoenlijk geïsoleerd moeten worden.

De grote werken zijn af, maar veel ...

De grote werken zijn af, maar veel kleine werken blijven over stroom leggen waterleiding plaatsen profielen plaatsen gyproc plaatsen, bepleisteren cementeren, dakplaten plaatsen. een klusjesman die dit na zijn uren doet mag ook

het dak moet vervangen worden en een ...

het dak moet vervangen worden en een stuk uigebreid worden.er moet ook een stuk bij gemetseld worden voor uitbreiding van leefruimte en veranda en daar dan het plaatsen van beglazing.

verbouwing van de badkamer

verbouwing van de badkamer

verwijderen van muren tussen keuken en ...

verwijderen van muren tussen keuken en living veranda of erker toevoegen nieuwe keuken trap

Het betreft de beneden verdieping van de ...

Het betreft de beneden verdieping van de woning die we zouden willen laten renoveren. Als eerste zou alles waterdicht gemaakt moeten worden, alle electrische en waterleidingen moeten vervangen worden, 1 muur zoou verwijderd moeten worden, een nieuwe gemetste keuken, nieuwe binnendeuren, nieuwe ramen, nieuwe kurkvloeren enz enz

Achterliggende schuur en koer willen wij ...

Achterliggende schuur en koer willen wij zodanig verbouwen dat het een deel wordt van het woonhuis. Dit hoofdzakelijk gelijkvloers met deels een open verdieping om de mooie (hoge) hoogte van de huidige schuur te kunnen behouden. De verbouwing zien wij met een plat dak dat deels dienst doet als dakterras. De aangeduide woorden in de controlelijst zijn werken die er dienen uitgevoerd te worden.

halfopen bebouwing in ...

halfopen bebouwing in pastorijstijl. Bouwgrond is ons reeds toegewezen binnen enkele weken is de acte rond.

Wij wensen een boererij-achtige woning ...

Wij wensen een boererij-achtige woning gebouwd in 1923 te renoveren. Er ligt reeds een nieuw dak op, de rest dient nog uitgevoerd te worden.

Een bestaande stal (geen vloeren) en een ...

Een bestaande stal (geen vloeren) en een bestaande living (gevloerd en bepleisterd) verbouwen tot een keuken en een woonplaats. In de oude living moet de vloer verhoogd worden.