Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Borgloon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Borgloon.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Borgloon of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
totale verbouwing van open bebouwing, totaal renoveren van rijwoning, aanbouw plaatsen en renovatie bestaande woning, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, achterbouw afbreken en nieuwe plaatsen, renovatie rijwoning, woning verbouwen, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, muur dichtmetselen en beton storten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in Borgloon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Borgloon:

Herinrichting binnenkoer en nakijken daken

We willen onze binnenkoer veranderen. Nu liggen er kasseien wat niet praktisch is. Er zou een terras moeten bijkomen en we zijn aan het denken om de schuur open te maken (groot overdekt terras) om een doorkijk te krijgen naar onze achterliggende tuin. De daken van de schuren moeten eens bekeken worden naar renovatie toe. Nieuwe ideeën of een andere kijk op de invulling van tuin en gebouwen zijn ook altijd welkom.

Renovatie veranda

Graag willen wij onze veranda renoveren. Nieuwe ramen , deur en vloer. oppervlakte ongeveer 40m².

Verbouwen woning

In mijn huis moet een houten balk vervangen worden door een stalen balk (liefst vierkant) deze moet ook op een betonnen sokkel geplaatst. Houten balken in de vloer moeten bijgeplaatst worden. Er is ook gyprocwerk,electriciteitswerk en gevelrenovatie.

Kelder uitdiepen

Ik wil een bestaande droge kelder met een plafondhoogte van 200 meter laten verdiepen tot een plafondhoogte van 225 cm. Bodem van de bestaande kelder is beton. Graag advies ter plaatse. Doel is uitgraven - (isolatie)beton op de vloer - eventueel kleine keermuur (50 cm) tegen de staande muren (versteviging fundering etc.). Oppervlakte van de kelder is ~25 m².

Renovatie in woning

Ik zou enkele renovatiewerkzaamheden (badkamer, inloopdouche maken, veranda) willen doen. Kan ik daarvoor prijzen ontvangen zodat ik weet of het financieel haalbaar is.

Verbouwing van zolder

We wegen de verbouwing af van de zolder. Hetgeen impliceert de uitbreiding / aanpassing trap, isolatie dak zolder en plaatsen gyproc wanden.

Plaatsen van terrasoverkapping

Terras overkapping afmeting 5 m tegen muur x 3 m. Materiaal aluminium en overkapping in glas.

Herstel van veranda

De veranda lekt op 1 plaats. Deze balk is aangetast. Enkele weken geleden is er opnieuw gekit. Het probleem leek op dat ogenblik opgelost te zijn, maar nu lekt het weer op dezelfde plaats. Graag herstel op korte termijn. Foto's ter beschikking.

Prijsofferte ruwbouw en/of winddicht van woning

Ruwbouw en of winddicht van een woning. OB, twee verdiepingen , plat dak. Compacte bouw. 202m², dunbed metselwerk. Ernstige kandidaten aub met referenties. Voorontwerp klaar (3D) en voorlopige gemeentelijke goedkeuring, dus (nog) geen meetstaat voor juiste berekening, enkel raming gevraagd. Start voorjaar. Onze huidige woning is verkocht dus tijd is voor ons een belangrijk aspect.

Afwerking zolder

Afwerking zolder Nieuwe trap

Nieuwbouw: halfopen bebouwing in moderne ...

Nieuwbouw: halfopen bebouwing in moderne stijl. Baksteen in combinatie met pleisterwerk

Een oud huis (1850)waar ten eerste de ...

Een oud huis (1850)waar ten eerste de houten vloer vervangen zou moeten worden door een betonnen vloer. Zou ook fatsoenlijk geïsoleerd moeten worden.

De grote werken zijn af, maar veel ...

De grote werken zijn af, maar veel kleine werken blijven over stroom leggen waterleiding plaatsen profielen plaatsen gyproc plaatsen, bepleisteren cementeren, dakplaten plaatsen. een klusjesman die dit na zijn uren doet mag ook

het dak moet vervangen worden en een ...

het dak moet vervangen worden en een stuk uigebreid worden.er moet ook een stuk bij gemetseld worden voor uitbreiding van leefruimte en veranda en daar dan het plaatsen van beglazing.

verbouwing van de badkamer

verbouwing van de badkamer

verwijderen van muren tussen keuken en ...

verwijderen van muren tussen keuken en living veranda of erker toevoegen nieuwe keuken trap

Het betreft de beneden verdieping van de ...

Het betreft de beneden verdieping van de woning die we zouden willen laten renoveren. Als eerste zou alles waterdicht gemaakt moeten worden, alle electrische en waterleidingen moeten vervangen worden, 1 muur zoou verwijderd moeten worden, een nieuwe gemetste keuken, nieuwe binnendeuren, nieuwe ramen, nieuwe kurkvloeren enz enz

Achterliggende schuur en koer willen wij ...

Achterliggende schuur en koer willen wij zodanig verbouwen dat het een deel wordt van het woonhuis. Dit hoofdzakelijk gelijkvloers met deels een open verdieping om de mooie (hoge) hoogte van de huidige schuur te kunnen behouden. De verbouwing zien wij met een plat dak dat deels dienst doet als dakterras. De aangeduide woorden in de controlelijst zijn werken die er dienen uitgevoerd te worden.

halfopen bebouwing in ...

halfopen bebouwing in pastorijstijl. Bouwgrond is ons reeds toegewezen binnen enkele weken is de acte rond.

Wij wensen een boererij-achtige woning ...

Wij wensen een boererij-achtige woning gebouwd in 1923 te renoveren. Er ligt reeds een nieuw dak op, de rest dient nog uitgevoerd te worden.

Een bestaande stal (geen vloeren) en een ...

Een bestaande stal (geen vloeren) en een bestaande living (gevloerd en bepleisterd) verbouwen tot een keuken en een woonplaats. In de oude living moet de vloer verhoogd worden.