Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie in woning:

Renovatie in woning

Ik zou enkele renovatiewerkzaamheden (badkamer, inloopdouche maken, veranda) willen doen. Kan ik daarvoor prijzen ontvangen zodat ik weet of het financieel haalbaar is.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Borgloon (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie in woning uit heel België:

Architect voor plannen te tekenen vernieuwing woning

Dak- & muur renovatie willen we uitvoeren en sterkteberekeningen van muren omdat we al reeds met scheuren in de muur zitten. Ook om plannen te tekenen van ons huis en onze ideeën te kunnen realiseren {woning: Vrijstaande woning}

Renovatie parketvloer

In onze verbouwde woning ligt een parketvloer van ongeveer 45m². Hierin zijn twee convectorroosters voorzien die wij graag zouden wegwerken (intanden, aanhelen?). Als dit gebeurd is mag de volledige oppervlakte ook behandeld worden naargelang wat nodig is.

Bodemplaat in renovatie woning

Er zou een bodemplaat moeten komen in renovatie woning. (Vorige vloer lag nog op zavel) De oppervlakte is ongeveer 32m2. Moet ik kiezen tussen gewapend beton of vezelbeton? Wat is daar de kostprijs van?

Architect tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil een tekening laten maken voor een gedeeltelijke renovatie. {woning: Vrijstaande woning}

Aanleg terras

Aanleg terras van ongeveer 90 m² met keramische tegels. Graafwerken , grondwerken , egalisen chape en dan aanleg terras.Achteraan de woning na renovatie.

Verbouwen van een woning

We hebben plannen om ons huis te verbouwen. We wonen in een alleenstaande woning, bouwjaar 1990. Graag hadden mijn vrouw en ik meer informatie over hoe jullie tewerk gaan betreffende een aanbouw op de gelijkvloers + renovatie leefruimte. Ik hoor graag meer van jullie. Altijd vrij om een afspraak te maken en eens langs te komen.

(Kleine) metselwerken renovatie woning

Wij gaan een huis verbouwen te Meerhout en zoeken voor de metselwerken nog iemand die ons kan helpen: - een groot raam waarvan de strik dient verlaagd te worden, alsook verlaagd te worden tot op de grond - een raam deels dichtmetsen - over ongeveer 10 lopende meter nieuwe arduinen dorpels plaatsen De metselwerken dienen te gebeuren eind februari. Indien u hierin interesse heeft, spreken wij graag een keer af om de woning samen te bekijken.

Renovatie en nieuwe aanbouw

Ik zoek een architect voor volgende projecten: uittekenen van bestaande woning ,ontwerp nieuwe voorgevel ( beschermde dorpskern),nieuwe aanbouw +50m².

Partners

Partners van Casius