Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie in woning:

Renovatie in woning

Ik zou enkele renovatiewerkzaamheden (badkamer, inloopdouche maken, veranda) willen doen. Kan ik daarvoor prijzen ontvangen zodat ik weet of het financieel haalbaar is.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Borgloon (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie in woning uit heel België:

Bepleisteren van woning

Ik zou graag een renovatie woning willen laten bepleisteren het gaat over een boven verdieping en onderverdieping.

Metalen draaitrap plaatsen

Ik heb een bestaande woning gekocht waar een bestaande draaitrap staat de vraag is of je op de bestaande draaitrap een nieuwe bijkomend kan plaatsen om van verdiep 1 naar verdiep 2 te gaan (zolder) de bestaande trap is een gelakt witte metalen draaitrap waarop de metalen treden al een renovatie is gedaan van nieuwe treden in vermoedelijk hout. De hoogte kan ik nog niet meten omdat ik er pas binnen 3 maand op kan maar lijkt mij ongeveer 2800 mm de diameter ongeveer 1400 mm de bestaande draaitrap draait maar 180° en de nieuwe daarop zal ook maar 180° kunnen draaien.

Gepolierde betontrap plaatsen

Renovatie: we willen voor in onze woning te Lier een gladde betonnen trap laten gieten, die geen verdere afwerking nodig heeft. Het betreft een trap met bovenin een kwartdraai. De breedte zou 1,20 m moeten zijn. Graag ter plaatse komen kijken.

Complete badkamer renoveren met sanitair

Onze woning is van de jaren 50 en de tegels vallen momenteel van de muur. De douche staat in de keuken naast de gootsteen. Sanitair vernieuwen, het gaat om een badkamer renovatie. De oppervlakte is 4 m². Er is al een ruimte voorzien om een badkamer te plaatsen. De bestaande douche afbreken, en vernieuwen. Ter plaatse komen kijken voor advies.

Renovatie alleenstaande woning

Aannemer voor renovatie huis: Er zullen nieuwe leidingen aangelegd moeten worden, Gas en electriciteitsnet, dak isoleren, nieuwe badkamer, en eventuele andere suggesties voor renovatie.

Stuccen en chappe leggen

Graag een grondoppervlakte van 60 m² chape en pleisteren van die muren tijdens renovatie van onze woning.

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping en naar zolder

Wij zijn bezig met de renovatie van een woning te Huldenberg. Van het gelijkvloers naar het eerste moet een nieuwe trap omdat de huidige te stijl is. Van het eerste verdiep naar de zolder, zouden we de trap misschien ook vervangen.

Waterdicht maken en renovatie balkon eerste verdieping

Balkon op de eerste verdieping van een woning uit 1926. Gerenoveerd in 2002. Ten gevolge van waterinsijpeling / condensatie is er een vochtplek aan de binnenkant van de aangrenzende kamer. En de bezetting aan de onderzijde van het balkon is naar beneden gekomen. Bedoeling is om het balkon zo maximaal mogelijk vochtvrij te maken en het opnieuw te bezetten aan de onderzijde.

Partners

Partners van Casius