Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie in woning:

Renovatie in woning

Ik zou enkele renovatiewerkzaamheden (badkamer, inloopdouche maken, veranda) willen doen. Kan ik daarvoor prijzen ontvangen zodat ik weet of het financieel haalbaar is.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Borgloon (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie in woning uit heel België:

Architect plannen voor renovatie woning

Architect nodig: Wij kochten een klein stadswoning en willen die opmaken. Een grondige renovatie is noodzakelijk.

Architect voor ontwerp voor een mogelijk dakterras te plaatsen

Voor een volgende fase in de renovatie van onze woning plannen we een mogelijk dakterras. We weten echter niet of de bestaande structuur hiervoor voldoet. Waarschijnlijk dient een oude muur zelfs te worden heropgebouwd. We zouden graag een stabiliteitsstudie wensen, en eventueel daaraan gekoppeld de renovatie van de betreffende muur en/of de installatie van het dakterras. Bijkomend dient er ook nog een deur naar het dakterras te worden geplaatst (eerste verdieping).

Complete CV installatie

Graag complete cv installatie plaatsen. Woning heeft geen cv verwarming. Wenst graag een vrij blijvend offertes. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Op aardgas.

Elektriciteit vernieuwen in woning

Leggen nieuwe elektriciteit voor renovatie van het huis. Graag ter plaatse komen kijken.

Renovatie van de badkamer

Onlangs kocht ik een woning aan. Toen wij de sleutel kregen bleek er heel wat in de badkamer stuk te zijn. Hierdoor zijn we dus van plan om de badkamer te renoveren. Graag ter plaatse komen kijken. Hoe wij dit precies willen weten wij nog niet precies.

Architect voor renovatie

We zouden een woning volledig laten renoveren. We gaan het dak volledig vernieuwen en een bijbouw laten bouwen. Ook willen we advies naar een praktische indeling van het huis en de nodige materialen die we kunnen gebruiken.

Ramen verwijderen en dichtmaken

Verwijderen van 2 ramen, 1 raam van middel groot formaat (8 m²)en 1 klein raam (1 m²). Deze bevinden beidde zich op het gelijkvloers van een open bebouwing (gemakkelijk toegankelijk). De woning is een houtskelet woning met gevelstenen. Bij verwijderen van de ramen graag het dichtmaken met stenen buitenschil. En dichtmaken met hout/gyproc aan binnenkant. (materialen geleverd door uitvoerder). Kleur van stenen maakt niet uit, aangezien er een gevel renovatie is gepland in de toekomst.

Schoorsteen afbreken

Renovatie woning, waaruit 2 schoorstenen moeten afgebroken worden

Partners

Partners van Casius