Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie in woning:

Renovatie in woning

Ik zou enkele renovatiewerkzaamheden (badkamer, inloopdouche maken, veranda) willen doen. Kan ik daarvoor prijzen ontvangen zodat ik weet of het financieel haalbaar is.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Borgloon (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie in woning uit heel België:

Complete CV installatie

Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren, Infrarood panelen, Sierradiatoren Welk type verwarmingsketel wenst u? : Hoogrendementsketel, Condensatieketel In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? : Tussen de 5 en 10 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Ik verhuis op 14 april. De woning is momenteel verwarmd door 3 gaskachels en een elektrisch vuur. Er zijn nog nergens leidingen voorzien. De contact gegevens hieronder ingevuld zijn die van mijn huidig adres.

Complete CV installatie

Complete cv installatie plaatsen. Tussen de 5 en 10 kamers verwarmen. Graag meer info over de mogelijkheden en verschillende prijzen. Woning is renovatie zonder verwarming.

Renovatie van woning

Electriciteit vernieuwing Verwarming en sanitair Dakisolatie en afwerking Ramen en deuren + garagepoort 2 muren die afgebroken moeten worden met ondersteuning

Houten trappen plaatsen

Een rechte trap plaatsen. Graag budget vriendelijk. Ik ben bezig met de renovatie van mijn woning, en ga de trappen vervangen. Het zijn 4 rechte trappen (16, 5 en 2 keer 10 10 treden). Doordat een deel van de woning verhuurd gaat worden, moeten de trappen R30 zijn. Indien mogelijk worden de trappen in 2 stappen geplaatst, eerst basisstructuur, zodat deze gebruikt kunnen worden voor andere werken en de afwerking niet te beschadigen, en later afwerking.

Renovatie van de gehele woning

Totale renovatie van woning. Garage om te vormen tot leefruimte. Er moet een muur uitgebroken wordne en een poutrel gestoken.Ook CV op gas plaatsen. Pleisterwerken. keuken. Er staat er nog niks. Ongeveer 70 m².

Gepolierde betonvloer storten

Binnen enkele weken beginnen wij met de renovatie van een schuur tot woning. Het is de bedoeling dat er een betonvloer van 30 cm in de schuur gegoten wordt. De oppervlakte van de schuur is 212 vierkante meter. In een deel van de schuur (63 vierkante meter) wordt een woning gebouwd. In dit gedeelte hoeft de beton dus niet gepolierd te worden. De rest van de schuur (149 vierkante meter) wordt de garage voor onze auto's en hier zouden we graag een gepolierde betonvloer hebben.

Kleine renovatie woning

Op zoek naar iemand die enkele werken kan uitvoeren voor een klein renovatieproject van een woning. In de badkamer van ongeveer 10 m² moet men de huidige douche afbreken en een inloopdouche plaatsen. Ook moet men hier een nieuw badkamermeubel en enkele wastafels installeren. Ook moet er een grote kamer gesplitst worden in 2 kamers en ook nog een aparte kamer met toilet voorzien. Tot slot moet men een klein muurtje afbreken in de keuken, de schakelaars verzetten en eventueel opnieuw bepleisteren waar schade.

Plannen uittekenen voor renovatie project

Garage aanbouw aan woning, plat dak van bestaand zadeldak en 2 nieuwe kozijnen aan voorzijde van woning ipv een groot kozijn.

Partners

Partners van Casius