Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor aannemer voor ruwbouwwerken :

Aannemer voor ruwbouwwerken

Nieuwbouw, rechthoekig huis met 1 verdiep en aansluitend garage. Plan van architect kan doorgezonden worden.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Diepenbeek (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aannemer voor ruwbouwwerken uit heel België:

Ruwbouwwerken uitvoeren

Nieuwbouw eengezinswoning Met gedeeltelijke onderkeldering Plat dak 50 m² kelder 150m² gelijksvloer 80 m² verdiep Plannen zijn begin juli ingediend Heb de meetstaat ook laten opmaken van de ruwbouw en dak. Stabiliteitsstudie en grond onderzoek sondering moet nog gedaan worden Ik zoek een aannemer die nog in 2018 kan starten.

Ruwbouwwerken uitvoeren voor moderne woning met veel glas

Wij hebben een vrij perceel waar we een huis op willen bouwen van ongeveer 400 m². Het is de bedoeling dat er modern gebouwd wordt dus gewoon rechthoek en twee verdiepen met veel glas.

Ruwbouwwerken van nieuwbouw uitvoeren

Nieuwbouwwoning bouwen 11m x 12m; vierkanten huis in witte baksteen met zwarte ramen, veel openheid, veel glas, moderne strakke bouw. Aannemer voor ruwbouwwerken.

Ruwbouwwerken 3 gevel woning uitvoeren

Voor de grondwerken en ruw bouwen van een 3 gevel zorgwoning kan optrekken en dit vanaf half september. Omgeving Heusden zolder. Oppervlakte 100 m², geen kelder, plat dak.

Ruwbouwwerken funderingen, muren-vloeren en dakwerken uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor onze bouwwerken-ruwbouw werken. De bouwaanvraag gaat binnen de 2 weken verstuurd worden naar stedenbouw. (Metselwerken + bekisting trap + ... ) Ongeveer 264 m² aan bakstenen. Wienerberger Belle Epoque (Belle Epoque) Funderingen, muren,vloeren , dakwerken

Ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing

Voorjaar 2019 wordt mijn woning helemaal gerenoveerd. Plannen zijn reeds binnen bij de gemeente. Meer bepaald zoek ik aannemer ruwbouwwerken en metselwerken, alsook het leggen van vloertegels 90X90 op bestaande vloer ( gedeeltelijk 12m² eerst vloer uitbreken). Dit alles ism architect en stabiliteitsingenieur.

Aannemer voor ruwbouwwerken 4 gevelwoning

Nieuwbouw. Ruwbouwwerken van 4 gevelwoning voglens plan. Bouwvergunning is ok. Plannen kunnen digitaal doorgestuurd worden.

Bouwen van een woning volgens opgemaakt plan

Ik zoek een vakman voor mijn bouwplan in bijlage voor enkel de ruwbouw eventueel winddicht (maar is niet een must). Ik heb op dit moment nog geen meetstaat. Het gaat om een landelijke 3-gevelwoning met een algemene funderingsplaat. Ruwbouwwerken voor een drie gevel woning. Geen afwerking.

Partners

Partners van Casius