Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dilsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Dilsen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Dilsen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Dilsen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dilsen:

Herstellen scheurvorming in buitengevel en binnenmuren

Ons huis (halfopen bebouwing) is van +- 1930 en deels onderkelderd. Het niet-onderkelderde gedeelte is in 2012 reeds "gestabiliseerd" mbv micropalen, maar zowel binnen- als buitenmuren als ook de keldermuur vertonen nog steeds groeiende scheuren. Er zijn vele kleinere scheurtjes, maar ook enkele in de buitenmuur van een centimeter of meer breed en enkele meters lang (verticaal, ongeveer ter hoogte van de grens kelder/niet onderkelderd). Stabiliseren van woonhuis uit 1930. (scheurvorming in buitengevel en binnenmuren)

Muur weghalen en poutrel plaatsen

Draagmuur tussen keuken en woonkamer van 4m bij 2,5m weghalen en een poutrel plaatsen. Poutrel regel ik zelf. Het plafond is in hout en er zijn geen kamers boven.

Kelder uitdiepen

Wij willen ons plafond in onze kelder hoger hebben zodat er mogelijkheid is voor een praktijkruimte. Onderkeldering van 80 m².

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Vervangen van platen op bestaande alu open veranda. Ongeveer 6,5 meter op 3 meter, 1 zijkant dichtmaken. Golfplaten carport verwijderen en plaatsen van verwijderde platen van veranda.

Boog in living uitbreken

In de living die 4 meter breed is staat in het midden een boog. Deze willen we graag weg. Aan 1 zijde is het buitenmuur aan de andere zijde is binnen muur en draagmuur. Op de boog op de bovenverdieping staat ook een muur dus een steunbalk zal nodig zijn.

Gevel vernieuwen

Wegens een accident moet de zijgevel voor een groot gedeelte opnieuw gemetseld worden, evenals het plaatsen van enkele nieuwe ramen. Tevens buitenplijsterwerk en binnenpleisterwerk. Ramen en pleisterwerk is geen must maar mag meegedaan worden. Gevel is het meest dringende werk.

Renovatie van achterbouw

Ik wil in de achterbouw een inloopdouche installeren, de mazoutketel vervangen door een gasketel en de muren en plafonds moeten vernieuwd worden. Eventueel ook nieuwe vloeren. Het gaat op 2 aan elkaar grenzende ruimten van ongeveer 3m op 3. 5 m ieder.

Grondwaterput boren

Grondwater put boren van minimaal 8 meter diep

Muur afbreken en muur herstellen

Ik zoek een vakman voor een muur af te breken en een muur binnen te herstellen.

Verbouwen garage

Garage aan het huis ombouwen naar woonruimte -garagepoort weg -Terug opbouwen en ander raam -voorste zijde schuifdeur en glas -afwerken met crepie. 25m².