Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstellen scheurvorming in buitengevel en binnenmuren:

Herstellen scheurvorming in buitengevel en binnenmuren

Ons huis (halfopen bebouwing) is van +- 1930 en deels onderkelderd. Het niet-onderkelderde gedeelte is in 2012 reeds "gestabiliseerd" mbv micropalen, maar zowel binnen- als buitenmuren als ook de keldermuur vertonen nog steeds groeiende scheuren. Er zijn vele kleinere scheurtjes, maar ook enkele in de buitenmuur van een centimeter of meer breed en enkele meters lang (verticaal, ongeveer ter hoogte van de grens kelder/niet onderkelderd). Stabiliseren van woonhuis uit 1930. (scheurvorming in buitengevel en binnenmuren)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Dilsen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen scheurvorming in buitengevel en binnenmuren uit heel België:

Herstellen van scheurvorming in de muren

Op een halve meter van de hoek van het huis is er een scheur ontstaan. De strik boven een raam is los aan het komen en de arduinen dorpel is reeds doorgebroken. Wij vermoeden dat er een verzakking is, mogelijk door een defecte rioleringsbuis. Oorzaak te onderzoeken!

Oorzaak zoeken van scheurvorming in de muren en herstellen

Er is sinds 1,5 jaar scheurvorming in de binnen en buitenmuur van mijn alleenstaande woning. Oorzaak is onbekend. Fundering? De oorzaak van de scheuren dient te worden gevonden en hersteld en de gevel gevoegd.

Scheur herstellen van binnen naar buiten toe

Scheurvorming herstellen aan de gevel van binnen naar buiten toe. Probleem met scheurvorming. Liefst zo spoedig mogelijk.