Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ellikom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Ellikom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Ellikom of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing renovatie in Ellikom die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ellikom:

Trapgat maken

In de bureau moet er een trapgat komen, zodat er toegang is tot de zolder.

Afwerking van de zolder

Graag willen we van onze zolder slaapkamer en een badkamer en 2 dressing maken. De zolder is nog volledig in ruwbouw dus er moet nog alles gebeuren.

Opknappen achterbouw

Opknappen van dak en raam en eventueel 1 muur van achterbouw (hobbyruimte) Ruimte van 5 m op 6 m . Dak liggen nu golfplaten op (wel of niet vervangen? ). Het houtwerk is versleten. Dak is één schuin aflopende kant (hoogte van 3 naar 2). Raam van 1 m op 180 .

Trapgat maken

Trapgat maken + zolderinrichting.

Wij willen onze ramen en buitendeuren ...

Wij willen onze ramen en buitendeuren vervangen.

We hebben zopas een grond gekocht, we ...

We hebben zopas een grond gekocht, we zijn nu op zoek naar een architect voor een ontwerp en bouwplannen.

We zijn geïnteresseerd in een huis met ...

We zijn geïnteresseerd in een huis met bouwjaar 1950. Hierin moet minstens: - een zolderkamer vanaf de isolatie afgewerkt worden - de badkamer aangepast worden - een garage voor twee auto's bijgebouwd worden - een achterkamertje geïsoleerd worden Hiervoor zouden we graag de hulp hebben voor een architect en aannemer. We verwachten dat zij ons helpen met goede ideeën en de haalbaarheid (ook financieel) van ons project.

Volledige restauratie van een oude hoeve ...

Volledige restauratie van een oude hoeve die volledig vervallen is. Deze moet omgebouwd naar een hotel

Nieuwbouw HOB die straatbreedte mag ...

Nieuwbouw HOB die straatbreedte mag hebben van 8m en op het gelijkvloers 17m diep mag worden en op het verdiep 12m. De bedoeling is het bouwen van een moderne strakke woning die in een maximale lichtinval voorziet. Zoveel mogelijk openheid en een grote leefkeuken/open living. Het zou de bedoeling zijn om het project helemaal uit te besteden.

Nieuwbouw HOB die straatbreedte mag ...

Nieuwbouw HOB die straatbreedte mag hebben van 8m en op het gelijkvloers 17m diep mag worden en op het verdiep 12m. De bedoeling is het bouwen van een moderne strakke woning die in een maximale lichtinval voorziet. Zoveel mogelijk openheid en een grote leefkeuken/open living. Het zou de bedoeling zijn om het project helemaal uit te besteden en dat de architect alle aannemers voorziet.