Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gellik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Gellik.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gellik of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Gellik die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gellik:

Betonrot terras appartement herstellen en stuk terras verwijderen

Appartementen Lanaken. (Bouwjaar 1978) Terras van het 5de verdiep lekt Waterschade in de living van het vierde verdiep (Veel voorkomend probleem in deze blok)

Renovatie woning

Complete renovatie in de woning. Keuken en badkamer vloeren. Nieuwe badkamer plaatsen en keuken, deuren dichtmetselen, tegelwerken. Stucwerken.

Buitenmuur metselen

Metselen van een buitenmuur van ongeveer 50 meter lengte. Hoogte van 30 cm lopende naar 1,10 meter. Muur houdt tuingrond tegen. Het werk bestaat uit het vrij graven van de oude muur, het verwijderen en afvoeren. Dan nieuwe buitenmuur opmetselen en aanvullen.

Houtskeletbouw aanbouw

Gaarne offerte voor aanbouw aan monumentaal pand in houtskelet van 6x10 meter op begane grond Woonkeuken en bovenslaapkamer met dressing en badkamer Afwerking binnen en buiten stuckwerk Plat dak licht hellend ivm. zonnepanelen op plat dak.

Ik ben Nederlander en heb een huis in de ...

Ik ben Nederlander en heb een huis in de buurt van Maastricht dat gerenoveerd moet worden. Bestaand huis strippen: nieuw gas, water licht sanitair, verwarming, badkamer, keuken. Bijbouwen, woonkamer en slaapkamer

Dak moet opnieuw gelegd worden met ...

Dak moet opnieuw gelegd worden met gebruik van bestaande dakpannen en isoleren. Alle muren moeten geverfd worden. Nu stoken op mazout moet gas worden Nieuwe keuken, dubbele beglazing in bestaande houten kozijnen. alle vloeren moet laminaat komen.