Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonrot terras appartement herstellen en stuk terras verwijderen:

Betonrot terras appartement herstellen en stuk terras verwijderen

Appartementen Lanaken. (Bouwjaar 1978) Terras van het 5de verdiep lekt Waterschade in de living van het vierde verdiep (Veel voorkomend probleem in deze blok)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Gellik (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonrot terras appartement herstellen en stuk terras verwijderen uit heel België:

Betonrot herstellen

Betonrot op terras van 15m² herstellen.

Betonrot herstellen

Betonrot in terras van 15m lang herstellen. Enkele plaatsen.

Terras met betonrot herstellen

Betonrot behandelen op het terras van 6 m²op de eerste verdieping van een appartement. Eventueel ook behandelen van de terrastegels op het terras op het gelijkvloers die door afdruipend water van het terras eerste verdiep beschadigd zijn.

Betonrot herstellen

Appartementsgebouw waarvan de terrassen betonrot hebben. Dit te herstellen het gaat om 4 terassen in totaal 3 m² per terras.

Tekeningen uitbreiding terras

Wij hebben een duplex app met een terras van 2.5m diep op 3.5m breed,maar deze zal een stuk moeten afgebroken worden omdat er betonrot is. Op zoek naar een architect om te kijken of we dit terras mogen vergroten naar 3,5m diep en over de breedte van de hele achtergevel, 7 meter.

Balkon renoveren aan een bel-étage + betonrot herstellen

Betreft balkon aan een bel-etage woning. De balkon bevind zich aan voorkant van het huis : oppervlakte ongeveer 6 m x 0. 6 m. Niveau eerste verdiep, gemakkelijk te bereiken en te werken via oprit. De uit te voeren werken omvatten het uitbreken van de oude tegels en waterdicht maken van het terras + nieuwe tegels plaatsen+ herstellen van betonrot aan de onderkant - voorkant+aanbrengen crepie, en uitbreken van de bestaande balustrade , er moet geen nieuwe balustrade geplaatst worden.

Betonrot herstellen aan balkon appartement

Mijn terras toont afbrokkeling van beton het is een boort van 10 cm een lengte 3 m 50. Dit is betonrot aan het balkon, op het tweede verdieping.

Betonrot balkonnen herstellen

De terrassen/balkons aan ons appartementsgebouw zijn aan een grondige herstelling/renovatie toe. We hebben last van insijpelend water dus het zou helemaal terug waterdicht gemaakt moeten worden. Er zijn langs onder ook heel wat barsten te zien en de randen brokkelen al lichtjes af. Op het terras van de eerste verdieping liggen er momenteel nog de originele tegels en daarover zijn er houten planken gelegd. De tegels/stenen van het terras op de tweede verdieping zijn wel ooit al vernieuwd geweest, maar de structuur van het balkon zit met dezelfde problemen (weliswaar in mindere mate). De afmetingen van de terrassen zijn 1m op 2,4m. Het zou de bedoeling zijn dat de werken aanvangen zo kort mogelijk na de zomervakantie (september 2018).