Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Genk:

Verschillende herstellingswerken na waterscahde

Ik heb enkele maanden geleden een lek gehad in de douche 1ste verdieping. Schade aan muur, plafond en vloer in verschillende kamers: badkamer,living van 2 ruimtes en slaapkamer. Tegels herleggen, muren bepleisteren, schilderen en plint herleggen.

Poutrel plaatsen

We willen in de woonkamer een poutrel steken. Steunmuur verwijderen ens teken poutrel. Groter maken van ruimte.

Poutrel steken en raam vergroten

Raam vergroten in keuken. van 1meter naar 2 meter en plaatsen van poutrel.

Bijgebouw zetten achteraan in de woning

Bijgebouw zetten achteraan. Meetstaat in bijlage

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatie vloeren en muren en trap. Vloeren : 190 m² op 1 ste en 2 de verdieping te vernieuwen . Nu ligt er parketvloer, kurk , tegels. Muren : Invoegen van barsten op de muren en bepleisteren van sierlijsten plafonds. Nieuwe trapleuning plaatsen over de verdiepingen.

Wegbreken muur en plaatsen steunbalk

Wegbreken steunmuur tussen keuken en woonkamer. steunbalk plaatsen.

Oud trapgat dichten en nieuwe maken alsook plaatsen trap

Volgende werken uitvoeren: - huidig trapgat dichten - nieuw trapgat maken in houten vloer (oud huis) van 1ste verdieping naar zolder - opening : 80 cm Br op 1 à 2 m . - eventueel ook een vakman voor plaatsing vaste houten trap

Nieuwbouw in pastorijstijl bouwen

Wij zijn op zoek naar goede betrouwbare aannemer voor de bouw van onze woning. Het is een vrij grote halfopen woning in pastorijstijl. Plannen zijn beschikbaar. Tegen maart - april willen we beginnen met de werken.

Uitgraven en gieten kelder

uitgraven en gieten van een kelder en dit voor de afmetingen van 13 m x 10 m x 2,40 m. 1) de kelder dient uitgegraven te worden 2) het verwijderen van de overtollige grond 3) het gieten van de kelder 4) bodemplaat/dek

Nieuwe woning in ruwbouw zetten

Bouwen van een huis (enkel ruwbouw)