Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing nieuwbouw in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Genk:

Wegbreken muur en plaatsen steunbalk

Wegbreken steunmuur tussen keuken en woonkamer. steunbalk plaatsen.

Oud trapgat dichten en nieuwe maken alsook plaatsen trap

Volgende werken uitvoeren: - huidig trapgat dichten - nieuw trapgat maken in houten vloer (oud huis) van 1ste verdieping naar zolder - opening : 80 cm Br op 1 à 2 m . - eventueel ook een vakman voor plaatsing vaste houten trap

Nieuwbouw in pastorijstijl bouwen

Wij zijn op zoek naar goede betrouwbare aannemer voor de bouw van onze woning. Het is een vrij grote halfopen woning in pastorijstijl. Plannen zijn beschikbaar. Tegen maart - april willen we beginnen met de werken.

Uitgraven en gieten kelder

uitgraven en gieten van een kelder en dit voor de afmetingen van 13 m x 10 m x 2,40 m. 1) de kelder dient uitgegraven te worden 2) het verwijderen van de overtollige grond 3) het gieten van de kelder 4) bodemplaat/dek

Nieuwe woning in ruwbouw zetten

Bouwen van een huis (enkel ruwbouw)

Bouwen van alléénstaande pastoriewoning

Bouw van een alléénstaande pastoriewoning. Bewoonbare oppervlakte 174,00 m², zonder zolderverdieping en deze is nog ongeveer 60 m². Ook moet er een dubbele carport komen naast de woning.

Steken van poutrel en verwijderen van schouw

Er zouden 2 poutrelles gestoken moeten worden( 1 van 4. 00m en 1 van 3. 00m) Verder zouden er 2 schouwen moeten verwijderd worden op het gelijkvloers. Deze zitten in de muur die verwijderd moet worden . Beide muren zijn dragend .

Kruipkelder uitgraven tot kelder

Ik wil een kruipkelder van ca 5 x 7 m verbouwen tot kelder. De kelder is nu ca 80 cm diep en moet ca 210 cm worden.

Veranda verwijderen een aanbouw plaatsen

Wij willen graag onze veranda laten verwijderen en een aanbouw zetten in de plek voor onze bestaande woning. Het gaat om een vervanging van de huidige veranda en vergroting van de bestaande leefruimte. De afwerking willen we graag met een plat dak, veel glas en een deel dat men ook moet metselen. Het gaat om een aanbouw van zo een 8 x 6 meter.

Installatie regenwaterput

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de plaatsing en installatie van een regenwaterput van ongeveer 5000 liter.