Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verschillende herstellingswerken na waterscahde:

Verschillende herstellingswerken na waterscahde

Ik heb enkele maanden geleden een lek gehad in de douche 1ste verdieping. Schade aan muur, plafond en vloer in verschillende kamers: badkamer,living van 2 ruimtes en slaapkamer. Tegels herleggen, muren bepleisteren, schilderen en plint herleggen.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verschillende herstellingswerken na waterscahde uit heel België:

Verschillende herstellingswerken

- Herstellen van keukenkastjes(deurtjes herinstalleren) - vervangen transfo's van spotjes - vervangen van keukenkraan - vervangen verschillende lichtschakelaars en stopcontacten - herstellen van afsluiting van tuinhek - herbevestigen van afvoerpijpen regenwater - gevallatten herplaatsen

Herstellen scheuren-barsten in de muren na waterschade

Herstellen muur: Waterschade aan muren binnen een garage, er zitten verschillende barsten in de muur op horizontale en verticale richting en deze zou hersteld moeten worden. Het is de scheiding muur met de buren rechts, het water blijft langs hun kant via de grond uit de tuin en trekt zo in die muur. Bij regen veel hinder. Tussen de grondoppervlak in hun tuin en mijn garagevloer bestaat een verschil van +/-1m. Bovendien hebben ze tot eind mei 2016 problemen met rioolleidingen gehad die parallel met de scheiding muur naar de rioolstraat lopen. Er is dringend nood aan het opsporen van de oorzaak. Graag ASAP een bezoek voor opstellen offerte (kan dit gratis of hangt daar al een prijskaartje aan vast? ) en een raming van de herstellingswerken voor de verzekering.

Herstelling parketvloer na waterschade

Herstellingswerken parketvloer na waterschade. Door terugloop van water bij stortregen hebben onze parketvloer op verschillende plaatsen last van waterschade. Wij zoeken iemand om een bestek te maken voor de herstelling/vervanging en een snelle evaluatie van het gevaar voor schimmelvorming.Foto in bijlage.

Allerlei herstellingswerken aan vnl. Het dak

Betreft: Prijsofferte allerlei herstellingswerken Gelieve zo spoedig mogelijk uw beste prijs te geven voor vervanging (of herstelling) van volgende zaken: Foto 02: Hagelschade aan rolluik vooraan in witte pvc (volledig geperforeerd), afm. 2,35 m breed x 2,40 m hoog, gemeten tussen dag buiten. Foto 04: Hagelschade aan kroonlijst dakgoot vooraan in witte pvc (enkele perforaties), volledige breedte (lengte) ca. 4,50 m. Foto 06: Hagelschade aan afdekkap veranda achteraan in witte pvc (1 perforatie), volledige lengte kap 3,50 m. Foto 07: Hagelschade aan kroonlijst plat dak achteraan in bruine pvc + schade aan loodaansluiting op verandaplaten (verschillende perforatie in pvc en vele kleine deukjes in lood) Foto's in bijlage.

Bestek en herstellingswerken parketvloer

Door een lek in de douche hebben wij op verschillende plaatsen last van waterschade. Ook onze parketvloer vertoont vochtplekken. Wij zoeken nu een vakman met verstand van parketvloeren om een bestek te maken voor de verzekering en de eventuele herstellingswerken naderhand.

Ik ben in het bezit van een woning in ...

Ik ben in het bezit van een woning in Nossegem (Zaventem) waar de gelijkvloers buitenzijde bestaat uit grijze natuursteen (een soort graniet?) De voegwerken tussen deze stenen zijn op verschillende plaatsen losgekomen. Graag had ik van u een offerte gekregen over de kostprijs van de herstelling hiervan. Indien u verdere informatie wenst te ontvangen, aarzel dan niet om mij te contacteren. Het gedeelte van de woning waar de herstellingswerken aan moeten gebeuren is zichtbaar en bereikbaar vanaf de straatkant.

Aan de voorgevel van het Jeugdhuis ...

Aan de voorgevel van het Jeugdhuis zouden er herstellingswerken moeten gebeuren. Bij het plaatsen van de nieuwe ramen is op verschillende plaatsen het pleisterwerk boven en aan de zijkant van de ramen losgekomen. Het zou de bedoeling zijn dat dit terug kan worden hersteld omdat op verschillende plaatsen al enkele delen naar beneden zijn gekomen.