Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gruitrode te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Gruitrode.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gruitrode of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Gruitrode die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gruitrode:

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Het verwijderen van een draagmuur van +/- 4 meter tussen de woonkamer en een slaapkamer. Ook rekening te houden met schouw in de muur. Na verwijderen van muur, plaatsen van een steunbalk ter versteviging.

Dakraam plaatsen

Dakraam van 134cm x 118cm plaatsen.

Allerlei klussen in huis

Kornissen verven. Schilderwerken in huis, living , oppervlakte ? Laminaatvloer uitbreken en nieuwe vloer leggen. Behangen, 2 slaapkamers van 4op 4 m. Plinten plaatsen.

Gat plafond (Beton)

Willen graag een vaste trap naar zolder voorzien ipv huidig zolderluik, dit moet worden dichtgemaakt. Trap zal op andere locatie komen. Willen hier een richtprijs voor ontvangen.

afbraak muur, plaatsen poutrelle, ...

afbraak muur, plaatsen poutrelle, rechtzetten buitentabletten, vals plafond, afbraak gipsen plafond, gyproc plaatsen en afwerken, gaten voor één deur en één raam maken in buitenmuur achtergevel

op onze eerste verdieping hebben wij een ...

op onze eerste verdieping hebben wij een dakterras. Dit is destijds zo gebouwd om de kosten van ons huis wat te drukken. Het heeft een grootte van ong. 3,5 op 10. Graag willen we dit nu mee integreren in ons huis. Maw de kamers die grenzen aan het dakterras uitbreiden. Indien mogelijk binnen het budget willen we dan ook onze badkamer vergroten.