Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ham te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Ham.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Ham of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouwwoning in houtskelet bouwen, afbraak woning en opbouw meergezinswoning, bouwen van alléénstaande pastoriewoning, nieuwe woning in ruwbouw zetten, ruwbouwwerken woning, woning opsplitsen in appartementen, winkel omvormen tot appartement, kamer bijbouwen op plat dak keuken en parket aanleggen, mantelzorgwoning eenvoudige stijl, huis renoveren, woning verbouwen met woonruimte en fotostudio en nieuw dak plaatsen, zolder renoveren tot verschillende kamers, tuinhuis verbouwen tot kangoeroewoning, huis renoveren, open bebouwing renoveren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing renovatie in Ham staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ham:

Kelder bouwen voor nieuwbouwwoning

Graag had ik een kelder van 10,25m op 12,75m bij 2,20m willen bouwen. In februari start de nieuwbouw.

Draagmuur uitbreken

Verbouwing: voorgevel 3m naar voor plaatsen, garage links en slaapkamer rechts steekt uit, nu zouden we de gevel tussen deze 2 gelijk willen, zo word ook de salon en woonkamer +- 27vierkante meter groter.

Bijgebouw te bouwen

Graag had ik eens een afspraak gemaakt om de mogelijkheden te bekijken om op de plaats van onze oude veranda een volwaardig woongedeelte te zetten.

Verbouwing + renoveren van woning

Het dak moet vernieuwd worden, van de zolder willen we een slaapkamer maken, er moet een trap naar de zolder komen. Het huis moet bepleisterd worden, de voorgevel moet een deur weg. Er moet een veranda bij komen en daar moet ook gevloerd worden, de keuken moet ook deels verbouwd worden indien mogelijk. Er moet ook een kachel komen met schouw en natuurlijke ventilatie naar 2 slaapkamers boven.

Aanbouw aan bestaande woning 7x5 + terras

Vervanging van bestaande aanbouw wegens verzakking. Aanbouw heeft oppervlakte van 7 x 5 met eventueel een terras 7 x 3. Vochtige ondergrond door aanwezigheid van beek op +-7 m van bestaande achterbouw (+-15 m van basisgebouw) Ervaring met dit fenomeen is dus wel van belang.

Afwerken plafond zolder

Afwerken plafond zolder, afzetten met platen

Keukenrenovatie

het betreft een volledige renovatie van de keuken alsook vernieuwen van riolering. De oppervlakte van de keuken bedraagt ongeveer een 19m². Afbraak wordt zelf gedaan, chape, gyproc en leidingswerk hadden we offerte gekregen.

Nieuwe achterbouw

Wij zouden de bestaande achterbouw van 9.5 x 3m willen vervangen door een nieuwe achterbouw van 9,5 x 5,5 met nieuwe keuken, badkamer en kleine bergplaats. Hebben half-open bebouwing, aan open zijde zouden we zoveel mogelijk glas willen en totaal met plat dak.

Nieuwe achterbouw

wij zouden de bestaande achterbouw van 9.5 x 3m willen vervangen door een nieuwe achterbouw van 9,5 x 5,5 met nieuwe keuken, badkamer en kleine bergplaats. Hebben half-open bebouwing, aan open zijde zouden we zoveel mogelijk glas willen en totaal met plat dak.

Wij willen gevelisolatie en sidings of ...

Wij willen gevelisolatie en sidings of operal platen laten plaatsen boven onze garage. Het betreft ongeveer 30m2.

Wij zijn een nieuwbouw woning aan het ...

Wij zijn een nieuwbouw woning aan het bouwen in 3945 Ham (Limburg). Graag hadden wij enkele prijsoffertes gehad voor het chappen van de woning.

Wij zijn momenteel een nieuwbouwwoning ...

Wij zijn momenteel een nieuwbouwwoning aan het bouwen in 3945 Ham (Limburg). Graag had ik een prijsofferte gehad voor het leggen van electriciteit.

Wij zijn een halfopen nieuwbouw-woning ...

Wij zijn een halfopen nieuwbouw-woning aan het bouwen. Wij hadden graag een offerte gehad voor het bepleisteren van de woning (ongeveer 200m2)

nieuwbouw woning- plan gemaakt

nieuwbouw woning- plan gemaakt

nieuwbouwhuis: modern moet in ...

nieuwbouwhuis: modern moet in rood-bruine steen,plat dak. benedenverdieping voorzien van inkom,berging,wc,keuken, eetkamer en woonkamer. bovenverdieping: 1 ruime slaapkamer met dressing, 2 kleinere en badkamer met plaats voor wc, enkele lavabo, bad en douche. patio moet er aanwezig zijn, door de bouwvoorschriften van de grond. de lengte van het huis is 12m en breedte 8m.

Beste, Wij hebben een huis gekocht van ...

Beste, Wij hebben een huis gekocht van 1905 dat we willen renoveren en dan verhuren. Het gaat om een herenhuis maar willen er toch een moderne toets aan geven. We weten ongeveer wat we willen maar zouden met hoge waarschijnlijkheid gebruik willen maken van een architect die voor ons de voorgevel wil hertekenen en de benedenverdieping wil inrichten. Contacteren en opvolgen van aannemers zouden we dan zelf doen. Zouden graag in contact komen met een aantal architecten om met hen te bekijken hoe ze te werk gaan en wat hun specialiteit is (modern,technisch, renovatie,...)

Wij hebben plannen om aan onze woning ...

Wij hebben plannen om aan onze woning een deel aan te bouwen (dubbele garage en slaapvertrekken in 2 verdiepen in staal en beton), het bestaande huis een plat dak te geven en dit plat dak dan op bepaalde plaatsen op te toppen met een glaspartij in staal. Het is dan wel nodig om over de lengte tussen eetkamer en keuken een verstevigende balk te plaatsen die de wel-sfsels boven de keuken naar boven houdt. Het plan van het origineel huis is natuurlijk ook aanwezig. Hiernaast zou de voorgevel in beton moeten zijn dat op termijn wit bezet kan worden. Ontwerp is aanwezig

Het is een kantine voor een ...

Het is een kantine voor een hondenschool, dus geen slaapkamer, badkamer of garage nodig. Er moet wel een bergruimte voor grasmaaier en onderhoudsmateriaal, toilet dames en heren, keuken en bierkot aanwezig zijn alsook een secretariaat/bureelruimte. Er moet een toog en frigo's aanwezig zijn. We hadden gedacht aan een type blokhut volledig in hout.

er staat al een nieuwe open keuken en ...

er staat al een nieuwe open keuken en voor de rest moet alles vernieuwd worden

Bestaande kleine alleenstaande ...

Bestaande kleine alleenstaande gelijkvloerse woning van '82 omvormen tot ruime, moderne gezinswoning. - kelder is OK - gelijkvloerse verdieping: uitbreiding en renovatie van woonruimte en keuken; bestemmingswijziging van garage, badkamer en slaapkamers; gevel moderniseren + mogelijke isolatiewerken - bovenverdieping met slaapkamers en badkamer: bestaat nog niet dus nieuw te realiseren door verwijderen van bestaande dak (nu houten welsfels, zolder wordt niet gebruikt, enkel toegangkelijk met opklapbaar zodertrapje) - nieuw dak

Ik zoek een Architect, waar ik eens mee ...

Ik zoek een Architect, waar ik eens mee kan praten, over ons project; nl. verbouwing/renovatie van ons grootmoeders huis! We hebben zo wel enkele plannen en we willen weten of die realiseerbaar zijn in ons budget!

Wij hebben een bestaande prefabwoning ...

Wij hebben een bestaande prefabwoning van ongeveer 30 jaar oud en willen een achterbouw bijzetten met de bedoeling hier een keuken en woonkamer van te maken. We mogen nog 4 meter diep bijbouwen en over de hele breedte van het bestaande huis ongeveer 9 meter. Het is ook de bedoeling om dit deel volledig te onderkelderen, bestaande woonst is nu volledig kruipkelder. Voor de bijbouw opteren we een plat dak, de woning is zuidelijk gericht en we willen het zo open mogelijk houden.

Wij willen een woning in massive ...

Wij willen een woning in massive houtbouw met gevelsteen. Wij hebben bij verschillende producenten hiervan prijzen opgevraagt en zij hebben een grondplan uitgetekend. Voor de bouwaanvraag te doen zijn wij op zoek naar iemand die deze schets kan omzetten naar een plan.

We zijn op zoek naar een architect uit ...

We zijn op zoek naar een architect uit de buurt die ervaring heeft met het bouwen van piramidewoningen. Momenteel denken we aan een woning van 10,5x10,5m. We hebben reeds een globaal idee van hoe de indeling van het huis eruit moet zien. Onze bouwgrond is gelegen in Ham.

Wij wensen een bestaand veranda ...

Wij wensen een bestaand veranda opgebouwd uit muren met golfplatendak te verbouwen tot keuken met plat dak. Er moeten muren opgemetst worden, welfsels gestoken en een plat dak gelegd. Verder moeten er ook vensters en deuren gestoken worden