Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hasselt:

Waterschade herstellen

Waterschade door kapotte douchebak herstellen.

Deurgat maken in draagmuur

Deurgat maken van ong. 90cm van slaapkamer naar dressing. Het deurgat bevind zich in een draagmuur.

Zolderrenovatie uitvoeren

Zolder afwerken: 4 nieuwe dakvensters. Gyproc wanden. Opbergruimte (inbouwkasten) creëren. Hobbyruimte en extra slaaphoek. Vloer leggen.

Houten draagbalken vervangen

De draagbalken tussen 1ste verdieping en zolder mogen vervangen (of nieuwe op geplaatst?) worden. De oppervlakte van de zolder is 33,5m². Het huis is van 1950.

Erkerramen proper uitbreken

Mijn erkerramen in hout moeten uitgebroken worden maar liefst intact zodat ik ze kan hergebruiken. Het gaat om 2 ramen , afmetingen 335 x 265 cm en 265 x 265 cm.

Kleine verbouwing uitvoeren

Deur maken door buitenmuur. Daarvoor moet bad en radiator ook verplaatst worden. Afmetingen muur zijn 2.8m x 2.5m.

Containerwoning bouwen

We zouden graag een definitieve containerwoning laten plaatsen van ongeveer 100 vierkante meter. De kelder is daarbij niet gerekend (Zouden we zelf kunnen bouwen, moet fitness, berging en kleine hobbykamer in.) Willen graag een slaapkamer, badkamer, 2x toilet, waskot, bureau en open keuken met living en eetkamer op 2 verdiepen. De eerste verdieping mag, als het kostendrukkend is, ook volledig uit beton bestaan. Dan is enkel de bovenverdieping uit containers. We willen de containerlook (zwart) aan de buitenkant graag behouden. Ook elektriciteit en bepaalde werken zouden zelf gedaan kunnen worden.

Beton uitbreken en wegvoeren

Betreft een totaalrenovatie van een woning: Het gaat om een oude huis (bouwjaar 1968) waarbij de vloer niet geïsoleerd is. Wij hebben gepland om de hele vloer (oppvlakte ± 130m²) uit te breken omdat die niet geïsoleerd is, dit verder uit te graven tot ± 60-70 cm om dan vervolgens een nieuw betondek te gieten om daarop vloerverwarming te plaatsen.

Schade betonnen stal herstellen

Stormschade aan betonnen stal. Is een stal van betonnen platen. 1 hoekpaal is verschoven.

Renovatie appartement

Badkamer is ongeveer 2m op 1m90, deze zou ik graag zo snel mogelijk vernieuwen. Enkel Douche en lavabo hier. Momenteel staat er in mijn living een gaskachel geïnstalleerd. Ik zou graag weten wat de alternatieven zijn om deze te vervangen. De living (17m) en de keuken (8,84m) zijn gescheiden door een wand die volgens het plan waarover ik beschik geen steunmuur is. Deze zou ik graag laten weghalen. De keuken wil ik ook graag vernieuwen en laten aansluiten op de living Het plafond van de living wil ik graag beter isoleren, vooral naar geluid toe van de bovenburen. Appartement : 80 m². Verdieping : GLV