Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie restauratie in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hasselt:

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Een appartement op het 3e verdiep (tevens hoogste app.) een draagmuur uitbreken en poutrel steken. De muur is 5.90m lang maar zou enkel voor 3 m. zijn.

Draagmuren uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil 1 draagmuur uitbreken op de benedenverdieping van een rijhuis. De draagmuur van 272cm staat niet meer getekend op bijgevoegde tekening, maar staat tussen de zithoek (rode zetels) en de living.

Gegoten kelder onder tuinhuis plaatsen

Wij zouden graag prijs een gegoten kelder laten plaatsen onder een tuinhuisje. Afmetingen 14 meter lang en 4 meter breed.

Muur uitbreken en poutrels steken

Muur tussen de living en keuken te verwijderen, de muur is slechts 2m40m. Het betreft een appartement gelegen op de derde verdieping, het is onduidelijk of het een steunmuur is.

Steken van poutrel in draagmuur

De achterbouw gaat vernieuwt worden. De bestaande opening tussen living en achterbouw willen we volledig open maken en een poutrel plaatsen, dit om de ruimte te vergroten. (laag muurtje en kolom (volgens mij PVC-buis vol beton) mogen weg) Opening blijft even breed, indien mogelijk ook iets hoger dan bestaande toestand.

Appartement opknappen

Appartement 90 m² behang afdoen en witte grondlaag op muren en plafonds zetten. Ook 2 slaapkamers vast tapijt verwijderen en linoleum leggen. 8 deuren verven en plinten.

Slaapkamer en douche herstellen na vochtschade

De inloop douche lekt door een gebrek aan stabiele ondersteuning in de hoek. Hierdoor heb ik een vochtplek in de slaapkamer. Het advies van de lek detectie is als volgt. De naden van de douchebak zouden verwijderd moeten worden en eerst gevuld moeten worden met fix all en dan daarover een silicone laag voor de afwerking. De muur van de slaapkamer heeft kalk afgegeven dus deze moet opnieuw gemaakt worden en dus opnieuw geschilderd (ik veronderstel de ganse slaapkamer? ) en er zou een nieuwe plint gezet moeten worden.

Luchtgommen fijnzandstralen van trap en oude kasten

Momenteel starten we aan de renovatie van onze trappenhal. De oude beukentrap dient gerenoveerd te worden (luchtgommen) alsook twee oude antieke kasten. Eveneens is het de bedoeling om de trappenhal te laten behangen en verven.

Betonnen terras uitbreken en wegvoeren

In achtertuin (gesloten bebouwing) betonnen terras van +/- 50 m² uitbreken + wegvoeren van materiaal.

Renovatie balkon

Wij willen het balkon van ons huis renoveren: het zou waterdicht gemaakt moeten worden en eventueel een nieuwe balustrade. Het gaat om een oud balkon van een huis anno 1905, de afmetingen zijn +/- 3 vierkante meter