Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor muur uitbreken en poutrels steken:

Muur uitbreken en poutrels steken

Muur tussen de living en keuken te verwijderen, de muur is slechts 2m40m. Het betreft een appartement gelegen op de derde verdieping, het is onduidelijk of het een steunmuur is.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur uitbreken en poutrels steken uit heel België:

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Wij zouden graag een open keuken creëren. Hiervoor moet er een opening van 1,5 meter muur uitgebroken worden en een poutrel geplaatst worden. + afwerking

Draagmuren uitbreken en poutrel plaatsen

We zouden 2 muren willen laten uitbreken op de gelijksvloers. Waarschijnlijk zijn dit draagmuren. Maar concreet weten we dit niet zeker. Muur uit te breken tussen living en eetkamer.

Binnenmuren uitbreken, poutrels plaatsen en gyproc plafonds leggen

Wij zouden graag 2 binnenmuren laten uitbreken en poutrels steken van 4m lang. 1 muur is een muur op het gelijkvloers van 18cm dikte, de andere is onder het dak op de eerste verdieping (eveneens 18cm), maar mogelijks steunt hierop de dakconstructie. Bovendien zouden we graag gyprocplafonds laten steken op de benedenverdieping,ongeveer 130-140 m². De huidige plafonds zijn typische jaren 70 plafonds bestaande uit houten latten.

Badkamer renoveren

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. De meubels heb ik al. De muur van de wc uitbreken zodat het 1 ruimte is. Tegels uitbreken en nieuwe tegels er in. Vloer uitbreken en nieuwe vloer erin. Plafond isoleren. De badkamer is 8,4m2. De vloertegels hebben we al de rest moeten we nog om.

Uitbreken draagmuur en plaatsen poutrel

Wij zijn op zoek naar een aannemer om bij onze verbouwing ons bij te staan voor het verwijderen van twee dragende muren. Eén muur bevindt zich binnenin de woning, een andere is een gevel. Wij zijn zeker zelf bereid om ook enkele werken uit te voeren hierbij. Als de voorbereidende werken bijvoorbeeld door u kunnen voorzien worden (schoren plaatsen, eerste stenen wegkappen,…) dan kunnen wij bijvoorbeeld de rest van de muur uitbreken zodat de werf klaarstaat voor het plaatsen van de stalen liggers dat door u zou gebeuren.

Bouwvergunning aanvragen

Bij de renovatie van onze woning hebben we een muur laten uitbreken. Nu zouden we hiervoor graag een aanvraag (met architect) indienen bij de gemeente.

Badkamer renoveren

Nu aanwezig badkamer van 2x2, muur moet uitgebroken en badkamer word dan 2x4, nieuwe muur geplaatst, oude tegels van de muur, oude vloer uitbreken, nieuwe leidingen van water en elektriciteit, nieuw gyproc plafond met verlichting, betegelen in douche en boven lavabo, verder muren stukken om te kunnen verven, nieuwe vloer en plaatsing van de badkamermeubels (reeds aanwezig). Uitbreken, puin afvoeren, nieuwe muur en plafond en schilderwerken zouden we eventueel zelf doen.

Verbouwing + terras + metselwerken + afwerking

Werkplaats : Metsen nieuwe muur 250 op 368 (L-vorm) en hoogte 300, te metsen inclusief raam & poort opening. Rechten van muur atelier +-26 m² cementering/plaasteren betonvloer werkplaats +- 100m² herplaatsen raam recuperatie werken voorgevel (zie hieronder) Terras heraanleggen van nieuw terras +-38 m² nieuwe chapefundering plaatsen van Aquadrains aansluiten van hemelwater afvoer dak integreren van kabels in muur terras hermaken van bezetting muren. +- 32m² (cement momenteel) Verandering voorgevel (volledig nieuwe muur metsen met raam & deur opening) Venstermaat 1400mm x 2415mm Deurmaat 1050mm x 2800mm bestaande raampartij uitbreken & verplaatsen naar nieuwe opening werkplaats. Deze uitvoering is tijdsgevoelig (werk op 1 dag uit te voeren) wegens bewoonde woning