Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor muur uitbreken en poutrels steken:

Muur uitbreken en poutrels steken

Muur tussen de living en keuken te verwijderen, de muur is slechts 2m40m. Het betreft een appartement gelegen op de derde verdieping, het is onduidelijk of het een steunmuur is.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur uitbreken en poutrels steken uit heel België:

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Een stuk muur tussen twee reeds bestaande openingen, garagepoorten, uitbreken. Hierboven moet dus een poutrel komen over de volledige overspanning van 4,8 meter.

Gelijkvloers verbouwen inclusief het plaatsen van een achterbouw

Gelijkvloerse verdieping verbouwen. Achterbouw plaatsen van ongeveer 30 m², muur uitbreken tussen huidige keuken en living en een poutrel te plaatsen over de gehele benedenverdieping. Ook nieuwe chape leggen en als laatste nieuwe riolering plaatsen.

Steunmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Muur tussen keuken en living verwijderen. Muur is ongeveer 3 m breed 2.50 m hoog. Het gaat om een steunmuur en er moet een poutrel komen in de plaats.

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Een raam (1,6m x 1,5 m) in de achtergevel vervangen door een schuifraam. Ik hoop dat ik een raam van 2,5 m breed x 2,1 m hoog kan plaatsen. Aan de binnenkant van de woning is de afstand tussen de muren waar de raam moet geplaatst worden ongeveer 2,67 m.

Keuken renoveren en muur uitbreken

Voor de keuken tot een open keuken om te bouwen moet er ook een tussenmuur worden uitgebroken, deze is een steunmuur dus er zou een poutrel geplaatst moeten worden. Twee op vier meter ongeveer.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het uitbreken van een muur en het plaatsen van een poutrel. Te overbruggen ruimte = +/- 3m , uit te breken muur = 2,25 x 2,52 Geen afwerking nodig Volgens ons zouden er geen stabiliteitsproblemen mogen zijn maar graag uw expertise/bevestiging.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Plaatsen van een poutrel HEA 180 3. 80meter in een bestaande dragende muur. Het uitbreken van de opening volgende de opgegeven maten. Ongeveer 2 meter afbraak van bestaande muur.

Complete renovatie appartement 85 m²

Verbouwingswerken in een appartement met een oppervlakte van ongeveer 85 m² : Ruwbouw werken. Uitbreken muur tussen  keuken en living Uitbreken tegels en vloer in WC, badkamer, inkomgang uitbreken linoleum vloer in living en slaapkamers leggen. Plaatsen schuifraam tussen living en terras. Elektriciteit vernieuwen. Nieuwe verwarmingsinstallatie en radiatoren plaatsen. Verbeteren loodgieterij waar nodig . Nieuwe bepleistering - stuccen van het appartement. Nieuwe vloer leggen in gans het appartement ( laminaat  en  tegel  )  Nieuwe badkamer nieuwe WC. Nieuwe keuken plaatsen. Schilderen van het appartement inclusief schilderen deuren. Plaatsen van een branddeur. Diverse ( keuring, enz...

Partners

Partners van Casius