Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor muur uitbreken en poutrels steken:

Muur uitbreken en poutrels steken

Muur tussen de living en keuken te verwijderen, de muur is slechts 2m40m. Het betreft een appartement gelegen op de derde verdieping, het is onduidelijk of het een steunmuur is.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur uitbreken en poutrels steken uit heel België:

Muren uitbreken en poutrel steken

Er zouden 2 muren uitgebroken moeten worden als ook een poutrel gestoken worden. Nieuwe muur plaatsen. De oude voordeur moet dichtgemetseld worden en zou op een andere plaats moeten komen.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Vergroten opening naar keuken, afbreken 2 meter muur, poutrel plaatsen van +/- 3 meter. Opgelet, de kans is zeer groot dat het een draagmuur is. Verwijderen van afval en afwerking kunnen we zelf uitvoeren.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Een open keuken maken naar de living toe. Er zou 1 steunmuur afgebroken moeten worden en met een poutrel werken. De muur is 4 meter breed. En 2,50 m hoogte.

Verwijderen muur en plaatsen van poutrel

Verwijderen van een dragende muur en plaatsen van poutrel, schouw uitbreken.

Woonkamer renoveren

Uitbreken muur en plaatsen poutrel. Laminaat leggen. Muren bijwerken(plamuren). Deuren plaatsen (1schilderdeur, 1 glazen deur). Toilet boven plaatsen (geen voorzieningen aanwezig).

Badkamer renoveren

Renovatie badkamer, buizen in de muur verwerken (nu bovenliggende buizen), tegels uitbreken, en nieuwe badkamer plaatsen. De ruimte is 2m20 op 3m75. Nog geen materiaal aangekocht. Douche en bad plaatsen , lavabomeubel , toilet.

Draagmuur uitbreken en steunbalk plaatsen

Tussen de keuken en een bureau ruimte staat een draagmuur. We zouden deze graag laten verwijderen en laten vervangen door een steunbalk. Muur is ongeveer 363 cm breed. Afval moet niet verwijderd worden.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Momenteel hebben wij tussen onze keuken en living een muur staan. Graag zouden wij echter beide ruimtes in elkaar laten overlopen. In totaal gaat dit over 2,50 meter van de muur die eruit moet. Het uitbreken, stutten van de muur en het plaatsen van balk en kolom zou moeten gebeuren. Het gaat om twee delen te verwijderen, een muur binnen en eentje buiten.