Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Heppen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Heppen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Heppen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor restauratie, verbouwing renovatie in Heppen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Heppen:

Herstellen van plafond na waterschade

Nav dakwerken hebben wij waterschade opgelopen aan het plafond in onze keuken en aan het plafond in een van de slaapkamers. Onze verzekering komt hier niet tussen, aangezien het tijdens werken aan het dak gebeurde. Aangezien we nu alles moeten regelen met de verzekering van de aannemer, wil ik op voorhand toch weten wat het zal kosten om deze plafonds te laten herstellen. Plafond is beschadigd: houten plafond, gyproc .

Waterdicht maken en renovatie balkon eerste verdieping

Herstellen en terug waterdicht maken van ons balkon in beton op de eerste verdieping. Het balkon steekt ongeveer 1 m uit en is ongeveer 7 m lang. Onderaan balkon schilfert af...betonrot kan zijn graag ter plaatse komen kijken. Graag zo snel mogelijk want de voorgevel is ook nat omdat het druppelt naar beneden.

Algemene renovatiewerken

Muren te bezetten , chappe + isolatie, gyproc tegen de plafond, vloer en wandtegels plaatsen. Garage is omgebouwd tot koffiehuis en dient nu afgewerkt te worden. Oppervlakte : 105m².

Mantelzorgwoning in de tuin plaatsen

Ik zou graag de droom van mijn broer verwezenlijken. Die zou graag bij mij willen wonen in een soort eigen woning. En we daarvoor dachten we een mantelzorg plaats te creëren in de tuin, met zijn eigen zithoek, slaapplaats en sanitair gedeelte.

Woning renoveren

Ik wil mijn woning laten renoveren. Een gasleiding laten zetten, ramen vervangen, muur weggehaald worden, keuken vervangen worden, dakisolatie, badkamer renovatie en eventueel een bijbouwen van de garage.

Bouwen van een stenen tuinhuis ± 10,6 ...

Bouwen van een stenen tuinhuis ± 10,6 m².

Bouw woning nieuwbouw van +- 180m2, ...

Bouw woning nieuwbouw van +- 180m2, losstaande garage, landelijk/pastorie stijl. Gezocht: aannemer die tegen augustus kan starten met de werken.

TOTAALRENOVATIE: Ben op zoek naar ...

TOTAALRENOVATIE: Ben op zoek naar volledig projekt. Projekt omvat herinrichten volledige badkamer met behoud van bepaalde bestaande gedeelten. De beschrijving ervan is te complex om hier volledig uit de doeken te doen en dient in een persoonlijk gesprek uiteengezet en afgesproken te worden volgens onze wensen en mogelijkheden om hieraan zoveel mogelijk tegmoet te komen.