Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstellen van plafond na waterschade:

Herstellen van plafond na waterschade

Nav dakwerken hebben wij waterschade opgelopen aan het plafond in onze keuken en aan het plafond in een van de slaapkamers. Onze verzekering komt hier niet tussen, aangezien het tijdens werken aan het dak gebeurde. Aangezien we nu alles moeten regelen met de verzekering van de aannemer, wil ik op voorhand toch weten wat het zal kosten om deze plafonds te laten herstellen. Plafond is beschadigd: houten plafond, gyproc .
Offertes van aannemers voor restauratie uit Heppen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van plafond na waterschade uit heel België:

Plafond herstellen en schilderen na schimmelvorming.

Verwijdering schimmelvorming en behandelen. Ook het plafond opnieuw behandelen en schilderen. Niet meer dan 15 m².

Plakwerk

Wij zoeken iemand in bij ons een paar "plakwerken" te doen. Herstellen plafond na waterlek. Lek is gedicht en alles is droog. Mss stuk afkappen en het herplakken. Ook nog plaatsen van hoekprofiel.

Reparatiewerken uitvoeren na een waterlek

Onlangs hebben wij een waterlek gehad met schade in de wc, gang en living tot gevolg. Parket in de living is opgeblazen, tegels in de WC staan los en muur in de gang heeft zichtbare vochtvlekken. Dit te herstellen en ook muren en plafond herschilderen.

Herstellen schilderwerk na waterschade

Onlangs, op 26- 08-2019, is er waterschade aan plafond van inkomhalletje en een slaapkamer ontstaan in ons appartement op de 6de verdieping door een lek op de verdieping boven ons. Nu wordt er door de verzekeringsmaatschappij een schadebestek gevraagd. De werken zouden waarschijnlijk inhouden; Herstellen vochtplekken aan plafond/ schilderwerken. afmetingen inkomhalletje ongeveer 1.40 m bij 3.70 m. slaapkamer: ongeveer 3.50 m bij 3.15 m.

Plafond renoveren in de badkamer

Door waterinsijpeling is het plafond in de badkamer stuk. Het gaat om een plafond in gyproc. Dit moet men herstellen en ook herschilderen.

Herstelling na waterschade uitvoeren

Waterschade aan het plafond door het niet goed bevestigen van tegels in de douche, ook de douchekraan was niet conform waterdicht geïnstalleerd. Plafond herstellen en douche herbetegelen. Kraan aan douche beter vastzetten en of vervangen.

Vervanging van binnendeur

Vervangen van deurblad 80 cmx 200 cm, herstellen van deurkader, vervangen van afwerkingslijst tegen plafond lengte 2m. Vervanging van binnendeur na waterschade vervangen van deur en deurlijst

Behangen en schilderen van living en inkomhal

Muur en plafond living zijn aangetast door vocht : aanslag verwijderen, muur herstellen, behangen, schilderen. Verder ook schilderwerk in inkomhal. Oppervlakte living : muur 2m50 h en l 10 m en zijmuren . Plafond: 4,5 m.op 10 m Gang : muur GLV met traphoogte