Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Houthalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Houthalen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Houthalen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in Houthalen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Houthalen:

Draagmuur wegnemen en steunbalk steken

Wij willen een draagmuur afbreken ongeveer 2,50 op 2,60 meter hoog. In de plaats mout er een steunbalk worden gestoken.

Garage ombouwen tot speelkamer

ik zou mijn garage willen laten ombouwen tot speelkamer, deze is ongeveer 60 m² de garagepoort moet echter wel blijven. We zouden voor de garagepoort een valse muur willen plaatsen+isolatie. De muren van de garage dienen bepleisterd te worden. En ook het plafond bestaat nu gewoon uit beton. Dit eventueel opfrissen of een vals plafond creëren. Er zou ook nog een valse muur moeten komen zodat we toch nog een kleine bergingsruimte hebben. Rond de electriciteits meters zou een omkasting moeten komen. Ook aansluiting verwarming

Plaatsen veranda pergola

Plaatsen van een veranda en pergola. Het is een lange veranda 12m op 4m breed met het achterste gedeelte dat een stuk op maat gemaakt moet worden ( stuk dat grenst aan aparte garage ) en een pergola 3.5x3.5m . beste zou zijn ter plaatste komen kijken.

Houten balken boven ramen vervangen

Omdat de houten balken aan het rotten zijn zouden 12 balken vervangen moeten worden. Het zijn 11 balken van 150cm en 1 balk van 240cm

Balken steken en metselwerken uitvoeren

Verbouwingswerken ruwbouw voor een klant. Ringbalk gestoken worden. 2 spitsen opgemetseld worden. Binnenmuren te metselen Gevelmetselwerk

Verbouwen van een ééngezinswoning

Ik zoek een aannemer voor:verbouwen van een bovenverdiep. Nieuw zadeldak + verhogen van de gevel met 1m façade. Plannen gemaakt en vergunning reeds doorgezonden.

Nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen

Nieuw dak en nieuwe gevels met isolatie in bouwstenen plaatsen.

Nieuwe muuropening maken

Wij willen een nieuwe doorgang in een bestaande muur maken. Doorgang op GLV.

Herstelling schutting in steen en glas door stormschade

Ik zoek een aannemer die een terrasschuttingwand kan herstellen. Die is scheef gevallen door de fellerukwinden en staat momenteel niet stabiel. Beton en arduin is losgetrokken en bouten die aan muurbevestigd zaten zijn losgekomen.

Bovenste verdieping volledig verbouwen alsook maken zolder

Renovatie van de bovenverdieping van ons huis. Graag zouden we hiervoor een offerte ontvangen, maar laat ik u eerst wat vertellen over de situatie: Het huis is 2 jaar geleden gekocht en was behoorlijk verwaarloosd. Ons plan is om er twee appartementen van te maken. De begaande grond is reeds afgemaakt. En de bovenkant moet nog gerenoveerd worden. Momenteel is de bovenste verdieping volledig kaal gestript en moet dus nog helemaal verbouwd worden. Ook moet er nog een zolder gemaakt worden. De bouwtekening hiervoor heb ik al. De bovenverdieping is ongeveer 30m² en de zolder ook ongeveer.