Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Houthalen Helchteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Houthalen Helchteren heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Houthalen Helchteren u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Houthalen Helchteren of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Houthalen Helchteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw HOB plaatsen, nieuwbouwwoning fundering en ruwbouw, aanbouw zetten aan handelszaak, verbouwen van woning, ruwbouw en dakwerken uitvoeren, aanbouw met 1 verdieping, aanbouw plaatsen met een verdieping en veel glas, houten aanbouw met veel glas, uitbreiding bovenbouw + gedeelte benedenverdieping, renoveren appartement, appartement moderniseren, verbouwing open bebouwing, verbouwing woonhuis, mantelzorgwoning bouwen, renovatie appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor aan-, uit en opbouw, verbouwing nieuwbouw in Houthalen Helchteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Houthalen Helchteren:

Bijbouw in steen met groot schuifraam en roofing

Uitbreiden van bijbouw: Bijbouw van ongeveer 68 m² zonder verdiep huis van 2003. Achteraan het huis, en gedeelte aan de zijkant. In steen, schuifraam, met roofing. Graag ter plaatse komen zodat wij verder kunnen bespreken.

Deel van de tuin onderkelderen

Betreft een kelder: Wij hebben een huis met kruipkelder. Los van ons huis willen wij een kelder laten zetten. Van ons tuinhuis een kelder laten zetten. Het zou gaan om een oppervlakte van 150 m². Een deel zou gebruikt worden als bureau, wasplaats en al de rest als spuitcabine en opbergplaats. Kan er een richtprijs gegeven worden. Graag ter plaatse komen kijken.

Gevelbekleding in twinson

een stuk van de voorgevel van ongeveer 10 vierkante meter bekleden in materiaal vervaardigd uit hout en pvc

Zolder van een bestaand residentieel ...

Zolder van een bestaand residentieel huis gaat omgebouwd worden tot appartement. De zolder is gelegen onder een zadeldak ( zonder onderdak ) en is volledig ruwbouw. Een volledige badkamer, een deel van het dak gaat weg en wordt terras, er moeten een paar muren opgetrokken worden, er zijn enkele valse wanden nodig, ..... Eigenlijk van alles wel wat.

alle vakmensen van ruwbouw tot afwerking ...

alle vakmensen van ruwbouw tot afwerking en dakwerkers en andere steeds welkom

pastoriestijl zoek stielmensen die van ...

pastoriestijl zoek stielmensen die van aanpakken weten

We hebben 2 jaar geleden een huisje ...

We hebben 2 jaar geleden een huisje gekocht en willen dit laten restaureren. werken te voorzien binnen 3 maanden

Afbraak van een bestaand dakkapel ...

Afbraak van een bestaand dakkapel waaronder zich de huidige badkamer bevindt. Doel is de badkameroppervlakte te vergroten dmv het renoveren/uitbreiden van de dakkapel, incl goten, ramen, isolatie en schilderwerk.