Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Houthalen Helchteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Houthalen Helchteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Houthalen Helchteren of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouwwoning in houtskelet bouwen, afbraak woning en opbouw meergezinswoning, bouwen van alléénstaande pastoriewoning, nieuwe woning in ruwbouw zetten, ruwbouwwerken woning, woning opsplitsen in appartementen, winkel omvormen tot appartement, kamer bijbouwen op plat dak keuken en parket aanleggen, mantelzorgwoning eenvoudige stijl, huis renoveren, woning verbouwen met woonruimte en fotostudio en nieuw dak plaatsen, zolder renoveren tot verschillende kamers, tuinhuis verbouwen tot kangoeroewoning, huis renoveren, open bebouwing renoveren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor aan-, uit en opbouw, verbouwing nieuwbouw in Houthalen Helchteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Houthalen Helchteren:

Bijbouw in steen met groot schuifraam en roofing

Uitbreiden van bijbouw: Bijbouw van ongeveer 68 m² zonder verdiep huis van 2003. Achteraan het huis, en gedeelte aan de zijkant. In steen, schuifraam, met roofing. Graag ter plaatse komen zodat wij verder kunnen bespreken.

Deel van de tuin onderkelderen

Betreft een kelder: Wij hebben een huis met kruipkelder. Los van ons huis willen wij een kelder laten zetten. Van ons tuinhuis een kelder laten zetten. Het zou gaan om een oppervlakte van 150 m². Een deel zou gebruikt worden als bureau, wasplaats en al de rest als spuitcabine en opbergplaats. Kan er een richtprijs gegeven worden. Graag ter plaatse komen kijken.

Gevelbekleding in twinson

een stuk van de voorgevel van ongeveer 10 vierkante meter bekleden in materiaal vervaardigd uit hout en pvc

Zolder van een bestaand residentieel ...

Zolder van een bestaand residentieel huis gaat omgebouwd worden tot appartement. De zolder is gelegen onder een zadeldak ( zonder onderdak ) en is volledig ruwbouw. Een volledige badkamer, een deel van het dak gaat weg en wordt terras, er moeten een paar muren opgetrokken worden, er zijn enkele valse wanden nodig, ..... Eigenlijk van alles wel wat.

alle vakmensen van ruwbouw tot afwerking ...

alle vakmensen van ruwbouw tot afwerking en dakwerkers en andere steeds welkom

pastoriestijl zoek stielmensen die van ...

pastoriestijl zoek stielmensen die van aanpakken weten

We hebben 2 jaar geleden een huisje ...

We hebben 2 jaar geleden een huisje gekocht en willen dit laten restaureren. werken te voorzien binnen 3 maanden

Afbraak van een bestaand dakkapel ...

Afbraak van een bestaand dakkapel waaronder zich de huidige badkamer bevindt. Doel is de badkameroppervlakte te vergroten dmv het renoveren/uitbreiden van de dakkapel, incl goten, ramen, isolatie en schilderwerk.