Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor deel van de tuin onderkelderen:

Deel van de tuin onderkelderen

Betreft een kelder: Wij hebben een huis met kruipkelder. Los van ons huis willen wij een kelder laten zetten. Van ons tuinhuis een kelder laten zetten. Het zou gaan om een oppervlakte van 150 m². Een deel zou gebruikt worden als bureau, wasplaats en al de rest als spuitcabine en opbergplaats. Kan er een richtprijs gegeven worden. Graag ter plaatse komen kijken.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Houthalen-Helchteren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor deel van de tuin onderkelderen uit heel België:

Grasland in groenzone laten omploegen en klaarleggen om te beplanten

Een deel van een tuin in aanleg wordt voorzien met vaste vlindervriendelijke planten en bloemen. Verscheidene door haag of pad afgescheiden zones (< 2000 m²) dienen zeer spoedig geploegd te worden.

Tuinafsluiting plaatsen

Ik heb 2 percelen bouwgrond naast me liggen, die ik wil integreren in mijn tuin, een afspanning maakt er deel van. Ik ben er nog niet uit welk materiaal deze afspanning moet zijn, maar het moet zeker een duurzame oplossing zijn. Het terrein is 2500 m² groot, het moet echter niet helemaal worden afgespannen.

Draadafsluiting met poortje plaatsen

Ik wil een deel van mijn tuin afschermen, zodat de hond niet weg kan. Graag in een standaard gaasafsluiting van 35 m x 1. 8 m hoog + een draaipoortje? Het gaat om de tuin aan de straatzijde (+/-30 m) en een hoek naar het huis (+/-5 m) met een poortje.

Beton storten voor tuinhuis en achtertuin

We zouden graag beton gestort krijgen voor onze achtertuin. De hele tuin is 10x7m ongeveer. En op een groot deel komt er een tuinhuis van 8x3m. We gokken op een 10 cm dikte. Welke ondergrond is hiervoor het beste, en wie kan ook de grondwerken komen doen?

Grasmatten leggen in tuin

We willen het gras in onze tuin vernieuwen. De tuin is 5 m bij 5 m. Op het grootste deel van deze oppervlakte ligt momenteel gras. De tuin ligt tamelijk effen en de vakman moet ook het huidige gras weghalen.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Betonvloer plaatsen 25,30 m² dit is voor een terras. Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Rijhuis, men dient door de woning te gaan om tot in de tuin te komen. Vraag tot plaatsen van terras met 1 niveauverschil. Deel 1 = +- 18 m² dan 1 trede naar beneden (breedte van de woning). Deel 2 = 7,30 m². Er moet nog stabilisé geplaatst worden. Onder deel 1 moet een hoogte van +- 30 cm opgevuld worden. Onder deel 2 moet een hoogte van +- 10 cm opgevuld worden.

Tuinpad en buitentrappen hernieuwen

Deel van tuinpad opnieuw aanleggen (klinkers losmaken, grond stabiliseren en klinkers opnieuw plaatsen). Twee trappen in tuin met blauwe steen bezetten.

Ondergrondse bak plaatsen

Wij zoeken een hovenier/installateur voor het uitgraven van een gat van 5 of 9 m³. Het is voor een bakkerij en de kant en klare bak moet waterpas worden gezet. Hiernaast moet ook het overige zand worden afgevoerd en de afwerking rondom gedaan worden. Het kan ook zijn dat er nog vraag is om het overige deel van de tuin op te knappen.