Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor deel van de tuin onderkelderen:

Deel van de tuin onderkelderen

Betreft een kelder: Wij hebben een huis met kruipkelder. Los van ons huis willen wij een kelder laten zetten. Van ons tuinhuis een kelder laten zetten. Het zou gaan om een oppervlakte van 150 m². Een deel zou gebruikt worden als bureau, wasplaats en al de rest als spuitcabine en opbergplaats. Kan er een richtprijs gegeven worden. Graag ter plaatse komen kijken.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Houthalen-Helchteren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor deel van de tuin onderkelderen uit heel België:

Tuin heraanleggen + spar verwijderen

Stads(achter)tuin:: spar verwijderen, planten verwijderen terras verlengen, rest kunstgras met uitzondering van delen grond zoals getekend op plan in bijlage optioneel: wilg van buren deel boven de tuin snoeien

Plaatsen van een tuinafsluiting

Tuin afsluiten voor kinderen. Tuin bestaat uit 2 delen: tuin en boomgaard. Bedoeling is een scheiding tussen beide delen zodat kinderen vrij kunnen spelen in eerste deel. Tuin grenst langs een kant aan diepe gracht! Poortjes dienen voorzien te worden. +/- 30 lm

Tuinafsluiting met hout en steenkorven

We willen ter vervanging van een beukhaag onze tuin afsluiten met houten schermen en eventueel een deel in steenkorven. De totale lengte gaat over ongeveer 41 m. Het deel in steenkorven (nog te bepalen) zou ongeveer 11 m bedragen.

Plaatsen omheining

Mijn tuin is ongeveer 35 meter diep. Aangezien ik zelf al een deel omheining zal plaatsen, wil ik de omheining pas laten beginnen vanaf mijn terras. Aan de linkerkant van mijn tuin gaat het om 30,20 meter, achteraan om 5,35m met een poortje en aan de linkerkant van mijn tuin ongeveer 20 meter. Ik zou graag draad met betonplaten laten plaatsen rond de 1m80 à 2m hoog (eigenaar van een grote hond).

Heraanleg tuin en vernieuwen van de veranda

Onze woning ligt lager dan de tuin, waardoor het niet mogelijk is naar buiten te kijken. Er staat ook een aanbouw in hout met een dak van asbest dat verwijderd zou moeten worden. We zouden graag een deel van de tuin uitgraven en eventueel een nieuwe veranda plaatsen zodat de overgang met de tuin meer geleidelijk verloopt. Het gras zou ook vlak moeten gemaakt worden en er moet een taxusboom verwijderd worden.

Houten tuinafsluiting en pergola maken

We zouden graag een houten tuinafsluiting plaatsen op de scheidingswand samen met de buren. Aan het terras ongeveer 3m hoog en 4 à 5m lang. In de tuin 4 panelen (met doorzicht, liefst horizontale latten van 1m80 hoog en een poortje van 1m hoog en ongeveer 1m20 breed. Aan de scheidingswand aan het terras hadden we ook graag een pergola bevestigd om een deel van het terras (20m2) te overkoepelen. Evt ook een verticale tuin aan de scheidingswand aan het terras.

Klussen in huis en tuin

Plaatsen van nieuwe keuken ( ikea) Een 7 lopende m boven en onderkasten . Met gasfornuis , dampkap en afwasbak . Een deel muur betegeling plaatsen , ongeveer 6 m 2. Een toilet plaatsen Badkamer betegelen ongeveer 12 m2 , badkamer kraan plaatsen. Terras betegelen 20 m². Enkele kamers behangen. Wij voorzien de materialen in samenspraak met de aannemer. Het meenemen van de oude keuken. Werk voor enkele weken .

Afsluiting plaatsen met houten palen voor weide

Wij willen graag een deel van onze tuin omheinen om geitjes en een ezeltje te houden. Graag ter plaatse komen kijken om het exact af te meten.