Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor deel van de tuin onderkelderen:

Deel van de tuin onderkelderen

Betreft een kelder: Wij hebben een huis met kruipkelder. Los van ons huis willen wij een kelder laten zetten. Van ons tuinhuis een kelder laten zetten. Het zou gaan om een oppervlakte van 150 m². Een deel zou gebruikt worden als bureau, wasplaats en al de rest als spuitcabine en opbergplaats. Kan er een richtprijs gegeven worden. Graag ter plaatse komen kijken.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Houthalen-Helchteren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor deel van de tuin onderkelderen uit heel België:

Draadomheining plaatsen

Ik wil een deel van de tuin omheinen met een draad 2 meter hoog, zwarte draad , ruit vorm, zwarte palen en onderaan een betonplaat van om en bij de 30 cm hoog. Afstand 75 m en daarbij moeten ook 4 poortjes geïnstalleerd worden. Onder de draaihoek van de poort moet ook een vaste ondergrond komen om te vermijden dat dieren er onder kunnen graven.

Houten afsluiting met betonplaat plaatsen

Wij zouden graag een omheining zetten in onze tuin. Een deel is al gezet door de achterbuurman, maar nu zouden we graag de rest ook afwerken. Onze voorkeur zou uitgaan van houten betonpalen met onderaan een betonplaat en daartussen dan een houten paneel. Graag hadden we de offerte opgesplitst ontvangen, namelijk aan de ene kant voor een lengte van 16 m, en aan de andere kant voor een lengte van 25 m. De hoogte graag 1.80 meter.

Nieuwe bestrating plaatsen

Ik wil graag mijn tuin met nieuwe bestrating laten bestraten en een deel herbestraten. Aan de slootkant moet opnieuw een beschoeiing komen. Bestrating totaal: 120 m2 Waarvan nieuwe bestrating: 75 m2 Herbestrating: 45 m2

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Afbreken van een tuinhuis en wegvoeren van materiaal. Beton bijgieten tot een groter geheel (totale oppervlakte van 4 x 4 m, maar een deel is reeds van vroeger). Het dak bestaat uit asbestplaten, tuinhuis zelf is in hout. Alles dient via de tuin, zo door het huis ofwel opheffen over betonplaten achteraan in de tuin.

Uitfresen boomstronken en afgraven tuin

Graag had ik in mijn tuin 2 boompjes (3m hoog) volledig laten uithalen en nog een 3 tal boomstronken ook (uitfrezen van wortels). Graag ook deel van tuin afgraven.

Grasmatten aanleggen en afgraven kleilaag

De bestaande ondergrond en gras zou moeten verwijderd worden (klei grond) door nieuwe grasmatten. Ongeveer een oppervlakte van 60 vierkante meter (6m-10m). Klinkers worden zelf verwijderd die momenteel ook een deel van de tuin in beslag nemen. Grasmatten aan te kopen door de vakman.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Afmeting terras: 750 cm op 400 cm (=30 vierkante meter). Breedte van de tuin is ca. 500 cm. Bedoeling is dat de betonvloer bovenop de tuin wordt gestort. Vermoedelijk wordt een deel van het gras afgegraven. De oppervlakte van het terras is ongeveer 30 m². Betreft een rijwoning. Plaats is beperkt. Ter plaatse komen kijken.

Architect voor renovatie

Renovatie bestaande woning met nadruk op binnenbrengen van licht, ruimtegevoel vergroten en respect voor de authenticiteit (woning°1941, hoevestijl, deels mergel); integreren van 2 achterliggende stallen in de woning, al dan niet in verbinding met 1ste verdieping, om een open keuken met zicht op de tuin te vormen - aanleg van tuin en terras, met aandacht voor drainage, riolering, septische put. - omvormen huidige keuken tot wasplaats, verbinding maken met garage dmv deuropening - garage opdelen in garagedeel (auto) vs. Deel naar tuin (patio) met kleine douche - houten balken eerste verdieping vervangen door beton - vloer/muren benedenverdieping: vochtbestrijding - plaatsen vloerverwarming beneden + parket - muren beneden opnieuw pleisteren