Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor deel van de tuin onderkelderen:

Deel van de tuin onderkelderen

Betreft een kelder: Wij hebben een huis met kruipkelder. Los van ons huis willen wij een kelder laten zetten. Van ons tuinhuis een kelder laten zetten. Het zou gaan om een oppervlakte van 150 m². Een deel zou gebruikt worden als bureau, wasplaats en al de rest als spuitcabine en opbergplaats. Kan er een richtprijs gegeven worden. Graag ter plaatse komen kijken.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Houthalen-Helchteren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor deel van de tuin onderkelderen uit heel België:

Tuin deels betegelen

Graag een deel van de tuin bekleden met beton tegels. Graag komen kijken ter plaatse. Vanaf 16 februari zijn sleutels aanwezig, kan er een vakman komen kijken voor prijs op te maken.

Afsluiting van tuin met schermen en draad en doek

We hebben een tuin van 75 m lang. Het eerste deel van 35 m lang hadden we graag met schermen afgebakend en het laatste deel alleen met draad en doek. Best ter plaatse komen kijken want dit is een scheiding tussen de buren. Graag nog advies ivm sluitingen...doeken?

Vervangen van een haag door een houten/betonnen afsluiting

Onze tuin is omringd door snelgroeiende sparren (Leylandi). We willen graag het eerste deel van de tuin naast het huis de sparren weg en vervangen door een schutting die blijvend en onderhoudsvriendelijk is. Graag hadden we de verschillende mogelijkheden eens besproken. Ook het grasveld zelf moet heraangelegd worden zodat we een robot kunnen installeren om het gras af te rijden.

Draadafsluiting geitenweide

Ik wil een deel van mijn tuin laten omheinen met een hoogte van +/- 135 cm. Dit met betonplaten en horizontale palen. Het is +/- 17 m lang en 9 m breed,in een hoek. De oppervlakte is licht hellend.

Vervangen terras

Ons huidige houten terras achteraan onze tuin dient afgebroken te worden en vervangen door een houten planken terras. Er zijn 4 treden die naar de tuin leiden over de volledige achterkant en aan een deel van beide zijkanten van het terras. Het is dus verhoogd, maar de fundering / basis is mits lichte herstellingswerken voldoende om te hergebruiken. Daarnaast is het ook voor 75% afgebakend door een houten balustrade.

Plaatsen schanskorven

We zouden een omheining in schanskorven willen plaatsen op een deel van de scheiding tussen ons en onze buur. En naast onze woning ook samen met een poortje om onze tuin af te sluiten van de straat. Gezien de plaats waar de omheining moet komen (stond vroeger een hoge gemetste muur die afgebroken is tot op grondhoogte) denk ik dat het niet slecht is om ter plaatse af te spreken om visueel te zien wat we juist zouden willen.

Tuin met klinkers aanlegggen

Ik zou graag mijn tuin voor een deel ongeveer 30m² met klinkers laten betegelen. Er moet gras worden weg gehaald, stabilisé worden aangebracht en de nieuwe terrasdelen met boordstenen worden afgewerkt.

Tuin egaliseren en gras zaaien

We hebben een tuin van ongeveer 45m op 15m. De tuin is niet perfect rechthoekig. Aangezien het grootste deel van de tuin vroeger als weitje voor geitjes en kippen werd gebruikt, ligt het niet meer egaal. We willen dit terug egaal laten leggen. Er staat een serre van zo'n 10 m², een notenboom en een schommel in de tuin. Ongeveer 30 m van de tuinrand grenst aan bos, er zitten dus wel wat wortels in de grond daar. Hoeveel zou het kosten om deze tuin te egaliseren en gras te zaaien?