Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor deel van de tuin onderkelderen:

Deel van de tuin onderkelderen

Betreft een kelder: Wij hebben een huis met kruipkelder. Los van ons huis willen wij een kelder laten zetten. Van ons tuinhuis een kelder laten zetten. Het zou gaan om een oppervlakte van 150 m². Een deel zou gebruikt worden als bureau, wasplaats en al de rest als spuitcabine en opbergplaats. Kan er een richtprijs gegeven worden. Graag ter plaatse komen kijken.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Houthalen-Helchteren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor deel van de tuin onderkelderen uit heel België:

Tuin opkuisen

Een deel van de tuin moet worden gelijk gemaakt met een platrol en ook de tuin dient een beetje opgekuist te worden. Nadien zou ik ook dus ook een vast onderhoud nodig hebben, om de paar weken. Dit valt nog te bespreken met de hovenier nadien.

Beton storten met fundering en zorgen voor afwatering

Er zou beton moeten gegoten worden in mijn volledige tuin 5 m bij 6 m. En een deel waar mijn bijgebouw op komt is ongeveer dezelfde oppervlakte met fundering.

Omheining tuin herstellen

Recent is er door storm een deel van mijn buurman zijn boom omgewaaid waardoor deze in onze tuin terecht is gekomen. Nu hebben wij schade opgelopen hierdoor en zouden wij graag weten wat dit zou kosten om te repareren.Omheining bestaande uit draad en betonnen palen.

Printbeton aanleggen in tuin

Printbeton 64 m². Een deel terras en 47m² lopende meters voetpad.

Afsluiting rond de tuin plaatsen

We wensen graag een afsluiting in beton (met structuur) te laten plaatsen rond onze tuin. Geschat aantal lopende meters is ongeveer 40 meter. Het grootse deel van onze tuin is verhard en de afspanning moet een deel naast een beek geplaatst worden.

Tuin deels betegelen

Graag een deel van de tuin bekleden met beton tegels. Graag komen kijken ter plaatse. Vanaf 16 februari zijn sleutels aanwezig, kan er een vakman komen kijken voor prijs op te maken.

Afsluiting van tuin met schermen en draad en doek

We hebben een tuin van 75 m lang. Het eerste deel van 35 m lang hadden we graag met schermen afgebakend en het laatste deel alleen met draad en doek. Best ter plaatse komen kijken want dit is een scheiding tussen de buren. Graag nog advies ivm sluitingen...doeken?

Vervangen van een haag door een houten/betonnen afsluiting

Onze tuin is omringd door snelgroeiende sparren (Leylandi). We willen graag het eerste deel van de tuin naast het huis de sparren weg en vervangen door een schutting die blijvend en onderhoudsvriendelijk is. Graag hadden we de verschillende mogelijkheden eens besproken. Ook het grasveld zelf moet heraangelegd worden zodat we een robot kunnen installeren om het gras af te rijden.