Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor deel van de tuin onderkelderen:

Deel van de tuin onderkelderen

Betreft een kelder: Wij hebben een huis met kruipkelder. Los van ons huis willen wij een kelder laten zetten. Van ons tuinhuis een kelder laten zetten. Het zou gaan om een oppervlakte van 150 m². Een deel zou gebruikt worden als bureau, wasplaats en al de rest als spuitcabine en opbergplaats. Kan er een richtprijs gegeven worden. Graag ter plaatse komen kijken.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Houthalen-Helchteren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor deel van de tuin onderkelderen uit heel België:

Tuinafsluiting plaatsen met dubbele poort en deur

Tuin afsluiting plaatsen in kunststof in 2 delen. Een deel waar een dubbele poort in komt. En een andere deel een deur. Lengte is ongeveer : 8 meter en andere zijde 4 meter.

Kunststof afsluiting plaatsen

De bestaande houten tuinschermen begrenzen een afgebakend tuintje wat niet beschadigd of verwijderd mag worden gezien het voor een deel pas vernieuwd werd. Er is 1 klimplant (clematis) die reeds meer dan 20 jaren tegen de houten schermen groeit en die we liefst zouden willen behouden. We zullen deze ook zelf van de bestaande schutting trachten te halen en nadien geleiden om te vergroeien met ankerpunten op de nieuwe. als vervanging en twijfelen we tussen 'Kunststof tuinschermen met betonlook' of eventueel 'Composiet'. Inclusief afbraak + afvoer van de bestaande panelen en plaatsing van de nieuwe (m.a.w. complete renovatie van de afsluiting). Vermoedelijk rond de 9,5 m (er staan momenteel 4,5 houten tuin schermen, met betonnen palen als scheiding)

Terras met wandelpad aanleggen

Ik had graag een terras in onze tuin laten aanleggen. Het gaat ongeveer over 50 vierkante meter terras (waarvan een deel verhoogd en een deel wandelpad) en daarnaast een tiental meter bordersteen.

Afsluiting tuin met poortjes plaatsen

Wij willen een draadafsluiting laten plaatsen van ongeveer 75m, hoogte 2m, en een deel van ongeveer 14m, hoogte 1,5 m kleur zwart. In de draad moeten 2 poortjes komen. 1 poortje voor een kippenhok en 1 poortje dat naast het huis komt, hier zouden we graag een moderne zwarte poort plaatsen. De draad mag niet in de gevel geboord worden dus naast de gevel moet langs beide kanten een paal komen. Aan de draad moet geen bovenhuis komen en onderaan geen beton.

Omheining met bovenbuis en privacymat plaatsen

Ik wil een deel van mijn tuin laten omheinen. Momenteel zijn dit verschillende soorten omheining met heel veel inkijk. Ik zou graag een draadafsluiting met bovenhuis en kunststofmatten hebben. Kleur: zwart. 10 à 15 lm

Tuin heraanleggen + spar verwijderen

Stads(achter)tuin:: spar verwijderen, planten verwijderen terras verlengen, rest kunstgras met uitzondering van delen grond zoals getekend op plan in bijlage optioneel: wilg van buren deel boven de tuin snoeien

Plaatsen van een tuinafsluiting

Tuin afsluiten voor kinderen. Tuin bestaat uit 2 delen: tuin en boomgaard. Bedoeling is een scheiding tussen beide delen zodat kinderen vrij kunnen spelen in eerste deel. Tuin grenst langs een kant aan diepe gracht! Poortjes dienen voorzien te worden. +/- 30 lm

Tuinafsluiting met hout en steenkorven

We willen ter vervanging van een beukhaag onze tuin afsluiten met houten schermen en eventueel een deel in steenkorven. De totale lengte gaat over ongeveer 41 m. Het deel in steenkorven (nog te bepalen) zou ongeveer 11 m bedragen.