Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor deel van de tuin onderkelderen:

Deel van de tuin onderkelderen

Betreft een kelder: Wij hebben een huis met kruipkelder. Los van ons huis willen wij een kelder laten zetten. Van ons tuinhuis een kelder laten zetten. Het zou gaan om een oppervlakte van 150 m². Een deel zou gebruikt worden als bureau, wasplaats en al de rest als spuitcabine en opbergplaats. Kan er een richtprijs gegeven worden. Graag ter plaatse komen kijken.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Houthalen-Helchteren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor deel van de tuin onderkelderen uit heel België:

Bomen snoeien

Wij hebben twee grote bomen in onze tuin die gesnoeid moeten worden of voor een deel afkappen. We hebben geen achterom en het afval van de bomen moeten dus klein gemaakt worden om door ons huis naar voren meegenomen te kunnen worden.

Metalen omheining met hek plaatsen

Ik wil mijn tuin afsluiten zodat mn hond niet kan weglopen (en mijn tuin vergroot wordt). Concreet: metalen omheining +- 9 meter op 5 meter (enkele kant; andere L x B is de heg). En een poortje te integreren uit bestaande deel hek. De hoogte 1.80 meter of 2 meter.

Tuin opkuisen

Ik had graag een deel van onze tuin laten opkuisen. Ik kan u niet zeggen hoeveel vierkantemeter juist zijn, maar de lengte is ongeveer 10-15m en 7-10m breedte. Er is wat vuil en onkruid die erna naar de conteinerpark moeten gaan.

Houten afsluiting plaatsen

Een deel van een grote tuin met gazon zou afgebakend moeten worden . Wij willen een gedeelte van de tuin als speelweide voor de honden maken. Ongeveer 50 lopende meter.

Draadafsluiting plaatsen met deels hout

Plaatsen van tuinomheining, deels in hout deels draadafsluiting. Hoogte +/- 180 cm. Deel hout bestaat uit zijpoort toegang tot tuin. Draadafsluiting betreft afsluiting met buur. De totale lengte van de gewenste afsluiting is ongeveer 50 m.

Tuin egaliseren

Ik wil mijn achtertuin laten egaliseren. 1ste deel is 8m op 5m en 2de deel is 5m op 2,5m. Ik wil gewoon dat de aarde effen ligt zodat ik in september gras kan zaaien.

Oprit en tuin betegelen met klinkers

Wij hadden graag onze oprit en een deel van de tuin laten betegelen met klinkers. De totale oppervlakte is ongeveer 203 m² (kan iets meer zijn). Wij zouden de tegels zelf aankopen. De bestaande oprit moet worden uitgegraven, deze is niet betegeld maar er liggen kleine kiezels.

Achterste deel van de tuin ophogen

Ik wil het achterste deel van de tuin laten ophogen. In de voortuin zal er worden gebouwd en de grond die wordt afgegraven voor de funderingsplaat zal worden gebruikt om het achterste deel van de tuin op te hogen. Afmeting : 6 x 7 meter Concreet: Er dient een wandkering te worden geplaatst waar tussen de grond wordt gestort. De kering zal in een soort u-vorm moeten worden gemaakt. Deze U-vorm ligt dan tegen een landweggetje aan. De hoogte van de tuin komt dan gelijk met het landweggetje. Op de verhoging komt een betonnen plaat en op termijn een carport/tuinhuis.