Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor garage ombouwen tot speelkamer:

Garage ombouwen tot speelkamer

ik zou mijn garage willen laten ombouwen tot speelkamer, deze is ongeveer 60 m² de garagepoort moet echter wel blijven. We zouden voor de garagepoort een valse muur willen plaatsen+isolatie. De muren van de garage dienen bepleisterd te worden. En ook het plafond bestaat nu gewoon uit beton. Dit eventueel opfrissen of een vals plafond creëren. Er zou ook nog een valse muur moeten komen zodat we toch nog een kleine bergingsruimte hebben. Rond de electriciteits meters zou een omkasting moeten komen. Ook aansluiting verwarming
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Houthalen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage ombouwen tot speelkamer uit heel België:

Garage ombouwen tot leefruimte

Garage ombouwen tot leefruimte. 6m op 4m. Raam: dubbel glas mag blijven. Vloeren en isolatie wijzigen. Elektriciteit aan te passen.

Ombouwen garage tot bureau en speelruimte

Wij willen graag onze garage ombouwen naar een volwaardige bureau en speelruimte. De look aan de voorgevel moet echter lijken op een garagepoort. Garage : 3 op 6 m. vloer , elektricteit, plafond, isoaltie.

Garage ombouwen naar overdekt terras

Ik wil men losstaande garage ombouwen naar overdekt terras. Dus kantelpoort eruit, dichtmetsen. Zijkant eruit, balk steken, afwerken met hout, dan plafond (welfsels) afslagen met houten planken(mag robuust zijn) + vloeren (op bestaande vloer). Daarna bestaand terras(20m²) aan huis verplaatsen (5m verder verleggen) naar het overdekt terras + patje ernaartoe aanleggen. Bestaande klinkers hergebruiken (uitbreek werken doe ik zelf wel, bestaande stabilisé uitbreken en nieuwe kappen doe ik niet)

Ombouwen van garage tot praktijkruimte

Een deel van de garage ombouwen als wachtruimte met een gyproc wand, waar ook elektriciteit doorgetrokken moet worden om voor verlichting te zorgen. Daarnaast zou de effectieve praktijkruimte ook omgevormd moeten worden, deze ligt mede in de garage en is al afgebakend met een deur. In de praktijkruimte zouden volgende werken moeten gebeuren: een nieuwe vloer opp 12m². Een nieuw raam ter vervanging steken in pvc en dubbel glas . Bakstenen muren glad maken en schilderen incl.plafond. Elektriciteit en wifi doortrekken, druk knop aansluiten aan de deurbel.

Garages ombouwen naar ruimte met venster

Ik wil de scheidingswand tussen 2 garages laten slopen en de garage poorten vervangen door een muur met vensters en een deur. De draagbalken van het dak kunnen het gewicht van het dak dragen maar moeten ondersteund worden voor het geval van hevige sneeuwval. Elektriciteit kan ik zelf voorzien indien nodig.

Garage ombouwen tot speelkamer

Ik wil onze garage laten verbouwen naar een speelkamer. De ruimte is ongeveer 21 m². De muren moeten met gyproc worden bedekt. De vloer moet met een kindvriendelijk maar duurzame dekking worden voorzien. Een kleine verwarming, belichting. Opbergkast als afscheiding tussen speelruimte en waskot. Klein elektrisch werk. Onze garagepoort moet voorzien worden van een raam voor natuurlijk lichtinval.

Ombouw van een boerderij in 3 appartementen met L-vorm

Wij wonen in een in 1990 gerenoveerde boerderij. We willen deze ombouwen tot 3 appartementen. Het korte been van de L-vorm is beneden garage maar boven is er een zolder van >100 m² waar wellicht één appartement van kan gemaakt worden. (met een mezzanine of dakterras). Het lange been van de L-vorm is sedert 1990 woonhuis. De beneden verdieping (ongeveer 170 m²) is ongeveer 10 jaar geleden al eens opnieuw gerenoveerd geweest. Wellicht kan de benedenverdieping omgebouwd worden tot een apart appartement. Een stuk is onderkelderd. De boven verdieping moet alleszins grondig onder handen genomen worden. Enkele kamers hebben geen betonnen vloer maar nog de oude planché... De dakbedekking bestaat uit asbest leien...

Ombouwen van garage tot repititieruimte

Bestaande garage ongeveer 32 m² volledig ombouwen naar ruimte zonder ramen en poort. De geluidsisolatie kunnen we zelf doen, enkel buitenmuren vernieuwen. Ook het plat dak moet men waarschijnlijk vernieuwen. Verdelen in 2 ruimten, een om te repeteren en andere als berging. Volledig nieuwe elektriciteit, verwarming en verluchting voorzien.