Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Maasmechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Maasmechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Maasmechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw verandabouw in Maasmechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Maasmechelen:

Draagmuur breken en een poutrel steken

Draagmuur breken en een poutrel steken. Lengte van 3.30 meter.

Openhaard verwijderen

We zouden heel graag een open haard willen verwijderen die degelijk een stuk van onze woonruimte in beslag neemt. Muren terug te bepleisteren en af te werken.

Ruwbouwwerken uitvoeren

Nieuwbouw eengezinswoning Met gedeeltelijke onderkeldering Plat dak 50 m² kelder 150m² gelijksvloer 80 m² verdiep Plannen zijn begin juli ingediend Heb de meetstaat ook laten opmaken van de ruwbouw en dak. Stabiliteitsstudie en grond onderzoek sondering moet nog gedaan worden Ik zoek een aannemer die nog in 2018 kan starten.

Dak veranda vervangen

Mijn dak van de veranda is door de storm in januari vernield, betreft een 30 m² graag te herstellen. Liefst zo spoedig mogelijk de herstelling kunnen uitvoeren.

Garage ombouwen tot speelruimte

Ik wil graag de garage ombouwen tot een speelruimte en berging. Men moet de garagepoort toemetselen en een raam plaatsen. Ook moet men dan een scheidingswand plaatsen om enerzijds de speelruimte en anderzijds opbergruimte te maken. Valse plafond om alle leidingen onzichtbaar weg te werken, houten vloer of vloerverwarming, ingebouwde kasten om leidingen en electriciteitskasten onzichtbaar weg te werken.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil de keuken uitbreiden daarvoor dient een draagmuur uitgebroken te worden en een poutrel gestoken te worden.

Herstelling na waterschade

Waterschade op eerste verdieping , leiding keukenkraan. Schade keukenkasten en water doorgedrongen naar onder. Winkelruimte; plafond ( gyproc ). Kasten van de keuken zijn volledig beschadigd alsook de muur waar de kasten tegenaan staan. Plafond van de winkel beschadigd , 6 m op 4m.

Aanbouw plaatsen, muren slopen en muren optrekken

Aanbouw met plat dak veranda +/- 20 m², 3 muren uithalen en eventueel nog andere werken. Dit aan de achterzijde van de woning. Er is al een fundering.

Loodgieter nodig om verwarming en leidingen plaatsen

Het is een heel oud huis en er moeten nieuwe waterleidingen en verwarmingen geplaatst worden.

Woning laten verbouwen

Ik wil graag mijn woning laten verbouwen met een nieuwe aanbouw van 35 m² (met schuifdeur en ramen), draagmuur, vloer opvullen, keuken verplaatsen, WC verplaatsen, stroom (vernieuwen of verleggen), leidingen en afvoer verplaatsen, badkamer naar boven verplaatsen, vaste trap naar zolder en eventueel zolder isoleren en afwerken. Woning heeft houten vloer beneden en boven.