Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Membruggen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Membruggen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Membruggen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing renovatie in Membruggen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Membruggen:

Zolder verbouwen en vaste trap plaatsen

Wij wille een vaste trap plaatsen naar de zolder en de zolder verder afwerken om als extra kamer te gebruiken. Gebouwd 2013, zolder reeds geisoleerd. Eventueel dakraam voorzien. Oppervlakte : 40 m² 2 dakramen plaatsen.

Een oude rijwoning (°1905) met stallen, ...

Een oude rijwoning (°1905) met stallen, waar we in eerste fase enkel het woonhuis aan gaan pakken. Er zijn drie verdieping met een kelder. Gas moet worden binnengetrokken, een nieuwe brander geïnstalleerd, de electriciteit vernieuwd, een nieuwe keuken en badkamer erin, een schuifraam langs de zijkant in de keuken, de gevel moet gereinigd worden en eventueel weer opgevoegd, langs de zijgevel moet er nog een vochtwerende materie aangebracht worden. Een dressing moet voorzien worden, evenals de installatie van een flamcassette. Luidsprekers ingebouwd evenals verlichting in de gevel/zijkant van het huis. Kelder moet tegen vocht behandeld. Waterleiding naar tweede en derde verdieping trekken. Vanuit de keuken naar de berging moet nog een doorgang gemaakt worden.