Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Neeroeteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Neeroeteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Neeroeteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing renovatie in Neeroeteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Neeroeteren:

Een stuk bijbouwen

Plaatsen van een bijgebouw van 21 m² met plat dak. Uitbreken van een buitenmuur (zodat de ruimte vergroot wordt van bijgebouw naar keuken). Liefst het totaal pakket. Optioneel verwijderen van asbestdak en heropbouwen tot plat dak.

Zolder ombouwen tot slaapkamer

Zolder ombouwen tot slaapkamer. Afwerken plafond, elektriciteit, leggen van vloer. Plafond met gyproc houtwerk. Leggen van vloer: laminaat. Zolder van 6 op 8 meter.

Aanbouw veranda met keuken

We hebben een veranda maar willende deze opnieuw zetten. Er moet een plat dak op met lichtkoepels en hij moet breder worden We denken aan veel glas, tevens willen we in een deel van de veranda een keuken in bouwen. vloer verwarming. veel zelf doen. afbraak werkzaamheden doen we zelf. we zoeken liefst iemand die ons kan aansturen. De afbeeldingen zijn van hoe het moet worden en hoe het nu is. We willen en grote eetkamer en een keuken. als het bevalt hebben we nog een paar grote klussen in de toekomst.

Renoveren van oud boerderijhuisje

Plaatsen van nieuwe badkamer en toilet, aanleggen en vervangen oude elektriciteitsbedrading, opnieuw aanleggen rioolafvoer van huisje naar de straat enz.

Bouwen van eengezinswoning met carport

Nieuwbouw. Enkel gelijkvloers. 14m X 10m. Geen kelder, geen zolder. Muur in ruwbouw, later doet een firma isolatie met crepi. Alles eenvoudig strak zonder gekke hoeken. Ben zelf aanwezig om te helpen. Materialen van Bouwpunt Elen.

Betonrot herstellen zwevend terras

Betonrot aan terras: Zwevend terras dat kenmerken vertoont van betonrot. Het terras is ongeveer 3 m bij 1 m. Het betonrot zit vooral in de versieringsgleuf onderaan het terras. De ijzeren staven zijn zichtbaar en verroest. Werken pas uit te voeren vanaf januari 2018.

Betonnen muur storten

Om inrit te verbreden: Bestaande inrit is begrensd door keerwand die kan blijven zitten. Muurtje zou aan rand van bestaande droge gracht komen. Enkel nat bij hevige regenval. Betonnen muurtje storten langs droge gracht. L+/- 24 m. H +/- 1. 05m.

Huis aanpassen vanwege handicap

We moeten de ingang aanpassen voor een rolstoelgebruiker. Er zijn twee trappen van ongeveer elke 35cm. We hebben iemand nodig die gespecialiseerd is in toegangsaanpassingen wan misschien ook de toegangsdeur moet aangepast worden. Hebt u interesse stuur dan ons een offerte door of kom eens langs!

Betonrot herstellen

Ik wil betonrot laten aanpakken op mijn school. Grote oppervlakte

We hebben zopas een huis gekocht van ...

We hebben zopas een huis gekocht van 1976. Het dak is nog niet geïsoleerd en de trappenhal is ook volledig open (ook naar kelder). Dit is natuurlijk qua energieverbruik zeer ongunstig. Op aanraden van onze architect gaan we de trappenhal toe maken zodat er naar de kelder een gesloten deur komt. Verder gaan we bijna de volledige vloer op de benedenverdieping vervangen. Er zijn ook enkele muren die we uitbreken en we zullen ook een aantal gyproc wanden moeten plaatsten. Keuken en badkamer gaan we volledig vernieuwen. Wat de ventialtie betreft gaan we het rapport van de ernergieadviseur afwachten. Verder willen we de huidige openhaard vervangen door een openhaard op gas. Hiervoor moeten we wel nog aardgas aanvragen (in de straat aanwezig).