Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Neerpelt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Neerpelt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Neerpelt of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
ruwbouwwerken woning, herstellen betonrot appartementsgebouw, totale verbouwing van open bebouwing, vloer vernieuwen en dak renoveren, woning verder afwerken + volledige inrichting zolder, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, renovatiewerken uitvoeren, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, zolderrenovatie uitvoeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor restauratie, verbouwing renovatie in Neerpelt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Neerpelt:

Balkon waterdicht maken en plafond herstellen

Balkon van ongeveer 4 x 1 m moet men herstellen aangezien dit lekt. Ook moet men de beschadiging aan het plafond herstellen.

Beton storten

Beton storten voor een 15 m². En dikte van 10 cm.

Losstaande garage bouwen 80 m²

Ik wil een losstaande garage bouwen 8m breed 10m lang en zeker 3m hoog. Met 1 zijdeur en 1 garage deur . Er moet kleine hefbrug binnen komen dus hij moet hoog genoeg zijn .

Reperatie gaskachel Efel

Ontsteking kachel werkt niet. Herstelling ervan, vlammetje gaat niet.

Dakraam plaatsen

Dakraam plaatsen van 1 m op 1 m ( nog te bekijken).

Beton storten en vlinderen

Storten en vlinderen van beton op zand onder carport waarvan de wanden zijn dichtgemaakt. Stuk van 2*5mtr vast aan stuk van 7*5mtr.

Stenen of duurzame houten garage bouwen

Wij overwegen om een garage van steen naast onze woning te laten bouwen van 4x7 met puntdak en pannen. (geen vergunning nodig heb ik mij laten informeren) De fundering moet nog gerealiseerd worden.

Afbreken van schouw in de woonkamer en afwerken

Wij willen een ervaren persoon om de schrouw af te breken in de woonkamer. Ook daarna afwerken : dichtmetselen , bijmetselen van zijkanten en bezetten.

Binnenverbouwingen uitvoeren

Afbreken van een draagmuur en een balk steken en afwerken

Renovatie van living

We willen onze living volledig laten renoveren. Parket opschuren en herstellen, muren verven,balken verwijderen en opnieuw bepleisteren. We weten zelf niet goed hoever we willen gaan en wat kan of niet kan. Graag afspraak voor vrijblijvende offerte.

Renovatie

Ik zou graag een mijn living,keuken, eetkamer in 1 geheel verbouwen. Er moet een steun balk geplaatst worden en breek en pleister werken verder vloeren en eventueel nieuwe keuken.

Het is de bedoeling om een oude ...

Het is de bedoeling om een oude veranda/serre af te breken en daar een keuken van te maken. Daarbij moete nieuwe leidingen getrokken worden en nieuwe elektriciteit gelegd worden. Die nieuwe keuken moet ook naar boven doorlopen, want er moeten 2 slaapkamers bijkomen. Hiervoor moet mogelijk een stuk van het bestaande dak afgebroken worden. Verder moeten er nieuwe ramen in het bestaande huis, plus het huis moet geïsoleerd worden. Er moet ook nieuwe elektriciteit in het huis komen plus in de aanbouw. Wij zouden eventueel de bijbouw willen laten bezetten.

Aanbouw + garage: ombouwen tot woon - en ...

Aanbouw + garage: ombouwen tot woon - en werkgedeelte, als het kan verhogen van bouw Afbraak: eventueel zullen binnenmuren in aanbouw afgebroken moeten worden Vloeren: nieuwe vloeren op de bovenverdieping van het huis, momenteel aflopende vloeren in 1 kamer Zolder: kleine zolder, zal bij de bovenverdieping moeten behoren (hogere plafonds bekomen) Valse wanden: op bovenverdieping komt 1 extra kamer deuren: moeten vernieuwd worden, eventueel enkele verhoogd Trap: moet gerenoveerd worden Isolatie en verwarming: boven en aanbouw

huis gelijkvloers open keuken, open ...

huis gelijkvloers open keuken, open overdekt terras , 3 slaap kamer dresing en eventueel bureau garage in kelder + op het gelijkvloers auto wordt met 4 palen lift in kelder gezet 1 grote zolder

Vernieuwen van de voorgevel d.m.v. nieuw ...

Vernieuwen van de voorgevel d.m.v. nieuw metswerk, met aangepast raamoppervlak Openen van de achtergevel van de benedenverdieping en uitbouwen van het woongedeelte

kelder is vochtig en moet water dicht ...

kelder is vochtig en moet water dicht gemaaktworden. er moeten 2 draagmuren eruit de dak moet opnieuw gerenoveerd worden alle kamers boven moeten gestuckt worden en er moet een 2demuur gebouwd worden om het huis heen. en ramen moeten vervangen worden

Het betreft de inrichting van een ...

Het betreft de inrichting van een appartement (144 m2). Nieuwbouw. Living + keuken, hal, badkamer, slaapkamer, hobbyruimte. We zoeken een interieurarchitect om te begeleiden mbt de inrichting : plafond, verlichting, gordijnen, kleuren, geluidsinstallatie, airco, plaatsing meubels, etc...

landelijk, rieten kap, groote raam ...

landelijk, rieten kap, groote raam partijen, veel licht, vide in de woonkamer, vide in de slaapkamer, hoofdslaapkamer op begane grond, in een waaier gebouwd. uitkijkend op waterpartij.

We willen een 'normaal' moderne woning ...

We willen een 'normaal' moderne woning --> dus niet ultra-modern. De vorm zal ee rechthoek moeten zijn, omdat we zoveel mogelijk willen oriënteren aan de achterzijde van het huis (keuken, zitplaats en eetkamer). Bovendien willen we ook graag een overdekt terras en zoveel mogelijk ramen langs de achterzijde (westkant) en aan de zijgevel (zuidkant). De bureau willen we in onze living, zodat we contact kunnen houden met de leefruimte. Keuken: de keuken mag voldoende ruim zijn, zodat we een eiland kunnen maken. Vanuit de keuken willen we naar een kleine berging kunnen gaan. We willen geen vidé: de bovenverdieping willen we dus gewoon gescheiden.

Volledige renovatie en restauratie van ...

Volledige renovatie en restauratie van een 300 jaar oud teutenhuis met bestemming horeca

Nieuwbouw van een pastoriestijl woning

Nieuwbouw van een pastoriestijl woning

moderne nieuwbouwwoning met veel ruimte. ...

moderne nieuwbouwwoning met veel ruimte.

wij bezitten bouwgrond en willen daar ...

wij bezitten bouwgrond en willen daar een klassiek huis op gaan bouwen wij zoeken daar nog een bouwbedrijf voor wij denken aan sleutel op de deur. Heeft u adressen?

halfopen bebouwing, we moeten een ...

halfopen bebouwing, we moeten een bestaand huis met 1 verdieping plus zolder volgen We willen maximaal onderkelderen. De begane grond 9 x 13 m bestaat uit een grote L vormige leefruimte Aan de achterzijde is de helft een glaspartij met daarin een schuifdeur. De andere helft is de keuken De garage wordt in de lengte bijgebouwd tot 17 meter. alle andere zaken blijven bespreekbaar